Maanantai 22.7.2019

Vihreiden lehden virittämä ansa ihmetyttää – ”Ällöttävää”

Luotu: 
4.3.2011 15:14
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Ilkka Kantola.

Kansanedustaja Ilkka Kantola (sd.) ihmettelee Puheenvuoro-blogissaan vihreiden äänenkannattan Vihreän Langan toimintaa.

Vihreä Lanka julkisti eilen kansanedustajaehdokkaille tekemänsä ”avoimuustestin” tuloksia. Lehti oli tarjonnut tekaistulla nimellä lähettämässään viestissä 3000 euroa vaalirahaa ja kyseli, miten rahan voisi lahjoittaa nimettömänä. Kantola itse oli yksi Vihreän Langan viestin saaneista. Hän läpäisi avoimuustestin.

Kantola ihmettelee sitä, että Vihreä liitto on poliittisena liikkeenä ottanut käyttöönsä tällaiset menetelmät.

- Vihreitten virittämä ansa kertoo Vihreän liiton yhteiskuntanäkemyksestä, Kantola kirjoittaa.

- Joutuu kysymään, millainen yhteiskunta meillä olisi, jos Vihreä liitto pääsisi määräävään valta-asemaan. Pyrkisikö puolue laajentamaan ansojen virittelyä kaikkia kansalaisia koskevaksi urkinnaksi? Kantola kysyy.

Kantolan kutsuu toimintaa ”moraaliseksi ylemmyydeksi, joka ällöttää”.

- Moraalinen ylemmyys sokeuttaa ja vie huomaamatta ilmiantoyhteiskuntaan ellei asiaan kiinnitetä huomiota, Kantola kirjoittaa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

dTvaKA2Q

natsi-Saksa olisi vielä hengissään, niin kovin moni, ei kuitenkaan sentään kai enemmistö, olisi vastaavan suomalaisen liikkeen riveissä.

Tämä viesti EI, siis EI, ole natsikortin käyttöä, vaan tosiasian sanomista.

Judgement Day

Kova on kaakatus. Lööppilehdistön kestoleidit taas asialla. Näin ne maan ongelmat ratkeavat kun keskitytään pohtimaan yhteiskuntamme selvitymisen kannalta näitä "oleellisia" ongelmia. Tässä yksi luo ongelmia ja toinen sotkee kaiken yrittämällä lailla ratkaista asioita joita ei alunperin kukaan selväjärkinen tänne kaivannutkaan. Ja niin se aika vaan kuluu näitä kaakattamalla.

Thors on antanut RKP:lle kasvot joita on vaikea unohtaa. Vihreistä on vaikea hermostumatta sanoa enää mitään. Molemmat puolueet poistuvat hallituksesta vaalien jälkeen.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109765-hs-tuhansia-tyttoja-alistetaan-su...

Judgement Day

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr) johtaa Helsingin kaupungin virkamiesten matkustustilastoja. Pekka reissasi 71 ulkomaanmatkaa veronmaksajien rahoilla alle kolmessa vuodessa vuoden 2010 loppuun mennessä. Sama Pekka suhmuroi katujen kunnossapidon kanssa ja itkee lisää rahaa lumensiirtämiseen.

Radiopsykologi on vihreän liikkeen irvikuva, kaveri joka pitää huolen oman hiilijalanjälkensä suuruudesta reissaamalla toisten rahoilla jos vaikka missä seminaareissa. Niissä seminaareissa ei opeteta katujen kunnossapitoa. Katujen kunnossapito on Saurin Pekan vastuulla Helsingin kaupungin hallinnossa.

Tapanipa

Joskus, kauan sitten, Vihreä liike oli idealistinen ja rohkeasti uskoa tulevaisuuteen valanut liike; taisi tämä halpa temppu karkottaa tästä liikkeestä lopullisesti muitakin kuin minut. Surullista.

osmo-virta

Jos olisi tippaakin moraalia Vihreällä langalla, lehti paljastaisi, saivatko myös vihreät ehdokkaat vilppitarjouksia. Herää epäily, että eivät ja helppohan olisi sanoa omille puhelimessa, mistä on kyse, kieltäytykää. Vaikuttaa siltä, että asiassa on puolue (vihreät)takana.

Edelleen on avointa, onko lehti maksanut lupaamaansa summaa, jos petetty on myöntynyt. Joka tapauksessa vilpillinen teko. Olisiko poliisin aihetta selvittää vehkeily?

Nyt joku surkea poliisi on sekoillut tarjouksessa.
Mitäpä jos Paatero taas nuhtelisi poliiseja.

nipa3

Suomessa ei ole elinkeinoelämää ja tämän vuoksi ihmiset kilpailevat rahasta kaikilla muilla rintamilla ja keinoilla. Suomessa yrityksien maksamat palkkatulot ovat noin 42 mrd euroa, josta suurin osa muodostuu sosiaali-ja terveysalalla, rakentamisessa kaikkineen tukineen ja veronvähennyksineen, ulkomaatuotteiden kaupasta ym. vastaavista.

