Tiistai 21.5.2019

Poliisi: Turussa ampumistilanne – kuusi miestä otettiin kiinni

Luotu: 
10.1.2019 16:10
Päivitetty: 
10.1.2019 16:21
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva

Kuusi ulkomaalaistaustaista miestä on otettu kiinni Turun Pansiossa tapahtuneeseen ”ampumistilanteeseen” liittyen, poliisi kertoo.

Ammuskelu tapahtui Pernon koululle johtavalla tiellä. Siitä ei koitunut henkilövahinkoja.

Tilanteen johdosta poliisi otti myöhemmin kiinni viisi ulkomaalaistaustaista miestä, tiedotteessa kerrotaan. Torstaina tutkinta johti vielä kuudennen ulkomaalaistaustaisen miehen kiinniottoon.

Rikosta tutkitaan vaaran aiheuttamisena, ampuma-aserikoksena sekä laittomana uhkauksena.

Tilanne tapahtui Pansion Hyrköistentiellä keskiviikkona noin kello 20-20.30. Poliisi pyytää mahdollisia tietoja näkö- ja kuulohavainnosta tapaukseen liittyen. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjesähköpostiin: [email protected].

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Jarkko Palmgren

Oh hoh! Taas tämmöistä ikävää uutista pukkaa.
- Kyllä nyt homma on mennyt jo käsistä.
- Tosiaan Ruotsin "unelmavaltion "mallin mukaan mennään.
-Kohta muiluttavat kranaatteja ja aseita Suomeen. Alkavat ratkomaan mukanaan tuomiaan heimosotia ja jakamaan mafia tyyliin toiminta-alueensa.

-Kantasuomalaisetkin alkavat varautumaan laittomilla aseilla, kevlar suojaliivit korotetulla leukakulmaan nousevalla kauluksella on kohta muotia!. Mogadishu on valmis!

Missä ovat lisää muslimiukkoja Suomeen kuorossa huutaneet, Rkp:n Eva Biaudet, Li Andersson? jne.. Koko vihervasemmisto on hiljaa kuin huopatossutehtaaalla!

Kyllä lainsäädäntö on saatava kuntoon ja häiriöfaktorit maasta pois sosiaalirahaa pummaamasta!