Torstai 20.6.2019

Monikulttuurisuusneuvoston puheenjohtaja: Rikolliset takaisin kotimaihinsa – Suomen valtion toimittava nyt

Luotu: 
5.12.2018 08:41
Päivitetty: 
5.12.2018 14:23
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Oulussa tutkitaan poikkeuksellista seksuaalirikosten sarjaa. Turkulaisvaikuttaja Muhis Azizin mielestä tapauksen on johdettava välittömiin lainsäädännöllisiin muutoksiin rikollisten maahanmuuttajien suhteen. ”Eli kärsittyään tuomionsa, heille yksinkertaisesti leima takamukseen ja käännytys takaisin sinne mistä ovat tulleet”.
|

Turun monikulttuurisuusneuvoston puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Muhis Azizi (kok) vaatii hallitukselta ja valtiovallalta nopeita johtopäätöksiä Oulun epäillystä hyväksikäyttö- ja raiskausringistä.

Poliisin mukaan yhdeksää ulkomaalaistaustaista miestä epäillään Oulussa seksuaalirikosten vyyhdistä, jonka uhrit ovat kolme alle 15-vuotiasta tyttöä. Epäiltyjen tekijöiden joukko saattaa kasvaa, poliisi on ennakoinut. Epäillyt rikokset ovat törkeitä lapsiin kohdistuneita hyväksikäyttöjä ja törkeitä raiskauksia.

”Nyt jos koskaan olisi eduskunnassa tehtävä muutoksia lakiin tähän asiaan liittyen. Ihmettelen, miksi aina tarvitaan jonkinlainen katastrofi tai äärimmäinen väärinteko, ennen kuin joitain lakeja aletaan muuttaa. Tämän tapauksen johdosta on ehdottomasti tehtävä lakialoite, jotta eteenkin ne maahanmuuttajat, jotka oikeasti syyllistyvät suuriin ja likaisiin rikoksiin joutuvat vastuuseen teoistaan. Eli kärsittyään tuomionsa, heille yksinkertaisesti leima takamukseen ja käännytys takaisin sinne mistä ovat tulleet”, Azizi kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.

”Jos valtion taholta ei nopeasti tule toimenpiteitä, niin on turha toivoa nollatoleranssia rasismille. Uhreina eivät ole pelkästään seksuaalirikosten uhrit vaan myös ne sadat tuhannet muut maahanmuuttajat, jotka kokevat uhkailua ja solvauksia, ja niistä aiheutuvaa pelkoa, tämänkaltaisten tapahtumien johdosta”, Azizi jatkaa.

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) muistutti tiistaina, että hallitus on jo kiristämässä lainsäädäntöä. Rikollisten ulkomaalaisten karkotuspäätösten täytäntöönpanoa nopeutetaan lakiesityksellä, minkä lisäksi seksuaalirikosten rangaistuksia ollaan kiristämässä.

Azizi hoputtaa lakiesitysten toteuttamista.

”Kuten valtiolla on valmius viedä nopeasti tiedustelulakia eteenpäin, niin samoin tulisi toimia muutettaessa lakia välittömästi tällaisia tapauksia varten.”

”Suomessa on oikeasti ryhdyttävä toimiin ja alkaa käännyttää vastaavanlaisia rikollisia takaisin kotimaihinsa, ja uskon että se saisi maahanmuuttajataustaisia suhtautumaan vakavammin maamme lakiin”, Azizi kirjoittaa.

Tarkennus klo 14.23: karkotusten toimeenpanoa nopeuttava laki on jo hyväksytty ja tulossa voimaan vuoden 2019 alussa.

Turun kaupungin monikulttuurisuusneuvoston tehtäviä ovat muun muassa maahanmuuttajien kotoutumisen ja kulttuurien välisen vuoropuhelun edistäminen. Neuvostossa on jäseninä vieraskielisiä kuntalaisia sekä luottamushenkilöitä ja asiantuntijoita. Azizi toimii sen puheenjohtajana kaudella 2017–2019.

