Lauantai 20.7.2019

Oliko ohjusisku Syyriaan turha? ”Poliittisesti kaikki voivat olla tyytyväisiä - tilanne jatkuu ennallaan”

Luotu: 
14.4.2018 12:47
  • Kuva: EPA / All Over Press
    Kuva
    USA, Ranska ja Britannia iskivät viime yönä useisiin tarkoin valittuihin kohteisiin Damaskoksen kaupungin ympäristössä Syyriassa. Risteilyohjuksia ammuttiin kolmeen eri kohteeseen.
|

Ruotsin entinen pää-ja ulkoministeri, aikaisemmin YK:n erityislähettiläänä toiminut Carl Bildt arvioi, ettei Syyrian tehty ohjusisku lopulta muuta mitään.

–Poliittisesti kyse on tapauksesta, johon kaikki voivat olla tyytyväisiä. Trump ja Macron voivat sanoa tehneensä jotain, Moskova voi todeta, ettei isku vahingoittanut sen välittömiä intressejä, Damaskoksessa tätä pidetään voittona ja Hizbollah voi sanoa jälleen kerran Yhdysvaltojen edustavan kaikkea pahaa. Sen jälkeen tilanne jatkuu ennallaan, hän arvioi blogissaan.

Bildtin mukaan Syyrian presidentti Bashar al-Assar onnistui joka tapauksessa viikko sitten tehdyllä kaasuiskulla vahingoittamaan oppositiota.

–Eikä edelleenkään ole näköpiirissä minkäänlaista yhteistä strategiaa tai poliittista ratkaisua, hän huomauttaa.

Britannian pääministerin Theresa Mayn ja Ranskan presidentin Emmanuel Macronin mukaan ohjusiskulle Syyriaan ei ollut vaihtoehtoja.

–Iskulle ei ollut mitään käytännössä mahdollista vaihtoehtoa. Iskujen tarkoitus on estää kemiallisten aseiden barbaarinen käyttö. Tämä on myös vahva viesti kenelle tahansa, joka kuvittelee voivansa käyttää kemiallisia aseita ilman rangaistusta, May sanoi tiedotustilaisuudessaan lauantaina aamupäivällä.

Macron nosti esiin Syyriassa viime viikonloppuna tehdyn kaasuiskun uhrit.

–Tusinoittain miehiä, naisia ja lapsia murhattiin kemiallisella aseella. Punainen linja ylitettiin, hän sanoi omassa lausunnossaan.

Sekä May että Macron ovat korostaneet, ettei iskun tarkoituksena ollut syöstä vallasta Syyrian presidenttia Bashar al-Assadia.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoi aikaisemmin omassa lausunnossaan, että ohjusisku on isku barbarismia ja raakalaisuutta vastaan.

–Haluamme toimillamme esittää vahvan vastalauseen kemiallisen aseiden valmistamiselle, levittämiselle ja käyttämiselle, hän sanoi BBC:n mukaan.

Suomessa tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja ulkoministeri Timo Soini (sin.) arvioivat aamulla, että iskun tehneet maat eli Yhdysvallat, Britannia ja Ranska olisivat olleet yhteydessä Venäjään ennen iskua. Theresa Mayn mukaan Venäjän kanssa ei kuitenkaan keskusteltu etukäteen.

Venäjän presidentti Vladimir Putin kutsuu iskun vuoksi YK:n turvallisuusneuvoston hätäkokoukseen. Putinin mukaan Syyriassa vierailleet venäläiset sotilasasiantuntijat eivät ole löytäneet todisteita kemiallisten aseiden käyttämisestä.

Lue myös: 

Tässä Vladimir Putinin vastaus: ”USA pahentaa humanitaarista katastrofia”

Sauli Niinistö: ”Uskon, että Venäjä pitää mahdolliset vastatoimensa harkittuina”

Yle: Timo Soini varoittaa kostonkierteestä Syyriassa – ”Jos tämä purkautuu hallitsemattomalla tavalla, se olisi todella iso kriisi”

Geopolitiikan asiantuntija ohjusiskusta: ”Venäjän suoran sotilaallisen vastauksen todennäköisyys on nolla”

Jaa artikkeli:

Kommentit

Reijo Heikkilä

Kuvitteletko että trump, teresa may, ja macron. Kuvitteletko että mikään taho ei tällä hetkellä suunnitele kostoiskuja, vastaiskuja, rangaistusikuja kuten sale sanoi. Kuvitteletko että mikään taho ei kostoa haudo. Älä unta näe. Minä avaan joka aamu txt, tv,n ensimäisenä, laitan kaffeet tippumaan, odotan kaffeeta, ja siinä hörppien aamukaffeet, tutkin joko on jysähdellyt jossakin päin britanniaa ja ranskaa tai usa,ta. Ei kannata sitten itkeä kaduila, että ne oli barbarimaisia raukkamaisia tekoja. Eikä ole. Ja jos on, niin oli nämä kuolemankolmion tekemät iskutkin niitä. Rauhaa ei rakenneta valehtelemalla ja pommitamalla, vaan pitää taipua siihen, että maapallola on monta eri uskontoa, kyllä me kaikki tänne mahdutaan. Tiedoksi tämä tälle kuolemankolmio porukalle.!

Reijo Heikkilä

No, tätähän juuri tämä kuolemankolmio jengi yritti, että nyt se putin suuttuu, ja tarttuvat aseisiin,tätä pidettiin 100% varmuutena, että nyt päästään pommittamaan venäjää. . No, toisin kävi, fiksu älykäs putin ei tehnyt mitään, hän ei ollut terroristien kaltainen, vaan antoi uutislähetyksen hoitaa hommansa, joka tiedottaa kovaan ääneen hyvin laajalti ulkomailla. Tämä on onneksi maapallolla uutisoitu laajalti. Lisäksi ihmettelevät, että kaksi tämän kuolemankolmion maista on eu, maita. Siinä piisaa maailmalla ihmettelemistä.

Reijo Heikkilä

No, perkele. Minäki lähen syyriaan, ja teippaan kameran kiinni haalarin reunaan, laitan naamarin päähän ja aivastelen, kaivan taskuista wc, paperia ja niistän, ja niistän, välillä valehtelen nauhoituslaitteisiin, että kyllä yskittää, oikeasti yskittää, on helvetin katkera olo, kostan kyllä tekijöille heti kun täältä pääsen, tuokin vitun peltipurkki oli tietenkin kaasupommi, vittu siinä oli venäläistä textiä, vasara oli liimatu sirpin päälle väärin päin, ja pohjoiskorealaista textiä, blää blää. se suhahti kun astuin sen päälle. Perkeleen perkele, minkä tekivät, taas aivastan, huudan pikkulapsille, että varokaa, setä on saanut kaasua munille, kirvelee niin vitusti, ja luulen, siis luulen että aluhousutkin on jo sulaneet muniin kiinni, t, paitaan sonnustautunut nuorimies kiikuttaa vesiletkua, nauraen että palaako munat, minne suihkutan...kyllä minä tämän vielä kostan. Luulen, että näen syyrian hiekkatien neljänä, mikä perkele on se oikea..... Ja niin satukirjani täyttyy elämän satujen tarinoilla. Voi niin, en ole hullu johtaja, en voi antaa hyökkäyskäskyä.!

