Sunnuntai 22.10.2017

SS: Tarja Halonen älähti viharikoksista – ”Muistakaa hillitty käytös”

Jaa artikkeli:
Luotu: 
5.11.2010 07:55
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Presidentti huolestui viharikosten kasvusta.

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on huolestunut viharikosten määrän kasvusta Suomessa, kertoo Savon Sanomat. Halonen sanoi mielenterveyspäivillä Kuopiossa olleensa asian tiimoilta yhteydessä poliisijohtoon.

- Nyt pitää katsoa tarkemmin, miten vihaperäiset ryhmät muodostuvat nettiin. Vaikka taustalla ovat ihmisten asenteet, on kyse myös riittävästä kontrollin resursoinnista, Halonen sanoi.

- Trendinä on ollut yksilöllisyys ja julkisuushakuisuus. Ihmiset näyttävät tunteensa voimakkaasti ja kielenkäyttö julkisuudessa on koventunut. Olisi hyvä muistaa välillä harmaa ja hillitty käytös, joka suojaa ja antaa toisten olla rauhassa, presidentti muistuttaa lehden mukaan.

Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Ola

Maanäiti muumimamma ja lisätää tähän Salo ja Korhonen, siinä on kolmikko, joka peilin edessä voisi kysyä virne huullaan kuka vihaa/kiusaa ja ketä. Ja naureskellen todeta, että pojat taisivat taasen mennä halpaan. Tämän kolmikon muumimamma etunenässä uskottavuus on romahtanut aikoja sitten pahasti pakkasen puolelle.

Vyötiäinen

Pakkoruotsituksen vastustaminen on kuulemma svekojen mielestä suomenruotsalaisten vihaamista.

Todellisuudessa suurin viharikos on itse pakkoruotsitus. Se on järjestelmällistä suomalaisten ja suomalaisuuden halveksuntaa.

TapioTTT

Tämän sekopääyhteiskunnan tarinat alkavat olla pahemmassa mallissa kun aikoinaan entisessä Neuvostoliitossa ja DDR.ssä.

Alkaako suopon & demaripressan suomen kansalaisiin kohdituva poliittinen tai henkinen väkivalta tai ajojahti jolla pyritään tukahdúttamaan kaikki sanavapaus paitsi se mitä Halonen tai Paatero, Thors, Viljanen sanoo ?

Koska "edelleen tai toistaiseksi"??? minulla suomen kansalaisena oikeus julkituoda henkilökohtaisen kantani koskien seuraavia presidentinvaaleja siksi julkituon yleisen pahoitteluni siitä että en tasan varmasti äänestä demaripressaehdokasta enkä varsinkaan naista enkä myöskään henkilöä jonka tausta "haiskahtaakin" setaan päin.

Hannu Mikael

että ristiriidat lisääntyvät aina siellä, missä lisätään väestöä tyystin erilaisilla etnisillä ryhmillä yleisten sosiaalisten olosuhteiden huonontuessa samaan aikaan.

EU:n viimeisimmän tilastoinnin mukaan Suomessa on 900 000 köyhää, joista merkittävä osa on todella köyhiä.
Luulevatko todella kukkahattutädit, että "monikulttuurisella rikkaudella" ja sen lisäämisellä kuitataan kantaväestön kurjistuminen, ja hillityllä tekokäytöksellä, lainsäädännöllä ja kontrollin lisäämisellä kielteiset mielipiteet ja paineet poistuvat?

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/182266.shtml

Jko

...jos Rouva Presidentti ottaisi välillä kantaa valtaväestön kokemiin ongelmiin. Suomessa on tällä hetkellä syntymässä nuorten työttömien sukupolvi valtavasta työvoimapulasta(sic) huolimatta. Nuorten hyvinvointiin ei ole 90-luvun laman jälkimaininkien jälkeen haluttu tai kyetty panostamaan, mikä yhdistettynä nykymaailman koventumiseen ajaa kokonaisia sukupolvia ulos yhteiskunnasta. Hyväosaisilla ja siihen surullisenkuuluisaan poliittiseen eliittiin tämä ei tietysti vaikuta, mutta nykysukupolvi maksaa seuraavien 20 vuoden aikana suurten ikäluokkien eläkkeet ja saavutetut edut.

Viharikokset ovat rikoksia siinä missä muutkin. Niihen voidaan etsiä syitä ne löytäen tai niitä löytämättä. Turhautuminen nykyjärjestelmiin on varmasti yksi, joskin viharikos ei koskaan paranna mitään, kärjistää kylläkin.

Otetaan nyt sitten vielä kantaa Mamu-keskusteluihin. Leimauduin muuten rasistiksi juuri sillä sekunnilla kun kerron olevani maahanmuuttopolitiikkaan kriittisesti suhtautuva (feministit, wait for it, wait for it, joskus toiste). En halua että Suomi kansakuntana toistaa muissa pohjoismaissa tehtyjä virheitä. Kukaan ei halua Göteborgin, Malmön tai Oslon kaltaisia epäonnistumisia tänne. Tämän hetkinen politiikka toistaa ne virheet täysin samalla kaavalla.

Uskon että jokainen kykenee integroitumaan tähän yhteiskuntaan kun hänelle annetaan siihen työkalut(tuki ja koulutus) ja kannustin(keppiä ja porkkanaa). Vastikkeetonta tukea ei pitäisi olla missään muodossa. Jos yhteiskuntaan kuuluminen ei kiinnosta, ei yhteiskunnalla ole mitään tarvetta antaa tukeakaan. Sama muuten koskee kantaväestöä.

Suomessa on tiettyjen asioiden kriitisointi täysin mahdotonta, koska asioista päättävät henkilöt ovat polarisoituneet yhden aatteen taakse. Aate on ihan kiva mutta ne ei aina toimi, kysykää vaikka taistolaisilta. Keskustelua pitää syntyä ilman että ensimmäisenä ilmaan lentää sovintisti, misogyyni tai rasistikortti.

Tomppa-VHM

"Olisi hyvä muistaa välillä harmaa ja hillitty käytös, joka suojaa ja antaa toisten olla rauhassa, presidentti muistuttaa lehden mukaan."

Eikö monikulttuurin pitänyt juuri pelastaa meidät tältä.

Missä oli harmaa ja hillitty käytös Porvoon Mäkkärillä? Missä oli Halosen komenttim siitä.

Onko miesten naisten vaatteisiin pukeutuminen esim. "pride"-tapahtumassa sitä harmaata ja hillittyä käytöstä?

Vai koskeeko harmaan ja hillittyn käytöksen vaatimus vain valkoista heteromiestä (VHM)?
Ole hiljaa ja maksa veroja.

Mila F

Kuulemma Halosen aloittama perinne. Kulkueessa on mukana suojaikärajan alittavia lapsia, niin ei lastenoikeuksien julistuksen mukaan saisi olla. Lapsia on suojeltava liialta seksuaalisuudelta. Miksen Halonen ole puuttunut tähän.

- ai niin: Ole hiljaa ja maksa veroja!

SaraLinda

Presidentin sanomassa on ajattelemisen aihetta. Ehken juuri tiedostamon kukkulanvalloitus provosoi kirjoittajia ärtyisiinkin kirjoituksiin netissä.
Vain mielenkiintoisimmat jäävät mieleen, olisiko tästä aiheesta alettava opettamaan jo koulussa. Nettikäytös on aivan samallatavalla hyvää käytöstä kuin käyttäytyminen muutenkin ihmisten kesken.

Tapanainen

Vasemmiston presidentti otti yhtyttä poliisiin viharikosasiassa? Onko muulloin kuin venäläisen mummon asiassa käskyttänyt oikeuslaitosta?
Edellisen kerran hän vaati tuntuvia rangaistuksia pippuripojille, jotka olivat "vakavasti mustanneet Suomen mainetta" ruiskuttamalla suihketta pride-kulkueeseen.

Olet Antti taas lähtenyt Halosta puolustamaan ja heikoin eväin.Halosta ei kiinnosta suomalaisten asiat. Paitsi homot.

JATK

>harmaa ja hillitty käytös, joka suojaa ja
>antaa toisten olla rauhassa

Ymmärrän tämän niin, että maahanmuuttajien olisi sopeuduttava yhteiskuntaan:

"käyttäydyttävä hillitysti"; eli huomiota herättämättä ja kansallisia tapoja kunnioittaen.

