Tiistai 16.7.2019

MTV3.fi

Subscribe to syöte MTV3.fi MTV3.fi
MTVuutiset.fi - Uusimmat kotimaa uutiset
Syötteen kokonainen osoite. 1 min 25 s sitten

Tutkimus: viidesosa suomalaisista uskoo työllisyys- ja talouskasvun paikkaavan hallituksen pysyvien menojen lisäykset, enemmistö epäilee

33 min 26 s sitten
Viidesosa suomalaisista uskoo työllisyys- ja talouskasvun riittävän paikkaamaan julkisen talouden 1,2 miljardin pysyvien menojen lisäyksen, selviää Kunnallisalan kehittämissäätiön teettämästä tutkimuksesta. Enemmistö epäilee ja reilu neljännes ei osaa ottaa kantaa asiaan.
Kategoriat: Yöuutiset

Kysely: Lähes 40 prosenttia suomalaisista lukee työsähköpostia lomalla

Ma, 07/15/2019 - 22:35
Suomalaisista lähes 40 prosenttia lukee työsähköpostia lomallaan, ja yli kolmannes vastaa työviesteihin lomasta huolimatta, selviää matkapuhelinoperaattori Moi Mobiilin teettämästä kyselystä.
Kategoriat: Yöuutiset

Lämpö palaa Suomeen, mutta tekee sitten u-käännöksen – Pekka Pouta antaa matkavinkit lämpöön: "En lähtisi tuonne"

Ma, 07/15/2019 - 21:19
Lämpö hiipii hiljalleen Suomeen viikon edetessä. 
Kategoriat: Yöuutiset

Liejuun juuttunut hevonen pelastettiin suo-ojasta Mikkelissä: "Onneksi lähistöltä löytyi kaivinkone"

Ma, 07/15/2019 - 20:43
Yhdeksän pelastuslaitoksen työntekijää ja muutama sivullinen pelastivat maanantaina iltapäivällä lämminverisen hevosen syvästä suo-ojasta Mikkelissä. Eläin saatiin ylös lopulta kaivinkoneen avulla vahingoittumattomana.
Kategoriat: Yöuutiset

Digitalisaatio voi raivata polun sosiaaliturvan tukiviidakkoon, mutta myös kasvattaa eriarvoisuutta – Tietosuojavaltuutettu: "Mitä sitten, kun digitaaliset järjestelmät tilttaa?"

Ma, 07/15/2019 - 20:29
Tulevaisuudessa sosiaaliturvaetuuksia voitaisiin maksaa niihin oikeutetuille ihmisille lähes automaattisesti, jos byrokratialoukkujen purkamisessa onnistutaan.
Kategoriat: Yöuutiset

Liikenneministeri Marin: Liikkumisen tarvetta vähennettävä sähköautoihin siirtymisen lisäksi

Ma, 07/15/2019 - 20:18
Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan sähköautoihin siirtyminen ei pelkästään riitä liikenteen päästöjen vähentämiseksi vaan myös liikkumisen tarvetta on vähennettävä.
Kategoriat: Yöuutiset

Näin totaalisesti varusmiespalvelus mullistuu – nyt uudistuksesta kertoo sen pääsuunnittelija: "Emme voi jäädä tuleen makaamaan"

Ma, 07/15/2019 - 20:07
Suomalainen varusmiespalvelus kokee ensi vuonna täydellisen myllerryksen. Perinteisestä luokassa nuokkumisesta luovutaan ja projektiluontoiseksi muuttuvalle oppimiselle tulee selvät, lyhyen tähtäimen tavoitteet.
Kategoriat: Yöuutiset

EU:n tuomioistuimen mukaan vaihtolennot muodostavat kokonaisuuden – Lentoyhtiö voi joutua maksamaan toisen yhtiön myöhästymisen

Ma, 07/15/2019 - 20:01
Euroopan unionin tuomioistuin on päättänyt, että tshekkiläinen lentoyhtiö joutuu maksamaan korvauksia matkustajille EU:n ulkopuolisen lentoyhtiön operoiman jatkolennon myöhästymisestä. Viime viikon perjantaina annettu päätös on ensimmäinen laatuaan.
Kategoriat: Yöuutiset

Perussuomalaiset selvittää äärioikeiston kohuleirin tapahtumia: "Me tutkimme asiaa"

Ma, 07/15/2019 - 18:49
Perussuomalaiset on ryhtynyt selvittämään äärioikeistolaisen Kansallismielisten liittouman kohua herättäneen kesäleirin tapahtumia.
Kategoriat: Yöuutiset

Matti Vanhanen palasi julkisuuteen munuaisleikkauksen jälkeen – valmistautuu vielä sydänleikkaukseen: "Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta"

Ma, 07/15/2019 - 18:43
Keskustan kansanedustaja ja entinen pääministeri Matti Vanhanen palautuu vielä kesäkuisesta munuaisleikkauksestaan. MTV Uutisten toimittaja Alec Neihum haastatteli Vanhasta SuomiAreenassa, missä hän esiintyi tänään ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen ja kertoi terveydentilastaan.
Kategoriat: Yöuutiset

