Tiistai 18.6.2019

Eduskuntatalolla on tapahtunut puukkovälikohtaus

Luotu: 
22.9.2017 13:33
Päivitetty: 
22.9.2017 13:37
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Eduskuntatalolla oli poliisioperaatio perjantaina. Arkistokuva.
|

Eduskuntatalon luona on tapahtunut puukotus, kertoo Helsingin Sanomat, jonka mukaan eduskuntatalon edessä on ollut kolme ambulanssia ja kolme poliisiautoa. Poliisi on myöhemmin vahvistanut asian. Sivullisille ei koidu vaaraa tilanteesta.

Helsingin poliisi kertoo lehdelle, että paikalle on tullut hälytys puukotuksesta. Lehden mukaan paikalta on lähtenyt yksi ambulanssi pois hälytysajossa.

Eduskunnan turvallisuusjohtajan tietojen mukaan kaksi maahanmuuttajataustaista henkilöä olisi vahingoittanut itseään tai toisiaan. Turvallisuusjohtaja Jukka Savola sanoo Ylelle, että molemmat maahanmuuttajataustaiset nuoret miehet puukottivat itseään.

Uusi Suomi ei ole toistaiseksi tavoittanut poliisia kommentoimaan asiaa. Poliisi on kuitenkin tiedottanut tilanteesta Twitterissä.

 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Markus Vuorivirta

Onkohan ollu samanlaista huomion kerjäämistä kuin taannoinen "hirttäytyminen" rautatientorin mielenosoituksessa. Mitä nyt hirttäytymisessäkin puu oli niin pieni, ettei olisi edes kannattanut ukkelin painoa... Puhumattakaan että olisi mitään oikeasti tehnyt. Pelkkää teatteria.

Kimmo Tallqvist

Tarkoitus kai olikin vain uhriurua ja vähän naarmutella sekä ylisuvakkien säälipisteitä kalastella.
Pieleen meni..
Menkää toimitus äkkiä kysymään husu asiantuntija husseinilta josko siellä oli taas se husun pähkinärinteen ja teho-osaston haamuarabikin myöskin paikalla kantasuomalaisten puukottamana.
Poliisihan ei viimeksikään sitä haamuarabia missään todentanut.

Pasi Anttila

niinhän kaikki itsemurhaa yrittävät tekevät. hakevat huomiota ja kertovat pahasta olostaan.

Itsemurhan tekijät jotka siis oikeasti haluavat kuolla tekevät sen niin että onnistuvat, eivät huomion vuoksi. Tässä ei edes ole tietääkseni kulttuurieroja.

Jussi Pistol

Huh, huh.
Kun kyseessä on tuollainen teatteriesitys ählämeiltä joilla ei jostain edes kerrottu olevan kielteinen päätös alla, eli lähtö pois tästä maasta, tarkoittaa se aina joka helvetin kerta säälin keräjäämisestä ja kielteisen päätöksen mitätöintiyrityksestä.

Pekka Hovatov

Sääli ettei onnistunut, mutta toisaalta mitä muuta voi odottaa näiltä luku-ja kirjoitustaidottomilta "Ydinyysikoilta" ja "Aivokirurgeilta". Nehän oli niin korkeasti koulutettuja ettei Suomalaisten joukosta sellaisia löytynyt, ainakin iltasanomien, Hesarin, iltalehden ja muiden suvakki/valhemedian mukaan.
Ps. Voisiko joku piirustustaitoinen suvakki kun, huumeitten käytöltään ehtii, niin piirtää veitsien käyttöohjeet ja monistaa ne, niin evankelisluterilaisen kirkon papit voisi jakaa ne sitten vokkeihin, kun homoilultaan ehtivät.

Timo Hietanen

Tämä on sitä samaa tasoa kuin hirttäytymisellä painostaminen. Samaa sarjaa kuin
kääntyä yhdessä yössä islaminuskosta kristityksi tai tulla yhtäkkiä "kaapista"
julkihomoksi - jos ei ole siis turvapaikka ja jalka päässyt kunnolla Suomen koko
maailman sosiaalitoimiston siipien suojaan veronmaksajien piikkiin ( vailla mitään velvoitteita - niin painostetaan, uhkaillaan ja haetaan säälipisteitä häikäilemättömästi !
Suomen viranomaisia retuutetaan ja kusetetaan kuin puudelia aitauksesta toiseen.

Kari Aaltonen

Keskustan ja eteenkin Sipilän pitäisi ottaa vastuu näistä puukotuksista, kun ensiksi kutsuu pakolaiset Suomeen ja lupaa omakotitalot ja rahaa joka kuukausi enemmän kuin heidän kotimaassa on vuosipalkka ja kun he Euroopan läpi kulkevat Vain ja ainoastaan päästääkseen Suomen paratiisiin ei olekkaan kartanoa ja vaikka rahaa tuleekin täälä maksaa kaikki moninkertaisesti, ovat pettyneitä.