Reijo Heikkilä

EU, ei pyri palkanmaksuihin, vaan palkattomaan orjuuteen, eikö ole touhu vielä selkiytynyt.? EU, kusetus, kansan kusetus, No, kyllä se tämä eu, vielä avautuu sinullekkin, mikä tuholainen tämä on. EU, on vapaata markkinataloutta, ja jo nyt 20 henkilön firmoista saa irtisanoa porukan, tilalle palkaton orjaväki jota on kortistot täynnä. Köysi kiristyy eu,n kaulalla. Eu, tuhoaa itse itsensä. Kohta saadaan pakolaisia lisää, palkattomuus hivuttautuu kaikkiin työpaikkoihin. Kyllä tämä sinullekkin vielä avautuu, opit mikä on EU. Vapaa markkinatalous/kiky/vapaa hortoileminen, rajat auki, ja kunnon pakolaisaalto. = atomipommiakin tuhtimpi sekoitus.!

Reijo Heikkilä

Ei ollut myrkkyjä. Kuolemankolmio tekaisi valeuutisensa, että pääsi toteuttamaan sairasta tappamisfantasiaansa. Se on usa,lle elin ehto, että saa pommittaa, jos ei mene oman mallin mukaan, sitten vaan keksimään valheita, ja syöttämään ne mediaan, kyllä se kansa uskoo, on se ennenkin uskonut. No, eu,tahan tässä tuhotaan. Ja hyvä näin.!

Hannu Korpilampi

Kukaan ei oikeasti kuvittele että kaasuiskun tekijä oli Assad. Aiemmistakaan iskuista ei ole todisteita syyllisyydestä, kapinallisilla tiedetään olevan kaasua, ja Assad oli juuri voittanut alueella, jakaen kapinallisten alueen kolmeen osaan ja katkaisten huoltoyhteydet. Kaasuisku oli ainoa keino vielä saada länsi puuttumaan jo hävittyyn tilanteeseen, joten tietenkin sen tekivät epätoivoiset kapinalliset.

Trump tiesi tämän. Oli kuitenkin helpompaa ”rangaista” Assadia tuhoamalla jotain tyhjiä rakennuksia, kuin alkaa selittämään median narratiivia vastaan. Koko tapaus sovittiin ennalta Putinin ja Assadin kanssa, ja jokainen näytteli roolinsa. Nyt voidaan taas keskittyä tuhoamaan islamistien viimeiset linnakkeet lähicidästä, samalla kun verkko kiristyy länsimaisten pedofiilirenkaiden ympärillä.

Juha Koponen

,,"turhaa"? Kun katsoo lapsia jotka oksentavat vaahtoa ja kuolevat kammotavan kuoleman myrkytyksen uhreina. Olisiko sitten vaan pitänyt todeta, että antaa venäläisten antaa aseita Asadain hallinnolle, joilla saa "rauhan aikaiseksi". Venäläiset murhanneet Englannissa jo yhden ihmisen ydinsaate myrkyllä ja kahta yrittänyt murhata kemiallisin asein. Venäjä käyttää kemiallisia aseita ja myy niitä kehitysmaille.
Länsimaitten on pakko reagoida tähän laittomuuteen ja epäihmisyyteen. Putin tietää, että homma loppuu, kun hän ja hänen roisto kumppaninsa lopettavat roistoilut maailmalla ja omassa kotimaassaan, ei aiemmin...

Reijo Heikkilä

Myrkytehtaitahan siellä on pommitettu. Lapset sairastui, mutta kohta tämä kuolemankolmio kiekuu, että syyria räjäytti myrkkytehtaan, ja taas on tekaistu syy lähteä laittomille tapporetkille. Tämä kuolemankolmio tarvitsee aina tekosyyn, tapamisretkelle lähtemiselle, aina se tekaisee jonkin syyn. Näin se teki 1990 vuonna tapaus irak. Siellä on ydinaseita, ne valmistaa ydinaseita, mitään ei kuitenkaan löytynyt, mutta sairas tappamisfantasia pääsi valloilleen, järki ei enään jaksanut hulluutta vastaan kamppailla, vaan lähdettävä oli. Eikös kuolemankolmiosta ole kaksi eu, maita.? Siis näitä ahtisaaren rauhan maita, ja koko eu, sehän on rauhan asialla. Tämä on omituista touhua. No, maapallolla on uutisoitu todella laajalti tätä kuolemankolmion retkeä, laitonta retkeä, se on eu,lle suuri häpeä. Lapsiparat on huolenani.

Jukka Lehti
Vastaus kommenttiin #10

Merja selvittäs minkä maan aseiden jäljiltä viimeisen 50 vuoden jäljiltä on eniten uhreja, pakolaisia yms kärsimystä. Nyt viime aikoina ollut myös EU osallisina, ja vastuullisena. Asioita pitään voida katsoa myös toisten maiden (ei siis vain länsimaiden kannalta (mm. USAn historia vain n200 v lähi-idän historia tuhansia vuosia) kannalta.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #23

Ei ollut myrkkyjä. Kuolemankolmio tekaisi valeuutisensa, että pääsi toteuttamaan sairasta tappamisfantasiaansa. Se on usa,lle elin ehto, että saa pommittaa, jos ei mene oman mallin mukaan, sitten vaan keksimään valheita, ja syöttämään ne mediaan, kyllä se kansa uskoo, on se ennenkin uskonut. No, eu,tahan tässä tuhotaan. Ja hyvä näin.!

