Lauantai 25.5.2019

Väite: Miesääni tarjosi isoa dollarikasaa Ahtisaari-salaisuuksista

Luotu: 
27.10.2010 09:52
Päivitetty: 
27.10.2010 10:01
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Presidentti Martti Ahtisaaresta haluttiin ikäviä paljastuksia, väittää Jussi Lähde.

Presidentti Martti Ahtisaaren vaalikampanjan viestintätuottajana ja presidentinkanslian lehdistövastaavana toiminut Jussi Lähde väittää Aamulehden blogissaan, että tuntematon mies yritti vuonna 1999 ostaa häneltä Ahtisaareen liittyviä ”ikäviä salaisuuksia”.

–Kun presidentti Ahtisaari neuvotteli rauhaa Kosovoon minulle soitettiin Lontoosta. Kysyttiin olenko vapaana puhelinkeskusteluun tunnin kuluttua, aiheena työtarjous. Olinhan minä, yhteydenotto ei tähän asti ollut laatuaan aivan ainutlaatuinen, kirjoittaa Lähde.

–Tunnin kuluttua miesääni lupasi – esittäytymättä – minulle kuusinumeroisen summan Yhdysvaltain dollareita, jos voisin julkisesti kertoa presidentti Ahtisaaresta ”ikäviä salaisuuksia”.

Lähteen mukaan hän päätti puhelun ”lyhyesti, kiivaasti ja isänmaallisesti”. Hän ei ollut puhelun aikaan enää presidentinkanslian palveluksessa.

Lähteen kirjoituksen nosti eilen ensin esiin Aamulehti. Ilta-Sanomat kertoo keskiviikon lehdessään, että Lähde ei suostu paljastamaan, kertoiko hän saamastaan tarjouksesta Ahtisaarelle.

Martti Ahtisaari oli Suomen presidenttinä 1994-2000.

Paikat: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

PetSu

On oikeastaan ihmeellistä, että nykyjään vain yksi (1) kysyy tällaisia "likaisia" asioita ihmisestä, joka on erittäin kuuluisa koko maailmassa.

Minusta yritettiin kalastella tietoja kirjoitettuani muutaman sanan erään toisen palstan vallanneiden vakioriitelijöiden sekaan. Sehän ei sopinut millään että, joku on tyytyväinen elämäänsä. Minusta kyseltiin kaksi kertaa kunnantoimistosta, jonka keksin paikkakunnakseni näkyvillä olevaan profiiliin. Sieltä soitettiin sitten minulle, koska puhelimeen vastaa siellä siskoni.

En vertaa itseäni Ahtisaareen millään mittapuulla, mutta kuuluisuuksien taustat myyvät hyvin ja niiden avulla voi tehdä politiikkaa ja nolata ihminen. Se on erittäin tuottoisaa Ahtisaaresta puhuttaessa. Vain yksi epätoivoinen urkkija, kertoo sen, että Nobel-palkinnon saaja Martti Ahtisaaressa on tärkeintä vain hänen työnsä rauhan hyväksi.

kaijakuopila

Ei ole salaisuus kenen varpaille Ahtisaari astui presidenttinä Suomessa. Ei ole salaisuus, ketkä pelasivat hänet ulos toiselta kaudelta.
Ei ole myöskään salaisuus, miksi demreiden peleihin on kyllästytty.

Ahtisaarta kunnioitetaan maailmalla Suomen pelistä huolimatta.

demarien vihollinen no1

..1986 Berliinin muuri jupakasta syntyi aikamoinen juttu.
samana vuonna kun Ahtisaari kertoi Berliinin muurin murtumisesta , Kotkassa Gutzeitintie 12 a rakennuksessa,puhelimitse New Yorkista 25-vuotiaalle opiskelijalle. Samana vuonna kidnapattiin samainen opiskelia jouluna, mukana poliiseja kepu-sdp politiikkoja,sekopäitä suomalaisia,mukana saksalaisia, kanadalaisia,amerikkalaisia, irakilaisia, olipa itäblokin porukkaakin...Lappenrannassa. Tarkoituksena oli pelata Ahtisaari ulos kaikesta,ja ilmeisesti aloittaa kolmasmaailman sota suomalaisten taholta-onneksi eivät kepulaiset onnistuneet! mutta vapaamaailma oli Ahtiksen puolella.
Onhan Ahtisaari tehnyt hyvää sadoille tuhansille ihmisille, että....

immukka58

Niin myös Nobel palkinnon saanella presidentti Ahtisaarellakin.

