Torstai 23.5.2019

Miksi ulkomaalainen mies raiskaa useammin?

Luotu: 
5.9.2010 18:38

Uutinen nuoren naisen joutumisesta kolmen ulkomaalaistaustaisen miehen raiskaamaksi Kaisaniemen puistossa Helsingissä lauantain vastaisena yönä nostatti laajan verkkokeskustelun.

Tuoreimman Suomessa tehdyn tutkimuksen perusteella Suomessa asuvat ulkomaalaiset ovat erityisen korkealla kantaväestöön verrattuna nimenomaan raiskaustilastoissa. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan vuoden 2008 rikostilastojen raiskauksista 16 prosentissa epäiltynä oli maahanmuuttaja. Luku on suuri, sillä vuonna 2008 Suomen väestöstä maahanmuuttajia oli 2,7 prosenttia.

Saman tutkimuksen mukaan ylipäätään Suomessa asuvat ulkomaan kansalaiset ovat olleet vuosittain epäiltynä rikoksista heidän väestöosuuteensa nähden 1,3-1,5 kertaa useammin kuin suomalaiset.

Miksi?

- Iso kysymys on kotoutumattomuus. Haastattelemillani ulkomaalaisilla väkivaltarikollisilla kotoutumattomuus oli keskeinen syy. Moni haastattelemistani tuomituista ei edes halunnut lähteä opiskelemaan kieltä. He jäivät omien sukujensa poteroihin ja muhivat keskenään siellä, rikoslajeittain maahanmuuttajien osuuksia rikostilastoissa tutkinut professori Juhani Iivari sanoo Uudelle Suomelle.

Sopeutumattomuus näkyy Iivarin mukaan nimenomaan Euroopan ulkopuolelta maahan tulleissa. Vuosituhannen vaihteen aikaisen tilastoaineiston perusteella tuomituista väkivaltarikollisista suurin osa tuli Pohjois-Afrikan maista. Huumerikollisuus tulee taas Virosta ja Venäjältä.

Suomessa rikoksista tuomitut ulkomaalaiset eivät ole olleet rikollisia lähtömaissaan.

Iivarin vuonna 2006 julkaiseman Stakesin tutkimuksen mukaan erityisen merkille pantava seikka on se, että Suomessa rikoksista tuomitut ulkomaalaiset eivät ole olleet rikollisia lähtömaissaan.

- Menee monta vuotta, ennen kuin he sortuvat. Haastattelemistani 41 vangista vain yksi oli tehnyt välilaskumaassaan rikoksia. Kaikki muut olivat puhtaita, mutta kun he olivat täällä kolme-neljä vuotta taistelleet ja yrittäneet hankkia hyvinvointia ja sitten epäonnistuneet, he lankesivat.

Entä miksi ulkomaalaisten suhteellinen osuus hyppää silmille nimenomaan raiskauksissa?

Siihen Iivarin on vaikea ottaa kantaa. Hänen tekemiinsä haastatteluihin osallistuminen oli vapaaehtoista, eikä yksikään seksirikoksesta tuomittu suostunut mukaan.

Iivarin tutkimuksessa ei ole eriteltynä raiskaustilastoja.

- Minä olisin saanut aineiston myös raiskaustuomioista. Silloin tilastokeskus ei ollut kypsä sitä niin mielellään antamaan. Tapauksia suomalaiseen väestöön suhteutettuna oli enemmän, mutta lukumääräisesti niin vähän, että tuli identifioitumisen vaara. Tuomittuja olisi voitu alkaa tunnistaa, joten minä ystävällisen keskustelun jälkeen päätin olla käyttämättä aineistoa, hän sanoo.

Iivari uskoo, että raiskausrikosten määrän taustalla pätee sama selitys kotoutumattomuudesta kuin maahanmuuttajien muunkin rikollisuuden taustalla.

Ulkomaalaisten korkeaa määrää raiskaustilastoissa on yritetty selittää niinkin, että suomalaisnaisen on helpompi tehdä rikosilmoitus vieraasta kuin maanmiehestä.

Tämän teorian tyrmäsi vuonna 2008 Poliisi-tv:n raportissa työkseen seksuaalirikoksia Helsingin rikospoliisissa tutkiva Marja Vuento. Vuennon mukaan jotkut seksirikosten uhrit ovat päinvastoin miettineet kahdestikin tekevätkö rikosilmoitusta, koska kokevat häpeällisenä sen, että ovat menneet luottamaan vieraasta kulttuurista tulleeseen.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

moro

viikko sitten luettu uutinen pääkaupunkiseudun lehdestä:
H:läiseltä mieheltä oli varastettu asuntovaunu keväällä.
Hän teki normaalit ilmoitukset poliisille jne. Ja, ikäänkuin asia olisi sillä selvä. no, kai se olikin.

Mies ajeli muissa asioissa kalasataman ohi- ja havaitsi romanileirissä tutunnäköisen vaunun. No, se oli häneltä keväällä varastettu asuntovaunu.

Kysymys kuuluu: Eikö poliisilla sen vertaa säteillyt, että olisi vaikka huvin vuoksi käynyt piipahtamassa romanien leiripaikalla vilkaisemassa, josko varastetuksi ilmoitettu vaunu olisi siellä?
Ei säteillyt- ja siellä se sitten lopulta oli.

Poliisilaitos on nykyisin pelkkä ilmoitusten vastaanottokeskus. Mitään ne eivät tutki. Kaikki menee vakuutusyhtiöiden korvausosastolle.

Joku tutkan kanssa saattaa yrittää piiloutua pusikkoon, liikennevalvontaa tekemään, joka on poliisitoimen ylivoimaisesti helpointa hommaa- sekä tuloksellista.
varkauksia ne eivät osaa selvittää- eivätkä edes halua.

semi

Lähtömaassa rikollinen? Mistä ihmeestä sitä voi tietää, onko niin että taas syytä vieritetään valkoisen Suomalaisen heteromiehen ja miksi ei homomiehenkin syyksi.

Suomalaiset eivät edes pysty tarkistamaan onko kasvattilapset oikeita vai ei niin kuinka sitten on asian laita tuon rikollisuuden kanssa.? Mutta sama tuo, sama suuntaus on kaikissa pohjoismaissa.

Kommentoija8

Poliisi ei voi mennä rikoksen sattuessa ilman mitään perustetta tutkimaan romanileiriä, sillä Eurooppalaiset sopimukset kieltävät ratsiat etnisin perustein,

Samalla tavoin palli Turun poliisijohtajan alla heiluu, kun hän kohdisti prostituutioratsiat vain yhteen etniseen ryhmään, eli thaihieromoihin.

Etninen ratsia - jos joku valittaa - viraltapano.

TapioTTT

Täyttä puppua koko tarina, ensinnäkin suurinosa ns: maahanmuuttajista " sosiaalipummeista" on saapunut maahan ilman minkäänlaista identitettitositteita kuten passia tai jotain tositteita ketä he yleensä ovat.
Eli suomesta he saavat uuden identiteetin koska he väittävät olevansa Mr Ali vaikka tosiasiassa mr Ali voi olla Mr Muhammad tai joku muu, joten kuinka joku voi väitää julkisesti että näillä ns. maahanmuttajalla ei olisi rikostaustaa kun sitä ei todistettavasti pystytä edes selvittämään..

JATK

"Sopeutumattomuus näkyy Iivarin mukaan nimenomaan Euroopan ulkopuolelta maahan tulleissa."

Suomessa on merkittävä pakolaisväestö Vietnamista. Suuri joukko kiinalaisia. Paljon tietokoneintilaisia. Koska olet kuullut, että Aasialaisen kulttuuritaustan mies olisi syytettynä raiskauksesta?

Islam on se pienin yhteinen nimittäjä näille ulkomaalaisten raiskauksille. Koraanin Suura kertoo eksplisiittisesti, että vääräuskoisten naisia on lupa käyttää hyväksi. Lisäksi siellä on erikseen mainittu, ettei haittaa vaikka nämä naiset olisivat tahollaan naimisissa.

Islamin propagoimasta naisarvostuksesta voi lukea tälläkin hetkellä tämänkin uutissivuston Iranin kivitystyomiota koskevassa jutussa.

eskolahti

Eipä oo mikään yllätys tämäkään.
Ilmeisesti näihin ns. parempiin kulttuureihin kuuluu oletus, että nainen kuuluu ottaa väkisin ja että naisen huutaminen ja pyristely tarkoittaa, että "lisää, lisää".