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #20

Kuolemankolmiosta kaksi maata on EU, maita. Tällaisten tovereiden kanssa se suomi veljeilee. No, tästä raukamaisesta iskusta seuraa vastaisku. Aina seuraa vastaisku, britannian on sitten turhaa itkeä kaduilla jos alkaa jysähtelemään. Varmasti kohta hjysähtelee näin on ollut aina, että britit maksa kalliin hinnan tehdyistä rikoksistaan. Viimeksikin kun britania syylistyi näihin sotarikoksiin, kohta ksduilla jysähteli, sitten siellä pillitettiin, että se oli raukkamainen ja barbaarimainen teko. Joo, niinhän se aina on barbarimaista jos joku taho läpsii brittejä ropsikinttailla korville, mutta kun he itse tappavat, se on oikeutettua. Tällaista touhua kutsutaan terroriteoksi.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #10

Myrkkytehtaat piti pommittaa, kun sinne päästetään kohta tutkijat.
Nämä myrkkytehtaat oli tämän kuolemankolmion omia tehtaita, unohtivat ne syyriaan, tuli kiire lähtö kun venäläiset tuli sinne, sinne unohtui sitten nämä kuolemankolmion myrkkytehtaat. Kuolemankolmiosta menee tutkijat sinne, ja nyt kun kuolemankolmio tutkii myrkkylatoja, he toteavat, että myrkyjä ei ole löytynyt, kun syyria on ne piilottanut. Eli, taas saatiin syy uudelle tappamisretkelle, vaikka itse pomittivat omat tehtaansa maan tasalle, ettei todisteita löytyisi. Tämä kuolemankolmio on ennenkin harrastanut tätä kieroilua, ja asioiden laittamista toisten niskaan. Sama peli jatkuu....

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #10

EU, ei pyri palkanmaksuihin, vaan palkattomaan orjuuteen, eikö ole touhu vielä selkiytynyt.? EU, kusetus, kansan kusetus, No, kyllä se tämä eu, vielä avautuu sinullekkin, mikä tuholainen tämä on. EU, on vapaata markkinataloutta, ja jo nyt 20 henkilön firmoista saa irtisanoa porukan, tilalle palkaton orjaväki jota on kortistot täynnä. Köysi kiristyy eu,n kaulalla. Eu, tuhoaa itse itsensä. Kohta saadaan pakolaisia lisää, palkattomuus hivuttautuu kaikkiin työpaikkoihin. Kyllä tämä sinullekkin vielä avautuu, opit mikä on EU. Vapaa markkinatalous/kiky/vapaa hortoileminen, rajat auki, ja kunnon pakolaisaalto. = atomipommiakin tuhtimpi sekoitus.!

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #47

Tämä kuolemankolmio oli tällä kokoonpanolla sielläkin. Aina nämä samat. Maapallolla ei ole kuin tämä kauhua kylvävä kuolemankolmio, senhän näkee jokainen. Syyria osoitti sen jälleen, kuvitteletko että maailmalla ei tätä nähty. Ensin aina tarvitaan tekaistut valheet, sitten se utisoidaan maapallole, ja sen jälkeen lähdetään tekemään sotarikos. Aina sama kaava. Aina.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #47

EU, ei pyri palkanmaksuihin, vaan palkattomaan orjuuteen, eikö ole touhu vielä selkiytynyt.? EU, kusetus, kansan kusetus, No, kyllä se tämä eu, vielä avautuu sinullekkin, mikä tuholainen tämä on. EU, on vapaata markkinataloutta, ja jo nyt 20 henkilön firmoista saa irtisanoa porukan, tilalle palkaton orjaväki jota on kortistot täynnä. Köysi kiristyy eu,n kaulalla. Eu, tuhoaa itse itsensä. Kohta saadaan pakolaisia lisää, palkattomuus hivuttautuu kaikkiin työpaikkoihin. Kyllä tämä sinullekkin vielä avautuu, opit mikä on EU. Vapaa markkinatalous/kiky/vapaa hortoileminen, rajat auki, ja kunnon pakolaisaalto. = atomipommiakin tuhtimpi sekoitus.!

Reijo Heikkilä

Höpö höpö höpö höpö. Tekosyy sille, että päästään toteuttamaan tätä sairasta tappamisfantasiaa. Kuolemankolmiosta kaksi on eu, maita. Miksi tällainen hyväksytään.? Tämä oli sotarikos, barbaarimainen ja raukkamainen teko aseetonta kansaa vastaan. Myrkkylatojen pomituksilla saatiin taas uusi murhenäytelmä, kuolemankolmio pommitti omat varastot, ja kohta uutisoidaan, että syyria ne on tuhonnut, ja taas saatiin tekosyy uudelle tapporetkelle. Eikö tätä saada loppumaan. Toivottavasti tämä terroristiverkosto eu, kaatuu pian.

Keijo Lindgren
Vastaus kommenttiin #40

Hylkiövaltio Venäjä ei sotaisella rintamalla köyhänä ole paljoa saanut aikaan verrattun USAn tehokkuuteen Irakin ,Libyan ja Afganistanin tuhoamisessa europan vahingoksi pakolaisina.
Afganistanistakin Neuvostoliitto joutui luopumaan kesken köyhyyden takia, rikas USA jaksaa vuosikymmenestä toiseen hamaan tulevaisuuteen.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #50

Kuleppas sinä papparainen. Sinä elät nyt kurjuuden ja köyhyyden keskellä, Suomessa on jo velkaa 120 miljardia euroa, ja taas otettiin velkaa lisää. Ruokajonot ovat häpeällisen pitkät,,muka hyvinvointivaltio. Suomi on pieni maa, velkaa ei saisi olla kuin 20 miljardia enintään. Markka aikana oli Suomi velaton maa. Eikä se sinun venäjän haukkuminen yhtään auta, venäjään ei tämä euroopan ja suomen kuivuminen vaikuta millään tavalla. Kannattaa nähdä nämä valtavat ongelmat nyt täällä, ei nämä ongelmat ole venäjällä, vaan täällä köyhässä euroopassa, joka täyttyy pakolaisilla, monikansallisuus valtaa suomen, isänmaan petturit vaan naureskelee.

Pasi Käyhkö
Vastaus kommenttiin #50

Keijo, asia on juuri niin kuin kirjoitit. Nytkin Syyrian kansa/pakolaiset ovat tyytyväisiä USA:n, Ranskan ja Englannin iskuista. He sanovat, että niitä olisi pitänyt olla vielä enemmän.
Eikä hylkiövaltio Venäjän teknologia edes yltäisi samaan tarkkuuteen. Siinäpä heillä miettimistä.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #66

Syyriassa on myös näitä jotka ei tiedä kenen puolta olla. EU, edustaa kurjuutta. EU,n toimintaperiaate on tämä. Kaikki maat eu, n alaiseksi, ja sitten alkaa eu, määräämään kaikesta.. Kansalaisista tulee kapitalistien orjia. Palkattomia orjia, joita käytetään hyväkseen, sitä sanotaan ihmiskaupaksi, jota eu, harrastaa. Palvelut romahtaa, ja palkattomuus kohta kaikkialla. Kuka muka kurjuudesta hyötyy. Ruokajonoja on suomessa jo kaikkialla, eikö se kurjuudesta kerro.? Vain tyhmät ei tajua.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #50

Keijo lindgren. Mikäs mies se sinä olet. Oliko sinusta tämä eu,n aiheuttama turun murhenäytelmä jotenkin hyväkin asia, kun noin eu,n perään kuolaat. Nautitko siitä, että tänne tunkeutuu kaikenlainen kansa, ja sitten ne tappaa täällä viatonta kansaa. Sinäkö jotenkin nautit tästä.? Oletko terroristi.?