Elämä menee vain hurjemmaksi, kun ihmiset kilpailevat ostovoimasta erinäisillä rahan ansaitsemisen rajoituksilla ja vaatimuksilla kuka saa ansaita rahaa ja kuka jää sosiaaliturvan varaan.

Kukaan ei tuota enään mitään muuta kuin rahaa ja tämä aiheuttama tulevaisuus on jo nähty Mad Max elokuvassa.

TSV

Nämä jutut on muualla maailmassa varsinkin jenkkilässä yleisiä.

"- Joutuu kysymään, millainen yhteiskunta meillä olisi, jos Vihreä liitto pääsisi määräävään valta-asemaan. Pyrkisikö puolue laajentamaan ansojen virittelyä kaikkia kansalaisia koskevaksi urkinnaksi? Kantola kysyy."

Ei tämä nyt ihan näin mene, siis vihreät on viher-sosialistinen puolue joka haluaa puskea omia ideologioitaan joka asiassa, koska heillä on uskomus, että heidän elämänsä ovat NIIN tärkeitä, että ilman meidän muovikassi kierrätystä ja super sähköveroja maailma tuhoutuu. Please, samalla tasolla ovat nämä armageddon/rapture uskojat, pitävät itseään jotenkin merkityksellisinä.

Tämä osoitti jälleen kerran poliitikkojen olevan ihmisiä eikä edes niin viisaita. Kuka urpo lörpöttelee kaiken jokaiselle soittajalle joka tarjoaa rahaa?
Tietysti homma mitä ihmiset vihreille ilmoittivat on täysin normaali käytäntö, esimerkiki rouva pääministeri on varmaankin saanut tuhansia euroja pikku lapsilta ja teini-ikäisiltä.

Htalk

Vihreäliitto on opportunístinen puolue, Tästä opportunismin osoituksena on hallituksessa oleminen ja samaan aikaan hallitusta vastaan äänestäminen ydinvoimasta.

Tuonne Arkadianmäelle pitää saada puolueesta riippumatta vähemmän opportunistisia ihmisiä kansaa edustamaan.

Jos politiikan tekemisen keinot alennetaan koulukiusaamistasolle, niin ei sinne kukaan täyspäinen halua mennä syljettäväksi ainakaan sen puolesta mihin vilpittömästi uskoo kuin rahapulassa. Ja seteliselkärankaisiahan kukaan ei halua edustamaan itseään... Tuskin edes Vihreäliitto?

Toisaalta kansalaiset saavat aina juuri niin hyvät edustajat kuin ansaitsevat...

Kim Lindblom

”Rotuopit torjuttava heti kättelyssä” otsikoitu pääkirjoitus Iltalehdessä (IL) (4.3.) paljastaa mielestäni taas kerran kuinka tyhminä median eliittinä itseään pitävät meitä lukijoita pitävät.

IL aloittaa ”tohtori Tatu Vanhasen suhtautuminen eräisiin maahanmuuttajaryhmiin ei ole korrektia”. Ikään kuin korrektius olisi tieteentekemisen korkein tavoite ja arvo.
”Yhteiskuntatieteiden tohtori Tatu Vanhanen tarjoilee oppia rotujen älykkyyseroista. Tuoreessa Kanava-lehdessä Vanhanen selostaa varsin myötäsukaisesti Saksan keskuspankin entisen johtokunnan jäsenen Thilo Sarrazinin kirjaan perustuvia ajatuksia. Sarrazinin keskeinen sanoma on, että Turkista, Lähi-Idästä ja Afrikasta tulevat maahanmuuttajat eivät ole älykkyydeltään eurooppalaisten tasolla. Sarrazinin mukaan älykkyyseroista 50-80 prosenttia selittyy

perintötekijöillä, joten asiaan ei pystytä vaikuttamaan edes koulutuksella. Rotuopin kannattajien mukaan tyhmyys siis periytyy ja yleistyy, koska maahanmuuttajaryhmien naiset synnyttävät keskimäärin selvästi enemmän lapsia kuin syntyperäiset saksalaiset.” Kanavan jutussa Vanhanen ei mainitse kertaakaan sana rotu.

”Tatu Vanhanen myöntää kirjoituksessaan, että Sarrazin ei esitä mitään lukuja eri väestöryhmien keskimääräisistä älykkyysosamääristä. Vanhaselle kuitenkin näyttää riittävän se, että Sarrazin on vakuuttunut edellä mainittujen maahanmuuttajien älykkyyden olevan selvästi saksalaisten älykkyyttä alempi. Ex-pääministeri Matti Vanhasen isänäkin tunnettu Tatu Vanhanen huipentaa kirjoituksensa: "Jossain määrin Sarrazinin esille ottamat ongelmat koskevat kaikkia Länsi-Euroopan maita, vaikka eivät ehkä yhtä paljon Suomea, jossa naiset synnyttävät yhä keskimäärin 1,8 lasta ja jossa Turkista, Lähi-Idästä ja Afrikasta tulleiden maahanmuuttajien määrä on onneksi hyvin vähäinen".
Tällaisen tekstin jälkeen ei voi olla kuin tovin hiljaa. Euroopan historian kokemukset taustalla, tällainen kritiikittömyys on käsittämätöntä.”
Niin mitkä kokemukset? Ranskan lähiöiden mellakatko vai Madridin pommi-iskuko?