Eiköhän näihinkin olisi hyvä rankaisu maasta karkoitus!
Jos ei osata olla maassa maan tavalla, niin sitten palautus kotimaahan. Yksinkertaista.
Kyllä noiden mamujen täytyy sopeutua yhteiskuntaan, eikä yhteiskunnan mamujen tavoille.

Voisivat tosin suomalaiset naisetkin oppia, ettei todellakaan kannata lähteä minkään mamusakin matkaan. Se on kuin pelaisi venäläistä rulettia; raiskaavatko vai jättävätkö raiskaamatta.

Kommentoija8

Käsitys siitä, että kaikki ulkomaalaiset miehet raiskaavat, on vain myytti, joka on syntynyt, kun ihmisiä muista maista muuttaa tänne melko runsaita määriä. Uudet ihmiset herättävät pelkoja ja pelot laukaisevat alitajunnasta kaikenlaisia mielikuvia. Usein juuri seksuaalisia mielikuvia.

Aivan samalla tavoin muutama vuosi takaperin suomalaiset naiset loivat mielikuvissaan myytin siitä, että ulkomaalaisia naisia salakuljetetaan maahamme väkisin, ja huijauksella, ja että heidät sitten täällä pakotetaan seksityöläisiksi väkivallan uhalla. Tuhansia naisia oli suomalaisten naisten mielikuvissa pakotettuina seksiorjiksi Suomessa. Ihmiskauppaa piti vastustaa ja lakeja säätää ja poliiseja palkata rajoille. Bussilasteja käännytettiin rajalla. Kuitenkin olemme oppineet, että koko ihmiskauppahysteria olikin täysi kupla, ja vain pari tapausta on Suomessakin tuotu oikeuslaitoksen tuomittavaksi. Ruotsissa tosin lehdet vielä tänäkin vuonna kirjoittivat aivan vakavasti, että nigerialaiset pakottavat nigerialaisnaisa woodoon avulla prostituutioon.

Ulkomaalaisten raiskausaalto ja ihmiskauppahysteria ovat vain rasistisia myyttejä, jotka syntyvät siitä, että haluaisimme, että ulkomaalaisia ei muuttaisi maahamme, ja koska niin kovasti sitä haluamme, niin alamme uskoa tarinoihin ihmiskaupasta ja raiskausaalloista, jotta voisimme laittaa rajat kiinni Eila Kännöä muistellen.

raven

Koska sellaista myyttiä, että KAIKKI ulkomaalaiset miehet olisivat raiskaajia ei ole eikä ole koskaan ollutkaan. Sen sijaan, sellainen käsitys kylläkin on vallalla - jopa aivan tilastoihinkin perustuen - että ulkomaalaiset miehet ovat todennäköisemmin raiskaajia.

Syy tähän on selvä. Halut on kuten kenellä tahansa, mutta mm. kielimuuri ja heikohko status yhteiskunnassa hankaloittavat tutustumista halujen kohteisiin. Suomi on yhteiskuntana maailman mittakaavassa sangen tasa-arvoinen. Tästä seuraa se, että tulijat ovat usein kulttuuripiireistä, jossa naisen asema on suhteellisesti ottaen huomattavasti heikompi ja saattavatpa naiset olla jopa pakotettuja piilottamaan sulonsa "säkkiin". Niinpä patriarkaaliseen kulttuuriin kasvaneiden ja tasa-arvoiseen rinnakkaiseloon tottuneiden välillä tapahtuu helpommin kulttuurisia yhteentörmäyksiä, joissa tasa-arvoisuuteen tottunut saa tuta patriarkaalisuuden voiman. Toki tätä voidaan pitää osana monikulttuurisuuden rikkautta. Omasta puolestani olisin tässä suhteessa kernaasti köyhempi.

semi

Ei kyse ole mistään myytistä, Albinon jäsenistä maksetaan hyvä hinta ja kaikki varpaista hiuksiin on hinnoiteltu ja yhdellä Albinolla voi tienata joissakin maissa 4v liksan. Sairastahan moinen on, mutta niiden lasten elämä on Afrikan mantereella lyhyt.

ErkkiS

Kerrankin asiasta puhutaan - siis melkein.

"Entä miksi ulkomaalaisten suhteellinen osuus hyppää silmille nimenomaan raiskauksissa?

Siihen Iivarin on vaikea ottaa kantaa."

Miksei sitä vaan voi sanoa suoraan? Maahanmuuttajamiehet, jotka tulevat kulttuureista joissa naisella ei ole ihmisarvoa, raiskaavat aivan kuten tekivät kotimaissaankin. Osasyynä on naisten länsimaissa yleinen vapaamielinen käytös ja pukeutuminen, jotka suorastaan yllyttävät näitä vähä-älyisiä ihmissaastoja raiskaukseen. Siis tekoon, jota eivät edes pidä rikoksena, koska se kohdistuu ihmisarvottomaan ja vääräuskoiseen naiseen.

Nämä raiskaajat, usein muuten muslimit, saattavat myös kokea ettei kyseessä ole mikään iso asia, koska eihän Suomessa raiskauksesta edes saa kummoistakaan rangaistusta! Ainakin siis jos vertaa rangaistuksiin, joita jaetaan niissä maissa mistä nämä raiskaajat tulevat.

Vihervasemmistolle ja feministeille siis mietittävää. Minua mietityttää kovasti se miksi feministit ovat tästä niin kovin hiljaa. Samalla kuitenkin tekevät kaikkensa että näitä tulisi maahan lisää ja myöskin ettei näistä teoista ketään pahemmin rangaistaisi.

Kim Lindblom

Kuten todettiin:
Monikulttuurisuus on voimavara ja rikkaus.
Rasismi poistuu kun opimme tuntemaan toisemme paremmin.
Islam on rauhan uskonto.
Kaiken takana on lopulta kuitenkin suomalaisen miehen kehittämä rakenteellinen rasismi.

pur

tätä pitää tutkia niin laajasti, että syyt selviää. Ihan ensimmäiseksi haarukoisin raiskaukseen syyllistyminen eri ikäryhmissä, sitten eri tuloluokissa. Luulen, että kun on tulotasoltaan ja ikäjakaumaltaan samanlaiset ryhmät maahanmuuttajia ja kantasuomalaisia, niin suhteellinen rikollisuus on aika vakio. Ei se tietysti varmaa ole, mutta ihan varmaa on, että hyvin toimeentulevat, normaalit keskiverto palkansaajaisät voi jättää tarkastelussa sivuun - ei sieltä katurikollisia löydä.

Ei ole oikein relevanttia verrata maahanmuuttajia koko väestöön; onko noissa uutisissa edes tehty sukupuolikorjaus? Jos maahanmuuttajista valtaosa on miehiä, ei voida verrata heidän määräänsä koko väestön määrään, vaan miespuolisiin. Karkea oikaisu jos kaikki tulijat olis miehiä menis siis näin:
raiskauksista 16 prsoentissa syytetty oli ulkomaalaistaustainen mies. Ulomaalaistaustaisia miehiä oli koko suomen miehistä 5,4%

Tutkimus olisi erityisen tärkeä, koska nyt leimataan jo urakalla, ja toisekseen paljastuisi varmaan muutenkin uutta tietoa siitä, että meille on muodostumassa heikoiten toimeentuleva värillinen/ulkomaalainen alaluokka, joka vastaa valtaosasta rikollisuudesta. Näinhän ei saa käydä, on kokeiltu jo Yhdysvalloissa.

