Tiistai 26.9.2017

Jeepiltä juhlavuoden erikoismallisto

Jaa artikkeli:
Luotu: 
10.3.2016 16:31
  • Kuva: Jeep / Autotoday
    Kuva
    Jeep Renegaden juhlamalli tulee Suomeen.
|

Jeep juhlii 75-vuotista taivaltaan katsoen eteenpäin. Geneven autonäyttelyssä esitellään sekä historialliset merkkipaalumallit että 75-juhlavuoden kunniaksi suunnitellut uutuusmallit.

Jeepin perinteenä on esitellä juhlavuosille omistettuja malleja. Kaikkia juhlavuoden malleja valmistetaan Euroopan markkinoille 8 000 kappaleen rajoitettu erä. Juhlavuoden erikoismallit on koristeltu juhlavuoden teemoin: 75-vuotislogo, mattapronssiset vanteet, pronssin- ja oranssinväriset ulko- ja sisätilojen yksityiskohdat.

Jeep Renegaden Suomen tuontiohjelmassa oleva malli on 2.0-litrainen Multijet, 140 hevosvoimainen dieselmoottori 9-portaisella automaattivaihteistolla ja nelivedolla. Renegaden varusteisiin kuuluvat MySky -aurinkokatto sekä Gore-Tex -verhoillut istuimet, joiden yksityiskohtana ovat oranssit tikkaukset.

Cherokeen “Suomi-malli” on 2,2-litrainen, 200 hevosvoimainen Multijet -diesel, niin ikään 9-nopeuksisella automaatilla ja nelivedolla. Se on varusteltu nappanahalla verhoiluilla istuimilla oranssein tikkauksin, 8,4-tuumaisella Uconnect-viihdekeskuksen kosketusnäytöllä, bi-xenon ajovaloilla ja panoraamakatolla.

Kolmas 75-vuotisjuhlamalli on Jeep Grand Cherokee, jossa on 3-litrainen, 250 hv V6 MultiJet -dieselmoottori kahdeksannopeuksinen automaattivaihteisto ja neliveto. Grand Cherokeen varusteluun kuuluu 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, navigaatiojärjestelmä ja Quadra-Lift -ilmajousitus, joka sopeutuu ajettavan tienpinnan mukaan viiteen eri ajotilaan.

Katso tästä muut Jeep-jutut.

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

Yritykset: 
Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: