Lauantai 20.7.2019

MTV3.fi

Subscribe to syöte MTV3.fi MTV3.fi
MTVuutiset.fi - Uusimmat kotimaa uutiset
Syötteen kokonainen osoite. 13 min 57 s sitten

Iso omakotitalo tuhoutui tulipalossa Sastamalassa

26 min 9 s sitten
Sastamalassa Pirkanmaalla iso omakotitalo tuhoutui lauantai-iltana syttyneessä tulipalossa Kallialan koulutiellä.
Kategoriat: Yöuutiset

Tarkista oikeat numerot tästä! Lotossa oli tarjolla 1,2 miljoonaa euroa

46 min 57 s sitten
Lotossa ei ollut tällä kierroksella yhtään täysosumaa. Ensi viikolla pääpotti nousee 2,4 miljoonaa euroon. 
Kategoriat: Yöuutiset

"Puulavesi ottaa omansa muutaman vuoden välein" – ylikonstaapeli kertoo lapsen kuolemaan liittyvästä surusta, joka koskettaa Kangasniemen asukkaita

3 tuntia 57 min sitten
Kadonneeksi ilmoitettu 8-vuotias tyttö löytyi hukkuneena lauantaina Kangasniemellä. Pienellä paikkakunnalla suru koskettaa omaisten lisäksi koko yhteisöä.
Kategoriat: Yöuutiset

Mitä tapahtuu, kun salama iskee ihmiseen? Sähkövirta voi pahimmillaan pysäyttää sydämen tai lamauttaa hengityksen – "Suurin osa selviää säikähdyksellä"

4 tuntia 9 min sitten
Salamanisku voi vakavimmillaan pysäyttää sydämen tai lamauttaa aivojen hengityskeskuksen ja johtaa kuolemaan. Näin vakavat seuraukset ovat kuitenkin harvinaisia.
Kategoriat: Yöuutiset

Valtiovarainministeri Mika Lintilä MTV Uutisten erikoishaastattelussa: Naapuri tähtäsi haulikolla Lähi-idän komennuksella – "Taputin rynnäkkökivääriäni ja sanoin, että otetaan rauhallisesti"

7 tuntia 15 min sitten
Tiesitkö, että valtiovarainministeri Mika Lintilä (kesk.) on unelmoinut lapsuudessa cowboyn ammatista ja toiminut myöhemmin rauhanturvaajana? MTV Uutiset tapasi monelle etäiseksi jääneen ministeri Lintilän Porissa SuomiAreenassa.
Kategoriat: Yöuutiset

8-vuotias tyttö kuollut – löytyi järvestä laiturin vierestä

8 tuntia 29 min sitten
8-vuotias tyttö on löydetty kuolleena Kangasniemellä, kertoo Itä-Suomen poliisi.
Kategoriat: Yöuutiset

Kaksi autoa kolaroi – takapenkillä istunut vanhus kuoli, kuljettajalle vakavia vammoja

8 tuntia 32 min sitten
Iäkäs auton matkustaja kuoli, kun kaksi henkilöautoa kolaroi Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla lauantaina. Turma sattui noin kello 12.40 risteyksessä Rahikkatiellä kaupungin keskustassa.
Kategoriat: Yöuutiset

Helleraja ylittyi jo kolmantena päivänä peräkkäin – sekä Utsjoella että etelärannikolla nautitaan yli 25 asteesta

9 tuntia 19 min sitten
Heinäkuun sään muutos koleasta lämpimämpään näkyy siinä, että lauantai on kolmas hellepäivä peräkkäin. Tänään toistaiseksi korkein lukema on mitattu sekä Utsjoen Kevolla että Turussa, joissa mittari näytti 26,2 astetta.
Kategoriat: Yöuutiset

33–36 astetta! Yksi kuva tiivistää, kuinka typerryttävä superhelle on valumassa koko Pohjolaan

9 tuntia 52 min sitten
Forecan julkaisema kuva todistaa typerryttävällä tavalla, että viikon päästä viikonloppuna voi olla kuuma – jopa ennätyskuuma.
Kategoriat: Yöuutiset

Raakel Lignellin kolumni: Kesäidyllin ja Suomen ensimmäisen kävelykadun kuolema

10 tuntia 43 min sitten
Tammisaari on kuulunut kesiini lähes 30 vuoden ajan. Se on lähin kaupunki kesämökiltä käsin. Nyt kesäkeitaan pittoreski uneliaisuus vaikuttaa vaihtuneen kuolonuneen, kirjoittaa Raakel Lignell MTV Uutisten kolumnissaan.
Kategoriat: Yöuutiset

Hunajasato uhkaa jäädä pieneksi – mehiläiset ovat parveilleet tavallista enemmän

11 tuntia 17 min sitten
Tarhamehiläisten talvi sujui hyvin ja mehiläisten määrä on suurempi kuin koskaan, kerrotaan Suomen Mehiläishoitajien liitosta (SML). Liiton puheenjohtaja Hannu Luukinen harmittelee kuitenkin kevään ja kesän säiden kylmyyttä, sillä mehiläisten kannalta tärkeät kasvit eivät ole menestyneet.
Kategoriat: Yöuutiset

