Torstai 19.10.2017

Tätä naista epäillään HIV:n levittämisestä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
23.2.2010 12:21
  • Kuva: Poliisi
    Kuva
  • Kuva: Poliisi
    Kuva

Pirkanmaan poliisilla on tutkittavana rikoksia, joissa epäillään vuonna 1982 syntyneen naisen olleen suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä miesten kanssa, vaikka hänellä on todettu hi-virus.

Poliisi epäilee rikoksista vuonna 1982 syntynyttä Tampereella asuvaa Judith Omondi-Mäkelää, joka on käyttänyt myös nimeä Rachel.

Epäilty on vangittuna. Epäillyt teot ovat tapahtuneet vuosina 2005-2010.

Tähän mennessä tutkimuksissa on ilmennyt seitsemän miestä, jotka ovat olleet sukupuoliyhteydessä epäillyn kanssa, mutta tapauksia voi olla enemmänkin.

Esitutkinnassa esiin tulleet tapaukset ovat tapahtuneet Pirkanmaalla. Epäillyn tiedetään olleen eroottisena tanssijana Jyväskylässä, Lahdessa ja Tampereella.

On poikkeuksellista, että poliisi paljastaa epäillyn henkilöllisyyden esitutkinnan aikan. Syynä tähän ovat poliisin mukaan erityisen painavat henkeen ja terveyteen liittyvät syyt sekä tärkeät tutkinnalliset näkökohdat.

Poliisi toivoo, että kaikki asianomistajat ottavat yhteyttä poliisiin ja menevät hiv-testiin.

Judith Omondi-Mäkelä on antanut suostumuksensa kuvansa julkaisemiseen.

Poliisi pyytää kaikkia Omondi-Mäkelän kanssa sukupuoliyhteydessä olleita henkilöitä ottamaan yhteyttä päivisin kello 8-16 poliisin numeroon 050-313 73 91.

Jaa artikkeli:

Kommentit

Kansankokonaisuus

Itäisestä tai eteläisestä Afrikasta tuleva maahanmuuttaja on aika suurella todennäköisyydellä HIV positiivinen. Sanotaan nyt että yli 10%. Jos ei tätä ymmärrä voi kyllä syyttää tartunnasta itseään ja Ylen sairasta monikulttuurisuuspropagandaa.

Esimerkiksi Botswanassa elinajanodote on laskenut 65:stä 40:een vuoteen alle 20:ssä vuodessa samaan aikaan kuin BKT on melkein Viron tasolla.

http://www.avert.org/aids-botswana.htm

Svasimaassa elinajanodote on laskenut 32 vuoteen:

http://www.avert.org/aids-swaziland.htm

Sambiassa, jossa HIV:n leviämisen estämiseksi on tehty paljon työtä, HIV positiivisten osuus kaupunkiväestöstä on edelleen 25%:n luokkaa.

http://www.avert.org/aids-zambia.htm

kyy

Milläköhän keinolla tältä naiselta on puristettu lupa naaman ja nimen julkaisuun jokaisessa mediassa?

Lähes kaikki viestimet ovatkin tarttuneet hurskaan ahnaasti tarjoukseen repiä tästäkin draamasta tuohta oikein viranomaisluvan kanssa.