Torstai 27.6.2019

Lisätietoa Helsingin Siilitien liikenneonnettomuuteen - kuljettaja sai sairauskohtauksen?

Luotu: 
31.12.2016 16:19
Päivitetty: 
31.12.2016 17:33
  • Kuva: Clas von Bell / Autotoday
    Kuva
|
Helsingin poliisi on tiedottanut lisää Helsingin Herttoniemen liikenneonnettomuudesta.
 
Poliisin mukaan tänään kello 13.45 poliisi sai hälytystehtävän mennä Herttoniemen Siilitielle, jossa auto oli ajautunut jalkakäytävälle, törmäten jalkakäytävällä oleviin ihmisiin ja hetkeä myöhemmin pysäköintialueen tuntumassa oleviin autoihin.
 
Poliisin tutkimuksissa on käynyt selville, että onnettomuusauton hieman yli 30-vuotias mieskuljettaja oli mahdollisesti saanut sairaskohtauksen ja menettänyt kuljettamansa ajoneuvon hallinnan.
 
Hänen kuljettamansa henkilöauto oli törmännyt jalkakäytävällä kolmeen ihmiseen, jotka on viety tapahtumapaikalta sairaalaan onnettomuusajoneuvon kuljettajan lisäksi. Vakavimmin loukkantui hieman yli 20-vuotias nainen. Lievemmin vammoin selvisivät noin 60-vuotias mies ja noin 40-vuotias nainen, tiedotteessa todetaan.
 
Saatujen tietojen mukaan ainakin yhden vammat ovat vakavat. Ihmisiin törmäämisen jälkeen auto oli jatkanut matkaa suhteellisen kovalla nopeudella törmäten ainakin seitsemään pysäköityyn autoon. Autoista ainakin kaksi vaurioitui tuntuvasti.
 
Poliisin tekemissä alustavissa tutkimuksissa ei ole todettu viitteitä tahallisuudesta tai päihteistä.  Kuljettajaa on päästy puhuttamaan ja tämä on antanut alustavan selvityksen asiasta.
 
Poliisi on määrännyt kuljettajan on väliaikaiseen ajokieltoon.
 
Uutinen päivitetty kello 17.33. Lisätty muun muassa tietoa potilaista.
 
 

 

Paikat: 
Jaa artikkeli: