Sunnuntai 16.6.2019

Timo Soini vitsailee nyt perussuomalaisista: ”Perussuomalainen, ruotsalainen ja norjalainen…”

Luotu: 
6.8.2018 19:23
  • Kuva: Alma Talent / Petteri Paalasmaa
    Kuva

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) vitsailee blogissaan 20 vuotta johtamastaan ja perustamastaan puolueesta, perussuomalaisista.

–Perussuomalaiset. Perussuomalainen, ruotsalainen ja norjalainen menivät saunaan. Perussuomalainen jäi sinne asumaan. Sen pituinen se, Soini kirjoittaa.

Siniseen tulevaisuuteen runsas vuosi sitten siirtyneen Soinin kirjoituksen kohteena on ”humpuukioppositio”. Eduskunnan oppositiopuolueista kritiikiltä säästyvät RKP ja kristillisdemokraatit.

Soini ilkkuu vasemmistoliiton esittävän vain lisää menoja ilman tuloja. Vihreiden ”performanssipolitiikka” taas on Soinista ”aivan fantastista”.

–Torilla, ei kun klubilla. Pihalla kuitenkin. Kuin lintulauta, Soini toteaa viitaten vihreiden puheenjohtaja Touko Aallosta tukholmalaisella klubilla otettuihin kuviin.

SDP:n Soini taas arvostelee vastustaneen autoveron alennusta, vaikka veron tuotot ovat hänen mukaansa kasvaneet alennuksen seurauksena.

–SDP iloitsee autoveron alennuksesta! Skoda-kansa kiittää. SDP ei peru autoveron alennuksia, vaikka se on sitä budjetissa esittänyt. Vieläkö SDP kehtaa esittää? Ja kyllähän se kehtaa, esittää. Ei perua, Soini arvostelee.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Tapio Tuomisto

Mitä mieltä pitäisi olla tästä katolilaisesta Juudaksesta joka kolmasti kielsi perustamansa puolueen..Soinin rakasta puoluetta johtaa fanaattinen rasistinen kahjosakki ja nyt Soini yrittää fariseuksen huuhaajutuilla nostaa siniset urvelot 0,0034% kannatuksesta nousuun mutta ei taida Soinin siniurvelot yltää edes paneelipöytään noilla kuluneilla puujalkavitseillä..voisiko joku taluttaa tämän politiikan pelle- hermannin hiljaa vasemmalle esirippujen taakse..hyvästi Soini.

Seppo Muurinen

Ei siis moiti RKP;ta,joka oli tavallisesti sillä "mustalla listalla" kuin jos PS;et olisivat säilyneet ehyempinä tai nykyinen puoluejohto mieluisampi,niin perussuomalaiset olisivat yhtä poliittista kunniakujaa Timo Soinillekin.

Harja ts.harjaus tai harjaamattomuus nosti hillotolpan ministeri aitioon jotta pääsi mopedista Audin penkille että sieltä omaa perustamaansa puoluetta nokkimaan... kuin itseään + hännystelijöineen.

Poliittinen ura ei voi perustua sloganeitten varaan hillotolpalle kuin ei myöskään rasismille tai siihen viittaaviin heittoihin,miten parhaiten silloin kuin vaan sopii eri tilanteisiin.

Toisaalta nykyisin politiikkakin on muodostunut viihteeksi ainakin osittain eräiden kohdalla mutta samalla siinä helposti voidaan menettää varteen otettava vastuullisuutta.

Jorma Nordlin

"SDP on innostunut itsestään kuin vauva varpaistaan. Räikeä bluffi paljastuu ennen vaaleja. SDP eikä muukaan oppositio tule perumaan yhtään tämän hallituksen leikkausta. Ei yhtäkään."

Soini teki räikeän bluffin mennessään hallitukseen, äänestäjät suuttuivat ja nyt puolueen kannatus on
nollassa kuin kuolleen sydänkäyrä.

"Tosiasia on , että työministeri Jari Lindströmin aikana kymmenet tuhannet työttömät ovat saaneet töitä."

Töitä "nälkäpalkalla".

Tapio Rasi

Jos ministerillä ei ole muuta kerrottavaa kuin joku täysin surkea vanha vitsi, ei hän nauti kyllä enään kenenkään luottamusta. On tainnut Timo Soini saada auringonpistoksen lomallaan. Minusta pääministerin velvollisuus on puuttua tilanteeseen, jos ministeri puheet ovat tuota luokkaa.

Raimo Hakala

Olipahan katkera tokaisu ex puoluejohtajalta. Miten on oma paikanvaihto johtajasta riviedustajaksi noin katkeroittanut ihmisen. Pelkoko tulevastako panee sanelemaan tuollaisia typeryyksiä? Tuollaisella vitsailullako hän kuvittelee saavansa pysyvän paikan hillotolpalla? Eihän luottamushenkilö ole viihdyttäjä sillä ei köyhyys ole äänestäjän tavoitteena.
Pääministerin on hyväksyttävä tällainen käytös ministeriltään koska vain näiden mandaatittomien sinisten avulla hän sai hallituksensa pysymään kasassa. Vaalit tulossa ja pelko laittomuuksista ja demokratian syrjäyttämisestä kalvaa tulevaisuuden näkymiä sekä omasta, että puolueen menestyksestä.
Kyllä kansan on syytä miettiä minkälaisia henkilöitä se valitsee edustajikseen hoitaman maan ja kansan asioita. Asioita joihin kuuluu myös kansalaisten hyvinvointi ja heidän oikeudenmukainen kohtelunsa. Kuten työtä ja työstä palkkaa jolla pystyy hallitsemaan elämäänsä ilman sosiaalitukea. Sillä mitä on elämä pakkotyön ja sosiaalituen avulla pakkolaki aktivointeja peläten? Sellaista Suomen malliako ihmiset haluavat?

Jarkko Kainulainen

Timo Soini petti oman puolueensa ja kannattajansa myymällä oman aatteensa liittymällä vielä itse luciferin joukkoihin ministerin salkkujen tähden kun oma suosikki terho ei pärjännyt persujen sisäisissä vaaleissa niin mitä arvoa tällaisella miehellä tai tämän sanomisilla enää on ei yhtikäs mitään.

Markku Moilanen

Siinä puhuu kotolilainen, rebuplikaani, joka kannatta britti Millwallia. Nyt on sininen kateudesta kun persut on viideneksi suurin puolue. Touko Aalon vaalikampanja tuskin vihreitä nostattaa jos ei ennätä ne 100 000 matua tulla äänestämään.

Tomi Salonen

Kyllä toimittajan on reagoitava ulkoministerin sanomisiin.

Uutisen sisältö tietysti on joillekin lukijoille hankalasti lähestyttävä aihe, kuten nyt vaikkapa Trumpinkin kohdalla voidaan helposti huomata. Sanotko noin myös hänestä uutisoitaessa?

Jouko Tossavainen

Joku kertoili, että joku perussuomalainen Timo oli joku vuosi sitten vieraillut Iisalamessa Keleberinbaarissa, käynyt siellä vessassa ja tehny ison jytkyn. Seuraana päivänä oli nähty toinen perussuomalainen Timo saman baarin edessä imuauton kanssa suunnittelemassa, miten saadaan jytky pienennettyä.