Etelä-Suomessa "taloja tärisyttäneet" pamaukset liittyivät kolmeen venäläiskoneeseen – "Ilmatilaa ei loukattu"

Ma, 07/15/2019 - 18:17
Suomen Hornet-hävittäjät tunnistivat kolme venäläistä lentokonetyyppiä Suomenlahden ja pohjoisen Itämeren yllä tänään aamupäivällä, Ilmavoimat kertoo.
Kategoriat: Yöuutiset

Kalle Palanderin yllätysveto: Muuttaa takaisin Tornioon – nyt alppitähti täräyttää ärsyttävimmät kokemuksensa eri asuinpaikoistaan: "Maana se on ihan persereikä"

Ma, 07/15/2019 - 17:45
Suomen menestyneimmän miesalppihiihtäjän polut vievät takaisin synnyinkaupunkiin Tornioon. Muuttamisen taustalla on kuitenkin muutakin kuin koti-ikävä. 
Kategoriat: Yöuutiset

Venäläismies oleskeli Schengen-alueella lähes vuoden luvatta, jäi kiinni kirjaimellisesti viime metreillä Vaalimaalla – jopa 18 väärennettyä rajatarkastusleimaa

Ma, 07/15/2019 - 17:25
Sunnuntai-iltana Vaalimaan rajanylityspaikalla havaittiin venäläismiehen passissa lukuisia väärennettyjä rajatarkastusleimoja, Rajavartiolaitos tiedottaa.
Kategoriat: Yöuutiset

Suomen laskuvarjoyhteisö surun murtama – lähes tuhat laskuvarjohyppyä hypännyt konkari kertoo: Näin pieni yksityiskohta voi saada lentokoneen sakkaamaan

Ma, 07/15/2019 - 17:10
Lähes tuhat laskuvarjohyppyä hypänneen konkarin mukaan putoavasta koneesta harva selviää hengissä.
Kategoriat: Yöuutiset

Suomi kokoaa EU-maita keskustelemaan Välimereltä pelastettujen turvapaikanhakijoiden sijoituspaikkojen jakamisesta

Ma, 07/15/2019 - 17:08
Saksan ja Ranskan taustatuella Suomi lähtee hakemaan ratkaisua, jolla Välimereltä pelastettuja turvapaikanhakijoita jaetaan EU-maiden kesken.
Kategoriat: Yöuutiset

Saattohoidon taso vaihtelee Suomessa alueittain – kotonaan asuvat joutuvat usein ravaamaan sairaaloissa

Ma, 07/15/2019 - 16:27
Elämänsä loppuvaiheessa olevat ihmiset eivät saa kylliksi hoitoa kotonaan, kertoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos maanantaina. THL:n selvityksen mukaan vuonna 2016 kotihoidon asiakkaista 90 prosenttia oli ollut sairaalassa ja 70 prosenttia oli käynyt päivystyksessä kolmen kuukauden aikana ennen kuolemaansa.
Kategoriat: Yöuutiset

Poliisi pyytää yleisövihjeitä väkivaltatapauksesta kaupan parkkipaikalla Forssassa

Ma, 07/15/2019 - 16:22
Maanantaina 17. kesäkuuta Kutomonkuja 2 tapahtui väkivaltarikos, johon poliisi pyytää nyt yleisövihjeitä. 
Kategoriat: Yöuutiset

Vuoden uhkarohkeimpana yrittäjänä palkittu Jenni Parpala tietää, mikä voi olla kovan työn hinta: "Halusin pois tästä maailmasta"

Ma, 07/15/2019 - 16:02
Yrittäjyys vaatii sinnikkyyttä, toimeliaisuutta ja ennen kaikkea rohkeutta. Vuoden 2019 uhkarohkeimpana yrittäjänä palkittu tietää, mikä yrittäjyyden hinta voi pahimmillaan olla.
Kategoriat: Yöuutiset

Salaattiviljelmät altistuivat savulle kierrätykseskuksen palossa – salaatit edelleen syömäkelpoisia

Ma, 07/15/2019 - 15:58
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on selvittänyt Kuusakosken kierrätyskeskuksessa Heinolassa 8. kesäkuuta sattuneen tulipalon terveys- ja ympäristövaikutuksia.
Kategoriat: Yöuutiset

Suomalainen sankarisukeltaja Mikko Paasi sukelsi alkuvuodesta uudelleen veret seisauttavaan Thaimaan luolastoon – Perällä kammiossa odotti erikoinen yllätys: "Kun kaikki päättyi hyvin, niin ei ollut rankkaa katsella niitä"

Ma, 07/15/2019 - 15:12
Suomalainen sukeltaja Mikko Paasi oli vuosi sitten mukana laajassa pelastusoperaatiossa Thaimaassa, jossa kaksitoista nuorta jalkapalloilijaa ja heidän valmentajansa joutuivat jumiin ahtaaseen Tham Luangin luolastoon rankkasateiden vuoksi. MTV Uutiset Live tavoitti Mikko Paasin vuosi tapahtumien jälkeen.
Kategoriat: Yöuutiset

Sivut