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #40

EU, ei pyri palkanmaksuihin, vaan palkattomaan orjuuteen, eikö ole touhu vielä selkiytynyt.? EU, kusetus, kansan kusetus, No, kyllä se tämä eu, vielä avautuu sinullekkin, mikä tuholainen tämä on. EU, on vapaata markkinataloutta, ja jo nyt 20 henkilön firmoista saa irtisanoa porukan, tilalle palkaton orjaväki jota on kortistot täynnä. Köysi kiristyy eu,n kaulalla. Eu, tuhoaa itse itsensä. Kohta saadaan pakolaisia lisää, palkattomuus hivuttautuu kaikkiin työpaikkoihin. Kyllä tämä sinullekkin vielä avautuu, opit mikä on EU. Vapaa markkinatalous/kiky/vapaa hortoileminen, rajat auki, ja kunnon pakolaisaalto. = atomipommiakin tuhtimpi sekoitus.!

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #17

Nyt homma etenee niin, että tarkastajat menee syyriaan, ja sanovat, että mitään ei ole löytynyt. Tähän KK. sanoo, että täytyy olla, no, syyria ehti tietenkin ne viedä piiloon. Itse KK, pommitti ne myrkkytehtaansa maan tasalle, mutta se on hyvä syy sanoa nyt, että syyria ehti ne piilottaa, ja pääse KK, taas laittomille mielipuuhilleen. Tämä KK, murhaisku on uutisoitu raukkamaiseksi barbaarimaiseksi teoksi vailla ihmisyyttä, tämä on sotarikos, ja tekijät on saatettava sotaoikeuteen. KTS, googlehaku, nyrnbergin oikeudenkäynnit. Sielläkään ei hirttoköyttä säästelty. Sama kohtalo KK, barbaareille.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #51

Kuolemankolmiota on suomesta käsin kiitelty barmaarimaisesta iskusta. Suurkiitokset on jo annettu moneen mediaan, kylläpä oli tarkka isku, se oli hyvä isku, se oli oikeutettu ja kosto- ja rangaistusisku. Tällaisia suurkiitoksia tämä eu, on antanut, mm, Suomi. . Eipä näitä äkkipäätään käsitä kukaan. Täysin järjetöntä touhua. Kuolemankolmiosta kaksi on eu, maita. EU, n pitäisi olla rauhan asialla. En oikein tuota usko. Jos on rauhan asialla, pomitukset olisi pitänyt estää, / ja kieltää, ja jos se ei olisi onnistunut, niin nyt jälkikäteen pitäisi tuomita, mutta katin kontit, kun eu, ei ole edes rauhan asialla. Tämä on uutisoitu maailmalla laajalti, outona eu, ilmiönä, sotarikosnimikkeellä.

Reijo Heikkilä

Tämän sekamelskan takia eu, joutaa romukoppaan. Eu, on taho joka kiekuu itsestään, että eu, on rauhan asialla. Eikä ole, viime yö sen taas osoitti. Kuolemankolmio iski taas, kaksi niistä eu, maita, kolmas eu, mallioppilas. Seuraavaksi, tätä monikansallisuutta halutaan kiihkeästi, samaan aikaan toisella puolella maapalloa ja samoin tälläkin haukutaan muslimeja terroristeiksi, tähän syyllistyy eu, ja usa. Juuri tämän takia ei saada rauhaa yhtään mihinkään, eripurainen vihaa synnyttävä eu, ja siihen päälle tämä tappamisfantasiaa rakastava kuolemankolmio. Atomipommiakin vaarallisempi sekoite.! Älkää siis odotelko rauhaa, se juna meni jo.!

Jari Kaisla

Asekauppa taisi seisahtaa hetkeksi ja nyt vähän piristetään sitä pienellä teatterilla. Pelko kun on paras kauppias. Tässä kaupassa hyötyy niin USA kuin Venäjä. Molemmat myyvät aseita omille liittolaisilleen entistä enemmän ja jatkavat uhittelua mediassa.

Reijo Heikkilä

Mediassa uhittelu tuskin aiheuttaa kuolemia. Mutta kuolemankolmion viimeöiset iskut aiheutti kaasuvuotoja, lapset sairastui myrkkykaasuille. Tottakai, kuolemankolmiohan ilmoitti, että kaasulatoja pommitetaan. 3 latoa, ja satoja ohjuksia. Hmm, vähän palaneelle haisee..!

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #12

Ota pecsaverilta seuraavankerran oikeat lasit, että näet uutiset lukea oikein, ja tarkistuta korvasi myös että kuulet uutislähetykset oikein. KUULUUKO..? No niin. Siellä oli KK, joka pommiti, aamuyöstä hyökkäsivät, kolme latoa oli ollut, pommimäärällä oltais tuhottu satoja latoja. Liekkö ollut barbaarien ruuti osaksi märkää. hah hah hah hah hah hah hah

Kimmo Tallqvist
Vastaus kommenttiin #28

ota apteekista seuraavan kerran oikeat lääkkeet ja opi suhteuttamaan kokonaiskuvaasi syyriasta.
Jaksat hekumoida yhdestä täsmäiskusta myrkkytehtaisiin mutta et ole yhtään huolissasi vuosia jatkuneesta siviilien systemaattisista teurastuksista joita kuolemankolmio venäjä,iran ja hizbollah alueella tekee ihan tavanomaisillakin aseilla.
Mielestäsi siis myrkkytynnyripommit
Joita assad tiputtelee helikoptereista viattomien,puolustuskyvyttömien siviilien ,naisten lasten ja vanhusten niskaan on ihan ok mutta länsimaat nyt on vain tuhmia ???

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #53

Kimmo, kimmo, kimmo, kimmo, hiljennäppä tahtia. Eu, on jakautunut kahtia, se on jo niin eripurainen ja rikkinäinen, täynnä köyhyyttä, ja velkaa,ja valtavat yhteiskunnalliset ongelmat, ja työpaikkakatoa ja monikansallisuusongelmia, että näistä ongelmista ei selvitä. Valtava kiihko, ja toisten kirjoittelijoiden haukkuminen ja solvaaminen, se ei auta ollenkaan pelastamaan eu,ta romahdukselta. Koitetaan nyt olla sivistyneitä, sillä me, sinä ja minä, mekään ei olla saatu eurooppaa tälaiseen tilaan, että joka puolella pamahtelee, kyllä se on piittaamatomien johtajien syytä. Sinulla, ja minulla on eriäviä mielipiteitä, eihän se ole sen kummempaa kuin olla äänestyskopissa, ja sitten ulkona tuumata, että jaa, sinäkö äänestit tuota, no minä en äänestänyt sitä. On hyvä olla asioista juuri sitä mieltä mitä näkee asioissa, mutta nyt eletään näillä eväillä mitä on käytössä, ollaan menossa kohti eu, tuhoa. Hankkijan lippis päähän ja menoksi.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #19

Kaksi maata tästä kuolemankolmiosta on eu, maita. Eikös eu,n pitänyt olla rauhan takaaja. Rauhan asialla. Pomittamallako ja tappamalla, jos ei oman mallin kukaan mene, syöstään tappamalla vallasta, kyllä ne taipuu siihen, hyökätään ja tapetaan, kyllä ne suostuu lähtemään. Tekaistaan valehtelemalla todisteet, kyllä ne maailmalla uskoo, sitten on hyökkäys ja tappaminen oikeutettua. Tehdään barbaarimainen sotarikos, kylä se valta vaihtuu, ja me voidaan hyökätä uudelleenkin jos ei valta ala vaihtumaan. Sitten kehutaan kuin keskenkasvuiset kakarat, että olipa tarkka isku, se oli oikeutettu. Voi voi kun se oli nätti isku, ja tarkkoja rajoja ollaan nyt langalla vedetty, sanoi sale. Herrajumala,. "Tehtävä suoritettu". EU,n romahtamista ei voi estää mikään.! Tämä isku on ulkomailla uutisoitu hyvin laajalti, ja ihmetelty, että miten suomen johtokin on tuollaista.

Reijo Heikkilä

Muslimeita ei saa haukkua terroristeiksi, kuten eu, haukkuu. Aina kun britanniassa jysähtää jossakin kaduilla, he haukkuvat välittömästi, että terroristeja olivat, se oli raukkamainen ja barbaarimainen teko. Hyvä jumala, kannattaa kyllä katsoa omia tempauksia. Terroristeiksi ei ole hyvä nimitellä, sillä eurooppa on itse halunnut ottaa kaikenkarvaista seurakuntaa, monikulttuurisuutta itse eu, haluaa,maat täyteen monikansaa, ja nyt pitää olla sovussa, ei saa mennä terroristeiksi haukkumaan,he ovat islam uskontoa edustavia hyvin monet. Tulokkaat on otettava avosylin vastan, vaikka olisi miljoonittain tulossa, mutta terroristeiksi ei aleta haukkumaan, muslimit on täysin tervetulleita, heitä ei terroristeiksi nimitellä. Annetaan uskontojen olla rauhassa, pommitamalla, se on peruuttamaton rikos ihmiskuntia vastaan.

Riitta Anttila

Miksiköhän lansimaiden piti iskeä juuri kun kemiallisten aseiden valvontaryhmän piti aloittaa työnsä? Eivätköhän he tienneet asiasta?
Onko hyökkäys todiste siitä että väitetty kaasuisku olikin provokaatio.
Miten länsimaihin voi luottaa, on tapettu päämiehet Irakissa ja Libyassa valheellisin perustein. Mitä on saatu aikaan entistä pahempi kaaos näissä maissa.
Syyriassa oli aikomus toimia samoin.
Näyttää siltä että suurin maailmanrauhan uhka ovatkin länsimaat.

Kimmo Tallqvist

Uskonto ja politiikka on niin sotkettu toisiinsa ja solmussa että turha on aavikkokansoille demokratiaa tuputtaa.
Inhorealistinen totuus on että antaisivat suurvallat näitten sunnien ja shiiojen rauhassa listiä toisiaan hengiltä oman maansa rajojen sisällä.
Kai ne jonain päivänä sitten tajuaisivat uskonsodan järjettömyyden kun tapettavat alkavat loppumaan ja omaakin porukkaa on jäljellä vain puolen moskeijan verran

Reijo Heikkilä

No, eurooppa on mukana usa,n laittomuuksissa. Virhe on jo nähty. Kansojen olisi pitänyt antaa olla rauhassa. EU, avasi portit, ja kun huomasi ongelman, alkoi terroristeiksi muslimien haukkuminen. Tätä se on ollut. Mikään uskonto, ei tykkää jos joku taho alkaa haukkumaan terroristiksi. Eipä nuo minuakaan turkissa haukkuneet teroristiksi, kun kristinuskontoinen olen. EU, on erehdyksensä huomannut, ja toimintatyyli on usa,n kanssa täysin sama. Haukutaan terroristeiksi, ensin monikansallisuutta haluttiin palkattomaksi työorjasiirtolaksi,, eu, halusi tehdä kolhoosistaan pikkuamerikan, ja epäonnistui. Katsokaa mikä on nyt tilanne. Islamia jahdataan, mutta kun he tekevät vastaiskuja niin euroopan johtajat itkee, se oli barbaarimainen ja raukkamainen teko, ja terroristeja olivat. Kuvitteleeko nämä kuolemankolmioon kuuluvat maat, että maapallon rauhaa saavutetaan tekaistuilla valheilla, ja terroristeiksi haukkumalla ja pommittamalla kun tekaistut valheet on koossa. En usko.

Markku Koivisto

Kyllä olivatkin kansojensa rakastamia johajia nämä Gaddafi ja Saddam. Varsinkin Quveit ja Iran pitivät jälkimmäisestä aivan erityisesti?
Romanian Causeskun kohtalon olisi epäilemättä kokenut tämä AlAssadkin ellei Venäjä olisi tullut väliin. Mutta miksi?

Reijo Heikkilä

Kuvitteletko että trump, teresa may, ja macron. Kuvitteletko että mikään taho ei tällä hetkellä suunnitele kostoiskuja, vastaiskuja, rangaistusikuja kuten sale sanoi. Kuvitteletko että mikään taho ei kostoa haudo. Älä unta näe. Minä avaan joka aamu txt, tv,n ensimäisenä, laitan kaffeet tippumaan, odotan kaffeeta, ja siinä hörppien aamukaffeet, tutkin joko on jysähdellyt jossakin päin britanniaa ja ranskaa tai usa,ta. Ei kannata sitten itkeä kaduila, että ne oli barbarimaisia raukkamaisia tekoja. Eikä ole. Ja jos on, niin oli nämä kuolemankolmion tekemät iskutkin niitä. Rauhaa ei rakenneta valehtelemalla ja pommitamalla, vaan pitää taipua siihen, että maapallola on monta eri uskontoa, kyllä me kaikki tänne mahdutaan. Tiedoksi tämä tälle kuolemankolmio porukalle.!

Reijo Heikkilä

Tässä vastauksenne madam. KK, pommitti, KK on kuolemankolmio, johon kuuluu ranska, britannia, ja usa. Pommittivat omat varastonsa maan tasalle, tiesivät että tutkinta lähestyy. Nyt sitten on helppoa sanoa, kattokaapas nyt, mitään ei löydy, assadin porukka ja venäjä ehti ne piilottaa. Ja taas on KK, tekosyy lähteä rikoksen poluille takaisin. Mailmalla on uutisoitu laajasti KK,n tekemät barbarimaiset raukkamaiset pommitukset. KK= maapallon vaarallisin kolmio, sen erityispiirteet ovat, tekaistut väitteet,rikoksista joita ei ole olemassakaan, on syy hyökätä, äkkipikainen päätöksenteko,silmitön raivo,ruma kielenkäyttö barbaaritekoja ennen, sekä jälkeen,kehuen saavutuksillaan, kuten nyt trumpin lausunnot. "Tehtävä suoritettu". "Onnistui hyvin". Tässä häikäilemättömän, ja piittaamattoman kuolemankolmion pikaopas.

Reijo Heikkilä

Riitta. Tämä kuolemankolmio käyttää joka jumalan kerta samaa taktiikkaa, tappamishalut ovat valtavat, pitää näyttää mistä päin mummo pieree. Jos ei mene omien mieltymysten mukaan, niin alkaa pommitus, ja sitten uutisoidaan, me tuomitsemme myrkkyiskun täysin. Joo,o. Niin tuomitaan, mutta kun koko myrkky-iskua ei ole edes tapahtunut, se oli kuolemankolmion satua, että saadaan tilanne näyttämään maapallolle siltä, että hyökkääminen ja tapporetki on oikeutettu. Aina tarvitaan jokin syy. Seuratkaa tilannetta, on ajan kysymys milloin tämä kuolemankolmio saa taas päähänpiston, että siellä on kaasuvarastoja, syyria ja venäjä on ne taas kasannut sinne, äkkiä pitää lähteä tekemään sotarikos, pakko lähteä pomittamaan. Katkeruus ja viha on sairastuttanut kuolemankolmion syntipukkejen järkikullan-. Tämä sotarikos on uutisoitui mailmalla laajalti. Ei tällainen barbarimainen raukkamainen teko jää mapallon kansoilta näkemättä. Syyrian kansaa haastateltiin tv,ssä he sanoivat, usa, painukoon helvettiin, että saadaan rauha maahan. Minä olen sama mieltä.

Reijo Heikkilä

EU, ei pyri palkanmaksuihin, vaan palkattomaan orjuuteen, eikö ole touhu vielä selkiytynyt.? EU, kusetus, kansan kusetus, No, kyllä se tämä eu, vielä avautuu sinullekkin, mikä tuholainen tämä on. EU, on vapaata markkinataloutta, ja jo nyt 20 henkilön firmoista saa irtisanoa porukan, tilalle palkaton orjaväki jota on kortistot täynnä. Köysi kiristyy eu,n kaulalla. Eu, tuhoaa itse itsensä. Kohta saadaan pakolaisia lisää, palkattomuus hivuttautuu kaikkiin työpaikkoihin. Kyllä tämä sinullekkin vielä avautuu, opit mikä on EU. Vapaa markkinatalous/kiky/vapaa hortoileminen, rajat auki, ja kunnon pakolaisaalto. = atomipommiakin tuhtimpi sekoitus.!

Reijo Heikkilä

Aamulla oli uutisissa, että neuvostoaikaista puolustusjärjestelmää kehuttiin syyriassa, vaikka näin vanha järjestelmä, niin olivat saaneet huomattavan märän torjuttua terroristejen ohjuksia. Siksi kai se määrä olikin sadoissa. Ihmettelin itsekkin, että ei kai kolmen ladon pomitukseen tarvita satoja ohjuksia. Siksi ampuivat satoja ohjuksia, kun yli puolet varmaan ammuttu alas. Kolme terroristiporukkaahan sielä oli pommittamassa, olisihan se ollut mukavaa jos olisi ollut kolme maata torjumassa terroristien ohjukset alas. Näin niinku tasapuolisuuden nimissä.

Reijo Heikkilä

Soini itkee uutisissa, että keskusteluyhteys on nyt vaikeaa, ja että ei ollut kiva herätys aamulla kun KK, ilmoitettiin että tappaminen ja barbaarimainen hyökkäys on nyt alkanut. Soini oli tyytyväisen näköinen mies, ei tuominnut KK,n tekoja. Mutta venäjä kyllä nähdään. Todisteita on paljon, että rikollisuutta rakastaa eu, se rakastaa sairasta tappamisfantasiaa yli kaiken. EU, johto näkyy olevan vaarallista sakkia. Tämä on maailmalla uutisoitu laajalti.

Reijo Heikkilä

Eihän se ole paskaa, siellähän pommiti tämä sama kuolemankolmio. Onko muka valetietoa..? Kaksi näistä EU, maita. Onko tämäkin valetietoa..? Tämän saa tuoda julki, tämä on 100% totuus. Minä olen sellainen sergei, että minä ei valehtele. Gabrazova on serkkuni.

Reijo Heikkilä

Ei ollut myrkkyjä. Kuolemankolmio tekaisi valeuutisensa, että pääsi toteuttamaan sairasta tappamisfantasiaansa. Se on usa,lle elin ehto, että saa pommittaa, jos ei mene oman mallin mukaan, sitten vaan keksimään valheita, ja syöttämään ne mediaan, kyllä se kansa uskoo, on se ennenkin uskonut. No, eu,tahan tässä tuhotaan. Ja hyvä näin.!

Kari Kallio

"Venäjän puolustusministeriö sanoo löytäneensä Douman kaupungista kaksi syyrialaista ensiavun työntekijää, jotka todistavat koko kaasuiskun ja siitä kuvatun uhrivideon ”lavastetuksi valevideoksi”."
Tuoreen uutisen mukaan, myrkytysvideo olisi ollut lavastettu. Sillä saatiin pommikoneet liikkeelle?

Reijo Heikkilä

No niin oli lavastettu. Tämä kuolemankolmio tarvii aina tekosyyn. Sen pitää kertakaikkiaan olla sellainen, että sanotaan, ja keksitään, että se oli myrkkyisku, sitten maailmalla siunailevat ja huokailevat, että voi tavaton, sekö oli myrky-isku. No, nyt on tekaistu valheet, ja päästään tappofantasiaa toteuttaman, maapallolla luulevat, että me, kuolemankolmio olemme rauhan asialla. Uskooko muka joku tähän kuolemankolmion rikolliseen valehteluun mediaan. En usko, että maailmalla ollaan niin tyhmiä, Kyllä tämä rikos, barbarimainen raukkamainen pommitus on uutisoitu maailmalla laajalti. Sitä tuntuvat ihmettelevän, että kun kaksi kuolemankolmiomaista on eu, maita, että mikä helvetti tuon homman nimi on.? EU, mukana, eikös sen pitänyt olla rauhan eu. Rauhan asialla. .! Näettehän tuon, tämäkin on faktaa. Katsokaa soinin ja salen mielipide, he oikein kiittelevät tyrannisoimisesta ja laittomudesta. EU, on heille hyvin tärkeä, parempi on sotarikoksista kiitellä, että pian eu, hajoaa mitä me sitten teemme, auttaako meitä kukaan. Parempi on olla talutuksessa, ja tehdä juuri kuten kuolemankolmio määrää. Tämä on totuus, haluatteko kuulla lisää, voin kertoa palkattomuudesta ja ay, liikkeiden alas ajosta jne. Kylä siellä mailmalla siunaillaan tätä suomen touhua. Hankkijan lippis päähän ja menoksi.

MattiusO Karvinen

Eipä tuossa ole muuta kommentoitavaa, kun se että kylläpä Itä-Länsi jakaa mielipiteitä Uuden Suomen lukijoissa.

USA on kuivannut aiemmin kolme sotaa, jotka ovat Euraasiassa aloitettuja, eli 1,2 ja Kylmä maailmansota. Nyt tilanne jatkuu Israelia vastaan tai Israelin puolella ja päänäyttämö on Lähi-Idässä. USA on puolensa valinnut samoin kuten Israelin vastustajatkin ovat tehneet. Se miten kukin tilanteen näkee tai pikemminkin kenen totuutta uskoo, niin ei ole tärkeää, vaan se miten suhtautuu Raamatun ilmoitukseen Israelista.

Suomen lipussa on kristillisestä uskosta tunnuksena sininen risti, vaikka monet tahot siitä ristin tahtoisivat riistääkin, että jäljelle jäisi valkoinen lippu, joka kertoisi vastustajille omaa sanomaansa.

Pertti Kostiainen

Show on ohi kaikki voi mennä hyvillä mielin kotiin. Trumppi, Hajuvesimies ja Tatser sankareina, Assad Putin pahoina poikina joita on ojennettu mutta nyt pääsevät taas mukaan leikkiin.
Sirkuhuveja ja torvisoittoa kansalle ja uusia sankareita.

Reijo Heikkilä

Pahoja poikia ojennettu, tekaistuilla valheilla kaasutaloista jne. Kyllä se kansa uskoo, kirjoitetaan näin mediaan. Mene sinä lisa sinne 10 uutisiin, ja sano, että kaasuja on löytynyt, sano, että me mennään aamulla sarastaessa suorittamaan barbarimaisen sotarikoksen, meillä on edellisestä fantasiasta aikaa, nyt taas tuntuu sille, että pakko saada tappamishalut tyydytettyä. , kyllä ne ihmiset uskoo, on ne ennenkin uskoneet. Uskokaa huviksenne, nämä kuolemankolmion teot kaataa nopeasti koko eu,n. Uskokaa huviksenne. Tiesittehän, että kuolemankolmiosta kaksi on eu, maita. Se on totta, tarkistakaapa vaikka, totta se on, kaksi on eu, maita. Tästä on uutisoitu laajalti maailmalla, ja ihmetelty että miten se eu, on tuollainen.

Pasi Käyhkö

Syyrian kansa /pakolaiset ovat hyvin tyytyväisiä USA:n, Ranskan ja Englannin iskuista. Heidän mukaan niitä olisi pitänyt olla enemmän.
Tarkkuuteen millä iskut tehtiin eivät venäläiset pääse vielä moneen vuoteen. Hyvä niin.
Hylkiövaltion on syytä mennä kaikessa peilin eteen. Myös oman kansan kohtelussa.

Reijo Heikkilä
Vastaus kommenttiin #75

No niin. Minähän olen kirjoittanut tästä aiheesta satoja juttuja, että myrkkylatoja ei edes ole. Herrajumala jos näihin kolmeen latoon ammutaan 200 ohjusta, eiköhän siihen myrkkyyn kuole koko syyria, eikä vaan syyria, vaan sen rajanaapuritkin. Kyllä minä sanon, että jos valtaa olisi, hirttoköyttä menisi helvetin paljon. Kyllä tätä maailmalla ihmetellään, että kuolemankolmiosta kaksi on eu, maita, ja ihmettelevät että tuolaisen tyrannin kanssako se suomi veljeilee. Tämä on niin suuri häpeä. Jokainen terve ihminen tajuaa, että jos myrkkylatoja pommitetaan, miten käy. Siellä ei ole ollut edes myrkkyjä, vaan ne on ollut tekaistuja valheita että pästään sotapolulle, että eikö millään se venäjä suutu, eikö sitä saa pommitettua millään. Nyt tuli vesiperä, ja nähtiin mikä taho on se terroristitaho. Sen tietää nyt maapallolla joka ikinen maa. Kuvittelivat, että jos kahakka syttyy, päästään ratkaiseman ongelmia, ja pommittamaan venäjää. Siksi amerikka yriti vallata krimin, että saavat sieltä käsin aloittaa venäjää vastaan pommitukset, usa, yritti hivuttautua krimin nurkille, että me otetaan tämä tukikohdaksi ja aletaan pommittamaan venäjää täältä käsin. Nyt olisi tämä kuolemankolmio pommittamassa venäjää, ja suomi saisi siitä pomminsa niskaan. TULI ONNEKSI VESIPERÄ SIITÄKIN. Olkaa kiitollisia, että usa, ei pääsyt krimille, nyt venäjä on suomea suojaavana tahona näiltä terroristeilta. Kuolemankolmiolta.! Katsokaa mitä usa, on yrittanyt lukuisat kerrat. Onneksi venäjä on helvetin vahva älykäs ja fiksu. Tutkikaa, kuunnelkaa, ja nähkää. Useasti tämä kuolemankolmio pyytää, että me, länsi olemme samaa mieltä, me länsi olemme yhtä. Eli viedään suomiparkaa kahakoihin mukaan. Kuten nyt kaksi kuolemankolmiomaista kaksi on eu, maita. ETTÄ, sillä tavalla. Hankkijan lippis päähän ja menoksi.!

Pasi Käyhkö
Vastaus kommenttiin #77

Säälittää ja olen huolissani Venäjän ihmisoikeusrikkomuksista ja tilanteesta. USA:n ja Suomen välit ovat erittäin hyvät. Voi olla, että Suomi tilaa uudetkin hävittäjät Yhdysvalloista.
Se vain on varmaa, ettei venäläinen teknologia meille käy. Eikä niiltä Venäjältä kysyttykään

Riitta Anttila
Vastaus kommenttiin #86

Voi, voi sentään. Niistä hävittäjistä on löytynyt joku vika eikä USA:n sotavoimatkaan ota niitä Suomen kuolaamia hävittäjiä vastaan.
Mutta saattaa olla, että Suomelle kelpaa vähän viallisetkin kun ovat vaan USA:n
tuottamia. Asiasta oli nuuri menneellä viikolla mediassa.

