Lauantai 20.7.2019

Uusi tieto Espanjasta – ”Olette epäluotettavia huligaaneja”

Luotu: 
7.6.2011 18:47
  • Kuva: EPA/All Over Press
    Kuva
    Jose Luis Zapatero.

Castillan maakuntavaalit voittanut espanjalainen kansanpuolue väittää sosialistien ajaneen maakunnan konkurssin partaalle.

Kansanpuolue otti maakunnassa vallan Espanjan hallituksessa istuvilta sosialisteilta kaksi viikkoa sitten. Ensi töikseen puolue kertoi, että maakunnan kassa on tyhjä ja maakuntahallitus on joutunut jättämään laskujaan maksamatta.

Puolueen mukaan jopa alueen julkisen sektorin palkanmaksu voi vaarantua sosialistihallinnon jättämän taloudellisen katastrofin vuoksi.

Kansanpuolueen todistuksen mukaan sosialistivirkamiehet yrittivät peittää jälkiään tuhoamalla todistusaineistoa ja maksamatta jääneitä laskuja.

Maanantaina sosialistit iskivät kovin sanoin takaisin:

- Kansanpuolue on syyllistynyt institutionaliseen petokseen. Heidän tekonsa on poliittista huliganismia, joka vaarantaa luottamuksen Espanjan maksukykyyn, sosialistipuolueen varapuheenjohtaja Marcelino Iglesias sanoi El Pais -lehden mukaan.

Eilen Espanjan pääministeri Jose Luis Zapatero ilmaisi huolensa siitä, kuinka kansanpuolueen väitteet vaikuttavat eurooppalaisiin finanssimarkkinoihin. Zapatero ei kuitenkaan kiistänyt kansanpuolueen väitteitä.

Sosialistit ovat hallinneet Castillan maakuntaa yli 30 vuotta.

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

hoikkapoika

Kansalta riistetään varat,sijoittajien ja pankkien hyväksi.Kutsuvat tätä kapitalismiksi.EU kupla puhkeaa,eletään kuin meillä vielä olisi demokratia ja oikeus päättää asioista.EU menot kasvaa,vaikka tulot alenee.Velalla luotiin kuva menestyvästä Euroopasta.vapaakauppa,vihreät aatteet ja keinottelijat tuhosi mahdollisuudet.

salakankee

1) ottaa liikaa velkaa (Kreikka, Portugali, Irlanti) ja
2) yrittää maksaa kaikki velkansa pois (vrt Romania)

siksi ihmiset passitetaan opiskelemaan taloustieteitä, että heille syntyisi käsitys siitä, mistä oikein on kysymys!
Kaikkea ei silti opi kirjoistakaan mutta se antaa paremmat eväät oivaltaa ja ymmärtää maailmaa