Torstai 23.5.2019

Kova kokoomusnimi haluaa nyt takaisin eduskuntaan – Oli ääniharava 2007

Luotu: 
11.1.2019 08:51
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Sampsa Kataja.
|

Kokoomuksen entinen kansanedustaja ja puolueen entinen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja pyrkii uudelleen eduskuntaan.

46-vuotias Kataja kertoo luopuvansa samalla osakkuudesta asianajotoimistossa ja muun muassa Yyterin Virkistyshotellissa.

Kataja tähtää kokoomuksen listalle Satakunnassa. Hän oli eduskuntavaaleissa 2007 koko Satakunnan ääniharava 8 463 äänellä.

"Sampsa Kataja on hyvin arvostettu sekä Satakunnassa, että valtakunnallisesti. Kataja tunnetaan erityisesti kokoomuksen vahvana talous- ja veropolitiikan asiantuntijana. Myös Katajan työtä pikavippien ongelmien kohtuullistamiseksi arvostetaan ja hänen työnsä kyllä varmasti muistetaan”, Satakunnan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Antti Ahonen kommentoi tiedotteessa.

Kataja aiheutti vuonna 2015 kohun kritisoimalla kansanedustajan palkkaa liian alhaiseksi Kuka hullu haluaa poliitikoksi? -kirjassa. Kataja ei enää halunnut lähteä mukaan vuoden 2015 eduskuntavaaleihin.

LUE LISÄÄ: Onneksi aina joku haluaa kusitolpaksi

LUE ARKISTOSTA:

Nyt riitti kokoomuslaiselle: ”Pikavipit pitää kieltää”

Eduskuntaan kypsyneet avautuivat tv:ssä – ”Jos sanoo jotain levotonta...”

Myllytys kansanedustajien ”liian pienistä” palkoista: ”Pölhöpopulismia”

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Timo Virtanen

Hyvä mies. Kiinnitin häneen huomiota jo ennen kuin tuli valituksi eduskuntaan. Satakuntalaisten ehfokkaitten joukossa ( muitten puolueitten kansanedustajien ) esiintyi rauhallisena ja kiihkottomana, asiat hallitsevana. Muutkin kuin verotuksen. Toivotaan läpimenoa. Tieto lisääntyisi eduskunnassa.