Torstai 23.5.2019

James May ja Richard Hammond eivät tee Top Gearia ilman Clarksonia

Luotu: 
19.3.2015 20:42
  • Kuva: EPA / Alloverpress / Andy Rain / Autotoday
    Kuva
    Kaveria ei jätetä! Vasemmalta James May, Jeremy Clarkson ja Richard Hammond.
|
Top  Gear -juontajat James May ja Richard Hammond tukevat hyllytettyä juontajaa Jeremy Clarksonia, eivätkä suostu tekemään Top Gear -ohjelmia kahdestaan. 
 
Jeremy Clarkson hyllytettiin noin viikko sitten sen jälkeen, kun hän tietojen mukaan oli lyönyt yhtä miestä kuvauspäivän päätteeksi.
 
Mirror-lehden mukaan BBC on pyytänyt James Mayta ja Richard Hammondia tekemään uusia jaksoja Top Gear -ohjelmaan. Molemmat ovat kuitenkin kieltäytyneet.
 
Jutun mukaan yksi BBC:n johtaja on ilmoittanut, etteivät May ja Hammond halua tehdä ohjelmaa ilman Clarksonia. 
 
BBC-pomon mukaan juontajina jatkavat joko kaikki tai ei kukaan. 
 
 
 

Tilaa tästä Autotodayn ilmainen uutiskirje.

 
 
 

Yritykset: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Yrjö Matilainen

no voi p..., auto-ohjelmat ovat usein tosi tylsiä, mutta Top Gear ylitti kaikki kynnykset koska juontajat olivat niin hauskoja. Nyt sitten haetaan jotain korrekteja tyyppejä! Voi p!! Jos esim. minä menisin sinne horisemaan jotain joutavuuksia, ketä se kiinnostais? Surkeata touhua BBC:lta, vai mikä se nyt onkaan.

Lasse Ryti

Ja jos verrataan vaikkapa jenkkilän top geariin, niin onhan se ihan ok, mutta miljoona valovuotta sitä ainoaa oikeeta jäljessä. Taitaa BBC:n byrokraatit luulla, että jos ottavat 3 uutta lähes saman näköistä tyyppiä, niin kaikki fanit hihkuvat hurraata! No ei mene näin!

Matti Koivisto

Top Gear on niin profiloitunut näihin kolmeen mieheen, että vaikea kuvitella että saavuttaisi uudella kolmikolla lähellekään samanlaista suosiota. Vanha Top Gear oli tylsä ja tuskin BBC siihen samaan suuntaan haluaa lähteä. Veikkaisin, että koko kolmikko tulee takaisin. Vaikka tokihan heillä riittää muutakin työtä (BBC:llä tosin), joten langat lienee juontajien käsissä.