Keskiviikko 22.11.2017

MP-messuilla sisäkoeajorata Keimolan radan profiililla

Jaa artikkeli:
Luotu: 
31.1.2016 10:46
  • Kuva: Messukeskus / Autotoday
    Kuva
|
MP-messuilla voi nyt ensimmäistä kertaa koeajaa uusia moottoripyöriä ja kevytmoottoripyöriä Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.
 
Messukeskuksen hallin lattiaan on asfaltoitu yli 430 metriä pitkä rata Keimolan legendaarisen radan profiililla. Koeajorata mahdollistaa erilaisten pyörien vertailun ja mahtavan ajokokemuksen keskellä talvea. 
 
Koeajamaan pääsevät sekä moottoripyöräkortin omaavat että kortittomat. Molemmille ryhmille on varattu omat pyöränsä. Ajovuoro moottoripyörällä kestää 10 minuuttia.
 
Ajokortittomien vuoro kestää 30 minuuttia ja sisältää ajo-opetusta. Alaikäraja on 15 vuotta.  Koeajajat saavat ajovarusteet lainaksi, joten omia ajovarusteita ei tarvita.
 
Koeajossa on 13 moottoripyörämerkkiä, yli 30 moottoripyörää.
 
- Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin isoa koeajorataa MP-messuilla eikä asfalttiakaan Messukeskuksen lattialla. Tämä on aivan ainutlaatuista. Ulkona sataa lunta ja me ajetaan Messukeskuksessa moottoripyörillä. Aikaisempina vuosin messuilla on voinut kokeilla kevytmoottoripyörillä ajoa, mutta nyt koeajossa ovat myös isot moottoripyörät, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. 
 
Rekisteröidy koeajajaksi ennakkoon
 
Koeajajat voivat rekisteröityä koeajoon etukäteen tapahtuman verkkosivuilla www.mpmessut.fi tai tapahtuman aikana Messukeskuksen sisäänkäynneillä.  
 
Rekisteröityneet saavat koeajajanumeron, jonka perusteella he voivat varata koeajoajan yritysten varauspisteiltä MP-messujen varikkoalueelta hallista 7. Varaukset tehdään aina paikanpäällä ja kyseiselle päivälle.
 
Ajajalla täytyy olla mukana henkilöllisyystodistus tai ajokortti, jos sellainen on.
 
MP Moottoripyöränäyttely järjestetään pe-su  5. – 7.2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä.
 

Katso tästä viimeisimmät Auto-uutiset

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

 

Yritykset: 
Paikat: 
Jaa artikkeli: