Torstai 27.6.2019

Poliisiautoa jätättänyt pakoauto törmäsi bussiin

Luotu: 
31.12.2016 09:41
  • Kuva: Clas von Bell / Autotoday
    Kuva
|
Poliisia karkuun ajanut auto törmäsi pakomatkansa päätteeksi linja-autoon Tampereella. 
 
Poliisin mukaan Lielahdenkadulla Tampereella klo 20.30 partio havaitsi henkilöauton, josta oli aiemmin tullut poliisille ilmoitus.
 
Partio kääntyi auton perään, jolloin se lähti välittömästi kiihdyttämään vauhtiaan. Autoa pystyttiin seuraamaan ja se kääntyi Lentävänniemenkadulle, josta matka jatkui edelleen Vähäniemenkadulle, poliisin tiedotteessa todetaan.
 
Pakeneva auto jätätti poliisiautoa ja partio menetti näköyhteyden siihen.
 
Vähäniemenkadulla partio sai jalankulkijalta tietää, että kyseinen auto oli ajanut kovaa vauhtia kohti Pohtolankatua ja risteyksen suunnasta oli kuulunut kova pamaus. Vähäniemenkadun ja Pohtolankadun risteyksessä kyseinen pakoauto oli törmännyt linja-autoon.
 
Poliisin mukaan henkilöauton etupää oli täysin vaurioitunut ja linja-auto vaurioitui huomattavasti. Kukaan linja-autossa olleista ei kuitenkaan loukkaantunut.
 
Silminnäkijöiden mukaan pakoautosta oli poistunut kuljettajan paikalta mies ja apukuljettajan paikalta nainen. Poliisi sai heidät jonkin ajan kuluttua kiinni.
 
Poliisi epäilee auton kuljettajaksi vuonna -82 syntynyttä miestä. Mies kertoi käyttäneensä aiemmin amfetamiinia ja hänet käytettiin verikokeessa. Sen jälkeen mies ja nainen otettiin kiinni poliisiasemalle.
 
Poliisin  mukaan ajoneuvossa oli runsaasti anastetuksi epäiltyä tavaraa.
 
Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä varkaudesta. Naista epäillään varkaudesta.
 

Paikat: 
Jaa artikkeli: