Maanantai 17.12.2018

Jari Tervo: ”Suomessa saa olla homo, kunhan...”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
29.10.2010 11:33
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Jari Tervo.

Jari Tervo puuttuu Uuden Suomen ja Yle Puheen blogissaan siitä, kuinka nettikommentoijat vaativat blogisteja kertomaan puoluekantansa. Samalla hän jatkaa homokeskustelun sohimistaan.

- Suomalainen keskustelu on keskustelun pelkoa. Siksi vieraalta tuntuva mielipide pitää demonisoida ei-toivotulla puoluekannalla, Tervo täräyttää.

- Suomessa saa vapaasti olla eri mieltä, kunhan pysyy hiljaa, hän jatkaa.

Loppukaneetikseen Tervo kirjoittaa ironisesti, että Suomessa saa myös olla homo – yhdellä ehdolla. Lue Tervon teksti kokonaan tästä.

Tervon aiempi blogi TV2:n Homoillasta aiheutti varsinaisen mediailmiön. Hän myös kohahdutti heittämällä Raamatun lattialle Uutisvuoto-ohjelmassa.

Henkilöt: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

TapioTTT

Kuules J Tervo ei me heterotkaan rampata ja metelöidä Alensanterikadulla huutelemassa että "homoyhteiskunnalle kuolema"

Että tarttis Tervo hieman mietti kuinka yleensä esiintyy yhteiskunnassa ei teille mitään eritysetuuksia ole syytä tarjota " ei sen kummemmin muslimeillekkaan " !

Perifertti

Niin, mitäs jos ihmiselle, joka nähdessään kahden miehen suutelevan, tulee samanlainen olo kuin matkustaisi hissillä johon joku on oksentanut. Minulle tulee. Kukahan ajaisi minun asiaani, vai pitääkö minunkin vaan kestää. Enkä minä voi edes syyttää vanhempianikaan, kyllä reaktio tulee luonnostaan. Olenko minä siis se "viallinen" yksilö?

tapio_o_neva

Eiköhän tuo nuoleskelu onnistu autofellaation harjoittajilta. Asioista perillä olemattomat tiedottomuuslähteet kertovat vahvistamattomana kulkupuheena, että Nokian johdossa on saatettu harjoittaa autofellaatiota notkean matriisiorganisaation hengessä.

moro

Tervo on ihme sooloilija-ja selittelijä samassa persoonassa.
Stocmannin alusvaateosasto lakolla- ja nyt käytävällä homo/kirkkokeskustelulla on aivan omat sfäärinsä.

Tervo on nyt mennyt nyt sellaisen rajan yli, jossa häntä saa nimitellä.
Mutta tässä kirjoituksessa ei nimitellä, koska tämä on sivistynyt kirjoitus.

Todetaan kuitenkin; että jos joku nimittää Jari Tervoa siaksi, se on sika jolla on oikeus pitää juttua törkeänä kunnianloukkauksena- ja herjauksena.

Tervo on itse asiantilan tähän saattanut.

Tervo päättää kolumninsa: "Suomessa saa olla homo, kunhan muistaa välillä heittää voltteja."

Vähiin näyttää menevän Tervollakin ideat homo/kirkkokeskustelussa.

Raamatunheittoa, et saa anteeksi.
Kyllä jämpti on niin.

Frank Frankenstein

Hienoa, että Suomessa on mielipiteenvapaus. Kerro, Jari, tämä myös isännällesi herra Aatos Erkolle, jonka omistaman lehden nettikeskusteluihin saavat osallistua vain "samanmieliset".

Vitsikkäimmät tapaukset, joista minulla on kokemuksia Hesarin nettivuilla ovat ne kaksi kertaa, kun en saanut sanoa mielipidettäni edes säästä. Liekö ollut 'liikaa' pakkasta?

Onko Erkko jesuiitta, joka noudattaa sananvapauden niin kutsuttua negatiivista periaatetta: Ihmisillä on oikeus mielipiteisiinsä, mutta ei niitä kenenkään tarvitse julkaista. Tätä periaatetta sovelletaan menestyksellisesti itärajan takana.

Heitäpä joskus kommenttia ylläolevasta, jos uskallat.

Frank Frankenstein

Ei nimimerkki miestä pahenna (ja naista vielä vähemmän), jos ei mies nimimerkkiä. Mutta kun nimiä aletaan julkisesti laukoa, on kohtuullista kertoa myös oma nimensä.

Olisi tylyä lukea legendaarisen Uuden Suomen nettisivuilta olevansa se jänöjussi Frankenstein , jolla ei ole todellisen Frankin kanssa mitään tekemistä.

Hesarin sivuilla riski on pienempi, koska Frank ei kuulu Aatoksen suosikkipojuihin kuten Jari T.

jukkaheinonen

Raamatun lattialle heittamisesta olisi Singaporessa saanut syytteen paalleen toisen uskonnon loukkaamisesta, joka onkin oikein.

Myos Koraanin heittamisesta lattialle joutuu syytteeseen samoin perustein, Singaporessa toisen uskonnon loukkaaminen on rikos.

Tervo alkaa menna tekemisissaan ja puhumisissaan liian pitkalle, vihanlietsomisen puolelle.

Journalisteillakin tulisi olla jonkinlainen vastuu.

space

Kun toimittaja tuhertaa tarinansa niin alle voisi lisätä tämmöisen footerin. Sitten ei pitäisi olla epäselvää mistä toimittajan mielipide tulee.

Työnantaja: Sanomakonserni
Puolue: SKP
Opiskelu: Sirola-opisto
Osakeomistukset yli 1000 E: Nokia, UPM
Vaimon osakeomistukset yli 1000 E: Nokia, UPM
Lasten osakeomistukset yli 1000 E: Nokia, UPM

moro

Tervo päättää kolumninsa: "Suomessa saa olla homo, kunhan muistaa välillä heittää voltteja."
http://jaritervo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50381-voltin-heiton-taito

Heitelläänkö homojen piirissä todellakin voltteja.
Ei onnistuisi heteroparittelussa, jos lisääntyä aiotaan.

Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta seksittelyltä, mutta eihän se mikään ihme ole, kun ei ole tuota lisääntymiseen
liittyvää rasitetta.

tapio_o_neva

Minusta raamatun paiskomisella Tervo lienee osoittanut, että hän ei ole lipposlaiseksi sosialidemokraatiksi naamioituinut lestadiolaisuuteen kyllästynyt maalaisliittolainen Lapista, vaan hän lienee korpikommunisti, joka esittää lipposlaista kokdemia, koska Vasemmistoliitto ei vedä enää. Esko-Juhani Tenniläkin on Vasemmistoliiton vihreiden naisten kasvispihvi, tai ainakin kasvi.

Tällaista kaappikommunistiksi epäiltävää Sanoma-WSOY palvoo oppikirjakartellin eli kunnalisveronmaksajien ja lasten vanhempien varoin "kirjailijana".

Kirjailija ja runoilija on vapaa ammatti siinä, missä liikkeenjohdon konsultti ja toimittaja.

Ei Tervon kannata julistautua enää miksikään tai häpeillä yhteiskunnallista vakaumustaan. Sananvapaus on jokaisen mahdollisuus ilmiantaa itsensä - ja niin usein käy.

kajeklund

Minä ainakin olen lähettänyt palautetta Ylelle Uutisvuotojutusta, ja todennut että se ohjelma jää tästedes katsomatta-tuntuu siltä että Ylessä on vieläkin liikaa
"T(p)ervohenkisiä" jotka lukevat palautteet kuin piru(Tervo) raamattua!