Perjantai 24.5.2019

”Raiskaajien ja pedofiilien metsästys on alkanut” – Poliisi puuttuu Soldiers of Odinin videoon

Luotu: 
11.2.2019 13:46
  • Kuva: Petteri Paalasmaa
    Kuva
|

Poliisihallitus kommentoi katupartio Soldiers of Odinin videoviestiä, jossa sanotaan, että ”raiskaajien ja pedofiilien metsästys on alkanut”.

Poliisihallitus kertoo pyytäneensä Helsingin poliisilaitosta arvioimaan alkuviikon aikana, onko asiassa syytä epäillä rikosta sekä arvioimaan, mihin ennalta estäviin ja muihin toimiin video antaa aihetta.

LUE MYÖS: Kansanedustaja jakoi hätkähdyttävät luvut: ”Emme halunneet nähdä, millaista massarikollisuutta lasten seksuaalinen hyväksikäyttö Suomessa on”

Soldiers of Odin uhkaa ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja ryhtyä metsästämään henkilöitä, jotka houkuttelevat alaikäisiä netissä. Soldiers of Odin kertoo metsästävänsä houkuttelijoita valeprofiilien avulla eli tekeytymällä netissä nuoriksi tytöiksi.

Poliisihallitus toteaa, että videolla ”käyttäydytään väkivaltaan viittaavalla tavalla”.

”Poliisi suhtautuu väkivallalla uhkailuun vakavasti ja pyrkii estämään ennalta mahdollista väkivaltaa. Väkivallalla uhkailu on tuomittavaa riippumatta siitä tapahtuuko se uhkaavasti käyttäytyvänä katupartiointina vai samalla tavalla toimivana nettipartiointina”, poliisitarkastaja Pekka Heikkinen Poliisihallituksesta sanoo tiedotteessa.

LUE MYÖS:

Tilastokeskuksen luvut julki: Ilmoitukset raiskauksista +7,5 % – Seksuaaliset ahdistelut ryöpsähtivät

Näkökulma: Koko eduskunnalta kaksi väkevää linjausta – ja yksi heikko lenkki

Näkökulma: Sietokyky ylittyy kaikilla – mutta poliitikkojen on yhä vaikea puhua seksuaalirikollisuuden ja turvapaikanhaun kytköksestä

Jaa artikkeli:

Kommentit

Mikko Karjalainen

Ei Odineita kiinnosta, 99% niistä on ihan kantasuomalaisia jotka siellä kikissä, snäpissä ja ties missä sopii pikkutyttöjen kanssa tapaamisia kauppojen tai kioskien taakse, parkkipaikoille jne.

Mikä valitettavinta, nää tytöt menee sinne, vaikka tietävät mikä siellä odottaa. Ei ne namusedät (jos keski-ikäistä sellaiseksi voi sanoa) sitä turhaan tee, kyllä se johtaa ihan tuloksiin. Sitten sattuu näitä kaduttavia tilanteita kun mentiin kokeilemaan ja mielikuvat eivät ihan vastanneet todellisuutta, tulee häpeä ja morkkis. Niin käy ihan aikuisillekin, pitääkö sitä viinaa jne kokeilla jo 9 vuotiaina tai aikaisemminkin. Vanhempia ei kiinnosta jos tyttö juoksee pihalla klo 22 tai väittää olevansa kaverilla yötä - valvonta pitäisi aloittaa ensin kotona!

Esko Riikonen

"Poliisihallitus kertoo pyytäneensä Helsingin poliisilaitosta arvioimaan alkuviikon aikana, onko asiassa syytä epäillä rikosta sekä arvioimaan, mihin ennalta estäviin ja muihin toimiin video antaa aihetta."

Nyt täytyy kaksinkertaistaa vihapuhepoliisien määrä, jotta raiskaukset saadaan loppumaan. Muuta keinoa ei poliisihallituksella ole.

Markus Vuorivirta

Poliisi voisi kysyä, miten on niinku mennyt tähän asti? Poliisi lässyttää olevansa ainoa taho, jonka tehtäviin kuuluu yhteiskunnan turvaaminen. Silti kuitenkin yhteiskunnassa mummot mätänee lumihankeen ja lastenraiskausuutisia tulee näemmä joka ikinen päivä.