Aamulehden blogissa ei ei ilmennyt mitä likapyykkiä kirjoittajalla saattaisi pitää hallussaan - ehkäpä millaisella tax free autolla Harri Holkeri palasi Kosovon reissultaan ?

Kuitenkin joku lehtimies ottanee yhteyttä Jussi Lähteeseen jatkaaseen vapaan journalismin merkeissä asian pengontaa. "Kansalla on oikeus tietää".

tapio_o_neva

Jussi Lähde yllyttää peräänsä iltapäivälehtien toimittajat, jolloin asialle syntyy kiinnostus: viikko ja 2-3 lööppiä per iltapäivälehti.

Jussi Lähde "nousee julkisuuteen" ja sitten tarvitaan vain oikea vuoto, esimerkiksi Assagenin kautta ulkoasiainministeriön asiakirjoista, joissa voi olla Ahtisaari-salaisuuksia.

Ahtisaari kiistää asiakirjojen oikeellisuuden, jolloin asia Wikileaks!:ssä jää "uskon" asiaksi. Kokoomuslaiset ja oikeistososialidemokraatit kiistävät kaiken, kun taas demokraatit kehittelevät Ahtiaaren elämäntyyliin sopivia salaliittoteorioita.

Tom B

YK on täysin hyödytön läpeensä korruptoituneine virkamiehineen. YK sallii kansanmurhan ja pedofiilien toiminnan tekemättä mitään näiden estämiseksi. YK:n alaisuuteen on mitä ilmesemmin perustettu UNIPED jonka nimissä pedofiilejä lähetetään kriisialueille.

Joten, kyllä YK on täysin sopiva paikka yhteiskunnan saastalle!

Penttijuhani

oli nopea takinkääntely. Yhteen aikaan Helsingissä mies näytti touhuavan kommareiden ja KGB:n kanssa. Sitten hän teki karriääriä YK:ssa lännen renkinä. Kyllä demarikoneisto auttoi miestä ylös mm. uutisia väärentämällä ennen YK:hon menoa. Mutta sitä tehtiin Haloskan kanssa myös.

Toinen asia tai kysymys on: Mitä kompetensseja miehellä oli? Mistä ja milloin hän ne hankki? Missä ne näkyivät? Olisiko oikea vastaua: Ei mitään eikä missään.

demarien vihollinen no1

...keskusta oli valmiina kidnappaamaan sdp:n kanssa 25 vuotiaan opiskelian, idiootti-virkamiesten avulla.

Ahtisaarta haluttiin kaataa urakalla, myös koko euroopan mahdollinen vapautuminen haluttiin kyseenalaistaa selvästi ja tehtiin asian eteen jopa työtäkin.
Keskusta pelkäsi valtansa menettämistä ja maataloustukien menettämistä. Siihen aikaan koko suomi maksoi elintarvikepolitiikkamme mukaisesti lunnaita tälle porukalle, emme saaneet kasvisrasvoja ja kuolimme suomessa enneaikaisesti tämän politiikan johdosta.

Ahneus oli kovaa myös presidenttitasolla suomen maassa. Kuningas aseman saanti on tarvittaessa suomessa sitä, että kaikki mahdollinen myydään sen eteen...mielenkiintista oli tuo saksalaisen ryhmän käytös, amerikkalaisine elokuvineen jne.saksojen yhdentymiseen he itse hommasivat häpeätahran ja kysenalaistivat sen, sotkemalla 25 vuotiaan ihmisen elämän asiat...