”Jokainen voi itse katsoa esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Britannian politiikan ja talouselämän huipulle. Sieltä löytyy runsaasti näidenkin ryhmien edustajia. Sarrazinin vakuuttelun mukaan tämän ei pitäisi olla mahdollista edes minkäänlaisen koulutuksen avulla.” IL:n mukaan ilmeisesti niin, että jokainen politiikan ja talouselämän huipulle, ehkä kiintiön avulla, noussut maahanmuuttaja on osoitus ao. ryhmän erinomaisuudesta. Kun taas näiden ryhmien kymmenkertainen yliedustus seksuaali- väkivaltarikosten tekijöinä on aina yksittäistapaus ja osoitus korkeintaan ympäröivän yhteiskunnan rakenteellisesta rasismista.

”Sarrazinin väitteet eivät menesty nykypäivän globalisoituvassa maailmassa. Jokainen voi itse havainnoida ne vääriksi.”
Missäköhän näitä havaintoja voi tehdä? Zimbabwessa, Haitissa, Kongossa, Egyptissä, Libyassa, Ranskan lähiöissä, Los Angelsin Soith Centralissa, Washingot DC:ssä, Itä-keskussa vai missä? Itselleni ei heti mieleen paikkaa jossa voisin todeta Sarrazinin väitteet vääriksi.
”Pelättävissä kuitenkin on, että maahanmuuttokriittisen keskustelun marginaaleissa myös erilaiset rotuväittämät voivat saada kannatusta. Vastuullisten poliitikkojen ja kansalaisten on syytä sanoutua irti tällaisista rotuopeista.”

Niin onhan se niin, että Iltalehden kaltainen laatulehti tietää asiat aina paremmin ja myös sen kuinka lukijan on soveliasta ajatella kuin vaikkapa Yhteiskuntatieteiden tohtori tai Saksan keskuspankin johtokunnan jäsen.

http://lindblomkimi.blogit.kauppalehti.fi/

Vili Nieminen

On erittäin hyvä että Petri Salon tapaiset, toistuvasti sääntöjä rikkovat änkyrät saadaan pois luottamustoimista. Kansan oikeustajua rapauttaa katsella sormien läpi tälläisten toilailijoiden patsastelua vuodesta toiseen luottamustoimissa.

Oikein tehty, vihreä lanka.

Olisi muuten hauska kuulla kommentoijien mielipiteet, mikäli Salon sijasta kyseessä olisi esimerkiksi nuori, hyvinkoulutettu nainen. Tuskinpa armoa löytyisi.

puutarhamies

Onneksi täällä Suomessa on vielä oikeus vaihtaa vaikka koko eduskunta uskonsa mukaisella valinnalla.

Ainoa ongelma on, että nämä valitut kansanedustajat kulkevat yleensä talutushihnan päässä isännän käskystä. Äänestäjä ei ole pystynyt seuraamaan toteutuneita tekoja yhteiskunnassa, vaan äänestää taas sitä samaa kolmea entistä suurta.

TakojaIlmarinen

Tulisi varmaan suorittaa vanha klassinen koe.
Jokaisen punavihreän (stalinistin) eteen saatetaan
löydettäväksi lompakko joka sisältää mukavan summan
rahaa ja luottokortteja.

Kuvataan piilokamera tekniikalla ja seurataan loppuun asti kuinka lompakon käy? Tulevatko kaikki rahat lompakon omistajalle ja paljonko löytäjä vaatii löytöpalkkiota?
Tulokset kuvien kera julkistetaan TV1 uutisissa ja maamme johtavissa päivälehdissä.
Videointi myös nähtävissä netissä.

Kaikki keinot näyttävän olevan sallittuja kun totuus näistä punavihreistä alkaa selvitä äänestäjille!
Heillä on hätä kädessä, eikä siitä selviä kättä kääntämällä!

Virkeä

Kyllä tämä on lehdistön tehtävä, vaikka Kantola asiasta onkin närkästynyt. Ehkä hänellä on uskon miehenä liian kova luotto omiin työkavereihinsa.

Näin pieni otos ja tuloksena yksi kärynnyt ja pari rajatapausta ja aikaisemmin mm. Jussi Halla-aho ilmoitti ottavansa mielellään pimeää rahaa kampanjaansa. Voi vain kuvitella, mitä meno on kokonaisuudessaan.