Video 206 artikkelia

Katso video: Ilotulitteiden maailmanennätys näyttää pieneltä ydinpommilta – Amerikkalaisfirma ampui 1268-kiloisen tähtipommin 1,5 km korkeuteen

Koronakriisin kaksi opetusta: ”Eihän tämä ole mikään todellinen tilanne”

Edessä on kulutusjuhla, mutta: ”Tulee paljon odotettua isompi konkurssiaalto”

Asiantuntija maalailee Suomen kaupunkien tulevaisuutta: ”Tullaan 15 minuutin kaupungin keskusteluun”

Tilaajille

Suomen tilanne yllätti työelämäprofessori Vesa Vihriälän: ”Nyt meillä on hankala puoli vuotta edessä” - Viimeistään keväällä pakko puhua rakenneuudistuksista

Milloin yrityssaneerauksessa oleva Stockmann on selvillä vesillä? – Toimitusjohtajan mukaan vielä on liian aikaista sanoa: ”Loppukädessä käräjäoikeus päättää sen”

Kestääkö Stockmann samanaikaisesti saneerauksen ja koronan? Toimitusjohtaja ei sulje pois mahdollisuutta myydä Helsingin keskustan tavaratalo: ”Meidän tehtävämme on tehdä kauppaa”

Miten Suomen kauppojen käy, jos Amazon tulee? – Varoitus myös jenkkijätille: ”Yritä saada jotain keskelle korpea alle kahdessa tunnissa”

Tilaajille

Pormestari Vapaavuori: Helsinki ei voi tuudittautua Vaasan esimerkkiin – Mahdollista, että rajoituksia päästään purkamaan jouluun mennessä

Jan Vapaavuori rajusta listasta: ”Nyt on tosi kyseessä”

Mikä on Olkiluoto 3:n tilanne nyt, entä voiko Suomesta tulla energian nettoviejä? – ”Toivottavasti pian ollaan omavaraisia”

EU-komission Antti Peltomäki uskoo sopuun oikeusvaltioriidassa ja mahdollisuuksiin brexitissä – ”Kauppasopimus ei ole kovin kunnianhimoinen, mutta se pelastaisi aika isolta hässäkältä verrattuna sopimuksettomaan brexitiin”

Sähkön hintaheilahteluun ”tulee varautua” – Kysynnän kasvu sotkee kuvioita

EU-kriisi repesi – Suomen edustuston päällikkö myöntää: ”Jotain täytyy Puolan ja Unkarinkin tässä leikissä saada”

Vihreä talous voi saada Joe Bidenin voitosta ison potkun – ”Neste on saanut jo vauhtia”

Sammio