Sunnuntai 16.6.2019

Rallicross: Niclas Grönholm ajoi jälleen MM-sarjassa semifinaaliin

Luotu: 
8.8.2016 00:05
  • Kuva: Jakub Nitka / Autotoday
    Kuva
    Niclas Grönholmin ajoi Kanadassa semifinaaliin.
|
Niclas Grönholm onnistui jälleen ajamaan semifinaaliin rallicrossin MM-sarjan osakilpailussa. Osakilpailu käytiin sunnuntaina Kanadassa.
 
Saman tempun inkoolainen teki edellisessä kilpailussa Ruotsissa. 20-vuotiaan Grönholmin ajo semifinaalissa päättyi harmittavasti keskeytykseen.
 
- Siinä oli aika huono näkyvyys muiden takana. Tulin väärällä linjalla mutkaan ja osuin betoniin, jonka jälkeen eturipustus oli sökönä. Semifinaalipaikka oli totta kai hyvä juttu, Grönholm arvioi ajoaan.
 
MM-sarjan tulokaskauttaan MSE Olsbergs -tallin Ford Fiestalla ajava nuorukainen oli kiinni 12 parhaan joukossa jo lauantain kahden erä jälkeen. 
 
- Ekassa erässä spinnasin oman virheen jälkeen. Osuin radassa olevaan reikään ja siitä auto lähti luisuun. Seuraavissa erissä vauhti parani selvästi. Kehitystä on tullut siinäkin, että heti alusta alkaen pystyn jo omaan parhaaseen vauhtiin, Grönholm totesi.
 
Semifinaalipaikka varmistui kovalla ajalla neljännessä karsintaerässä, jossa Grönholmin aika oli hienosti seitsemänneksi paras.
 
- Paikoin pystyn jo haastamaan muita, mutta enemmän vain tarvitsisi ajamista ja sitä kautta kokemusta, Grönholm summasi.
 
Toomas Heikkinen ajoi kisassa neljänneksi.
 
Rallicrossin MM-sarja jatkuu syyskuun alussa Ranskan osakilpailulla.
 
Rallicrossin MM-sarjan Kanadan osakisa
 
1. Timmy Hansen
2. Andreas Bakkerud
3. Johan Kristoffersson
4. Toomas Heikkinen
5. Petter Solberg
6. Anton Marklund
 
Katso tästä muita juttuja rallicrossin MM-sarjasta.
 
Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.
 
************************************

Katso tästä tuoreimmat Auto-osion uutiset.

************************************

Paikat: 
Jaa artikkeli: