Tiistai 25.10.2016

Outo valoilmiö taivaalla olikin astronauttien pissaa

Jaa artikkeli:
Luotu: 
22.9.2009 10:35
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    Discovery laskeutumassa syyskuussa 2009.

Pohjois-Amerikan taivaalla jokin aika sitten hohtanut outo valojuova on paljastunut astronauttien virtsaksi, kertoo muun muassa brittilehti Telegraph avaruusjärjestö Nasan vahvistaneen.

Parisen viikkoa sitten useat ihmiset ottivat valoilmiön takia yhteyttä astronomiaan ja säähän keskittyviin nettipalveluihin.

Nasan mukaan ilmiön aiheutti avaruussukkula Discoveryn ilmoille päästämä astronauttien jäte. Pissan päästäminen avaruuteen ei ole epätavallista, mutta tällä kertaa lasti oli ollut tavallista suurempi.

 

Jaa artikkeli:

Kommentit

sammy_001

Jos joku uskoo, että virtsa aiheuttaa noin isoja valoilmiöitä taivaalla niin huh huh.. Muutenkin Nasa selitykset ovat olleet lähiaikoina aika mielenkiintoisia.

N-E

"Pissan päästäminen avaruuteen ei ole epätavallista, mutta tällä kertaa lasti oli ollut tavallista suurempi."

No, mukanahan oli yksi "suomalainen"....

semi

Suomensukulainen on tietysti luullut että avaruusasemalla on sauna ja varannut mukaan sauna kaljat, siinä on sitten kusettanut tavallista enemmän.

Vieras

Tuntuu että tämä on taas näitä samaan sarjaan niiden sääpallojen kanssa. "Näin ison metallin värisen lautaisen muotoisen esineen jossa oli paljon valoja ja se leijui ilmassa." "Joo sääpallo". En jaksa uskoa että muutama kusilitra näkyy maahan asti...NASA vain salailee taas jotakin

hojo hojo

Pahin on vielä selvittämättä ! Lastihan on kv-asemalta. Joukossa on siis varmasti myös venäläisten eritteitä jotka nyt satavat niin meidän, kuin myös amerikkalaisten niskaan !
Nyt on kyllä vähintäin nootin paikka !

Cygnus X

Ei tätä tarinaa kukaan usko mutta jos tämä on (taas) NASA:n virallinen totuus niin mitäs tähän on sitten muilla sanomista. Amerikkalainen totuus on amerikkalainen totuus ja todista muuta jos osaat.