Tiistai 16.7.2019

Automatkailijalle opas Baltiaan ja Koillis-Puolaan

Luotu: 
20.1.2016 20:25
  • Kuva: Autoliitto / Autotoday
    Kuva
|
Autoliiton uusin opaskirja keskittyy suomalaisten suosituimpiin automatkailukohteisiin kuuluviin Baltian maihin sekä Koillis-Puolaan.
 
Autoliitolta on toivottu uutta Baltia-opasta jo pitkään sillä edellinen ilmestyi vuonna 2007. Nyt julkaistavaan oppaaseen on otettu Viron, Latvian ja Liettuan lisäksi mukaan myös Koillis-Puola Varsovaa ja Gdanskia myöten.
 
Automatkailu Baltiassa ja Baltian kautta muualle Eurooppaan ei ole ollut koskaan näin helppoa. Rajanylitykset sujuvat nopeasti eikä rahaakaan tarvitse Baltian maissa vaihtaa, koska kaikissa kolmessa maassa on käytössä euro. Puolassa sentään on vielä valuutan vaihto edessä.
 
Via Baltica on luonteva ja nopea tie tiettyyn määränpäähän tähtääville, mutta poikkeaminen pääväylältä kannattaa. Tarjolla on runsaasti nähtävää ja koettavaa historiallisista kohteista kylpylöihin ja pikkukaupunkeihin.
 
Autolla Baltiaan ja Koillis-Puolaan –kirja esittelee 81 kohdetta Virosta, Latviasta, Liettuasta ja Puolasta.
 
Uutuuskirja on jäsennelty viiteen osaan. Kirjassa esitellään matkailualueet ja huippukohteet, minkä lisäksi kattava tietoartikkelien kokonaisuus antaa yleistietoa kustakin maasta ja niiden historiasta.
 
Via Balticasta on tarkka reittiselostus Tallinnasta Varsovaan ja kunkin maan automatkailijalle tärkeistä tiedoista, kuten liikennesäännöistä, maksullisista teistä, liikennerangaistuksista ja rajanylityspaikoista on tiivis paketti kirjan lopussa.
 
Autolla Baltiaan ja Koillis-Puolaan -kirjan on toimittanut Risto Hemming, joka toimitti viimeksi Autoliiton huippusuositun Norja-oppaan kaksi vuotta sitten.
 
Autolla Baltiaan ja Koillis-Puolaan –kirjan hinta on 34 € (26 € Autoliiton jäsenille). Kirjassa on 168 sivua. 
 

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

Henkilöt: 
Yritykset: 
Jaa artikkeli: