Sunnuntai 21.7.2019

Raivo homoillasta ”ei minun vikani”

Luotu: 
15.10.2010 12:45
Päivitetty: 
15.10.2010 14:23
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Päivi Räsänen.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen ei usko, että juuri hänen puheensa Ajankohtaisen Kakkosen homoillassa olisivat olleet erityinen sysäys kirkosta eroamisiin.

Räsäsen mielestä hänen puheensa ohjelmassa eivät olleen erityisen jyrkkiä. Hän sanoo kertoneensa näkemyksensä rehellisesti, kuten kirkonkin pitää tehdä.

Räsänen korostaa, että keskusteluun osallistui kirkon edustajina muitakin henkilöitä.

Uusi Suomi kuitenkin selvitti, että useassa tapauksessa kirkosta eronneet kertoivat eroamisensa syyksi nimenomaan Päivi Räsäsen, nimeltä mainiten. Lue lisää asiasta tästä.

Ajankohtaisen Kakkosen keskusteluilta homoseksuaalien oikeuksista nähtiin tv:ssä tiistai-iltana. Sen jälkeen kirkosta erosi parissa päivässä tuhansia ihmisiä.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

jotos

En katsonut ko ohjelmaa,mutta ilmeisesti Päivi Räsänen oli nainen paikallaan.Pitäähän jonkun tuoda esille kristillinen kanta asiaan.Varsinkin kun tietää mihin suurin osa porukasta on matkalla."Kuin samentunut kaivo tai sekoitettu lähde on vanhurskas,joka horjuu jumalattoman edessä".

tapio_o_neva

Kaipaan kaikkia neljää televisioon kiintotähdiksi yhtä paljon kuin Päivi Räsästä.

Ehdotan, että kristillisen rakkauden vuoksi alamme jo nyt valmistautua rauhansanomaan ja adventin odotukseen. Näin voimme jättää Päivi Räsäsenkin televisiosta miettimään jouluvalmisteluja.

Jos Räsänen ei olisi tuttu ja turvallinen Bjarne Kallista rutinoitumattomampi ja taitamattomampi ammattipopulisti, vaan hänet pitäisi ottaa lääketieteen lisensiaattina ja paperilla täyspäisenä ikäisenään naisena, ehdottaisin, että edellytyksi M-hoitomääräykseen tutkittaisiin.

rapamaha

Onko tässä maassa ongelmat tosiaan jo hoidettu, kun mediatilasta kolmannes täyttyy niinkin marginaalisen vinksahtamisen kuin homoagendan asialla?

Pieni lapsi kahden isukin kanssa ei muutu luonnolliseksi, vaikka muusta uutisointi lopetettaisiin kokonaan!

NoelChristmas

Onko nyt niin, että kun tarpeeksi äänekäs pieni ryhmä vaatii hyväksyntää toimilleen ja tunteilleen, niin se muuttuu hyväksyttäväksi?

Homoilun puolestapuhujat yleensä sanovat, että on ihan yksi ja sama mitä aikuiset ihmiset keskenään puuhaavat, kunhan ei aiheudu harmia kellekkään osapuolelle.

Jos tarpeeksi moni vaatii esimerkiksi sisarusten välisten liittojen hyväksyntää, mahdollista adoptio-oikeutta heille ja tietysti kirkon siunausta... onko sekin mahdollista? Tietysti biologisia lapsia ei olisi toivottava saada. Entä isovanhemman ja aikuisen lapsenlapsen välinen romanttinen suhde? Mihin vedetään lopullinen raja?

Ja kyllä. Näitä tapahtuu ihan luonnossa eläintenkin kesken. Ei usein mutta poikkeustapauksina.

wololoo

Niin, tuleeko ihmisten olla tasavertaisia? Voit miettiä vaikka seuraavia tekijöitä ja ihmisen kehitystä viimeisen parin sadan vuoden aikana:

Yhteiskuntaluokka
Kieli
Ihonväri
Uskonto
Sukupuoli
Seksuaalinen suuntautuminen

Mikä ylipäätään on syy erotella ihmisiä eri kategorioihin? Pelko.

tapio_o_neva

"Onko nyt niin, että kun tarpeeksi äänekäs pieni ryhmä vaatii hyväksyntää toimilleen ja tunteilleen, niin se muuttuu hyväksyttäväksi?"

Kyseessä on koko Etelä median salaliitto. Ne pienet joukot värjöttävät yksi kerrallaan noin joukkueen vahvuisina eduskuntatalon portailla ilman huomiota.

tapio_o_neva

Olisikohan jo aika päättää Räsäsen kärsimykset ja lähettää Pasilasta Ari Korvola liihottelemaan kohti lautakasaa?

Minusta Räsäsen alkaa olla kypsää kauraa. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Seitsemän päivää ja muu porukka voisi ruveta jo penkomaan roskiksia ja vaatekaappeja.

Kyllä Räsäsessäkin JOTAIN vikaa on reposteltavaksi.

Jostain voisi kaivaa jonkin nuoruuden ajan syväkurkun muistelemaan.

Ray

Päivi Räsäset luulevat olevansa oikeassa, joten eivät he näe tekevänsä mitään väärää. He luulevat idioottimaisten ajatustensa kanssa menevänsä taivasten valtakuntaan, joka muuten onkin hiukan myöhässä. Onkohan taivaissa tultu uusiin ajatuksiin Räsäsiä kuunnellessa. Jumalakin halunnee säilyttää mielenterveytensä.

tapio_o_neva

Jos joutuu tuhansia vuosia asioimaan Jahvena ja Allahina Lähi-idän kuumapäiden kanssa niin tuleehan siitä nyt hulluksi kuka tahansa.

Miettikää nyt! Pelkkää riitaa, petosta, tappamista, varastamista ja valehtelua jo 3000:nnetta vuotta.

Ray

Mutta sen verran ehkä leikkaa hänellä, ettei halua näitä Räsäsiäkään sinne ihan lähelleen.

Kristinuskon ydinhän muuten oli Jumalan valtakunnan läheisyydessä, mutta kun Jumalan itsesuojeluvaiston herääminen sitä siirsi ja siirtää, on ollut uskovaisten pakko keksiä itselleen muuta puuhaa ja tuomittavaa.

Olen ihmetellyt kateellisena näiden hihhulikristittyjen kykyä havaita Jumalan aivoitukset. Jopa niin tarkasti, että taitaa Jumala joutua ihan peesaamaan heitä. Voi vietellä pitkät lomat.

Ja nyt totuus arvoisat lukijat: kristinusko on ihan vaan hatusta, alusta loppuun. Jumalaa ei ole. Valitan.

Hammer

"Ja nyt totuus arvoisat lukijat: kristinusko on ihan vaan hatusta, alusta loppuun. Jumalaa ei ole. Valitan."

Kiinnostaako sinua todella asia?

Suosittelen sinua lukemaan sivut www.y-jesus.com, jossa asiantuntevat ihmiset käsittelevät tiedettyjä tosiasioita Jeesuksesta. Muista, että kristinusko perustuu Jeesuksen oppeihin ja esimerkkiin. Jeesuksessa näemme Isän Jumalan (Joh. 14:9). Jos olet pettynyt kristillisiin perimmäissääntöihin, suosittelen palaamista juurille, Jeesuksen sanoihin ja tekoihin.

Suosittelen lukemaan myös raapustus.net sivustoja. Sieltä löydät vastaukset moniin Raamattu-aiheisiin kysymyksiisi.

Raamatusta on myös löydetty syvällinen ja ainutlaatuinen ulottuvuus, joka muiden todisteiden ohessa todistaa alkukielisten kirjoitusten olevan yliluonnollisen johdatuksen tulosta. Siitä voit lukea sivuilla www.theomatics.com. Ulottuvuuden löytämisessä auttaa se, että ymmärtää idean: mitä suurempi alkuluku klusteroituu tietyn teologisen aiheen puoluettomasti kerättyjen lauseiden avainlukuun, sitä epätodennäköisempää se olisi jos kysessä olisi vain tavallinen teksti (http://angelfall.com/viewpdf.php?file=2l.pdf).

Muista uskonnoista ei löydy vastaavaa auktoriteettia kuin kristinuskosta eivätkä ne tuo ihmiselle todellista rauhaa, vapautta ja iloa. Rauha Jeesuksessa kestää yli kuolinvuoteen. Islam on orjallinen ja selkeästi luotu kristinuskon vastavoimaksi. Muhammedin oppi ja esimerkki on täysin päinvastainen Jeesuksen oppien ja esimerkin kanssa. Buddhalaisuudessa ei anneta Jumalalle sijaa ja hindulaisuudessa vallitsee jumalien kaaos.

Tiedemiehet ovat tulleet siihen tulokseen että koko maailmankaikkeus on kuin viritetty maapallon elämää varten. Lisäksi on tultu johtopäätökseen, että täytyy olla olemassa joko ääretön määrä maailmankaikkeuksia tai yksi ja sen luoja (focus.org.uk). Tässä maailmankaikkeudessa ei periaatteessakaan voi olla informaatiota toisesta maailmankaikkeudesta, ellei joku ylempi sitä olisi kuljettanut. Ateistin viimeinen vaihtoehto on sittenkin vain uskoa.

Itse todella uskon Raamatussa kuvatun Jumalan olemassaoloon ja kiitän siitä että hän on hyvä. Olen nähnyt siitä paljon konkreettisia esimerkkejä, monia aivan omakohtaisestikin. Ensisijaisena se tunne, että Jumalan Henki asuu minussa (Room. 8:16). Lähetyskentiltä kuuluu jatkuvasti ihmeellisiä asioita (slummi.fi, "Ismaelin Lapset", avainmedia.org, jne.). Jumalan valtakuntaa ei voi pysäyttää - uskovan käytettävissa on Jumalan voima.

Kun otan huomioon nämä kaikki asiat, en voi olla kunnioittamatta ja rakastamatta Raamatun ilmoitusta. Jeesuksessa me näemme Jumalan rakkauden ihmisiä kohtaan. Samalla ilmoitetaan myös evankeliumin toinen puoli, se jonka Jumala ilmeisesti tarvitsee pysyäkseen täydellisenä - pahan ja pilaantuneen hävittäminen lopullisesti.

Uskon että kaikki mitä rukoilemme, pitää tähdätä sielujen pelastamiseen ja se on se mitä Jumala haluaa meille antaa. Oman tai muiden mukavuus on sen rinnalla sivuseikka. Se joka on vähässä uskollinen, saa nähdä ihmeellisiä asioita (Matt. 25:21). Kiitos ja kunnia rukousvastauksista kuuluvat Jumalalle, muu olisi valhetta. Jeesuksen opetusten ja esimerkkien noudattaminen olkoon tavoitteemme. Meidän on turha syyttää Jumalaa maailmassa tapahtuvista kamaluuksista kun me ihmiset emme tee niin kuin hän sanoo.

Mikä Jeesuksessa on niin vastenmielistä, että häntä pitää hävetä ja pilkata? Oletko todella tutustunut Häneen?

Lopuksi kysyn ateistilta hypoteettisen kysymyksen: Jos tietäisit että on olemassa yksi jumala ja hän on hyvä - voisitko kuvitella rakastavasi ja tottelevasi häntä ikuisesti? Mielestäni elämämme tärkein tarkoitus on vastata tähän kysymykseen.

jarmolauros

Erosin aikanaan kirkosta, kun naisista tuli pappeja.
Uskon asiat ei ole äänestysasioita.
Ihminen ei hae kirkosta uudistuksia vaan pysyvyyttä ja haluaa laulaa vanhanakin lapsena oppimiaan virsiä.
Ortodoksit asian oivaltaneet.
Muuten: Suomessa tehty kaksi suurta poliittista virhettä, kun on annettu naisille äänioikeus ja liitytty EUhun.