Sunnuntai 26.5.2019

Tällainen on uusi 192-hevosvoimainen Seat Ibiza Cupra

Luotu: 
18.11.2015 22:09
  • Kuva: Seat / Autotoday
    Kuva
    Seat Ibiza Cuprassa on 192-hevosvoimainen moottori.
|

Ensimmäisen sukupolven Seat Ibiza Cupra saapui markkinoille vuonna 1996. Nyt tulee uusi päivitetty versio.

Uudessa Seat Ibiza Cupra -mallissa on tehoa 141 kW (192 hv), XDS elektroninen tasauspyörästön lukko, tehokkaat jarrut, Cupra-ajoprofiilin valintamahdollisuus säädettävällä iskunvaimennuksella ja uudet infotainment-järjestelmät. 
 
Seat Ibiza Cupra on urheiluauto päivittäiseen käyttöön. Autossa on 1,8-litrainen nelisylinterinen TSI-moottori. Auto kiihtyy 0-100 km/h 6,7 sekunnissa huippunopeuden ollessa 235 km/h.
 
Edeltäjämalliin verrattuna tehoa on nyt 12 hevosvoimaa enemmän ja vääntömomentti uutuudessa on 320 Nm, joka on käytettävissä kierroslukualueella 1 450 – 4 200 r/min. 
 
Ibiza Cupra toimitetaan 17 tuuman kevytmetallivanteilla. Autossa on kaksoisksenon-ajovalot, led-päiväajovalot ja led-takavalot.
 
Seat on julkaissut uuden Seat Drive App -sovelluksen älypuhelimeen ladattavaksi. Seat Drive App on kehitetty Seat Full Link- ja MirrorLink-sovellusten käyttäjille.
 
Nämä sovellukset välittävät tiettyjä älypuhelimen applikaatioita radion tai navigointijärjestelmän näyttöruutuun ja tekevät puhelinsovellusten käytön helpoksi – ja ennen kaikkea turvallisemmaksi – myös ajon aikana.
 
Sovelluksia, kuten "missä autoni" -toimintoa, voidaan käyttää auton ulkopuolella.
 
MirrorLink on yhteensopiva toistaiseksi vain Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimien kanssa. Samsung-mobiililaitteen kanssa käytettäväksi Seat tarjoaa uuden Seat ConnectAppin, jonka avulla voidaan käyttää MirrorLink-palveluja.
 
Uusi Seat Ibiza Cupra on tarjolla kolmiovisena Ibiza SC -versiona hintaan 24 188 euroa.
 
Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen vuoden vaihteessa.

 

Katso tästä muut Seat-jutut.

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

 

 

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: