Perjantai 17.11.2017

Hyvä esimerkki, miksei pimeää taksia kannata käyttää

Jaa artikkeli:
Luotu: 
10.2.2016 10:11
  • Kuva: Matti Sulanto / Autotoday
    Kuva
    Kuvan autot eivät liity tapahtumaan.
|

Helsingissä pimeän taksin käyttö päättyi tällä kertaa hyvin, ainoastaan kännykkä katosi.

Helsingin poliisin mukaan seurue oli juhlimassa viime viikonloppuna lauantai-iltaa Helsingin keskustassa ja he päättivät ottaa aamuyöllä pimeän taksin keskustasta.

Matkalla auton kuski oli kuitenkin alkanut käyttäytyä uhkaavasti ja seurue oli alkanut tuntea olonsa epämukavaksi ja pelokkaaksi.

Poliisin mukaan seurue oli tarjoutunut maksamaan kuskille matkansa joko pankkikortilla tai läheisellä pankkiautomaatilla. Kuski ei kuitenkaan suostunut avaamaan auton ovia ja vaati maksua välittömästi käteisellä.

Lopulta kuski oli avannut ovet ja seurue poistui nopeasti uhkaavasti käyttäytyneen kuskin pimeästä taksista. Yhden henkilön matkapuhelin oli kuitenkin pudonnut pimeään taksiin, ja jäi toistaiseksi sille tielleen kuskin kaasuttaessa pois paikalta.

Helsingin poliisi tutkii tapausta lievänä kavalluksena.

Poliisi muistuttaa, että oman turvallisuutensa takia pimeitä takseja kannattaa välttää.

Katso tästä muita juttuja pimeistä takseista.

Katso tästä viimeisimmät Auto-uutiset.

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jussi Suoverinaho

Alalla olevat ja Suomen Taksiliitto ovat varoittaneet moisesta ja vuosia. Mitä enemmän "alalle" tulee "Ubereitä" ym. on asiakkaan liki mahdotonta tietää oikeuksiaan tai velvollisuuksiaan astuessaan näihin kuljetuksiin. Suomalainen kun on tottunut siihen että taksiin voi luottaa. Niin voi myös jatkossa, lailliseen taksiin!