Tiistai 26.9.2017

Perinteikäs hyvinkääläinen autokauppa siirtyy Länsiautolle

Jaa artikkeli:
Luotu: 
2.3.2016 21:12
  • Kuva: Sveitsinportin auto / Autotoday
    Kuva
    Sveitsiportin auto muuttuu keväällä Länsiautoksi.
|
Hyvinkäällä toimiva Sveitsinportin auto siirtyy toukokuun alussa Länsiautolle.
 
Länsiauto Oy ja Sveitsinportin Auton sekä Kaupunginportin Auton omistaja SPA Group Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Länsiautolle siirtyy SPA Group Oy:n autokaupan liiketoiminta kiinteistöineen 2.5.2016.
 
Siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Kysymys on Hyvinkään suurimmasta autoliikkeestä, jonka markkinaosuus alueella on noin 25 prosenttia. Liikkeessä työskentelee 68 henkilöä.
 
Länsiautolle siirtyvät Hyvinkään Hondan, Mercedes-Benzin, Nissanin, Opelin ja Peugeotin myynti- ja huoltotoiminnot sekä Škodan valtuutettu merkkihuolto. Henkilökunta jatkaa Länsiauton palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Liike käyttää nimeä Länsiauto Hyvinkää heti toukokuusta alkaen.
 
Länsiauton liikevaihto kasvaa vuoden 2012 143 miljoonasta eurosta tänä vuonna jo noin 250 miljoonaan euroon. Myös yhtiön kannattavuus on vuosi vuodelta parantunut. Hyvinkään yksiköstä tulee Länsiauton kymmenes autotalo Etelä-Suomessa.
 
Sveitsinportin autoliikkeillä on pitkä historia hyvinkääläisessä autokaupassa. Yritys on perustettu 1957 ja toiminut nykyisellä paikallaan vuodesta 1978 alkaen. Vuonna 2015 Sveitsinportti luovutti yli 1 000 uutta ja käytettyä autoa asiakkailleen.
 

Lue tästä muut Opel-jutut.

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

 

Paikat: 
Jaa artikkeli: