Sunnuntai 21.7.2019

Opel on kasvanut voimakkaasti Euroopassa

Luotu: 
10.11.2016 22:10
  • Kuva: Clas von Bell / Autotoday
    Kuva
    Opel Mokka X.
|
Opelin tiedotteen mukaan merkin myynti on tänä vuonna kasvanut Euroopassa merkittävästi.
 
Tiedotteen mukaan Opel on kasvanut tänä vuonna voimakkaasti useilla markkinoilla ympäri Eurooppaa. Ensimmäisen kymmenen kuukauden aikana Opelin myynti oli +5 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna (+45 500 autoa). Miljoonan myydyn auton raja saavutettiin tänä vuonna pari viikkoa aiemmin kuin vuonna 2015.
 
Opelin mukaan tämän vuoden kasvun takana ovat olleet uudet mallit. Vuoden Autoksi 2016 Euroopassa valittua Astraa on myyty jo 235 000 kappaletta, mikä on noin neljänneksen enemmän edellisvuoteen verrattuna. Asiakastilauksia on jo yli 300 000.
 
Myös Mokka X:n kysyntä on ollut suurta. Vasta muutaman kuukauden myynnissä olleella Mokka X:llä on 75 000 asiakastilausta.
 
Myös Suomessa Opelin markkinaosuus on kasvanut tänä vuonna merkittävästi. Astra oli tammi-lokakuussa markkinoiden neljänneksi myydyin automalli.
 
Opelin Suomen myynti on kasvanut 36 % verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon (+1660 henkilöautoa), sanotaan tiedotteessa.
 
Tiedotteen mukaan pakettiautomarkkinoilla Opel Vivaro on viidenneksi myydyin malli. Opelin pakettiautomyynti on kasvanut edelliseen vuoteen verrattuna 7,8 %. 
 
 

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

 

 

Yritykset: 
Jaa artikkeli: