Torstai 18.7.2019

Yritätkö Ultra Bran keikalle? Tiketti.fi meni nurin

Luotu: 
24.1.2012 12:54
  • Kuva: Ruutukaappaus
    Kuva
    Tiketin verkkokaupan kävijöitä odotti maanantaina tämä ilmoitus.

Lippukauppa Tiketin verkkosivut ovat kaatuneet. Tiketti myy lippuja ensi maanantaina järjestettävään Pekka Haaviston (vihr.) vaalitapahtumaan. Liput tulivat myyntiin kello 12 tänään.

Tapahtumassa esiintyy muun muassa takavuosien suosikkiyhtye Ultra Bra.

Tänään hieman ennen yhtä Tiketin verkkosivuille ei päässyt, vaan esille tuli vain ilmoitus, jossa todettiin sivuilla olevan paljon asiakkaita.

Uusi Suomi ei toistaiseksi ole tavoittanut Tiketin viestintää.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Vi Rus

Ultra Bran osallistuminen Haaviston kampanjaan omalla panoksellaan ei yllätä.

Ultra Bran tuotannossa punavihreys ja taistolaisuus kulkevat käsi kädessä. Bändin entinen laulaja Anna Tulusto oli Vasemmistoliiton ehdokkaana eduskuntavaaleissa 1999 ja nykyisin hän työskentelee Paavo Arhinmäen erityisavustajana. Biisien lyriikat ovat puolestaan Vihreiden ex-ministeri Anni Sinnemäen käsialaa.

Sitä mä en tajuu, kuka tätä jaksaa kuunnella - Punavuoren ja Kallion hipstereitä lukuunottamatta.

Kontulainen

"Sitä mä en tajuu, kuka tätä jaksaa kuunnella - Punavuoren ja Kallion hipstereitä lukuunottamatta."

Minä olen yleensäkin suhtautunut musiikkiin musiikkina enkä poliittisina tai uskonnollisina mielipiteinä. UB oli (ja on) taidokkaasti tehtyä musaa, missä pätevät soittajat ja oivallinen biisinkirjoitustaito paiskasivat kättä. Samoin pidän J.S. Bachin tuotannosta, vaikka melkein kaikki ko. herran biisit ovat ylistystä kristinuskon jumaluudelle.

Ehkä musiikkiasennoitumisestani pitää syyttää instrumentalistin taustaani. En jaksa perehtyä sanoihin paria yleisintä jollotusta tai kertosäettä enempää.