Torstai 27.6.2019

Kuittailu Paavo Väyryselle alkoi heti: ”Mitähän seuraavaksi?”

Luotu: 
3.3.2018 11:50
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
    Paavo Väyrynen.
|

Kansalaispuolueen päätös erottaa perustajanta, europarlamentaarikko Paavo Väyrynen puolueesta on saanut heti osakseen kärkeviä kommentteja sosiaalisessa mediassa.

–Putoaisin kärryiltä nyt, jos en olisi jo aiemmin pudonnut, keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen tviittaa.

–Mitähän seuraavaksi, ihmettelee puolestaan vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi.

(Juttu jatkuu tviittien alla.)

RKP:n kansanedustaja Stefan Wallin huomauttaa, että Väyrynen voi nyt vapaasti olla ehdokkaana keskustan puheenjohtajavaalissa.

– Jaaha, nyt kun Paavo ei siis enää ole kilpailevan puolueen jäsen, hän voi vapaasti olla ehdolla keskustassa. Kunniapuheenjohtaja haastaa istuvan puheenjohtajan Sotkamossa. Jymy hyytyy, hän kommentoi.

Samoilla linjoilla on kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen.

– Tämähän on hyvä. Nyt keskusta saa haluamansa reilun puheenjohtajakisan kun Väyrysen osallistumiselle ei enää mitään esteitä.

(Juttu jatkuu tviittien alla.)

Kansalaispuolue kertoi hetki sitten erottaneensa Väyrysen puolueesta tilinkäyttöön liittyvien väärinkäytösten ja vaaliraharikkomusten vuoksi.

Väyrynen kertoi helmikuun alussa pyrkivänsä keskustan puheenjohtajaksi ensi kesän puoluekokouksessa. Keskustan puoluehallitus on linjannut, ettei Väyrynen kilpailevan puolueen jäsenenä olisi ollut vaalikelpoinen puolueen puheenjohtajakilvassa.

Lisää aiheesta:

Paavo Väyryselle lähtö Kansalaispuolueesta: ”Hän on toiminnallaan vahingoittanut puoluetta”

Paavo Väyrynen tarttuisi professorin ehdotukseen: ”Puoluehallituksen päätös on epäviisas”

Keskusta linjasi Paavo Väyrysen ulos: ”Ei ole vaalikelpoinen”

Jaa artikkeli:

Kommentit

Tapio Mäkeläinen

SK 16.2 on oitkä juttu Suomessa asuvien venäläisten pyörittämästä järjestötoiminnasta. Se ei kestä mitään läpivalaisua. Ray ja muuta antaneet satoja tuhansia täysin kestämättömin perustein.
Puuhahenkilöt ovat kovin kepu myönteisiä ja Paavoa kannattivat pressanvaaleissa.

Gusta Floreso

Kaikkonen, Wallin, Kasvi, Heinonen yms. kärryiltä pudonneet. Yrittäkää onnettomat nyt ymmärtää, että Paavo on vasta uransa alussa, jos sukuunsa tulee. Isäukkonsa haki patentteja vielä 100-vuotiaana. Muistahan Wallin, miten tuhosit Suomen puolustuksen itärajalla. Hävitit sieltä varuskunnat ja säilytit Ruotsin puoleiset (kotiin päin vetoa, siis suomenruotsalaisiin päin?)