Mites on se työ tehty? Rikolliset elää suomessa nykyisin kuin siat pellolla!

Alkaa kansan mitta ilmiselvästi olla täynnä tyhjänpuhujia , joihin kuuluu siis tyhjänpuhuja-poliisitkin.

Jari Siili

Poliisi on resurssiensa äärirajoilla.
Sillä ei ole aikaa kansalaisten turvaamiseen,
eikä rikosten selvittämiseen.
Mitähän tapahtuisi jos poliisimme kohtaisivat
samat ongelmat kuin Ruotsin poliisilla on?

Lieköhän nuo odinistit ole Supon seurannassa...

Pekka Veistos

Nyt äkkiä kaikki panokset odinien metsästykseen. Lastenraiskaajista viis, nyt on isommat rikolliset liikkeellä.

Onko poliisilla varmasti riittävästi resulsseja, panssariajoneuvoja, lasertykkejä, helikoptereita? Onko vihapoliisilla kenties tarvetta lisärahoitukselle?

Marko Salo

Hyvä että joku/jotkut tekevätkin asialle jotain. Jos päättäjät ja poliisikin on näin naurettavan saamattomia asian suhteen, niin ei tartte ihmetellä miksi kansa ottaa oikeuden omiin käsiin. Lisää näitä tapauksia putkahtelee esiin joka viikko vähintään. Kyllä nyt olis jo päättäjien pitänyt pystyä tekemään kansalaisten turvallisuuden eteen jotain konkreettista. Pelkkä pahoittelu ja paheksunta ei vaan näitä asioita pysäytä. Itse kyllä hyväksyn täysin odinien toiminnan.

Jarmo Lius

Maahanmuuttajilla on omia ryhmiä jotka suojelevat omiaan. Toivottavasti poliisi julkaisee tiedotteen jossa kieltää irakilaisia suojelemasta irakilaispikkutyttöjä suomalaisilta raiskaajilta. Eli jos suomalainen pottunokka raiskaa irakilaisen pikkutytön, on tärkeää ilmoittaa asiasta poliisille ja sen jälkeen irakilaisten tulee pyöritellä peukaloita.

Jari Siili

Viime vuonna otsikoihin päässeistä rikoksista lukiessaan
voi tehdä vain yhden johtopäätöksen:
Poliisi ei ole pysynyt mukana yhteiskunnan muutoksessa.

Osaltaan syy on poliisi organisaation oma,
rikollisine poliiseineen ja organisaatio sekoiluineen.

Osaltaan syy on hallituksen tunnelinäön,
johon ei mahdu kuin somesekoilu ja työttömien kiusaaminen.

MISSÄ on todellisuuden taju?
Poliisi tarvitsee hallituksen tukea, ennen kuin uskottavuus menee...

Julkisuudesta nauttiva Sipilä olisi voinut
antaa ylimääräisen kotinsa poliisikoulutukseen.

Nyt poliisi ei pysty suomaan turvaa kaikille kansalaisille.

Joitain rikoksia voi tehdä tietäen ennalta ettei niitä tutkita.

Ei ihme että löytyy agressiivisuutta, odineita ja korttelivahteja.

Heikki Pekkanen

EU, eduskunta ministereineen ja maahanmuuttovirasto ovat syypäitä tähän suomen kaaokseen.
Valvovat viranomaiset ovat kaikki ryvettyneitä.
Äänestajilläkin viiraa todella pahasti päässään.
Mutta hei katsotaan yhdessä kun Suomi ja nuorten tulevaisuus tuhotaan.
Suomalaiset pelkkää AY-liikkeen lammaskansaa.

Esko Riikonen

#”Poliisi suhtautuu väkivallalla uhkailuun vakavasti ja pyrkii estämään ennalta mahdollista väkivaltaa. Väkivallalla uhkailu on tuomittavaa riippumatta siitä tapahtuuko se uhkaavasti käyttäytyvänä katupartiointina vai samalla tavalla toimivana nettipartiointina”, poliisitarkastaja Pekka Heikkinen Poliisihallituksesta sanoo tiedotteessa.#

Koskeeko kaikkia, vai ainoastaan odineita.