Lauantai 18.11.2017

Juhannus: Yhdeksän kuoli, vain kaksi hukkui

Jaa artikkeli:
Luotu: 
27.6.2011 06:53
  • Kuva: Lasse Lehtinen / Uusi Suomi
    Kuva

Juhannuksen aikana sattuneissa tapaturmissa ja onnettomuuksissa on kuollut yhteensä yhdeksän ihmistä.

Neljä ihmistä kuoli liikenneonnettomuuksissa, kaksi tulipaloissa ja yksi puukotettiin. Kaksi ihmistä hukkui.

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton tilaston mukaan hukkuneiden määrä ei ole kertaakaan aiemmin jäänyt näin pieneksi, kertoo Yle. Esimerkiksi viime vuonna juhannusviikonlopun aikana hukkui kymmenen ihmistä.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

JATK

Tilastokeskuksen mukaan Suomessa kuolee noin 140 henkilöä vuorokaudessa. Näistä noin 8 kuolee tapaturmaisesti - joka vuorokausi.

Jos juhannuksella tarkoitetaan pe-su välistä, kolmen vuorokauden aikaa, niin juhannuksena on siis tilastollisesti kuollut tapaturmaisesti 1/3 normaalimäärästä. Pahoittelut toki kuolleiden omaisille. Mutta hienoa, että näin juhla-aikana, jolloin paljon ihmisiä liikeellä, ollaan päästy huomattavasti normaalia pienempään tapaturmakuolleisuuteen.

veijo venäläinen

Kyllä tässäkin asiassa pitää nähdä kokonaisuus eikä
toitottaa jotain juhannuksen 3 päivää.

Kaikki mediat hehkuttavat täysillä asiaa joka
ei pidä paikkaansa kuten JATK kertoo tilastoista.

salakankee

tämä on tarinan opetus! Uutisia ei tule sieltä, missä ei ole länsimaisia toimittajia, kuten esim Afrikasta. Se ei suinkaan tarkoita, etteikö siellä mitään tapahdu; tapahtuu varmasti kun pannaan lehtineekerit asialle asioita vahtaamaan.

Paras esimerkki "olemattomasta uutisesta" on se tv-toimittaja joka on seisonut koko päivän lukossa olevan valtakunnan sovittelijan oven takana ja ei ole mitään kerrottavaa! Sääliks käyp, suorassa lähetyksessä