Sunnuntai 22.10.2017

Veho laajentaa toimintaansa - valikoimaan myös liikkuvuuspalveluita

Jaa artikkeli:
Luotu: 
14.3.2016 12:48
  • Kuva: Veho / Autotoday
    Kuva
    Veho uudistuu ja laajentaa toimintaansa myös liikkuvuuspalveluihin. Kuvassa Vehon myymällä Helsingin autotalossa 1958.
|

Veho laajentaa toimintaansa ja aikoo tarjota jatkossa myös erilaisia liikkuvuuspalveluita.

Yhteiskunnan rakenteiden kehittyessä myös tarve erilaisille liikkuvuuspalveluille kasvaa. Kuluttajat haluavat helppoutta, joustavuutta ja mahdollisuutta siirtyä auton omistamisesta erilaisten liikkuvuuspalveluiden käyttäjäksi. Yritykset pohtivat yhä enemmän käytössään olevien autojen käyttöasteiden kasvattamista ja omistusmuotojen kehittämistä.

Veho haluaa ratkaista asiakkaidensa liikkuvuustarpeet ja varmistaa yritysasiakkailleen kannattavan liiketoiminnan edellytykset myös tulevaisuudessa. Tavoitteena on, että Vehosta saa tulevaisuudessa auton omistamisen lisäksi joustavat liikkuvuuspalvelut. Näiden tavoitteiden saavuttamisen edistämiseksi Veho on ryhtynyt osakkaaksi MaaS Finland Oy:hin, joka kehittää tulevaisuuden liikkuvuuspalveluita.

Tämän toiminnan kehittämiseksi ja käytännön uusien palveluiden tuottamiseksi Veho tulee aktiivisesti hyödyntämään muun muassa taksiyhtiöiden ja muiden yritysten kumppanuuksiaan, sekä omistamaansa Sixt-autonvuokraamoa. Palveluita tullaan tarjoamaan kaikille, sekä nykyisille että tuleville asiakkaille.

Lue tästä muita juttuja Vehosta.

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli: