Torstai 27.6.2019

Suomen korkein liikennevakuutuksen bonus on nyt 83 %

Luotu: 
30.12.2016 10:39
  • Kuva: Clas von Bell / Autotoday
    Kuva
|

POP Vakuutuksen tiedotteen mukaan yhtiöllä on ensi vuoden alusta Suomen korkein liikennevakuutuksen bonus, 83 %.

Kun liikennevakuutuslaki uudistuu vuoden vaihteessa, POP Vakuutus tarjoaa asiakkailleen korkeamman liikennevakuutuksen bonuksen. Jatkossa liikennevakuutuksen bonus on henkilökohtainen ja se muodostuu asiakkaan kaikkien ajoneuvolajikohtaisten vakuutus- ja vahinkohistoriatietojen perusteella. Maksimibonus nousee 77 prosentista 83 prosenttiin ja asiakas, jolla ei ole aiempaa vahinkohistoriaa, voi saada 40 prosentin lähtöbonuksen.

POP Vakuutuksen tiedotteen mukaan ensi vuodesta alkaen bonukset myös kertyvät aiempaa nopeammin. 80 prosentin bonuksen saavuttaa jo kahdeksan vahingottoman ajovuoden jälkeen ja Suomen korkeimman maksimibonuksen saa, kun takana on yksitoista vahingotonta ajovuotta. Vahingon vaikutus bonukseen on myös jatkossa maltillinen ja yhdellä autolla aiheutettu vahinko vaikuttaa vain kyseisen auton bonukseen, ei asiakkaan kaikkien autojen bonuksiin.

Useamman auton omistajille POP Vakuutuksella on hyviä uutisia. Koska bonukset ovat ensi vuodesta alkaen henkilökohtaisia, vakuutuksenottajan kaikille autoille voi saada saman, parhaan bonuksen.

Uusi liikennevakuutus tulee myyntiin heti vuoden vaihteen jälkeen kaikille henkilöasiakkaiden autoille ja moottoripyörille. Voimassa olevat vakuutukset pysyvät voimassa sellaisinaan. Nykyiset POP Vakuutuksen asiakkaat voivat kuitenkin halutessaan myös vaihtaa voimassa olevan vakuutuksen uuteen liikennevakuutukseen.

Näin POP Vakuutuksen liikennevakuutus uudistuu

  • Bonus on jatkossa henkilökohtainen, ei ajoneuvokohtainen, kuten aiemmin.
  • Maksimibonus on 83 % ja lähtöbonus ilman aiempaa vahinkohistoriaa 40 %.
  • Asiakas voi saada saman bonuksen kaikille vakuuttamilleen autoille tai moottoripyörille, myös kakkosautoille. Autoilla ja moottoripyörillä on kuitenkin omat bonusjärjestelmänsä, joten niille ei voi automaattisesti saada samoja bonuksia.
  • 80 % bonukset voi saavuttaa jo kahdeksan vahingottoman ajovuoden jälkeen. Maksimibonuksen 83 % saavuttaa yhdentoista vahingottoman ajovuoden jälkeen.
  • Yhdelle POP Vakuutuksessa vakuutetulle autolle sattunut vahinko vaikuttaa vain kyseisen auton bonuksiin.
 

 

Yritykset: 
Jaa artikkeli: