Lauantai 21.10.2017

Vauvanruokapurkkien ohje yllätti asiantuntijan – ”En maista”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
27.3.2012 17:15

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg väittää blogissaan, että vauvanruokapurkeista löytyy Suomen vähiten noudatettu syömisohje.

- Ohje on vauvanruokapurkeissa oleva ohje "Maista aina itse tuotetta ensin". Itselläni tämän ohjeen havaitsemiseen meni 3 vuotta, Borg tunnustaa.

Borg myöntää myös suoraan, ettei itse noudata ohjetta, vaikka on sen olemassaolon nyt huomannutkin.

- Yritän kyllä parhaani mukaan huolehtia lastemme hyvinvoinnista, mutta kyllä se raja jossain menee - ja jonkun "lammastarhurin" ja oikeastaan kaikkien muidenkin pääruokasoseiden maistaminen ylittää sen rajan kirkkaasti. Hedelmä- ja marjasoseita voisin periaatteessa maistaakin jos motivoituisin, Borg kirjoittaa.

Borg on käynnistänyt aiheesta blogissaan myös gallupin.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

homotintti

Voinksmä kysyy mikä täs "uutises" oli ny ideana?

Aha, joo, selvishän ku menin lukee ton jäbän blogii: "Kannen napahtaminen riittää minulle."

Okei, mut mikä uutinen tää on ku joutuu jonneki blogeihin klikkailemaan ittensä et ees tajuu mist on kyse? Jotai mainostusta?

jennitamminen

Mitä osaa et jutussa ymmärtänyt? Siinä kerrotaan, että ravitsemuasiantuntija ei noudata vauvanruokapurkkien ohjetta, jossa kehotetaan aikuista maistamaan ruokaa ennen sen tarjoamista lapselle.

Asiantuntija myös väittää, että ylivoimaisesti suurin osa aikuisista ei ole valmis maistamaan vauvanruokaa.

Ei tämä mitään mainostusta ole, vaan erilaisten asiantuntijoiden näkemyksistähän uutisoidaan jatkuvasti, koska ne tuntuvat ihmisiä kiinnostavan :)