"Avaruusfriikki" toimittaja Jan Torvalds seurasi Kuustudiossa ihmisen laskeutumista kuuhun – muistelee 50 vuotta myöhemmin: "Olihan se saavutus myös telkkarin näkökulmasta"

11 tuntia 49 min sitten
Yhdysvaltalaiset Apollo 11 lentäjät laskeutuivat ensimmäisinä ihmisinä kuuhun 50 vuotta sitten. Myös suomalaiset seurasivat historiallista hetkeä tiiviisti 21. heinäkuuta 1969. Jan Torvalds seurasi Ylen kuustudiossa suorassa lähetyksessä lentoa muiden toimittajien ja asiantuntijoiden kanssa. MTV Uutiset Live haastatteli Torvaldsia tunnelmista studiossa.
Kategoriat: Yöuutiset

Juha Föhr: Nyt alkaa perushelle, mutta loppuviikolla vyöryy hellettä helteen päälle – "35 astetta mahdollinen eteläistä Lappia myöten"

12 tuntia 26 min sitten
Kesän toistaiseksi kuumimmat päivät ovat käsillä, ennustaa Forecan meteorologi Juha Föhr MTV Uutiset Liven haastattelussa.
Kategoriat: Yöuutiset

Ihosyöpäluomet ovat usein "melko mitättömän näköisiä" – julkkisten syövät ovat herätelleet suomalaisia luomitarkastuksiin

13 tuntia 21 min sitten
Osa ihmisistä seuraa aktiivisesti luomiaan ja käy näyttämässä niitä herkästi joko terveyskeskuksessa, työterveyshuollossa tai yksityisellä puolella. Tyypillisempää kuitenkin on, ettei uutta luomea huomata tai että olemassa oleva luomi muuttuu niin hitaasti, ettei siihen kiinnitetä huomiota, kertoo Ihosairaalan dosentti ja ihotautien erikoislääkäri Mari Grönroos.
Kategoriat: Yöuutiset

Kansalaisaloite terapiatakuusta keräsi 50 000 nimeä – etenee eduskunnan käsittelyyn

14 tuntia 9 min sitten
Kansalaisaloite mielenterveyspalveluiden niin kutsutusta terapiatakuusta on kerännyt yli 50 000 kannattajaa, eli se etenee eduskunnan käsittelyyn. Aloite ehdottaa muutoksia mielenterveyslakiin ja terveydenhuoltolakiin.
Kategoriat: Yöuutiset

Poliisi paljasti marjatilan, jossa kaikki poimijat työskentelivät pimeästi – tehostettu valvonta tuotti muutenkin tuloksia

14 tuntia 30 min sitten
Itä-Suomen poliisi valvoi marjatiloja tehostetusti Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa kuluneen viikon aikana. Tarkastuksiin osallistui myös Aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen tarkastajia, Verohallinnon verotarkastajia sekä pelastuslaitosten palotarkastajia.
Kategoriat: Yöuutiset

Koko yön poikki ollut kolmostie on saatu jälleen auki Kurikassa

16 tuntia 28 s sitten
Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla kolmostie on jälleen auki, kerrotaan pelastuslaitokselta. Tie oli koko yön poikki Tuiskulan suoran kohdalla maitorekan ja henkilöauton kolarin seurauksena.
Kategoriat: Yöuutiset

Kaksi loukkaantui ulosajossa Ikaalisissa, toisen loukkaantuneen vammat vakavia

17 tuntia 11 min sitten
Kaksi ihmistä loukkaantui henkilöauton ulosajossa Ikaalisissa Pirkanmaalla varhain lauantaiaamuna, kertoo pelastuslaitos.
Kategoriat: Yöuutiset

Krista Saarinen, 46, sai kesken yt-neuvotteluiden outoja oireita – lääkäri antoi diagnoosin, joka vei yllättäen pois työelämästä: "Sitten sana alkoi kiertää"

17 tuntia 43 min sitten
Kun MS-tauti vei nelikymppisen Kristan työkyvyttömyyseläkkeelle, hän etsi lohtua kakkujen leipomisesta. Rohkeus kuitenkin riitti antaa työelämälle vielä uuden mahdollisuuden – nyt Krista leipoo kakkuja perheiden ja yritysten juhlatilaisuuksiin.
Kategoriat: Yöuutiset

Järveen päätynyt souteluseurue soitti itse pelastajat paikalle Kouvolassa

18 tuntia 15 min sitten
Nelihenkinen soutelemassa ollut seurue pelastettiin järvestä Kouvolan Jaalassa lauantain vastaisena yönä. Kukaan ei loukkaantunut.
Kategoriat: Yöuutiset

Sivut