Lue lisää:

Oulun poliisi varoittaa perheitä: Ulkomaalaistaustaiset miehet houkutelleet nuoria tyttöjä kontaktiin

Sisäministeri Oulun raiskausringistä Ylellä: ”Ei tällaista pitäisi tapahtua Suomessa” – Karkotuksia nopeutetaan

Kansanedustaja julkaisi synkän listan raiskausuutisista – ”Tähän on reagoitava heti”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Janne Pohjala

Kokoomuksesta on tullut populistinen, äärioikeistolainen rasistipuolue. Aikooko puolue irtisanoutua Azizin puheista?

Akatemiaprofessorihan on jo osoittanut A-Studiossa että tämä ei ole ongelma koska suomalaiset miehet makuuhuoneissa raiskaavat vaimojaan jarkuvasti, mutta näistä ei vain ilmoiteta.

Siksi suomalaisilla ei ole mitään oikeutta arvostella näitä kansaryhmiä, jotka vain äärimäisen harvoin syyllistyvät raiskauksiin, kunhan tilastoihin saadaan mukaan nämä ilmoittamatta jääneet suomalaisien miehien tekemät parisuhderaiskaukset.

Onneksi GCM sopimus kriminalisoi tällaiset Oulun tapahtumien uutisoinnit, koska ne asettavat maahantulon negativiseen valoon. /PC /Jerevan

Janne Pohjala
Vastaus kommenttiin #17

En viitannut uskontoon.

Ei uskontoon voi viitata. Kun uskonto opettaa että oikea tapa uskovaiselle on ottaa 12 vuotias vaimo, niin siinä ei ole mitään pahaa.

Se ei ole pedofiliaa eikä sitä saa sellaisena pitää, koska se on uskonrauhan rikkomista. Asiasta on ennakkopäätös.

Tällä ei ole myöskään mitään yhteytä tähän asiaan, koska vain hyvin harvoin näistä kansaryhmistä olevat omaksuvat uskonnollisia vaikutteita saati eläisivät niiden mukaan. Eikö niin?

/PC /Jerevan

Kauko Aalto
Vastaus kommenttiin #17

#17 ”Uskonto ei ole rotumääritelmä.” Kyllä on. Juutalaisuus esim. Natsi-Saksassa oli nimenomaan rotumääritelmä. Juutalaiset olivat ja ovat rodultaan lähempänä arjalaista rotua kuin mitä natsit itse olivat, sen heistä järkeään täysin menettäneet myönsivät. Samoja piirteitä on nähtävissä islamilaisessa maailmassa, heidän suhtautumisessaan rappiotilassa [ilmaisu on siellä yleinen] oleviin länsimaisiin ihmisiin.

Kauko Aalto

Tämän katastrofin ainekset synnyttiin jo kolmannes vuosisata sitten, kun Moskovasta hakemalla haettiin muslimeita, eikä heiltä vaadittu minkäänlaisia velvoitteita itsenä elättämiseen, vaan asutettiin parhaille paikoille ohi suomalaisten asunnontarvitsijoiden. Tämän seikan – että he Suomessa, kuten kotimaassaankin ovat etuoikeuttaja vääräuskoisiin nähden – he huomasivat välittömästi, seuraava oli rasismin hyväksikäyttäminen.

Mika Riekki

No se tuskin on ongelma. Parin vuoden kuluttua, kun rasismin uhrit ovat kärsineet valtion täysihoidossa ja se oikea rangaistus pitäisi alkaa, eli karkoitus, niin lentokoneessa alkaa joku kuitenkin protestoida pakkopalautuksia vastaan.

Juha-pekka Naukkarinen

Pakolais asioissa Suomen valtiovalta on tehnyt päätöksiä kansan tahdon vastaisesti nopeasti,jotka ovat vaatineet miljardeja euroja,jos on ollut kyse eläkeläisten kurjuuden vähentämisestä,jonka on aiheuttanut SDP,ja olisi tarvittu 280 miljoonaa vuositasolla indeksin korjausta varten,niin tuli täystyrmäys,tämän voi jokainen tarkistaa internetistä!

Eero Pekonen

Irakiin palautus ilmeisesti onnistuisi Ruotsin kautta. Ministerimme ei ole ilmeisesti kiireiltään ehtinyt asiaa vielä selvittää? Taitaa todellinen halu puuttua kun mitää ei tapahdu. Tanskalaisten käytännöistäkin olisi opittavaa, mutta kun ei!

