Maanantai 17.6.2019

Hiillostettu Stefan Wallin: ”Paha rasti”

Luotu: 
21.3.2012 10:44
Päivitetty: 
21.3.2012 11:43
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Stefan Wallin oli tänään SDP:n ministereiden hiillostuksessa.

Puolustusministeri Stefan Wallin on tänään ollut SDP:n ministeriryhmän kuultavana koskien puolustusvoimauudistuksesta noussutta kohua.

Wallin sanoi kuulemisesta tultuaan, että hänellä on "yhä vahva mandaatti". Wallin kertoi pahoitelleensa "tietovajetta" SDP:n ministereille.

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen puolestaan kertoi kutsuvansa koolle kriisikokouksen puimaan Wallinin asemaa. Lue lisää tästä.

Wallinin mukaan kyse ei ole nöyryytyksestä, vaan asiat tulee käydä läpi.

- Pahoja rasteja tulee joka ministerille, tyynen ja rauhallisen oloinen Wallin sanoi.

SDP on merkittävässä asemassa Wallin-kohussa, sillä se on toiseksi suurin hallituspuolue. Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) asettui aluksi tukemaan Wallinia, mutta muutti hieman asennoitumistaan eilen. Kataisen totesi, ettei ollut tietoinen Wallinin antamasta poliittisesta ohjauksesta.

Wallin selvittää puolustusvoimauudistuksen kohua myös myöhemmin tänään tiedotustilaisuudessa.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

tulevaisuuden profeetta

Siis jatkaa valehtelemistaan?? Jos hänellä olisi yhtään minkäänlaista häpyä olisi viisainta erota toimestaan ministerinä. Edellytykset viranhoitoon sulivat kuin lumi auringonpaisteessa. Suomella on oikeus julkisesti valehtelemattomiin ja huijaamattomiin ministereihin.

Juha Leppänen

Se kansan mandaatti kestää sen 4 vuotta, that's it. Toki ministeriys on eri asia, mutta siitä taas päättää.... no, enpäs nyt tiedä onko hallitus vai pääministeri vai eduskunta, mutta ei kuitenkaan kansa.

Ihan samalla tavalla jos Hra Hakkaraisen äänestäjät saisivat nyt narvioida kannatuksensa, niin voisi tulos olla kuin vuosi sitten. Mutta kun Hra Hakkarainen saa 4 vuotta teutaroida eduskunnassa ihan rauhassa.

Aimo Jäärä

Jäämme siis odottamaan henkeämme pidätellen, vieläkö tuo verovähennysasia on mukana kehysriihessä.

Kun demarit ovat kieltäytyneet tai kieltäytyvät koskemasta sekä ALV:oon että AY-jäsenmaksuihin, ainoaksi toimenpiteeksi jäävät veronkorotukset. Ja niidenkin on vielä tapahduttava siten, että eivät kohdistu pienituloisiin. Jäljelle jää siis ainoastaan niin oikeudenmukainen solidaarisuusvero.

Voisikohan joku esittää laskelman siitä, kuinka suuri pitäisi solidaarisuusveron olla, jotta verokertymä on riittävän suuri verrattuna noihin demarien hylkämiin malleihin?

Tom B

Kerro myös mistä RAHAT toivomuksesi toteuttamiseen otetaan! Varuskuntia ja yksiköitä laukkautettiin koska haluttiin SÄÄSTÄÄ rahaa eikä rakentaa uutta joka maksaa juuri sitä rahaa jota ei ole! Uudenrakentaminen on nimittäin edessä jos Uudenmaan prikaati siirretään Upinniemeen! Uudenmaan prikaatia taas on vaikea lakkauttaa koska perustuslaki säätää, että on oltava yksi yksikkö jossa annetaan sotilas kuolutusta ruotsiksi! Tällä hetkellä Dragsvikissä on tasan yksi armeijan yksikkö joten Dragsvik = ruotsinkielinen yksikkö siitä huolimatta mitä saivartelijat höpisevät yksikön ja varuskunnan erosta!

pakista

Näin voitaisiin tehdä pidemmällä tähtäimellä ja ajatus sisällissodan museon perustamisesta juontuu käynnistä Washingtonissa ja Amerikan vastaavan sisällissota-tragedian museonäyttelystä.

Prikaatti voi hyvinkin olla nykyisessäkin paikassa, mutta tilat ovat tiettävästi osiltaan homeisia ja pääesikunnan mukaan se voitaisiin siirtää vähitellen Upinniemeenkin.

luuserius

Politiikka muuttuu koko ajan vastenmielisemmäksi. Kun ei ole muutoshalua muuttuvassa maailnassa, niin lopulta edessä on velkasaneeraus. Kiinassa kommunistinen puolue luopui ideologiasta. Suomessa ja Pohjois-Koreassa köyhien kyykyttäminen jatkuu edelleen. AY-liike ja demarit ovat jähmettyneet eiliseen. Eläköityvän kansanosan kanssa....

Vieras mies

Maata ei puolusteta varuskunnilla vaan hyvin koulutetuilla joukoilla ja kunnon aseistuksella. Tulemme tulevaisuudessa näkemään miten kalliit kasarmit ja muut vahenevat tilat vaihtuvat pieniin mutta huippukoulutettuihin joukkoihin, jotka varustetaan viimeisen päälle. Ja hyvä niin!

jotos

Tutustupa Venäjän armeijan geopoliittisen asiantuntijan Alexander Duginin."Geopolitiikan perusteet"tietoihin.
Löydät siitä Putinin tavoitteet. Myös Stefan Forss et ali:"Venäjän sotilaspoliittinen kehitys ja Suomi"selostaa ko Duginin ajatuksia.Näistä käy ilmi,että tavoitteena on yksikäsitteisesti Venäjän imperiumin palauttaminen mukaan lukien myös Suomi,joka kuuluu samaan geopoliittiseen vyöhykkeeseen Venäjän Karjalan kanssa ja pitää siis liittää Venäjään.

Ensio

Kansa on vihainen näille Suomen oligarkkien suojelijoille.
Oligarkit ovat tyhjentäneet kohta koko Suomen.
Ahneiden menettelytavoista on nähty vain pieni jäävuoren huippu Fortumissa, Finnairissa, Sonerassa aikanaan, VR:ssä, Itellassa, pankkikriisissä ja roskapankeissa, Kemirassa jne, jne.

Old Fargo

Wallin otti bisnesasenteen, että kun tuottaa sanoja Urpilaisen mieliksi, niin voi saada jatkaa.

Mitään aitoa tunnetta en huomannut. Freudilaisena lipsautuksena pidän W:n sanomaa, ettei tämänpäiväinen olisi ollut näytelmää.

Näytelmää tuo oli, hyvinkin paatuneen näyttelijän tekemänä.

Ei kai Urpilainen näin tyhmä ole, että alkaa luottaa tällaiseen poliittiseen nilviäiseen?

Piski Uskii

- suomenruotsalaiset vapautettaisiin kokonaan -asevelvollisuudesta ja puolueena puolustusvoimien asioita sotkemasta. Jotenkin skitsofreenisesti RKP on totuttu näkemään kypäräpäisenä hallitusaitiossa kuin itsestään selvyytenä.
RKP:n ministereillä näyttää olevan muutenkin kyky julmistella ja hoitaa säätiöidensä hyvinvointia kuin nähdä kansantaloudellinen kokonaisetu.
Eikä naiseus tee tästä poikkeusta.