Maanantai 10.12.2018

Poliisi vahvistaa: ”Turun keskustassa puukotettu useita henkilöitä – välttäkää kaupungin keskustaa”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
18.8.2017 16:44
Päivitetty: 
18.8.2017 16:57
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
|

Lounais-Suomen poliisilaitos on vahvistanut Twitterissä, että Turussa on puukotettu useita ihmisiä. Ihmisiä pyydetään välttämään kaupungin keskustaa.

Asiasta saatiin jo vihiä uutisoinnista.

– Turun keskustassa puukotettu useita henkilöitä. Ihmisiä pyydetään välttämään kaupungin keskustaa, poliisi tiedottaa. Juttu jatkuu tviitin alla.

Poliisi on ampunut yhtä epäiltyä ja saanut hänet kiinni. Lue myös: Poliisi: Yhtä epäiltyä ammuttu Turussa – otettu kiinni

Lue lisää:

IL-TV:n video Turusta: Ihmiset juoksivat kauhuissaan pakoon

Poliisi: Yhtä epäiltyä ammuttu Turussa – otettu kiinni

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Pekka Hovatov

Englantilaisesa Mirror verkkojulkaisussa on videopätkä jossa Suomen uusin moniosaaja huutaa, Allahia. Meidän poliisijohdolla ja kokoomuslaisella sisäministerillä on oma sormi liian syvällä perseessä, että saisivat mitään aikaan. Kohta tulee julkisuuteen kokoomuslainen presidentti ja sanoo ettei saa antaa pelolle valtaa..... Ihmiset hyvät, vaalit tulossa käyttäkä äänioikeuttanne ja varmistakaa ettei nykyiset vallassa olijat enään ikinä nouse eduskuntaan.

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/finland-terror-attack-live-updat...
Live updates as knife-wielding attacker 'shouting Allahu Akbar' stabs at least eight people leaving two dead

Markus Vuorivirta

Tätä tämä on kun kielteisen karkoituspäätöksen saaneita ei heti eristetä johonkin laitokseen odottamaan karkotusta... Tämä on ihan sama kuin Ruotsin IKEA-puukotus. Tämä on todennäköisesti juuri sellainen kun on mielummin täällä vankilassa (lomahotellissa) herkkupatojen ääressä kuin karkotettaisiin pois. Niin. Ja näitä haahuilee vielä tuhansia vapaalla jalalla.

Kimmo Tallqvist

huhtikuussa touko aalto sanoi että kansalaistottelemattomuus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kohdalla on lähimmäisen auttamista kun ääliöt majoitti laittomia maassaolijota koteihinsa.
Täällä kun sinisilmät antaisivat kaikkien laittomien murjaanien kulkea vapaasti niin yksi lopputulos on tämä.
Haluaako suvakit lisää tällaista monikulttuuria ?
Tätä tulee lisää kun ovet on auki eurooppaan.

Pekka Hovatov

Suomen poliisilla ja varsinkin sen johdolla on liian kiire jahdata rumia kirjoittavia ja puhuvia "vihapuheen pitäjiä", jotta he ehtisivät terroristien perään. On paljon tärkeämpää pitää kulissit yllä kuin puuttua todellisiin ongelmiin. Kokoomuksen politiikkaa.