Juha-pekka Naukkarinen

Mykkänen taannoin sanoi,että maahanmuuttoa on lisättävä nykyisestä tuntuvasti ja oli sitä mieltä aikaisemminkin,kuten vihervasemistokin,Rinne sanoi ettei hyväksy PS:ä hallitus kumppaneiksi,voi olla iso jytky tulossa viimeaikaisten tapahtumien johdosta ja se onkin Halla-Aho joka päättää ketkä pääsevät hallitukseen,miksi vihervasemisto on täysin hiljaa raiskaustapauksista,onko se hyväksynnän merkki?

Seppo Simonen

Missä punavihervasemmisto nyt piileksii blogeineen ja kommentteineen, oliko se näin että suuri mekkala oli jonkun juuri aiheesta pakkopalautettavan palauttamisesta.
Tulisi nyt muutama sieltä vihervasemmistokuplasta ja kertoisi olleensa väärässä kuten 60 luvun stalinistit oli nyky Vihreässä puolueessa.

Seppo Simonen

Siinä se bisnesmies Pasi huokailee Juha Sipilän hyvää ajatusta, sillä kun Kokoomuksen Arto Satonen antaisi myös hyvää ajatellen loma-asunnon Sastamalan Ellivuoresta pakolais käyttöön.
Ei tainut kummankaan hyvä ajatus mennä jatkotoimenpiteisiin.

Timo Hietanen

Missä ovat Demarien, Vihreiden, Vasemmiston ulostulot tästä 9 turvapaikanhakijan
statuksella monikulttuurisuutta levittävien osaamisesta ? Vai eivätkö omat lapset
ja heidän turvallisuutensa enää kiinnosta maailman halaamisen kiimassa ?

Jaakko Karki

Vihdoinkin asiallista puhetta, Monikulttuurisuusneuvoston puheenjohtaja esittää että "Rikolliset takaisin kotimaihinsa – Suomen valtion toimittava nyt". Ja ne joita ei saada lähetettyä on pantava karsseriin kunnes mieli kääntyy. Niin ne monet muut kansakunnat tekevät.

Jukka Mattsson

Olisiko tätä uutista koskaan UusiSuomi toimitus jukaissut ellei asiaa olisi tuonut esille Muhis Azizi?

Kokoomus on avannut vaaliteemansa, Sipilä kiihdytti perään ja pian nähdään tuomitaanko tapahtumia SDP:ssä tai Vasemmistoliitossa mitenkään vai vaietaanko uutinen kuoliaaksi?

Lauri Furtato

Muistakaamme että kyse on bisneksestä. Ei ne "edustajat" ja ministerit ajattele kuin rahaa ja varsinkin omaa lompakkoaan. Orban on ilmeisesti poikkeus muutaman muun kanssa eu:sa. Kyse on yhdestä ihmiskaupan muodosta, jossa ns. pakolaisten lisäksi tilannetta hyväksikäyttää meidän oma rakas eliittimme.

Juha-pekka Naukkarinen

Minua suorastaan nauratti,kun ylen uutisissa kysyttiin sisäministeriltä pakolaisten kotiuttamisesta,eivätkö he ymmärrä,että on kysymys islamista,joka antaa ohjeet ja käskyt joka asiaan,ihmisen tunne-elämä kehittyy ensimmäisten 3-4 vuoden aikana,pakolaiset ovat kaikki saaneet islamin uskontoon perustuvan kulttuurillisen voimakkaan opetuksen tuon ikäisenä ja se ei ikinä poistu,vaan vaikuttaa aina vähintäänkin alitajuisesti,joka määrää tekemään asioita heidän pyhänkirjan tulkinnan mukaan,kaikki muut ovat vääräuskoisia,saman tyyppinen asia tapahtuu skitsofreniassa,potilas kuulee ääniä ja seuraa niiden käskyjä,on turha luulo,että tällainen ihminen,joka on kokenut sodan kauhut omassa maassaan, sopeutuisi ja parantuisi kristinuskon menetelmillä ja täysin vieraalla kulttuurilla yhteiskunta kelpoiseksi,osalla heistä pää on niin täynmä ristiriitoja,että on tehtävä jotain,alkoholia he eivät käytä,koska uskonto ei sitä salli,kaiken muunkin he tekevät oman uskonto opetuksen mukaan,lähes poikkeuksetta. Päättäjien tehtävä on suojella omia kansalaisiaan kaikin tavoin,eikä nyökytellä joka asiassa Merkkelin ja Brysselin suuntaan,Ranskan mellakoista pitää ottaa oppia,sama voi tapahtua Suomessakin,jos hallitus ei noudata kansan tahtoa!

