Sunnuntai 19.11.2017

Hassu paljastus Paavo Väyrysestä

Jaa artikkeli:
Luotu: 
11.8.2011 10:58
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Paavo Väyrynen. Arkistokuva.

Paavo Väyrynen on kommentoinut keskustan äänenkannattajalle Suomenmaalle uutuuskirjan paljastusta, jonka mukaan Väyrynen piti lukita huoneeseensa vuosia sitten.

Iltalehti kertoi tänään ulkoasiainneuvos Juhani Suomen uudesta teoksesta. Entä tähtein tällä puolen -teoksessa Suomi väittää lukinneensa Paavo Väyrysen hotellihuoneeseen piiloon valtiovierailun aikana, jotta tämä ”ei tekisi hallaa itselleen ja maansa edulle”.

– Suomen väite liittyy ministerivierailuun, johon sisältyneen työpäivän päätteeksi istuimme iltaa omalla porukalla muun muassa Pekka Herlinin ja parin muun yritysjohtajan kanssa. Ihmettelen sitä, että Juhani Suomi on sijoittanut kirjaansa tämän vähäpätöisen tapahtuman. Viranhoitoani hän näyttää arvostavan, Väyrynen totesi torstaina Suomenmaalle.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

tim

Kyllähän monen muun päättäjän paikka olisi lukkojen takana ja pitkään. Paavo pitää tapaustaan vähäpätöisenä ja nauttii nyt vähäpätöisyydestään. Minulla Paavosta tulee aina mieleen Kiinalaisille annettu rodeoesitys savihevosilla ja Finnairin lentoemojen nipistely.

HeimoV

Juhani Suomi on ottanut kirjaan ehkä Suomen politiikan tähtinäyttelijät Pekan ja Pätkän, Stubb ja Väyrynen.

Se mitä suomalaisen poliitikan kulisseissa tapahtuu, on aina ollut viimekädessä niiden lukemattomien virkamiesten käsissä. Nämä ministeriöt ja niiden virkamiehet sekä perässähiihtäjät ovat joku ihme neljäs valtakunta joka ohjaa Suomea ilman mitään vastuuta.

kaijakuopila

Ikä on tuonut Paavolle lisää viisautta ja isánmaallinen hän on aina ollut.
Koskahan Stubb kasvaisi aikuiseksi, suomalaiseksi ja keksisi, että hampaitten näyttäminen ja maratoinilla viuhuttelu ei kohenna Suomen politiikkaa. Stubb perusti oikein "brändiryhmän". Kuvotti kun ulkomaillakin välillä viuhahtaa mediassa brändiryhmän kädenjälki. Niinhän sitä Stalinkin "maailman parhaan maan" edustajana tukki kansan turvat kommunismia ajaesaan.

nuppeli

Mielenkiintoista. mitenkä aika on muuttunut.? Onko media kovempaa kuin 1980 luvulla ? Pääsöökö Koivisto, Kulberg.. vahvan markan politiikasta ? Hakkaraisen kännäilyt taitaa olla pikkujuttu :D