Lauantai 21.10.2017

Nyt puhuu perussuomalaisen ”potkija” – ”Marttyyri!”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
3.11.2010 14:38
Päivitetty: 
3.11.2010 14:46
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Perussuomalaisten Raimo Vistbacka ei saanut osallistua kokoukseen.

Faktakulma

Keskiryhmä

- Pohjoismaiden Neuvoston puolueryhmä
- Ryhmään kuuluu 20 jäsenpuoluetta kaikista Pohjoismaista
- Keskiryhmä koostuu keskustapuolueista, vihreistä, liberaaleista ja kristillisdemokraateista

Perussuomalaisten Raimo Vistbacka ei saanut osallistua Pohjoismaiden Neuvoston (PN) Keskiryhmän kokoukseen, koska hän ei kuulu ryhmään eikä häntä ollut kutsuttu kokoukseen. Tätä mieltä on PN:n Keskiryhmän pääsihteeri Terhi Tikkala.

- Vaikea ymmärtää, miksi se oli niin suuri asia hänelle. Häntä ei ole potkittu pois, koska häntä ei alunperinkään kutsuttu kokoukseen, Tikkala vääntää rautalangasta.

Terhi Tikkala uskoo, että Vistbackan toimintaan vaikuttavat ensi kevään eduskuntavaalit. Vistbacka on Tikkalan mukaan ollut viimeksi kiinnostunut PN:n asioista viime vaalikaudella. Tikkala katsoo, että kyseessä on yksinkertainen vaalitemppu.

- Marttyyrit ovat kaikkien rakastamia.

Perussuomalaiset nuoret ja puolueen puheenjohtaja Timo Soini ovat jo ehtineet haukkumaan tapahtumat törkeäksi vaalipeliksi.

Raimo Vistbacka havaittiin Keskiryhmän kokoushuoneen ulkopuolella, pyrkimässä sisään.

Itse tilannetta Tikkala kuvailee hyvin "epädramaattiseksi". Raimo Vistbacka havaittiin Keskiryhmän kokoushuoneen ulkopuolella, pyrkimässä sisään. Tikkala kertoo menneensä keskustelemaan Vistbackan kanssa ja selittäneensä asiain tolan.

- Hän lähti sitten siitä pois.

Perussuomalaiset ei ole minkään PN:n puolueryhmän jäsen. Neuvoston todellinen päätöksentekovalta on valiokunnissa, joiden paikat jaetaan puolueryhmittäin.

- En tiedä, miksi Vistbacka haluaa olla meidän ryhmämme jäsen. Jos hän haluaa osallistua kokouksiin, perussuomalaiset voivat lähettää hakemuksen. Ei hän voi yksipuolisesti päättää, että hän osallistuu meidän kokouksiimme, Tikkala selittää.

Vistbacka on Pohjoismaiden Neuvoston Suomen valtuuskunnan varajäsen. Varajäsen saa osallistua neuvoston kokouksiin, mutta hänellä ei ole esimerkiksi äänivaltaa kokouksissa.

- Vistbackan osallistuminen on ollut niin sporadista (harvakseltaan sattuvaa). Ymmärtääkseni hän on ollut paikalla viimeksi edellisellä vaalikaudella.

Raimo Vistbacka kertoi eilen MTV3:lle, että hänet käännytettiin Keskiryhmän kokouksesta pois. Hän kertoo MTV3:lle menneensä kokoukseen "vanhasta tottumuksesta".

Faktakulma

Keskiryhmä

- Pohjoismaiden Neuvoston puolueryhmä
- Ryhmään kuuluu 20 jäsenpuoluetta kaikista Pohjoismaista
- Keskiryhmä koostuu keskustapuolueista, vihreistä, liberaaleista ja kristillisdemokraateista

Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Rantala

Perussuomalaiseksi itsensä käsittävien ihmisten, niin kuin itse ymmärrän esimerkiksi itseni, pitäisi todellakin miettiä mitä nämä Vistbackat, Soinit ja Hallalahot edustavat.

Ne ajaa vaan omaa etuaan, ammattipoliitikoita kun ovat. Tai Hallanvaara ei ole sitäkään, eihän se ole saanut suutaan auki missään muualla kuin netissä. Ja nettihän on muutenkin täynnä nimimerkkien taakse piiloutuvia ihmisvihaajia. Niitä ei tarvitse olla montaa, raukat kun ei käy töissä, niin niillä on aikaa täyttää palstat turhanpäiväisyyksillä ja tuntea itsensä tärkeiksi. Katkeria raukkoja suurin osa. Itse pidän meitä perussuomalaisia ihmisiä aivan erilaisina kuin mitä nämä ulosanniltaan rajalliset raukat meistä julkisuudessa tekevät. Suomalainen ei ole raukka. Suomalainen on ystävällinen ja lojaali kaikenlaisia ihmisiä kohtaan. Jos ihminen tekee jotain pahaa, silloin asia on toinen. Nyt meistä suomalaisista tehdään raukkoja ja tyhjänpuhujia, kiitos "perussuomalaisten". Hävettää.

Rantala

En tarvitse synonyymisanakirjaa, koska sana raukka edustaa minulle synonyymia sanoille Soini, Vistbackka ja Halla-aho.
Saivartelu on sana jota harvoin löytyy ristikoista. Energiansa voi käyttää monenlaisiin asioihin. Sinä olet tekemisen kohteesi valinnut. Toivottavasti se antaa edes jotain tyydytystä, minua kommenttisi jaksoi ainakin huvittaa.
Luultavasti olet saanut jotain koulutusta kun noin tarkka olet, toivottavasti siitä on jotain muutakin hyötyä, kuin stilisoinnin taito. Näppärää.

markiino

Te kolmen pullasorsan porukka(Kok,SDP ja Kepu) jota me veronmaksajat olemme elättäneet 50 vuotta tulette saamaan pahasti siipeenne ensikeväänä.

Nyt ei enää mikään auta. Haukkumisella saa tietenkin hetkeksi lohtua(Ehkä?)

leojohannes

Kiviniemi liittoutui jo naapurin epädemokratian kanssa. Siellähän media torjui valtapuolueiden kanssa ruotsindemokraattien toimintaa vaalien alla.
Oppi sopii kepuleille, johan Kiviniemi pohti julkisesti, miten voisi torpata populistisia puolueita suomessa.
Toivottavasti meillä media ei alennu hyökäämään itse kehumaansa sananvapautta vastaan.

Hannu Mikael

STT

"Perussuomalaisten kansanedustaja Raimo Vistbacka häädettiin ulos Pohjoismaiden neuvoston keskiryhmän kokouksesta Reykjavikissa. Asiasta kertoi MTV3 illalla.

Ryhmän pääsihteerin Terhi Tikkalan mukaan taustalla on oikeistolaisten populistipuolueiden rynnistys Suomessa ja Ruotsissa.

Tikkala arvioi MTV3:lle, että perussuomalaiset pitävät yhteyttä Ruotsin oikeistopopulistiseen ruotsidemokraatteihin."

Paniikkia ja jälkivalehtelua ilmassa.

ErkkiS

"Tikkala katsoo, että kyseessä on yksinkertainen vaalitemppu.

- Marttyyrit ovat kaikkien rakastamia."

Toki Vistbacka itse on jäämässä hommista mutta voisi kai tuon nähdä kalasteluna puolueelle. Siltikään ei oikein kuulosta uskottavalta kun Tikkala eilen jo ehti myöntämään että kyseessä oli ennakkoon laajempien piirien taholta tehty päätös nimenomaan persujen liian suuren kannatuksen ja väitetyn SD-kontaktin takia. Taisivat siis ampua itseään jalkaan ja nyt keksivät hätävaleita.

Mika69

Kannattaa nyt lukea tuo Tikkalan kommentti sillä mielellä, että kyseessä on Keskustalainen poliitikko, ja niiden lausuntoihinhan on aina voinut luottaa, erityisesti viimeisten vuosien aikana.

Olisiko nyt käynyt niin, että Kepu huomasi tehneensä Perussuomalaisille valtavan hyvän kampanja-avauksen, joka nyt kaduttaa ja se täytyy saada väännettyä joksikin aivan muuksi.

Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota "Ymmärtääkseni hän on ollut paikalla viimeksi edellisellä vaalikaudella." lauseeseen, sillä vielä eilen Tikkala ymmärsi, että Perussuomalaiset ovat olleet yhteydessä Ruotsindemokraatteihin. No Keskustalaiset ovatkin ansioituneet erityisesti juuri muistin ja ymmärryksen saralla.

heikkitamminen

"- Ei voi sanoa, että se oli pelkästään minun aloitteeni. Tässä on kyllä laajempia pohdintoja taustalla, Tikkala kommentoi.
Keskiryhmä tuli kuitenkin nopeasti katumapäälle ja yritti hakea Vistbackaa takaisin."

Ensinnäkin miksi nyt selitellään että Vistbacka erehtyi kokouksesta ja meni väärään porukkaan, jos taustalla on "laajempia pohdintoja"?

Toiseksi miksi tuli kiire pyytää takaisin kuunteluoppilaaksi, ja miksei heti medialle selitetty asian nykyistä ns oikeaa laitaa, eli väärinkäsitystä, jos se olisi sellainen ollut?!

Kyseessä törkeä hiekkalaatikkotemppu. Vain kepulin kantti kestää tehdä tällaista.

tarvo

Kyllähän tämän Tikkalan purkauksen ymmärtää. Vistbacka tuli eilen paikalle yllättäen ja pyytämättä ja Tikkala joutui jonkun hätäkakan äkkiä keksimään ettei hirveä Persu-rasisti vaan pääse kokousta seuraamaan. Vahingossa sanoi sitten totuuden ja nyt on puoluetoimistolla kehitetty vähän soveliaampi selitys.

Kaikista hassuinta on, että jos Vistbacka olisi kokouksessa istunut niin koko keissistä ei olisi mitään selkkausta tullut ja Vistbackakaan ei olisi saanut itselleen marttyyrin viittaa juonittua.

Lempi

jos Pohjoismaiden Neuvoston Suomen valtuuskunnan varajäsen on aiemmin käynyt kokouksissa niin olisi ehkä ollut reilua ilmoittaa hänelle, että kyseinen järjestely ei enää sovi muille suomalaisille ryhmän jäsenille ennen kuin kyseinen ihminen matkustaa Islantiin kokousta varten...

Ja tämä huolimatta siitä, ovatko poliittiset näkemykset mielekkäitä vai eivät ihan vain hyvänä käytöksenä erilaisten ihmisten osallistuessa kokouksiin.

Varjojen mies

Kepun valta valuu viemäreihin.

Persut saavat olla syntipukkeina. Kepukoissa itsessäänhän ei ole mitään vikaa. Ja jos vaikka olisikin, äänestäjien olisi äänestettävä heitä eikä muita.

Mafia-meininki jatkuu, vaikka Kepun kellokkaat ovat poliisikuulusteluissa. Saa nähdä pystyvätkö vankilasta käsinkin määräilemään Suomea kuin huumekuninkaalliset.

Sinänsä mielenkiintoinen logiikka, että Perussuomalaiset aiheuttavat vaalitappion eikä oman puolueen politiikka tai puolueen edustajien toimet.

Kovin narsistista on nykymeno Suomen eliitillä.

Vaaleissa valta vaihtuu. Onneksi.

PetSu

Kun ei ole käynyt kokouksessa kuin edellisellä vaalikaudella, niin miksi sinne tuli nyt ängettyä?

Soinin porukka on jo niin onnesta soikeena, että luulee kaikkien uskovan minkä tahansa vaalitempun, millä taas pahat isot puolueet sorsii, potkii ja kiusaa meitä persuja.

Ja sitten huuetaan mediassa, että EIIIIIII EEEEEEEEEUUUUUUUUUUUU ja kauhea Katainen se taas.

Jos ei ole kutsuttu niin millä se muuten sinne tiesi mennä hörhöilemään. Montako valokuvaajaa se yritti maksaa paikalle?

jani73

voisin käydä puikkasemassa entisiä avovaimoja "vanhasta tottumuksesta" eikä heillä olisi mitään oikeutta valittaa asiata. Sitten jos he eivät suostuisikaan aktiin, niin voisin vedota case Vistbackaan :)

"Raimo Vistbacka kertoi eilen MTV3:lle, että hänet käännytettiin Keskiryhmän kokouksesta pois. Hän kertoo MTV3:lle menneensä kokoukseen "vanhasta tottumuksesta"."

E. Lankinen

olisi varsin mukava tietää mikä funktio pohjoismaiden neuvoston varajäsenillä tuossa organisaatiossa on.

Tai ylipäätään puolueryhmiin kuulumattomilla varsinaisilla jäsenillä.

Onko he vain siellä ikäänkuin venailemassa pitkin käytäviä tai muuten vain hengailemassa, vai kuuluuko protokollaan esittää kirjallinen pyyntö osallistua milloin minkäkin ryhmän kokoukseen?

Vai eikö PS, FrP ja SD osaa määritellä itsejään mihinkään ryhmään vai mitä hittoa?

Tarttis ny vähän beisikki-infoo, täähän on muuten ihan turhaa lässytystä.

peweste

Miksi häneltä kiellettiin osallistumisoikeus?Hän on neuvoston varajäsen.Varajäsenellä on osallistumisoikeus kokouksiin,mutta ei äänioikeutta.
Kukahan tässä nyt töppäili.Täti tomera varmaan oli asialla.

foinikkialainen

Tikkala tekee sellaisia temppuja, joista tulee pahamieli. Tikkala häpäisi itsensä totaalisesti ja, täten esti, (heh)! itseltään pääsyn seuraavaan kokoukseen, joka pidetään toivottavasti, vaalien jälkeen?! Keskustan kansanedustajat ovat näyttäneet lähes kaikki, tietysti ministerit edellä ja esimerkeillään, millaisia "rottia" he valheineen ovat, kaikki. Joka Kepuli selittelee mitä kykenee, sekin valetta! Ihme porukkaa! Yleisesti ottaen, - "Turpaan pitäis vetää" joka miestä, mutta eihän Kepuleilla, mitään "miehiä" ole! "Klikillinen koiranoksennusta" miehinä ja kaikki loput ovat valehtelevia "ämmiä". Ja Kepun "ämmät", ne vasta ovatkin. "Kympin tyttöjä" ja täysin elämästä tietämättömiä ja siten, tietoista, tav.ihmisten ja sitä, oikeaa elämää vailla. Tämä Tikkalakin on, kuin trendikäs "bi-hyeena", aina kyttäämässä kaikkea, mistä saattaisi "puhua", niin totta, kuin voi! - Ei kai tää vihapuhetta ole sentään?! - " En minä sitä tilannut ja se tuli yllätyksenä ". Minäkin kirjoitan, niin totta kuin kykenen. Eihän sitä saa sanoa, ei ajatella, eikä edes kirjoittaa: "Tur**an vaan!". - Ei kai vaan itse "Ukko" l. valtakunnansyyttäjä, pahastu ja haasta käräjille ? Kepua äänestäneet, ts. "Ei-mistään-mitään-ymmärtäneet", "tukiais-parasiitit", sekä nk. "maatiais-paskat" eli kaikki maalaiset, jotka ovat saaneet ja saavat aina, "joitakin tukiaisia", kuten ennenkin (ja aina) "ei-mistään", tulevat pettymään ja pahasti näissä vaaleissa. He jotka, aina ennen ovat äänestäneet Kepun jakamista tukiaisrahoista(!), eivät Suomesta, heille pitäisi antaa sellaiset "sanktiot", ettei Timo Kallikaan( Kepun rj.),mokomaa sanaa, ainakaan tässä elämässä, enää ääneen lausuisi. Mutta eihän kaikki voi olla ryhmänjohtaja-tason Kallejakaan, joten "T**aan vaan", että: "Tukka lähtee". Pekkarinenkin on, uskoakseni joskus saanut, siis "turpaan". Ja mikä, etten uskoisi? Tosin, eihän se "Tupee" valehtelemista lopettanut, vaikka tukka lähtikin! Ihmeellinen "puutarha-tonttu" Suomi-Soffa tehtaineen, sen avajaisine ja "vaalirahoineen". Muisti pätki siinäkin, jo totuttuun, Kepu:n tapaan. Kyllä on uhkarohkea "nuppi" lyöty tollasen, lähes kääpiön vartaloon. No, Kepuleitahan he.

lucu

Koska nörtti ihan ammatiltani olen, niin kävin itsekin samantien vähän tutkimassa.

Huomasin myös saman asian, että Googlen hakukone on arkistoinut täällä Pohjoismaiden Neuvoston sivuilla käydessään listan, jossa Vistbacka on mukana.

Terhi siis oikeasti valehtelee. Ovat käyneet poistamassa jälkikäteen nettisivuilta, koska olettavat, että ihmiset ovat niin tyhmiä, etteivät tätä hoksaa.

Onneksi Google muistaa.

Kyllä tässä alkaa selvitä hyvin, että kuka se oikea "marttyyri" on.

tapio_o_neva

Minusta kannattaisi olla Matti Apusen, joka luikerteli itsensä Aamulehdestä kylmänsodan jäänteeseen, Elinkeinoelämän valtuuskuntaan, kanssa samaa mieltä.

Terhi Tikkanen on keskustaliberaali, joka ei edes osaa kertoa muunnettua tai puolittaista totuutta. Jos hän jotain runoilee niin se on uuskalevalaista sisältötuotantoa.

Kuten muistamme myös Matti Vanhanen oli patologinen tarinaniskijä, mistä Etukeno Oy ja Susan Ruusunen saivat proosallisen tuomion.

Lyyrikot, kuten Terhi Tikkala ja Matti Vanhanen ovat eri asia kuin prosaistit, kuten Aarno Laitinen ja Susan Kuronen tai Keijo Korhonen.

Patologinen tarinaniskeminen ei ole valehtelua, vaan uuskalevalaista lyriikkaa.

TapioTTT

Tyypillistä Kepulaista valehtelemista ja toisten panettelua, olisivat edes veronmaksajalle hieman kiitollisia siitä että me miljardiluokan tukirahoilla elätämme heidät, mutta ei petoksen saamme palkaksi joten äänestäkäämme nämäkin "sosiaalielätit" oppositioon.

On jo aika lopettaa Kepun rahojen kähmintä, veronmaksajia on "kupattu" jo kymmeniä vuosia.

Kepu auringonlaskun puolue heippa !

LT

"Vistbacka on Pohjoismaiden Neuvoston Suomen valtuuskunnan varajäsen. Varajäsen saa osallistua neuvoston kokouksiin, mutta hänellä ei ole esimerkiksi äänivaltaa kokouksissa."

Kepun maine senkun mustuu mustumistaan. Kohta sitä ei enää erota pimeimmästä yöstä. Tikkalan yritys kääntää musta valkoiseksi tyyliin "mitä härskimpi vale, sitä sitä paremmin menee läpi", epäonnistui täysin. Tämä vanha totuus piti paikkansa vielä Natsi-Saksassa, mutta nykyisessä tiedonvälityskulttuurissa se on auttamatta aikansa elänyt, niin että turha yritys Tikkala. Ihmiset eivät ole tyhmiä eikä heitä noin helpolla saa kusetettua.

MattiMeikäläinen

löytyy myös tämä, joka kertoo että Raimo Vitbacka kuuluu keskiryhmään! Edellinen jo laittoi linkin, mistä näkyi että Raimo oli kutsuttu kokoukseen. Hienoa että löytyi jälleen uusi kepu joka osaa valkehdella ja kusettaa kansaa. No, ei se mitään uutta ole.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1OOh85c0ubwJ:www.no...

ja nykyisessä versiossa on tietty korjattu, ettei kuulu mihinkääm ryhmittymään.

Htalk

Lähde:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pshV3eWyto8J:www.no...

Centre Group

The Centre Group in the Nordic Council represents members and substitutes from the Nordic countries and the autonomous territories that belong to the central Liberal, Green and Christian Democratic member parties.

Postal Address
Mittengruppen i Nordiska Rådet
Terhi Tikkala
Eduskunta
FI-00102 Helsinki
Finland
Phone
+358 9 432 2559
Email
terhi.tikkala(at)eduskunta.fi

Persons
Name Function Nationality
Anita Brodén Member Swedish
Bente Dahl Chairman Danish
Bjarne Kallis Member Finnish
Christer Winbäck Deputy Swedish
Christina Gestrin Member Finnish
Dagfinn Høybråten Member Norwegian
Edmund Joensen Deputy Danish
Else Marie Lindgren Deputy Swedish
Erik A Eriksson Deputy Swedish
Erling Bonnesen Deputy Danish
Eyvind Vesselbo Deputy Danish
Flemming Damgaard Larsen Deputy Danish
Gunilla Tjernberg Member Swedish
Guðmundur Steingrímsson Deputy Icelandic
Heli Järvinen Deputy Finnish
Jan Lindholm Member Swedish
Janne Seurujärvi Member Finnish
Janne Sjelmo Nordås Deputy Norwegian
Jenis av Rana Member Faroese
Johan Linander Member Swedish
Karin Nilsson Deputy Swedish
Karsten Hansen Deputy Faroese
Lauri Oinonen Member Finnish
Leena Rauhala Deputy Finnish
Mads Rørvig Member Danish
Maria Wetterstrand Deputy Swedish
Marion Pedersen Member Danish
Markku Pakkanen Deputy Finnish
Oiva Kaltiokumpu Deputy Finnish
Paula Sihto Member Finnish
Pekka Vilkuna Deputy Finnish
Per Bisgaard Member Danish
Per Olaf Lundteigen Member Norwegian
Raija-Liisa Eklöw Member Ålandic
Raimo Vistbacka Deputy Finnish
Rigmor Andersen Eide Deputy Norwegian
Risto Autio Member Finnish
Runar Karlsson Deputy Ålandsk
Siv Friðleifsdóttir Vice Chairman Icelandic
Stefan Tornberg Member Swedish
Timo Kaunisto Deputy Finnish
Troels Christensen Member Danish
Ville Niinistö Member Finnish

Contact person
Terhi Tikkala
Phone +358 9 432 2559
Email [email protected]

The Nordic Council Session 2010

lucu

"Vistbackan osallistuminen on ollut niin sporadista (harvakseltaan sattuvaa). Ymmärtääkseni hän on ollut paikalla viimeksi edellisellä vaalikaudella."

Tämäkin on Tikkalalta aivan äärimmäisen naurettava kommentti.

Tottakai varajäsen luonnollisesti käy harvemmin kokouksissa. Sehän on koko homman idea, jonka varmasti jokainen ihan perus yhdistystoimintaan joskus osallistunutkin tietää.

MattiMeikäläinen

että kaikki nuo kohdat joissa Raimo Vistbackan kokouskutsu ja kuuluminen keskiryhmään on poistettu sivuilta kiireen vilkkaan. Voi näitä kepun yrityksiä peitellä jälkiään! Taitaapa puolueen kannatus olla pian alle 10%. Ei kai kukaan itseään kunnioittava voi enää äänestää kepua, eihän?

lucu

Kokeilkaapa lukea esimerkiksi nuo Tikkalan itsensä antamat kommentit, tästä US:n uutisjutusta.

Jo siinä tulee ilmi ristiriitaisuus, toisaalta hän puhuu, että ei Vistbacka muka kuulu ryhmään (joka jo todistettiin Googlen avulla valheeksi), mutta toisaalta hän puhuu, että aiemmin hän on käynyt kokouksessa vain harvakseltaan.

Eli siis hän itsekin myöntää Vistbackan jäsenyyden ja oman valheensa kommenttien lomassa. Hyvä Terhi, äitikin olisi ylpeä varmaan.

En ole ennen tätä ollut juurikaan kiinnostunut Pohjoismaiden Neuvoston toiminnasta, mutta nyt alkaa kyllä kiinnostaa, että mikä ihmeen demokratian irvikuva se oikein mahtaa olla.

Jos todella on näin, että porukkaa poistellaan joidenkin virkamiesten mielen mukaan jäsenlistoilta, niin tuollainen neuvosto voitaisiin samantien kyllä lakkauttaa ja säästää nekin rahat johonkin ei-korruptoituneeseen toimintaan.

tapio_o_neva

Ensin valokuvista alkoi puuttua Trotski, sitten koko neljän kopla.

Seuraavaksi varmaan Vistbacka katoaa kaikista Pohjoismaiden neuvoston keskiryhmien valokuvista ajalta ennen 17.10.2010/2.11.2010 eli joka kuva on skannattava ja photoshopattava.

Uskon, että jonain päivänä Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on Ratakadulla haastattelussa ja se katoaa eduskuntakuvistakin. Timo Soinille voi tapahtua auto-onnettomuus.

TapioTTT

Kyllä sen todella näkee kun naiset on vallassa koko maa ia yhteiskunta on juonittelijoita pullollaan, yhteiskunnalliset uudistukset ja tosiasiat jätetään sivuseikoiksi jotta henkilökohtaiset naisten väliset kaunat ja kieroilut pääsevät valloilleen.

On maa todella mallillaan ja kamalammaksi vaan päivä päivältä menee voikun ne vaalit tulisivat pian.

siviilitarkkailija

Muistatteko Kepujenkkaa pojat tytöt vielä!
Harvoin on lystiä niin kuin on siellä!
Huijaavat ja puukottavat iskut selkäpuoleen
kun kepupeli soi veroeuroilla.

Siltarumpu jytisee kun Mauri sitä iskee
Toverille urakat ja tarvehankkeet siksee.
Kaupungissa urakoista unta nähdä saavat
kun kepujenkka soi veroeuroillaan.

Viha

http://tonyvuori.blogspot.com/2010/11/rajatonta-royhkeytta.html

Olihan kutsuttu. Nettiin jäi todisteet kutsusta.. kepulainen valehtelee (kuten ne yleensä),

Puhumattakaan sananvalinta uutisen ensiversioissa: "pitkiä harkintoja tämän päätöksen takana".. eli oli selkeästi kutsuttu, mutta päätetty ettei haluta.

Ja nyt ollaan väärennetty nordiska rådets historiikkia, siiretty ryhmien ulkopuolelle. Vaikka on ollut (rkpn edustajan?) varajäsenenä sitten 2004, mutta jättänyt tulematta paikalle.
Ennenkuin nyt.

Miksiköhän ei kerrottu ettei haluta vaikkapa ennen 16.10? Miksi oli kutsussa? Taitaa olla kepulien pientä peliä taas.

Solar

Minulle on aivan sama kuka kuuluu mihinki ryhmään. Kyllä kait on lähdettävä siitä, että virallisella sivustolla on virallista tietoa. Kutsuja saa tai voi lähetellä kelle haluaa vaikka Kalevi Sorsalle. Timo Soinihan voi ilmoitta milloin ovat liittyneet ko ryhmään ja jne. Muuten näytää olevan tuo populismi vallassa

TapioTTT

Nimim. Solar
Heti kun valehtelimesta jää kiinni niin vääryydenkorjaajat ovat populisteja.
Toivottavasti suomeen tulee rajusti ja lisääntyvässä määrin näitä TOTUUDENPUHUJIA eli POPULISTEJA !!!!!

Vierailija

"milloin ovat liittyneet ko ryhmään ja jne."

Olivat viime vuonnakin keskiryhmissä...

"Osallistuin vuonna 2009 Nuorten Pohjoismaiden neuvoston kokoukseen, joka pidettiin Tukholmassa. Kokouksessa minulle osoitettiin paikka salin keskiosasta ja syyksi kerrottiin se, että myös varsinaisessa Pohjoismaiden neuvostossa Perussuomalaisten katsotaan kuuluvan keskiryhmiin. Nimikyltillä varustettu paikkani löytyikin salin keskeltä..."

http://www.marialohela.fi/blogi/2010/11/04/nuorten-pohjoismaiden-neuvosto/

Lisää...

http://ryyti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/51089-todisteita-terhi-tikkalaa-ke...

LT

Nyt kun kepun kootut val- ei kun selitykset on kuultu, olisi vähintäänkin kohtuullista kuulla mitä Vistbacka asiasta ajattelee. US toimii tässä ikäänkuin kepun käsienpesualtaana. Pelätäänkö Uudessa Suomessakin Perussuomalaisten äänivyöryä ensi vuonna ja jos niin miksi?