Kauppa 567 artikkelia

Suomen alkoholilaki ajoi suomalaisyrittäjän ”järjettömään” ratkaisuun – varautuu nyt Virossa Alkon monopolin murtumiseen

Todellisia kultakaivoksia: Apteekkien sivuyhtiöt voivat takoa yli miljoonan euron vuositulosta – ”Raskaampaa verotusta voidaan kiertää”

Milloin yrityssaneerauksessa oleva Stockmann on selvillä vesillä? – Toimitusjohtajan mukaan vielä on liian aikaista sanoa: ”Loppukädessä käräjäoikeus päättää sen”

Kestääkö Stockmann samanaikaisesti saneerauksen ja koronan? Toimitusjohtaja ei sulje pois mahdollisuutta myydä Helsingin keskustan tavaratalo: ”Meidän tehtävämme on tehdä kauppaa”

Suomessa liikkuu uskomattoman aidon oloisia huijaus- ja kalasteluyrityksiä – Black Fridayn kaltaiset ostohuumat lisäävät riskiä

Miten Suomen kauppojen käy, jos Amazon tulee? – Varoitus myös jenkkijätille: ”Yritä saada jotain keskelle korpea alle kahdessa tunnissa”

Gigantti ja XXL saattavat joutua ensimmäisinä tulilinjalle Pohjoismaissa, kun jättiläinen saapuu

Tilaajille

Amazon yllätti ruotsalaiset – Suomalainen Kim Weckström käytti 3 viikkoa selvittääkseen, miten se toimii: ”Mitä enemmän perehtyy, sen uskomattomampi se on”

Tilaajille

Euroopan ja USA:n suhteet eivät palaa entiselleen – ”Vanha transatlanttinen suhde on ohi”

Sauli Niinistö idän jättisopimuksesta: ”Ajoitus antaa ajattelemisen aihetta” – Joe Bidenilta odotetaan avausta

Nyt vedettiin pois myynnistä K-kauppojen Pirkka-ruokia – ”Tuotteita ei tule käyttää”

Onko Suomesta tulossa vanhojen autojen hautausmaa? – ”Ei se ihan väärin mene, jos verrataan Suomea ja Ruotsia”

”Sellaista suunnitelmaa ei ole olemassa” – Matti Vanhanen tyrmää uudet hankintatuet sähköautoille

Pysäyttävä kuva paljastaa apteekkarien jättitulot – ”Asiakkaat ja veronmaksajat rahoittavat”

Uusi laki suitsii halpakopioiden tekemistä, miten käy kauppojen ”private label” -tuotteille? – ”Jos joutuu myymään omia brändituotteitaan halvalla, se heijastuu hintoihin”

Sammio