Jukka Kautto

Googlatkaa “Seven countries in five years” sunnitelmaa https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw niin ymmärette, miksi falskia teatteria leikittiin. Sama tarina kuin 1939 Mainilassa. Eilen jenkit pistivät risteilyohjukset lentämään “kemiallisten aseiden tutkimuslaboratorioita ja varastoja” vastaan. Kuka helskutissa tekisi tämän, jos varastot todella olisivat pullollaan myrkyykaasuja. Seuraukset siviiliväestölle olisivat hurjat. Mitään näyttöä joukkotuhoaseista ei ole, mutta sitäkin enemmän halua jatkaa toivotonta säheltelyä Lähi-Idässä, missä USAn ulkopolitiikka on jo tuhonnut sen vähän tasapainon, mitä aiemmin oli ja nyt kaaosta yritetään laajentaa ennestään. USAn tukemat ”Syyrian demokraattiset voimat” ovat muuten samaa Al-Qaedan porukkaa ja syy, jonka takia maa aloitti ”sodan terrorismia vastaan” hyökkämällä Afganistaniin 2001.

Reijo Heikkilä

No niin. Minähän olen kirjoittanut tästä aiheesta satoja juttuja, että myrkkylatoja ei edes ole. Herrajumala jos näihin kolmeen latoon ammutaan 200 ohjusta, eiköhän siihen myrkkyyn kuole koko syyria, eikä vaan syyria, vaan sen rajanaapuritkin. Kyllä minä sanon, että jos valtaa olisi, hirttoköyttä menisi helvetin paljon. Kyllä tätä maailmalla ihmetellään, että kuolemankolmiosta kaksi on eu, maita, ja ihmettelevät että tuolaisen tyrannin kanssako se suomi veljeilee. Tämä on niin suuri häpeä. Jokainen terve ihminen tajuaa, että jos myrkkylatoja pommitetaan, miten käy. Siellä ei ole ollut edes myrkkyjä, vaan ne on ollut tekaistuja valheita että pästään sotapolulle, että eikö millään se venäjä suutu, eikö sitä saa pommitettua millään. Nyt tuli vesiperä, ja nähtiin mikä taho on se terroristitaho. Sen tietää nyt maapallolla joka ikinen maa. Kuvittelivat, että jos kahakka syttyy, päästään ratkaiseman ongelmia, ja pommittamaan venäjää. Siksi amerikka yriti vallata krimin, että saavat sieltä käsin aloittaa venäjää vastaan pommitukset, usa, yritti hivuttautua krimin nurkille, että me otetaan tämä tukikohdaksi ja aletaan pommittamaan venäjää täältä käsin. Nyt olisi tämä kuolemankolmio pommittamassa venäjää, ja suomi saisi siitä pomminsa niskaan. TULI ONNEKSI VESIPERÄ SIITÄKIN. Olkaa kiitollisia, että usa, ei pääsyt krimille, nyt venäjä on suomea suojaavana tahona näiltä terroristeilta. Kuolemankolmiolta.! Katsokaa mitä usa, on yrittanyt lukuisat kerrat. Onneksi venäjä on helvetin vahva älykäs ja fiksu. Tutkikaa, kuunnelkaa, ja nähkää. Useasti tämä kuolemankolmio pyytää, että me, länsi olemme samaa mieltä, me länsi olemme yhtä. Eli viedään suomiparkaa kahakoihin mukaan. Kuten nyt kaksi kuolemankolmiomaista kaksi on eu, maita. ETTÄ, sillä tavalla. Hankkijan lippis päähän ja menoksi.!

Kimmo Tallqvist

Tasapuolisesti suurvallat usa ja venäjä ajavat lähi-idässä omaa etupiiriajatteluaan ja siinä sivussa tavallinen kansa kärsii.
Tosin kärsi jo ennen arabikevättä paikallisista diktaattorimaisista tyrannihallinnoista jotka ovat perua aavikkomaiden heimo , klaani ja sukuhallinnoista.
Öljy ja aseteollisuus voittaa aina ja kohta koko lähi-itä on raunioitettu.
Tiedä sitten kumpi on kahdesta pahasta parempi.
Kiinalaiset sentään ajavat omaa etupiiriään aseitta afrikassa mahtirahalla, ostamalla sitä pala palalta itselleen.

Reijo Heikkilä

No niin, ja kiina, venäjä, pohjoiskorea, syyria, unkari. jne. Nämä hyötyvät kauppasuhteista, usa, reuhaa kaikkialla, että teille pakotteita, teiltä aseet pois, että me pommitetaan ja määrätään teitä, jos ei mallin mukaan mene, ja politiikka ei miellytä meitä. Tällaisia olioita. No, on pääasia, että venäjä ja suomi kiina ja pohjoiskorea ja unkari ovat yhtä. Se on pääasia, tästäkin ollaan uutisoitu laajalti ulkomailla. Tiesittekö, että usa,lla oli omituiset vinkeet jo 1962. Kuuba. Siitä olen uutisoinut laajalti, kyllä kansat tietää.........

Reijo Heikkilä

Odottakaahan kun tämä raivoa, ja katkeruutta täynnä oleva usa, alkaa pommittamaan venäjää, saatte sitten osanne. Minä kysyn sitten teiltä uudelleen, että onko kivaa.? Tähän oltais jo päädytty, jos usa, olisi onnistunut saamaan krimin valtaansa, mutta luojan kiitos, ei onnistunut. Nyt tämä kuolemankolmio pommittais barbaarimaisesti venäjää. Onneksi krimm on venäjää. Samoin ukraina, samaa kansaa se on, vaikka siellä tälläkin hetkellä etyj koittaa lietsoa valheitaan, uutispapereihinsa. Ihan samaa taktiikkaa he käyttävät, kuin tämä kuolemankolmiokin. Valhetta kansoille, ja sitten pommittamaan.

Matti Loikkanen

Täällä hurskastellaan "kuolemankolmiosta", mutta ohjusiskussa ei kuollut yhtään ihmistä. Iskussa tuhoutui kylläkin monta myrkkykaasu tehdasta ja laboratoria ja se hyvä aisia. Hillitsee Syyrian diktaattorin tappamisvimmaa.

Mitkä ohjusiskun pitkäaikaisvaikutukset ovat, jää nähtäväksi. Voi olla, että Syyrian, Irakin ja Afkanistaniin saadan rauha vasta sitten kun viineinenkin rakennus on tuhottu ja viimeinenkin ihminen tapettu. USA ja Venäjä voisivat viisastua ja antaa arabien tapelle sisällisotansa keskenään