Sunnuntai 19.11.2017

Volvo V40 uudistuu ulkoisesti ja sisäisesti

Jaa artikkeli:
Luotu: 
24.2.2016 15:56
 • Kuva: Volvo / Autotoday
  Kuva
  Volvo V40 uudistuu ulkoa ja sisältä.
 • Kuva: Volvo / Autotoday
  Kuva
 • Kuva: Volvo / Autotoday
  Kuva
|

Volvo antaa suosituille V40- ja V40 Cross Country -malleille uuden Volvo -ilmeen mallivuonna 2017 ja päivittää samalla myös muuta mallistoa.

Mallivuoden ulkoisten uudistusten keskiössä ovat uudet etusäleiköt, joissa on uusittu ja visuaalisesti iskevämpi Volvon rautamerkki. Uudistus tuo V40-malliin myös Thorin vasara -ajovalot, joka on yhtenäinen Volvon uuden 90-sarjan autojen kanssa.

Ulkoinen päivitys sisältää myös viisi uutta V40 -koriväriä

V40 saa myös uudet, XC90 -mallissa esitellyt ”tasotunnisteet”, jotka visualisoivat eri varustetasoja ja versioita. Lisäksi V40- ja V40 Cross Country -malleihin on tarjolla kahdeksan uutta vannesarjaa.

Ovipaneeleihin on nyt saatavilla kontrastitikkaus, ja musta kattoverhoilu on ensimmäistä kertaa tarjolla lisävarusteena V40 -malliin. Myös useita uusia sisäpaneelikoristuksia on tarjolla.

R-Design- ja Inscription-varustetasoihin lisätään uudet kynnyslistat. Saatavilla on myös päivitetty avaimenperä.

Voimansiirtoihin tehtävän kehitystyön ansiosta Volvo on onnistunut vähentämään D2-moottorin (käsivalintaisella vaihteistolla) CO2-päästöt tasolle 89 g/km – ilman rengasrajoitusta. Rengasrajoituksella edelleen vain 82 g/km.

Volvo On Call on älykelloyhteensopiva

Volvo On Call -älypuhelinsovellus. jonka avulla monia auton toimintoja voidaan käyttää etäältä, on saanut ison päivityksen. Volvo On Call tarjoaa jo älykelloyhteensopivuuden (Apple Watch/Android Wear) ja nyt myös Microsoft Band 2 -yhteensopivuuden, jonka ansiosta tiettyjä toimintoja voidaan ääniohjata Windows 10 -pohjaisia älypuhelimia käyttämällä.

Muita Volvo On Call -uudistuksia ovat kalenterin integrointitoiminto, joka yhdistää henkilökohtaisen kalenterin mobiilisovellukseen. Näin kalenteriin merkittyjen tapaamisten sijainnit voidaan lähettää suoraan navigointijärjestelmään. Vuonna 2016 Volvo On Call laajentaa ominaisuuksiaan ja tarjoaa tuen jopa kymmenelle Volvo -autolle ja näin toimintojen käyttömahdollisuuden laajemmassa kalustossa.

Volvo esittelee myös Flic-painikeyhteensopivuuden Volvo On Callin kanssa. Flicin avulla käyttäjä voi ohjelmoida yksittäisen fyysisen “älypainikkeen”, jolla voi suorittaa useita toimintoja, kuten lukita auton tai käynnistää ja pysäyttää esilämmityksen. Sitä voidaan käyttää oikotienä Volvo On Call -palveluihin.

Volvo tukee nyt myös Windows 10 -järjestelmää Volvo On Call -sovelluksen uudessa versiossa, jota voi käyttää tavallisissa PC-tietokoneissa ja tableteissa.

Volvon johtavaa asemaa sisäilman laadussa korostetaan 40-sarjassa vuonna 2016, kun Cleanzone -logo lisätään kojelaudan ilmasuuttimiin. Volvon mukaan Cleanzone -tekniikka varmistaa, että ulkoilma suodatetaan tehokkaasti, ennen kuin se pääsee matkustamoon.

Katso muut Volvo-jutut tästä.

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.
Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: