Perjantai 24.11.2017

Outo katoaminen – Haavistolta uusi selitys

Jaa artikkeli:
Luotu: 
23.1.2012 14:56
Päivitetty: 
23.1.2012 15:11
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Pekka Haavisto eilen Musiikkitalolla.

Toiselle kierrokselle selviytynyt vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto vastasi tänään järjestämässään tiedotustilaisuudessa kysymyksiin siitä, miksi hän katosi eilen kesken vaali-illan.

Haavistoa odotettiin noin puolen tunnin ajan saapuvaksi Musiikkitalolle. Etukäteen oli sovittu, että ehdokkaat siirtyvät Musiikkitalolle heti ennakkoäänten julkistamisen jälkeen. Haavisto meni puoleksi tunniksi tuntemattomaan paikkaan, sillä hän lähti Tavastian vaalijuhlistaan ennen ennakkoäänten julkistamista.

- Ensimmäinen tunti on ehdokkaan kannalta turhin, koska on olemassa vain ennusteet ja niillä ei ole mitään väliä. Minulla oli tuolloin mahdollisuus tavata tukijoitani. Tulin Musiikkitalolle valmiina pitämään puheen, että hävisin Väyryselle prosentilla, Haavisto sanoi tiedotustilaisuudessa.

Huhu kertoo, että Haavisto olisi siirtynyt puoleksi tunniksi eduskunnan pikkuparlamenttiin. Haavisto itse ei ole tätä vahvistanut.

Eilisen Musiikkitalon vaali-illan isännät ja vastaanottoon kokoontuneet suurten medioiden päätoimittajat silminnähden hermostuivat Haaviston myöhästelyyn ja ehtivät jo lähteä aulasta ennen tämän saapumista.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

pilari

ominaisuutta. Kyllä Niinistöstä näkee ulospäin paineen, hänestä tulee jollain lailla hyperaktiivinen. Muttei sentään katoa maisemasta:)

Kritiikinsietokyvystä Niinistöä ovat hänet paremmin tuntevat kiitelleen. Edellyttäen että se on asiallista ja perusteltua. Haaviston täytyy tässä suhteessa olla ihan teflonia.

richardjarnefelt

Saahan mies mennä minne lystää! Noin minäkin olisin tehnyt, en olisi roikkunut turhan päiten pällisteltävänä, vaan mennyt siksi aikaa vaikka Mäkkäriin syömään (kun Suomessa ei valitettavasti ole Burger Kingejä...), tai tehnyt jotain muuta kivaa, vaikka autossa... Toimittajat tässä se saava osapuoli ovat, ei Haavisto - odottakoot he!