Johan Lapje

Suomi ei ole maailman sosiaalitoimisto. Ei vaan ole enään sama maa mistä lähdin 45 vuotta sitten. Sillon vielä miehet oli MIEHIÄ.
Nyky Suomalaiset miehet ovat täysin hullua nynny sakkia. Vapisevat saappaissaan kuin sopulit. Meidän isämme olisivat ottaneet tunkeutujat vastaan pystykorva kädessä kuten ottivat vastaan ry$$än tunkeutujat vuonna 1939.

nico nyman

Islamissa ja koraanissa muhametti opettaa että on ok raiskata alaikäisiä kuffar(vääräuskoisia) tyttöjä jos oleskelet ei-muslimien maassa koska olet muslimi olet oikeutettu tappamaan, raiskaamaan ja hakkaamaan vääräuskoisia juutalaisia, kristittyjä ja muita ei-muslimeja osoittaaksesi islamin ylivallan pakanoille näiden omassa maassa... tälläistä P**ka idelogiaa mm vasemmisto ja vihreät haluaa suojella koska rasismi ja ihmisoikeudet.... kielletään islam ja karkoitetaan pois kaikki jotka ei tuosta totaliristisesta naisia alistavasta idelogiasta halua luopua tai jatkavat sen harjoittamista, islam ei ole uskonto se on paha yhteiskuntaidelogia ja oppi joka vihaa demokratiaa tasa-arvoa ja naisten oikeuksia.

Seppo Järvinen

Suomen väkiluku laskee kuin lehmän häntä. AL:n pääkirjoituksessa jo uutisoitiin, että parasta tottua tähän autioituvaan maahan. Kun aina irvailemme ruotsalaisia, niin siellä ei vallitse sama näköalattomuus. Eivät kaikki pakolaiset ole raiskaajia ja siivellä eläjiä. Onko pikkuhitlereille tullut mieleen, että Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, pakolaiset mukaan lukien. Intian perustuslaki on ajat sitten kieltänyt kastilaitoksen. Todellisuus on toista. Köyhät kastittomat tekevät raskaimmat työt. Heitä halveksitaan kuten me täällä pakolaisia. Koulutettu pakolainen on parasta työvoimaa, juuri sitä mitä Suomi tarvitsee. Suomalainen rasismi pohjaa samaan kuin puukkojunkkarius. Tutkimus on osoittanut, että me suomalaiset emme suinkaan ole niin "rotupuhtaita" kuin luulemme. Maahanmuutajilla ja pakolaisilla on ihmisarvonsa, siinä kuin meillä suomalaisilla. Ja mitä loppujen lopuksi on "suomalaisuus"?

J. Lindfors

Täysin samaa mieltä Kokoomuksen Muhis Azizin kanssa.

Kaikki väkivaltarikoksiin kuten raiskauksiin syyllistyvät pitää karkottaa ja tämän pitää tapahtua suoraan vankilasta.

Tämä on sekä Suomen että kaikkien tavallisten maahanmuuttajien etu että väkivaltarikolliset kuten esim. raiskaajat karkotetaan.

Ave Vuorinen

Harmillista että Supo maamme turvallisuuskatsauksessaan ei ota kantaansa tähän ongelmaan. Rikolliset maahamme tunkeutujat ovat juuri se ongelma joka aiheuttaa ääriliikkeiden kasvun maassamme. Karkoitusten käyttöönotto kovemmalla kädellä rauhoittaisi kansamme jakaantumisen. Asia ei kuitenkaan ole lopullisesti sillä ratkaistu.