Htalk

Ihan hyvä kommentti yllä pur :llä

"Ei ole oikein relevanttia verrata maahanmuuttajia koko väestöön;"

"Tutkimus olisi erityisen tärkeä, koska nyt leimataan jo urakalla, ja toisekseen paljastuisi varmaan muutenkin uutta tietoa siitä, että meille on muodostumassa heikoiten toimeentuleva värillinen/ulkomaalainen alaluokka, joka vastaa valtaosasta rikollisuudesta. Näinhän ei saa käydä, on kokeiltu jo Yhdysvalloissa."

kaijakuopila

Missään muussa maassa ei hoeta "monikulttuurisuus-mantraa", kuten Suomessa. Jokainen Espanjaan tuleva islamisti tietää, ensin putkaan ja sitten rajalle, jos rikoksiin sortuu. Suomessa tehdään eniten rikoksia EU-maissa Romanian ohella. Kaikki rikolliset tietää, että Suomessa hänelle palkataan hyvä juristi. Jopa Baltian "monikulttuuriset" rikolliset pyytää kiini jäätyään Suomen luxus-vankiloihin kuntoilemaan ja lepäilemään, jaksaa sitten taas rötästellä.
Tähän on tultu päättäjien rikollisiin kohdistamasta suojeluhalusta, eihän tämä todellakaan ollut ensimmäinen
raiskaus Kaisaniemen puistossa, puisto on ollut vaarallinen jo kymmenisen vuotta ja itse en siellä kulkisi kuin ase kainalossa.
Ja nämä kuuluisat Stakesin tutukijat höpisee jotain "sopeutumisista".
Poliisiministeri ja poliisijohto vaihtoon.

JAK

Sitä saa, mitä tilaa. Kun avaa rajat roskaväelle, niin lopputulos on jo valmiiksi tiedossa. Syyllisiä ovat pääasiassa rajat avanneet poliitikot. Uskomattominta tässä kaikessa on vielä se, että edes rikollisentoiminnan jälkeen ei näille haitakkeille suoriteta maastakarkoitusta.

TapioTTT

MerjaH tympii varmasti mutta ensi vuoden huhtikuussa voikin sitten sanoa missä "kaappi seisoo" eli hyvät kansalaiset äänestäkää turvallisen ja yhtenäisen suomen puolesta yhteiskunnan tuhoajia vastaan, kiitti etukäteen !

Tuttu

"Totuuden puhuja ja näkijä Jussi Halla-Aho on kertonut tämän jo aikaa sitten."

Kiitokseksi siitä hän edelleenkin odottelee, millaisella jumalanpilkkatuomiolla hovioikeus hänet haluaa palkita.

Kansliapäätös oli määrä antaa elokuun aikana, mutta näinköhän olisi jostakin käynyt käsky julistaa se vasta vaalien aattona kuten viimeksikin.

(Suomi muuten ei ole oikeusvaltio.)

PAP

ne päättäjät jotka ovat tänne etelän ongelmat maahan päästäneet joutuvat siitä vastuuseen.

Kotoutuminen...on selvä, että ÄO70 kotoutuminen kieli/kirjoitustaidottomana on mahdotonta. Suomalaisellakin ÄO70 on vaikeuksia vaikka osaa kielen ja kirjoittaa.

Matala ÄO+harhaiset kulttuurilliset uskomukset = ikuinen rikollinen elätti.

Aku

"- Menee monta vuotta, ennen kuin he sortuvat. Haastattelemistani 41 vangista vain yksi oli tehnyt välilaskumaassaan rikoksia. Kaikki muut olivat puhtaita, mutta kun he olivat täällä kolme-neljä vuotta taistelleet ja yrittäneet hankkia hyvinvointia ja sitten epäonnistuneet, he lankesivat."

Luulenpa että jos olisi kysytty onko nykyinen kakku aiheellinen, niin haastattelussa olisi selvinnyt että ihan syyttömiähän he ovat edelleen!
Etusivu uusiks, on tapahtunut massiivinen oikeusmurha, sen todistaa Iivarin vallankumouksellinen haastattelututkimus!

Kommentoija8

Sosiologian dosentti, tutkija, kunnallispoliitikko (vihr.) Sari Näre tutki vuosituhannen vaihteessa 10–20-vuotiaiden tyttöjen raiskauksia. Hän käytti tutkimuksensa pohjamateriaalina nimenomaan Raiskauskriisikeskus Tukinaisen aineistoja 90-luvulta. Siihen aikaan tilastoissa vielä mainittiin tietoja tekijöistä.

Näreen tutkimuksesta selvisi, että ulkomaalaisten tekemissä raiskauksissa rikos noudattaa usein samaa kaavaa: nainen tutustuu ulkomaiseen mieheen ravintolassa, taksijonossa tai vaikka kadulla. Nainen lähtee uuden tuttavuuden mukaan ja joutuu raiskatuksi. Tällaisissa tutustumisraiskauksissa ulkomaalaisten miesten osuus oli jopa 40 prosenttia.

”Nuoret naiset joutuvat tutustumisraiskauksen uhriksi useammin kuin vanhemmat, sillä nuoret päätyvät helpommin tällaisiin tilanteisiin. Monesti uhri oli lähtenyt miehen mukaan käytännön sanelemasta syystä. Ei ollut rahaa viimeiseen kyytiin tai ei ollut yösijaa. Seksiä ei haluttu”, Näre sanoo.

Tutkija näkee tapausten taustalla pitkälti kulttuurien välisen yhteentörmäyksen.

”Suomalainen seksuaalikulttuuri perustuu luottamukseen. Meillä nainen helposti luottaa siihen, että mies pystyy kontrolloimaan seksuaalisia toimintojaan. Eivät naiset lähtisi niin helposti vieraan mukaan, ellei taustalla olisi tällaista käsikirjoitusta, että nainen saa viime kädessä päättää”, Näre sanoo.

Hietsuarska

Tuollainen juttu on rassismia!
Ei ihkut ulkomaalaiset ketään raiskaa, ja jos nyt vähän nusasevatkin niin se on vain voimavaraistavaa joogaa.

Valtamedia tekee kaikkensa vähätelläkseen ja peitelläkseen tuota ilmiötä, tuntomerkkejä raiskausuutisiin ei juurikaan haluta laittaa, mutta silti kuulutetaan silminnäkijöitä rikoksen selvittämiseksi. Hitto mitä pelleilyä.

Palle Soiro

Johan tuossa artikkelissa se syyllinen löytyikin, suomalainen nainen. On kuulemma helpompaa ilmoittaa ulkomaalaisen tekemä raiskaus kuin maanmiehen joten siis itseasiassa suomalaisnaiset pilaavat tässä tilastoja... Pitää sitten ilmeisesti mennä vaan kiltisti kotiin nuolemaan haavansa pimeään komeroon, kun kolme "korkeakulttuurin" edustajaa käy ryöstöretkellä, ettei vaan tilastot vääristy.

On tämä uskomatonta nöyristelyä, milloin mihinkin ilman suuntaan!

Marko_Kervinen

Koska näillä onnettomilla ei ole kameleita mistä pitäisi huolehtia.

Suomeen islamilainen kamelikeskus niin on tekemistä näilleSuomen pelastajille.

Ei tarvitse kylmässä vaania naisia jotaka ovat hölmöyttään uskaltautuneet kävelylle ulos.

Naisten vika seon. Muumikaapu päälle ja lukkojen taakse niin ei muslimille tule kiusausta.

Vääräuskoiset viettelevät onnettomat muslimit synnin tielle.

Aku

"Ulkomaalaisten korkeaa määrää raiskaustilastoissa on yritetty selittää niinkin, että suomalaisnaisen on helpompi tehdä rikosilmoitus vieraasta kuin maanmiehestä.
Tämän teorian tyrmäsi vuonna 2008 Poliisi-tv:n raportissa työkseen seksuaalirikoksia Helsingin rikospoliisissa tutkiva Marja Vuento. Vuennon mukaan jotkut seksirikosten uhrit ovat päinvastoin miettineet kahdestikin tekevätkö rikosilmoitusta, koska kokevat häpeällisenä sen, että ovat menneet luottamaan vieraasta kulttuurista tulleeseen."

Puhumattakaan rasisti-leimasta, jota esim. YLEssä ja Pravdassa ollaan herkästi jakelemassa kaikille jotka ovat juljenneet kertoa tulleensa ulkomaalaisten raiskaamiksi. Rasistinen valehtelija!

Arto_Luukkainen

Se tuli ainakin selväksi, että Juhani Iivari kuuluu Stakesin tutkijoiden stalinistiseen osastoon. Niin epätieteellistä höpötystä olivat hänen "analyysinsä".

Kuten edellä jo huomautettiin, Iivari ei ollut esim. sitä huomannut, että vietnamilaiset tai kiinalaiset eivät raiskaa vaikka ovatkin tulleet Euroopan ulkopuolelta.

Miksi ihmeessä lehdistö ei ota ollenkaan selvää esim. Stakesin taustoista? Onhan sillä merkitystä, jos tutkija on natsi tai kommunisti.

WinstonKorhonen

Arto_Luukkainen: "[...] Iivari ei ollut esim. sitä huomannut, että vietnamilaiset tai kiinalaiset eivät raiskaa vaikka ovatkin tulleet Euroopan ulkopuolelta."

Oli ehkä jäänyt huomaamatta, jos kiven sisällä haastateltujen joukossa ei ollut yhtään vietnamilaista tai kiinalaista?

Mila F

Ihme supinaa kulisseissa taas. Kaikki tietävät, mistä on kyse, mutta silti sievistellään ja puhutaan verhotusti. Miksi?

Oman kulttuurimme kasvattamana naisena katson, että oikeuksiani ei voi rajoittaa kukaan tänne ulkopuolelta tullut.
Tosiasiassa joudun rajoittamaan kulkemisiani oman turvallisuuteni vuoksi. Ja minun ikäiseni tapauksessa ei puhuta raiskauksista, vaan häiriöttömästä liikkumisesta. Luulenpa, että jokaisella Helsingin rautatieasemalla klo 17 jälkeen liikkuneella naisella on kokemuksia siitä, että tulee tönityksi tai ei pääse laiturialueelle kiertämättä tai väistämättä ovien edessä notkuvaa somalilaumaa.

Pahimmillaan vaatteisiini on tartuttu ja huoriteltu ihan vain siitä ilosta, että nainen kulkee joukkion ohi. Poliisipartiot asemalla varmasti tuntevat tilanteen ja ovat joutuneet moneen otteeseen kertomaan, että vaikka moinen käytös on epämiellyttävää, sitä ei saa kitketyksi ja v*tutuksen kanssa täytyy vain elää.

Ja sitten raiskaukset ja koskemattomuuden loukkaukset. Asian hoitamiseksi ei tarvita eduskuntavaaleja eikä uusittua lakia, vaan ministeriön ohje toimintakulttuurin kiristämisestä eli poliittinen ohjaus. Raiskaus on rikos yhteiskuntamuotoamme kohtaan. Siihen syyllistynyt ulkomaalainen saisi lähteä täältä kuin kuppa Töölöstä, sillä viestin pitäisi tulla selväksi ja kulkea myös lähtömaihin.

Samoin pitäisi toimia kaikkien ulkomaalaisrikollisten kanssa: Ulos maasta.

kaijakuopila

Olen seurannut MerjaH mukavia kannanottojasi. Ei ole Helsinkiläisten vika, että maanpetturi-poliitikot istuttavat Suomeen outoa väkeä. Sumalaisilta salataan paljon ja jos ei pidetä korvia horöllään, kohta sama mamutus on kaikkialla, siis Sinunkin asuinalueellasi MerjaH. Salaa ja median avustuksella on raiskaajat istutettu Suomeen ilman suurempaa kritiikkiä.

MerjaH

...ja kiitos.

Sitä vain väsyy siihen valtavaan rasismiin mikä tunkee koko suomalaisesta Helsinki-keskeisestä kulttuurista. Ei sitä vain jaksa puolustaa jotsin ihme-Suomea, koska muutkaan eivät halua. Sama se, jos esi-isät ovat tätä Suomea verissäpäin puolustaneet, ketä kiinnostaa.

Se ylivoima on vain liian suuri.

Eivät tietystikään kaikki nhelsinkiläiset ole meitä muita suomalaisia kohtaan rasisteja, ehkä vain joku herra-jengi ja vihreät.

Ei sitä vain kannata sanoa mielipidettään näistä asioista, tulee vain leimatuksi tyhmäksi ja perunanenäiseksi idiootiksi.

semi

Aitoon stadilaiseen joka oli muu Suomi rasisti, muut ovat sitten niitä muualta tulleita stadilaisia jotka eivät kuitenkaan ole stadilaisia. Vähän sama asia kun törmäsin lapissa aitoon lappalaiseen ja saamelaiseen joka kuitenkin oli Helsingistä, oli niin viheliäisen rasisti Helsinkiä kohtaan, mutta harvemmin törmännyt aitoon Saamelaiseen taas joka olisi Helsinkiläisyyden vastainen rasisti.

Tiedä sitten miksi ihminen joka on tullut muualta suuntautuu oman kotipaikkakuntansa rasistiksi, ehkä pettymykset ja katkeruudet purkautuvat vain siten.

Eräs isä

Ei sillä ole valtaapitävien poliitikkojen mielestä väliä, jos tavallista suomalaista kansaa kiusataan, ahdistellaan tai raiskataan, niin kauan kun he äänestävät samoja päättäjiä, jotka ne ihqut mamut ovat tänne tuoneet. Valtion loputtomaan piikkiin, monikulttuurisuuden autuaaksitekevään nimeen!

Tältä se ainakin näyttää, tavallisen meikäläisen mielestä.

Olisiko aika näpäyttää takaisin? Vaikka äänestämällä persuja? Eivät he pahempaa ainakaan voi aikaansaada...

Turisti

lienee tämän maan rasistisin verkkojulkaisu ainakin kommenttien perusteella arvioituna. Ei taida mennä kovin pitkään ennen kuin joku suurisuisimmista kommentoijapersuista alkaa vaatimaan keskitysleirien käyttöönottoa.

TV-pappa

Tietenkin ilmaista naisseuraa kaikille valtion kustantamana, joka keskukseen. Pitäähän se paineiden purkukin kuulua kotouttamiseen. Ja samalla nämä tasa-arvofeministithän voisivat aloittaa vapaaehtoispalvelunkin siinä rinnalla. Purkautuisi samalla liiat höyryt heiltäkin, siltähän suunalta kaiketi senkin puolen ongelmat ovat pääosaltaan lähtöisin, arvelisin.

John Galt

..rasistisia äänenpainoja tässä Uuden Suomen uutisessa. Kyllä meidän on nyt kaikkien vain uskottava, että monikulttuurisuus on valtava rikkaus ja siunaus tälle maalle.

Erityisen hienoa Suomen monikulttuuristamisessa on, että asiaa ei koskaan alistettu demokraattiselle prosessille, s.o. kysytty kansalta. Hienoa, että saamme vastaanottaa tämän valtavan rikkauden ja tapojen moninaisuuden sen ansioista, että muutama johtava poliitikko ja korkea virkamies niin päätti.

Viidentoista vuoden kuluttua neljännes ranskalaisista on muslimeja. Suunnilleen samalla aikajänteellä Hollannin kolme suurinta kaupunkia ovat kaikki muslimienemmistöisiä. Näkisin tämän valtavana mahdollisuutena. Siihen väestöön sisältyy aivan valtava monikulttuurinen osaamispotentiaali ja vähän käytetty työvoimaresurssi. Hienoa että Suomi lähti tähän samaan kelkkaan. Vähän jälkijunassa, mutta vielä ehtii.

IceVille

Kyllä! Lisään vielä, että yksittäiset kansalaiset ovat katsos niin tyhmiä, joten tarvitaan ehdottomasti virkamiesarmeija päättämään mikä heille on parasta. Parastahan on tietenkin pakotettu monikulttuurisuus. Monikulttuurinen yhteiskunta toimii tosiasiassa vain ja ainoastaan spontaanisti yksittäisten kansalaisten toimesta. Ei virkamiehet pysty luomaan muuta kuin ongelmia.

pur

Hollannin ja Ranskan tilannetta ei voi mitenkään verrata Suomeen. Islamilainen Indonesia, jossa on yli 200 miljoonaa asukasta, oli Hollannin siirtomaa toiseen maailmansotaan saakka. Ranskaan puolestaan kuului valtava alue Länsi-Afrikasta, mm. Algeria, Tunisia, Marokko ja niiden eteläpuolisia alueita, joiden väkiluku on yli 100 miljoonaa. Nämä maat ovat siis itse sulauttaneet itseensä islamilaisia maita, joiden asukasluku on niiden omaa asukaslukua suurempi, Hollannin tapauksessa yli 10 kertaa suurempi.

Siirtomaiden asukkailla on historialliset siteet emämaihinsa. Tätä historiaa ei voi mitenkään verrata vaikkapa muutamaan kymmeneen tuhanteen islaminuskoiseen maahanmuuttajaan Suomessa.

John Galt

..että Suomi, jolla ei ole koskaan ollut siirtomaita, eikä mitään historiallista yhteyttä Afrikkaan, on kovaa vauhtia ottamassa kiinni Länsi-Eurooppaa maahanmuutossa.

Vuonna 2006 Hollannissa arvioitiin olevan 850 000 muslimia, joista 600 000 Turkista ja Marokosta. Valtaosa on siis muualta kuin entisistä siirtomaista.

Norja palauttaa koteihinsa tuhansia somaleja. Saksa palauttaa 15 000 kosovolaista. Ruotsi maksaa irakilaisille poistumisesta. Suomi houkuttelee juuri näitä kansallisuuksia tänne Euroopan korkeimmilla rahapalkkioilla.

pur

Vuonna 2008 Suomessa oli alle 5000 turkkia äidinkielenään puhuvaa ihmistä, marokkolaisia todennäköisesti selvästi vähemmän. Jos suhteutetaan Hollannin väkilukuun, niin meillä pitäisi olla noin 200 000 turkkilaisen ja marokkolaisen vähemmistö. Eli varovaisestikin arvioiden n. 20- kertaa enemmän näistä maista tulleita kuin nyt on.

Me emme ole "kovaa vauhtia ottamassa kiinni" Länsi-Eurooppaa maahanmuutossa, vaan "jäämässä jälkeen" jos tällaista ilmausta halutaan tässä käyttää.

John Galt

Turkkilaiset ja marokkolaiset liittyivät Hollannin esimerkkiin - turha heitellä lukuja heidän määristään Suomessa. Jokaisella Länsi-Euroopan maalla on omat, toisistaan poikkeavat maahanmuuttajaryhmät. Ranskalla ne ovat pohjois-afrikkalaiset, Saksalla turkkilaiset, Britannialla pakistanilaiset. Suomella somalit, irakilaiset ja afgaanit.

Somalinkieltä äidinkielenään puhuvia on Suomessa vajaa 12 000, tosin tämä luku saattaa olla vanhentunut. Perheenyhdistämisjonossa on tuhansia, turvapaikanhakijoina saapuu jatkuvasti lisää, ja täällä olevien väestönkasvu takaa, että 20 vuoden kuluttua somaleja on täällä yli 30 000-50 000, ja tämä oli vain yksi kansallisuus. Irakilaiset ja afgaanit ovat vasta "löytäneet" Suomen, joten heidän määrät ovat samaa luokkaa kuin somalien 10 vuotta sitten.

Suomi on Länsi-Eurooppaa jäljessä n. 20-25 vuotta, mutta yritys saada heidät kiinni on kova. Prosentuaalinen kasvu on varmasti kovempaa kuin Länsi-Euroopan maissa, jo yksistään sen takia, että lähtötaso on meillä pienempi.

sinenmaa

Iivarille tiedoksi vaan, että muslimimaissa raiskaus ei ole rikos, eikä varsinkaan vääräuskoisten raiskaus.

Tätä se tekee, kun eivät edes tutkijat pysty arvottamaan uskontoja ja perinteitä, vaan kaikki on heille samaa mössöä.

Ainakin minä pystyn koska tahansa laittamaan uskonnot arvojärjestykseen. Suosittelen järkevää arvoajattelua myös tutkijoille ja eritoten poliitikoille;: on turha puhua arvoista, jos ei pysty laittamaan arvoja järjestykseen.

Uskontojen laittaminen paremmuusjärjestykseen ei ole sen kummenmpaa kuin laittaa maat arvojärjestyksen. Jopa pienille oppilaille annetaan arvosanoja, eikä poliitikaan kovasti motkota, kun saavat kansalta kuutosia, mutta auta armias, jos poliitikon pitäisi arvottaa uskonnot!

MerjaH

Se minkä tietää jokainen meikäläinen peräpohjolan junttikin: shintolaisuus, budhalaisuus ja kristillisyys..nämä kulttuurit ovat moraaliisia arvoja kunnioittavia, ja kehitystä arvostavia.

Muslimikulttuurit eivät sovi korkeampien kulttuurien pariin. Muslimi maat pysyvät pytyssä vain jos niillä on öljyä. Eivät ne mitään tieteitä tai taiteta pysty tuottamaan. Luovuudesta menettää nykyisessä islamissa päänsä.

wesa repo

Totta helvetissä raiskaa, kun ennen kotimaassaan burkhan alta näkyi vain pelkät silmät ja muodoton viitta, sai arvata mikä siellä alla on.. Suomessa nuori kaunis puolialaston ja luonnostaan seksikäs murkkukissa keimaileee tyhmyyttään tummille hurmureille, joille koraanin laki on että nainen on itse syyllinen, koska on pukeutunut miestä kiihottavasti ja itse siten aiheuttanut raiskauksen.
Suomimies toimii toisin, jollei saa, niin luovuttaa ja menee himaan ja huiskasee händyyn.

Eräs isä

...ovat saaneet tahtonsa perille, ja Suomi on puhdasoppinen oikeauskoinen valtio?

Sitten naiset eivät enää valita mistään. Eivät uskalla. Eivätkä ainakaan kirjallisesti, koska tyttöjä ei oikeauskoisessa maassa kannata kouluun laittaa. Ja pysyvät hiljaa kotona, koska ulkona on aina se vaara, että he houkuttelisivat jonkun miehen raiskaamaan (mikä on useimmiten naisen vika, oikeauskoisen oikeuskäsityksen mukaan). Vääräuskoisen raiskaaminen taas on niin arkipäivää, että sitä ei edes kannata mainita...

kaijakuopila

Nimim. kommentoija8 puhuu täyttä puppua. Tottakai poliisi voi tutkia rikoksen oli ihonväri mikä tahansa. Onhan romanit karkoitettu jo suurimmasta osasta EU maita, ainoastaan Suomi hyysää heitä. Jos Suomen poliisi olisi todella POLIISI, eikä näiden naurettavien poliitikkojen mieliksi koulutettu "monikulttuurisuuden ymmärtäjä", Suomen rikostilastot asettuisi muiden EU maiden tasolle. Nyt Suomi johtaa rikostilastoja. Rosvot tunnistaa katukuvassakin, eikä Suomeen tule kuin siipiveikkoja ja rosvoja.

kaijakuopila

Kommentoija8 horisi "tutkija" Sari Näreestä. Stakesin tutkijoihin, mutta erityisesti Näreen tutkimuksiin suhtaudun naureskellen. Näre oli Hgin valtuustossa jossain vihreiden asettamassa tehtävässä, kun hulppea kulttuurikeskus Caisa rsakennettiin Kaisaniemen puiston viereen lorvijoille. Näreen liehutukka-afrikkalaiselle puolisolle järjestettiin oikein vakinainen kitaransoittajan virka Caisaan. Pariskunta tiedotteli kuinka hyvin menee, vaikka liehutukalla oli Suomessa jo entuudestaan lapsi viiden ( 5) naisen kanssa ja Näre oli siis kuudes vaimo ja äiti.
Voisin kertoa Näreen touhuista enemmänkin, mutta olkoon.

Vihreät ovat enimmäkseen Hgissä entisten stalimnistien
jälkeläisiä. Kommunistit osaa hakea yhdistyksilleen tuet eri tahoilta. Siis nuorena jo uraudutaan aatteellisiin touhuihin yhdistyksissä ja eletään tuilla. Entäpä jos yhdistystuet lakkautettaisi ?

Rasvasilli

Tämä oli yleinen ilmapiiri huomioonottaen rohkea uutinen mutta sitä ei uskalleta edelleenkään sanoa, että "mitä lähempänä kulttuuri on päiväntasaajaa, sitä enemmän siinä on apinamaisuutta (Kati Sinenmaa). Negroidisen rodun ihmiset ovat geneettisten syiden takia taipuvaisempia seksuaalirikoksiin kuin europidisen rodun ihmiset. Mikään propaganda ei muuta biologian merkitystä ihmisessä miksikään.

raikku

että pari nuorta naista oli kävelyllä ja yht´äkkiä metsästä huudettiin, että tulkaa tytöt tänne, niin saatte munkkeja!
Toinen tytöistä empi, mutta toiselle olivat munkit mieleen. Hetken kuluttua hän palasi ja empijäkaveri kysyi miltä munkit maistuivat? Ei niillä mitään munkkeja ollut. Nusasivat vaan. Herää kysymys mistä maasta munkinpaistajat tulivat?

Allekirjoittanut

Oliko se niin, että ennen tämän järjestyksessään toisen barbaarien kansainvaelluksen alkua, Suomessa oli käsitelty oikeudessa vain yksi suomalaisten tekemä joukkoraiskaustapaus ja sekin taisi mennä myöhemmin kumoon.

Siksi ihmettelen, miksi juuri joukkoraiskaukset ovat näiden ulkomaan elättien suosiossa? Onko tarkoituksena perinpohjaisesti nöyryyttää suomalaisia naisia ja suomalaista yhteiskuntaa? Vai onko itse allah tai joku mullah kehoittanut muslimiveljiä joukkoraiskauksiin?

Tämä meidän suomalainen "hyvinvointiyhteiskuntamme" on vakavasti sairas. Sen lukuisat mätäpaiseet pitäisi puhkaista mahdollisimman nopeasti, mutta toistaiseksi hoitokeinoina on ollut vain kuppaus ja suoneniskut.

kaijakuopila

Rikolisuus hallitaan muissa EU maissa, miksi ei Suomessa ?
Afrikkalaisia on kaikissa EU-maissa, eikä "geneettiset taipumukset" voimakkaasti tule esille.
On siis syytä pohtia suomalaisten poliitikkojen genetiikkaa, kun miljardit syydetään mamutukseen, eivätkä riitä turvallisuuden ylläpitämiseen.
Poliiseja tässä tarvitaan. Ei ole ensimmïnen kerta kun Kaisaniemen puisto on vaarallinen. Joskus 50 - 60 lukujen kieppeillä siellä ei kulkenut ilman ryöstetyksi tulemista. Sitten vaihtui poliisipäällikkö ja puistosta tuli hyvin nopeasti erittäin turvallinen puisto.
Katsellaan tarkemmin ensi vaaleissa millaisilla geeneillä varutettuja sisä- ja oikeusministereitä ja presidenttiä äänestämme turvallisuutemme takeeksi.

John Galt

Taistolaiset ja muut vasemmistolaiset panivat hävityksen alkuun, ja heidän lapsensa viimeistelevät tuhon. Monet vihreät ovat taistolaisten lapsia, esim. Sinnemäki.

Oma lukunsa on Demla, joka on tuhonnut tämän maan oikeudenkäyttöä jo vuosikymmeniä, ja on tällä hetkellä vahvemmassa asemassa kuin koskaan. Vai miltä kuulostaa: Tuija Brax, Mika Illman, Johanna Suurpää, Mikko Puumalainen, Tarja Halonen, Paavo Nikula, Jaakko Jonkka, Rainer Hiltunen...

Gagarin

Suomalaiset naiset ovat valmiit lähtemään ihanan tummapintaisen ulkomaalaisen matkaan suhteessa niin paljon useammin kuin mitä raiskaustilastot kertovat ulkomaalaistaustaisten miesten tekemistä raiskauksista suhteutettuna heidän kokonaisosuuteensa väestöstä. Epämääräisessä tilanteessa mieheen luottaminen on siis naiselle aina yhtä riskaabelia kyseisen miehen kansallisuustaustasta riippumatta.

kaijakuopila

Gagarin ei tuo ole tilastojen syy. Tosin höppänät tytöt saattaa hakeutua väärään seuraan, mutta ainakin Hgissä osataan varoa muukalaisia. Kaisaniemen puisto ei ole ainoa vaarallinen alue, niitä on useita ja kynnelle kykenevät muuttaa turvallisimmille alueille, jopa ulkomaille.

Höppänät tytöt hakeutuu Arkadianmäelle aikuisina rikollisia ja ihmiskauppaa suojelemaan.

Mamut tietää Suomeen tullessaan mitä odottaa. Lepsu poliisi ja hyvät tuet. Vilkaiseppa Stadin kirjastot. Jo aamusta viestit kulkee maailmalle ja myös Suomen huonosta palkkatasosta, joten työtä haluavat hakeutuu muualle Eurooppaan.
Blogissaan Mohamed luennoi, ettei saa palauttaa jne. Rikollisia palautetaan kaikista EU maista ja niin Suomenkin pitää alkaa toimia. Nyt suojellaan rikollisten henkilöllisyyttä. Sekin viesti kulkee hetkessä Somaliaankin.

h.j.j

Oli miten oli raikauste en hyväksy misään olosuhteissa.
On positiivistä että poliisi on saanut tilastot verttailuksi.
Ei mikään ihme että juuri nämä määrätytä erikultuureista tuleet ovat syylityneen juuri kyseisiin rikoksiin., syitä vaan ei saada selville johtuen svarmaa siitä että osksi on kyseessä kultuuri ristiriita, mutta oli kultuuri mikä tahansa tai uskonto mikä tahansa en voi hyväksyä kysistä menoa.
Kyllä pitsi jo päättäjiekin herätä ongelmaan. Raiskaus on vakava rikos eli jos ulkomaalaine tehnyt kyseisen rikosen niin karkoitus on ainot oikea tyyli.

kaijakuopila

"Hutkijat" Iivari ja Näre, sekä "Haloon" luettelemat poliitikot pitää passittaa vuodeksi Välimeren EU maihin opettelemaan turvallisuutta. Espanja ja Italia olisi vallattu ajat sitten, jos samalla tavalla annettaisi rantautua kansan koulutettaviksi ja elätettäviksi etupäässä muslimeja.
Minä ainakin nautin täällä turvallisesta ympäristöstä.

John Galt

Siinä niputetaan kaikki ulkomaalaiset yhteen pakettiin. Eurooppalaiset ja venäläiset eivät raiskaa suhteessa enempää kuin suomalaisetkaan. Termi "Euroopan ulkopuolelta tulevat" on myöskin harhaanjohtava, koska amerikkalaiset, vietnamilaiset, japanilaiset tai kiinalaiset eivät poikkea suomalaisista tässä asiassa.

Jos raiskauksia olisi tarkasteltu kansallisuuksittain, olisi huomattu että niissä kunnostautuvat vuosi vuodelta samat kansallisuudet: somalit, turkkilaiset, irakilaiset jne. Näistä kansallisuuksista raiskaajia löytyy suhteessa 20-40 kertaa enemmän kuin suomalaisista. Suhdeluku - tai pikemminkin taso - on pysynyt muuttumattomana jo ainakin vuosikymmenen. Tämä huolimatta siitä, että jatkuvasti väitetään olevan kyse "yksittäistapauksista" tai "pienen ryhmän" tekosista.

Suomi saa helposti raiskaukset kuriin ottamalla käyttöön kovemmat rangaistukset kaikkien kohdalla, sekä automaattisen maastakarkotuksen ulkomaalaisten kohdalla. Näin ei kuitenkaan haluta tehdä, koska tässä maassa on "kansalaisia" ja "kunniakansalaisia". Edellisten tehtävänä on elättää jälkimmäiset, olla hiljaa ja kärsiä.

pur

Suomeen tulevat amerikkalaiset ja japanilaiset sekä valtaosa venäläisistä on hyvin toimeentulevaa keskiluokkaa, vietnamilaiset ja kiinalaiset on usein ravintolayrittäjiä. Ei ole mitään järkeä verrata näitä kuin ei myöskään suomalaisia keskiluokkaisia perheenisiä - ei niiden joukossa puskaraiskaajia ole. Kyse ei ole etnisestä taustasta vaan toimeentulosta ja asemasta yhteiskunnassa. Katurikollisuus kasaantuu niille, jotka ovat kadulla - tämä on simppeli ja helposti käsitettävä totuus.

Vertailu pitää tehdä tehdä alimmissa sosiaaliryhmissä, jotka ovat yheiskunnan marginaalissa muutenkin. Heitä yhdistää olematon tulotaso ja mielenterveyden ongelmat. Otetaan tietty ikäryhmä miehiä, ja tietty tulotaso, ja laitetaan kansalaisuudet rinnakkain - tuskin löytyy samanlaisia eroja kuin nyt "etnisen taustan" perusteella. On ihan pölvästiä verrata tänne rahattomana kriisialueilta tulleita ongelmaihmisiä koko väestöön, joka on keskiluokkaa - tässä vertailussa hukataan rikollisuuden todelliset syyt, joita on ainakin kaksi: 1) rahattomuudesta johtuva osattomuus ja ulkopuolisuus. 2) rahattomuudesta johtuva piittaamattomuus - ei ole juuri menetettävää.

John Galt

...somalit tulivat pakolaisina. Toisilla on ravintolat, toiset ovat Kelan elätteinä. Ja vika on kenessä?

Ylipäätään tuo vanha väite sosiaaliryhmästä ja rikollisuudesta ei pidä paikkansa. Esim. USA:ssa korkean statuksen omaavat mustat tekevät saman verran tai enemmän väkivaltarikoksia kuin matalan statuksen omaavat valkoiset. Ja tämä on faktatietoa.

Mikään sosiaaliryhmäjuttu ei selitä somalien 20-40-kertaista suhteellista eroa raiskausten määrissä. Samoin turkkilaiset ovat usein töissä ja ravintoloitsijoina (= ei matala sosiaaliryhmä), mutta silti raiskaavat ahkerasti.

kaijakuopila

Stakes lienee Iivarin leipäpuu ja sen voisi lakkauttaa. Muistelen joskus vuoden 2000 kieppeillä tulleen ulkomailta raportin, että sen tutkimukset on puppua. Vappu Taipale pyöritteli sormiaan TV ssä, että tästä lähtien kaikki menee hienosti. Sama hömpötys on saanut jatkua, kuten vihreän Näreen naurettavat puuhastelut. Mikä on Stakesin budjetti ? Oliko "tutkija" Iivari Ulpu Iivarin veli ? Koska pääsemme näistä 60 - 70 lukujen demareista eroon ?

Jape

..jotka haluavat raiskaajat ankarasti tuomituiksi, haluavat maahan lisää afrikkalaisia maahanmuuttajia.

Tähän ei voi enempää kommentoida rasismin johdosta. Miettiköön jokainen omassa päässään mitä pitäisi tehdä.

John Galt

Kaikkein innokkaimmin afrikkalaisten maahantuontia kannattavat vihreät ja RKP. Samoin, kaikkein löysimpiä rangaistuksia kannattavat vihreät. RKP:stä en tiedä tässä asiassa.

Katso vaikka millaisia lakimuutoksia Tuija Brax (Vihr., Demla) on ollut ajamassa. Esim. ennen Porvoon ampumatapausta Brax oli ajamassa läpi elinkautisvankien rangaistusten helpottamista. Samanlainen hyysäyslinja heillä lienee raiskausten suhteen.

Ainoa puolue, joka uskottavasti vastustaa käsiin räjähtänyttä humanitääristä maahanmuuttoa on persut. Sattumoisin persujen joukosta löytyy kannatusta myös kovemmille rangaistuksille.

foinikkialainen

ovat kateellisia muille ja siksi pitävät suunsa kiinni nyt. "Telarit" ovat yleensä paksuja, rumia ja äänekkäitä. Mikä nyt pitelee? Iivariakin pitäis jonkun rikastuttajan käydä "pökkäämässä", niin tietäis mistä puhuu. Tai sen takia se tietääkin "niin" hyvin.

Eräs isä

Miksi ulkomaalainen mies raiskaa useammin?

Koska vääräuskoisen raiskaaminen ei ole syntiä. Koska keimaileva länsimainen huora pakotti heidät siihen. Koska lähtömaassaan he ovat tottuneet siihen, että raiskaus on pikkurike. Jne.

E. Lankinen

Aiheena oli tshetshenia, ja sen maan kummallinen tapa jonka mukaan mies ryöstää vaimonsa. Se on siellä aivan normaalia arkipäivää.

On yleistä että kaapattu nainen ei tunne tulevaa puolisoaan ensinkään, yht-äkkiä hänet vain kaapataan, ja jos tyttö pullikoi vastaan, äkkipikaisempi mies (tai usein 18v poika..) saattaa
menettää hermonsa, ja..ei siitä sen enempää. Joka tapauksessa he pyrkivät menemään naimisiin n.18v iässä.

Eräs länsimisin tavoin kasvatettu, keski-ikäinen journalisti- eukko lähti tekemään juttua tästä sinne tshetsheniaan.

Alkajaisiksi hän tutustui imaamiin, joka oli varsin mukavan oloinen veikko, ei yhtään extremistin oloinen, oikein vieraanvarainen heppu, joka heti alkuun sanoi että siihen tapaan (naisen kaappaaminen) ei kehoteta eikä koraanissa tietenkään sellaiseen käsketä.

Seuraavaksi hän haastatteli paria naista jotka oli kaapattu.
He olivat tietysti onnensa kukkuloilla, kuinkas muuten.

Muutaman vaiheen jälkeen oltiin seuraamassa sovittelutilaisuutta, jossa perheen naisen oli kaapannut toisen perheen mies. Tilaisuudessa ei ollut läsnä tuo kaapattu nainen.

Toisen perheen patriarkka oli vanha arvokkaan oloinen, varakkaampi karvahattupää, toinen perhe oli jotain sukua muutaman sukupolven takaa, ja välissä sovittelijana oli tuo aiempana mainittu imaami.
Hetken aikaa siinä kalistelivat kuvainnoollisesti sapeleita sanoen että "ennen tällaisesta jopa tapettiin" mutta nykyään sovitaan.

Yli 80 lapsen ja lapsenlapsen patriarkka myöntyi, ja antoi sitten perheensä naisen toisen perheen pojalle. Rahasta oli puhetta, tietysti.
sovittelijana toiminut imaami julisti että Allahin tahto on tullut toteen ja se täyttää hänet onnella.

Hääkulkue, johon kuului useampi auto, ammuskeli sitten iloissaan rynkyillä pitkin kylää, juotiin ja syötiin.

Naistoimittaja sai ihan rauhassa kysellä kiperiäkin kysymyksiä, ja pääasiassa se ei tuota balkanin loistoväkeä näyttänyt haittaavan. Naiset kertoivat aivan iloisina että "tällaisia on meidän tavat, tihi-hii!"

Kyllä he siis mukavaa ja vieraanvaraista sakkia ovat, ei siinä mitään, mutta tiettyjä asioita ei parane arvostella ihan liikaa, if you know what i mean.

Tässä voi ehkä olla pikku osasyy, miksi joissain muissakin kulttuureissa on pienenpieniä vaikeuksia käsittää meidän tapoja?

Johannes_Kuusio

"Tämä oli yleinen ilmapiiri huomioonottaen rohkea uutinen mutta sitä ei uskalleta edelleenkään sanoa, että "mitä lähempänä kulttuuri on päiväntasaajaa, sitä enemmän siinä on apinamaisuutta (Kati Sinenmaa). Negroidisen rodun ihmiset ovat geneettisten syiden takia taipuvaisempia seksuaalirikoksiin kuin europidisen rodun ihmiset. Mikään propaganda ei muuta biologian merkitystä ihmisessä miksikään."

Missä tutkimuksessa sitten kerrottaisiin että apinat ovat hanakampia raiskaamaan kuin esimerkiksi ihmiset? En usko että missään. Luulisin että tuon sinun logiikkasi mukaan, mitä enemmän ihmisessä on apinasta poikkeavia piirteitä, sitä useammin raiskaa.

Monikulttuurisuudesta sen verran, että saisivat Suomalaiset saada kiinni omasta kulttuuristaan ennenkuin yritetään päästä kiinni toistekin kulttuureihin.

hanskijaakko

Miten ketään voi "kotouttaa"? Käyn usein Tammisaaressa tai Hangossa, Karjaalla ym. Ja ihmiset eivät suostu puhumaan suomea! Siis suomenruåtsalaisiakaan ei ole "kotoutettu"

Miten voidaan kiertolaisheimo, joka ei ole tuhansiin vuosiin tehnyt mitään duunia "kotouttaa"?

Aikoinaan kun näitä "mamuja" alettiin roudaamaan tänne puolusteltiin asiaa sanomalla:"On hyvä että niitä tulee, niin meistä kaikista ei tule pikku hiljaa Virtasia" voipyhäsylvi!

Nyt niitä taas paapotaan ja ymmärretään sanomalla "Ne muhii muuten keskenään ja mitä siitä nyt sitten tulee (Aleja)"

Rooman valtakunta tuhoutui aikoinaan siksi, että alettiin suvaitsemaan ja ymmärtämään kaikenmaailman perversioita!

Sitten ne saavat "fattasta" fyrkkaa, ja menevät lomailemaan kotimaahansa josta ne ovat niin kiireellä lähteneet pakoon maan vaarallisia olosuhteita! Ja taas Suomipoikaa kusetetaan oikein olan takaa!

Ne pitää kotiuttaa ei kotouttaa!

Olikohan tää sitä "populismia"?

helenaeronen

En nyt kaikkia kommentteja lukenut, mutta kun tuossa luin just uutista Kongon raiskauksista, niin tuli mieleen se, että kun sotatilanteissa käytetään paljon raiskausta aseena, halutaan "valloittaa" vihollisen maata naisten kautta, niin entäs jos maahanmuuttajien tekemien raiskausten taustalla onkin nimenomaan tuo sama psykologinen syy?

Jyrki.p.ojala

Korkea luku mun mielestä selittyy sillä että mamujen kulttuuri ei tunne "EHKÄ" sanaa. Eli kun suomalaisnainen koittaa sanoa kohteliaasti ulkomaalaiselle hänen kysyessä päästä "jatkoille" niin ehkä tarkoittaa siis sitä että nainen esittää vaikeasti tavoiteltavaa... Maahanmuuttajien kulttuuri,-tapa ja käyttäytymiskulttuuriin panostettava 10x enemmän ja karkoituksia tehtävä jos on kotimaassaan rikollinen ja täällä syyllistyy rikokseen niin teosta tahallisuuden varauksella välittömästi. Lisäksi voitaisiin käyttää nyt tulevia säästöjä alaikäisten turvapaikkahakijoiden kuukautisista rahoista turvapaikkahakijoiden tarkempiin profilointeihin jos sellaisia yleensäkään tehdään... Kun kyllähän suomessa kouluissakin vastaavanlaista dokumenttia koululaisista kertyy 9 vuoden aikana niin mamuille samanlainen mieltymysten, pyrkimysten ja tavoitteiden kartoitus... Tai siis sain tästä idean! Tehtäisiin jokaiselle täysi-ikäiselle mamulle maahantulon edellyttämä yksityiskohtainen suunnitelma johon kirjattaisiin: Koulutus, työ, harrastukset, yms. kartoittava kartoitus joka tarkistettaisiin väliajoin ja siinä pysyminen olisi sitovaa niinkuin suomalaisillekkin toimeentulotuen saamisen ehdona olevat toimet.. Eivät riko yksityisyyttä tai jos rikkovat niin sitten mamut ovat todellakin liian korkea-arvoisessa asemassa kantaväestöön verrattuna...

mickey

Olen turussa kanssa seurannut mihin monikulttuurisuus johtamassa. Katu kuvassa enemmän ulkomaalaisia kuin suomalaisia jotka kulkevat jengeissä päivät pitkät tekemättä mitään muuta kun jossain börsissä kahvilla. mihin itse työtätekevänäkään viittisi mennä rahojani tuhlaamaan.kun turkuhan nyt on "kulttuuri kaupunki". Itselläni meni maku tähän touhuun 17 vuotiaana kun vartiovuoren puistossa tulin hakatuksi sen takia kun en antanut omia ostamiani kaljoja 5 henkiselle ulkomaalais porukalle (lähi-idästä ja afrikasta koostuva porukka)suomalaisiakin puisto oli täynnä mutta ketään ei kiinnostanut katselivat vain kauempaa ku porukalla oltais annettu samalla mitalla takasin.Että en yhtään ihmettele ku tällaista paska housu porukkaa maa täynnä päättäjistä lähtien ni jää nuo ala arvoiset raiskaus/puska raiskaukset selvittämättä jotka tapahtuvat näissä samoissa puistoissa missä mukamas ihmiset eivät ole nähneet mitään vaikka monesti on melkein kaupungin vilkkaimpia puistoja.joka on on todella inhottavaa luettavaa/kuultavaa kun olla ja voi. toinen kerta oli kun yökerhosta poistuttuani tyttöystävän kanssa ulkomaalaislauma huuteli blondi huora takasin huudettuani jotain jengi kävi päälle mutta onneksi viereisen baarin portsarit puuttuivat asiaan 1 vastaan 5 on aika vaikea tehdä yhtään mitään, ja taas oli niitä sivusta katselijoita itse en epäröisi hetkeäkään puuttua tilanteeseen. kolmas kerta pankkiautomaatilla tuli käsirysy ulkomaalaisen jonkin kummalisen syyn takia. hän sanoi you know me minä vastasi i dont know you ja sillon käsi kävi aikamme painittuamme siihen tuli suomalainen erottelemaan meidät ulkomaalainen nousi ylös ja tinttasi tätä suomalaista ketä puuttui peliin ja otti jalat alle ja poistui paikalta .. saa nähdä muuttuisiko vihreidenkin mielipide ja suvaitsevaisuus kun heille jollekkin tai heidän tyttärilleen kävisi sama kun nyt jo niin monelle suomalaiselle naiselle käynyt. raiskaus ei kosketa pelkästään uhria vaan koko perhettä. Ja ehkä eniten ärsyttää se että heti kun suomalainen on eri mieltä niin hän on rasisti. mitä "rasismilla flirttailua" on kertoa omat mielipiteet mitkä vielä nojaavat kylmiin faktoihin. kellään ei ole tullut mieleen että ulkomaalainen voi olla ja on rasisti sen tiedän ihan tasan tarkkaan ja tarkoitan tällä nyt näitä niin sanottuja välimerellisiä ja afrikan maista saapuneita ystäviämme. mikä tarve meidän on kotouttaa ku muutenkin rahaa palaa heidän hyysäämiseen jos minä muuttaisin johonkin toiseen maahan niin automaattisesti tutustuisin kulttuuriin ja eläisin heidän tapojaan kunnioittaen ei minua mitenkään erityisesti tarvisi kotouttaa ja vielä vähemmän syylistyisin rikoksiin saatikka raiskauksiin. luulisi että olisivat kiitollisia että päässet tänne turvaan ja heistä pidetään huolta vapaasti saavat mennä ja tulla mutta kiitokseksi syylistytään rikoksita törkeimpään häpäisemällä nainen ja vielä 3 henkisellä porukalla luulisi että yksi fiksu joukossa edes ketä puuttuisi tilanteeseen mutta ei apinoita koko porukka. Mutta eikös joku islamisti vauhkonnu telkkarissa että euroopan valtaamiseen ei tarvita edes miekkaa. tätä se varmaan sitten tarkoittaa.suomen on pakko ruveta myöntämään ongelma jo pikku hiljaa . täällä liikaa työttömiä ja lisää pitäisi ottaa joka vuosi. jos välttämättä haluaisvat ottaa tänne ni ottaisivat aasialaisia ne ovat nöyriä ja sopeutuvaisia ja kovia tekemään töitä itse en henkilökohtaisesti ikinä joutunut ongelmiin heidän kanssaan ja en ole kuullu tai lukenutkaan tämän kansanryhmän syyllistymiin rikoksiin. Minä ja parikytä kaveriani menemme äänestämään perussuomalaisia toivottavasti muutkin tekee saman.

Jaakko Karki

Britanniassa nämä raiskaajat julkisesti sanovat että koska nämä tytöt ova vääräuskoisia, kuffirs, heitä voidaan käyttää hyväksi. Ao raiskaajat eivät raiskaa omia muslimityttöjään tai musliminaisiaan Britanniassa eikä omassa lähtömaassaan.

Jaakko Karki

Britanniassa nämä raiskaajat julkisesti sanovat että koska nämä tytöt ova vääräuskoisia, kuffirs, heitä voidaan käyttää hyväksi. Ao raiskaajat eivät raiskaa omia muslimityttöjään tai musliminaisiaan Britanniassa eikä omassa lähtömaassaan.

Jaakko Karki

Britanniassa nämä raiskaajat julkisesti sanovat että koska nämä tytöt ova vääräuskoisia, kuffirs, heitä voidaan käyttää hyväksi. Ao raiskaajat eivät raiskaa omia muslimityttöjään tai musliminaisiaan Britanniassa eikä omassa lähtömaassaan.

Jaakko Karki

Britanniassa nämä raiskaajat julkisesti sanovat että koska nämä tytöt ova vääräuskoisia, kuffirs, heitä voidaan käyttää hyväksi. Ao raiskaajat eivät raiskaa omia muslimityttöjään tai musliminaisiaan Britanniassa eikä omassa lähtömaassaan.