Tiistai 26.9.2017

Video: Konkreettinen tapa huomauttaa invapaikan väärinkäytöstä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
3.3.2016 23:07
|

Tässä näppärä ja kohtelias tapa huomauttaa autoilijoille invapaikan väärinkäytöstä.

Näille kuljettajille ainakin tuli selväksi, mitä tekivät väärin.

Katso myös nämä

Venäläiset keksivät pysäyttävän keinon huomauttaa invapaikkojen väärinkäytöstä

Päivän kuva: Näin invapysäköintipaikat kuuluu merkitä - kiitos siitä

Aiheeton kohu: invapaikka oli varattu Paavo Väyryselle

Uusi ongelma: citymaasturit vievät invapaikat

Mies yritti invapaikalle: Löi oluttölkillä invalidia

Päivän kuva: Harvinaisen hyvin merkitty invaparkkiruutu

Katso tästä muut autovideot.
 

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Henkka Huhtinen

Kaunis ajatus, mutta osoittaa loukkaavaa ymmärtämättömyyttä erilaisia invapysäköijiä kohtaan, myös toimitukselta kun tällaisia postaatte. Videossa ei käy ilmi etteivätkö kuskit olisi oikeutettuja invapysäköintiin, ei nimittäin näy onko invamerkkiä vai ei.

Vai onko vain pyörätuolilla liikkuvat oikeutettuja invaruutuun? Vaikka olisi invamerkki ja täysin terve kuski joka oli tullut hakemaan liikuntavammaista läheistään?

Nimim. Läheisen takia invamerkillä pysäköivä.

Leena Lähdesmäki

itse ne tarvitsisi monestikkaan invapaikalta pyörätuoliani juuri siksi etttä siitä pääsen lyhyellä kävelyllä asiani hoitamaan.joskus lyhyellä aisoinnilla myös kävelykeppi vain tiellä ja nojailen kärryihin. Maailmalla kiertää epätoivoisesti Juuri Nyt meemejä joissa kuvia ilkeistä ,hätiköidyistä ja loukkaavista viesteistä autonikkunoissa 'kansalaispoliiseilta' jotka itseoikeutetusti arvioivat invapaikkaa käyttävän invapaikan tarpeen ulkoisen olemuksen perusteella vaikka moni sairaus tai vaiva ei ensinnäkään näy OLLENKAAN päälle päin. Meillä pienillä potilasyhdistyksillä ihan täysi työ nujertaa tämänkaltaisesta uutisoinnista seuraavaa idiotismia. :(

Jari-Jukka Annala

Kyllähän se siinä ikkunalla on, mutta kun muuten olen ihan tavallisen näköinen pulliainen, monesti katsotaan juurikin ilkeästi. Kaikkein paras konsti sanktioida väärin perustein invapaikalle pysäköinti olisi korottaa pysäköintivirhemaksu kolminkertaiseksi näissä tapauksissa. Alkaisi tuntumaan jo paremmallakin autolla liikkuvan lompakossa.

Typerää on myös se kun näin talvella tehdään lumitöitä ja se lumi pitää varastoida johonkin, niin laitetaanpa se siihen invapaikalle. Voi järjen jättiläiset. Näitä tapauksia olen eräänäkin talvena kohdannut useita enkä voi ymmärtää...