"Antaisi toisten olla rauhassa"; näin ollen esim tiettyjen maahanmuuttajaryhmien yli kymmenkertainen raiskaus- ja ryöstötoteuma verrattuna valtaväestöön on ongelma.

Ikävä kyllä Halonen taitaa tarkoittaa, että suomalaisten olisi käyttäydyttävä harmaan hillitysti, jotta muiden kulttuurien edustajat voisivat Suomessa toteuttaa (Halosen mielestä arvokkaampaa?) kulttuuriaan. Vaikka se tarkoittaisi suomalaisten oikeuksien polkemista.

TapioTTT

Porvoossa. kasa ruumiita, no comment
Sellossa kasa ruuumiita, no comment
Pride kulkue. strong comment koko suomi on pilannut maineensa Viharikoksia ??? "strong comment "olkaa viileitä"

Koskamuuten on pressanvaalit soisi sinne seuraavaksi valittavan henkilö joka tukee omaa kansaansa ja maataan.

kaijakuopila

Halonen vihaa tavallisia suomalaisia. En silti aio mennä sukupuolenvaihto leikkaukseen, enkä ihon siirtoon.
Onhan se ollut tiedossa, kuka ohjailee poliisin toimintaa ja sensuuria, joten suuri ei yllätys ollut.
Tarttis tehdä jotain tavallisten suomalaisten puolesta.

Bircitta

valtaväestössä niin paljoa vihamielisyyttä, mitä vähemmistöissä vihamielisyyttä valtaväestöä kohtaan. täysin sopeutumaton maahanmuuttajaporukka pistää käytöstavoillaan vastaan tavallista valtaväestöä miten päin tykkää ja ihan missä vaan. edes satoja vuosia maassa eläneet suomenruotsalaiset eivät vielä pidä sanottavissa määrin suomalaisista, mutta tulevat toimeen ja menestyvät. miten ihmeessä maahanmuuttajat toisista maista, ilman yhteistä historiaa ja tapoja voisivat koskaan sopeutua suomeen. heidän tänne haalaaminen on ihan absurdi homma.

Rapaportti

Sitähän tässä ajetaan kuin käärmettä pyssyyn, sananvapauden rajoittamista ja kaventamista.

Seuraava vaihe onkin sitten se Orwellin "ajatusrikos".

Miten me olemme päästäneet valtiomme tällaiseen alennustilaan, jossa erilaiset klikit saavat toteuttaa omia järjettömyyksiään jo kaikilla yhteiskunnan alueilla ??

Minä näen tässä kyllä valitettavasti yhden yhteisen nimittäjän - naiset, valitettavasti.

Reviisori Nenä

Nenäpäivän merkeissä tiedoksi syrjinnänvastustaja-Tarjalle: Tuossa orwellilaisessa ajatusrikosheitossa on valitettavasti jossain määrin vinhaa perää. Valtionvirastossa voi nykyisinkin saada potkut neuvostovastaisuudesta eli poliittisista syistä.

Ainakin jos merkittävä osa henkilöstöstä ja luottamushenkilöistä on 70-luvulta talossa olleita taistolaisia, joita muunlaiset mielipiteet esimerkiksi Georgian sodasta ja Karjalan palautuksesta eivät miellytä. Tekosyyksi syrjinnälle keksitään vaikkapa suosittu rasismikortti, esim. näin
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/103214-virkamiehille-lupa-valittaa#comme...

Reviisori Nenä

Nenäpäivänä voi tosiaan huomata että viharikos se saattaa olla poliittinen irtisanominenkin 70-luvun stalinistityyliin. Sen verran ovat oppineet että sanaa neuvostovastaisuus ei enää käytetä kun joku leimataan, mutta venäläisvastaisuus tai rasistinen ovat sopivia termejä ja lyömärukkasia.

Ero on asiallisesti ottaen se, että vanha kunnon neuvostovastaisuus oli ja on useimmiten totta, mutta mitään venäläisvastaista tai rasismiin viittaavaakaan ei löytynyt tuossa yllä olleen linkin esimerkissä:
"viraston johto joutui muuttamaan virallista asiakirjaa, jossa minun oli väitetty kirjoittaneen rasistisesti. Jotkut talon vanhat taistolaiset olivat keväällä 2009 loukkaantuneet kirjoituksistani henkilöstön mielipidefoorumilla. Olin maininnut, että Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen ja venäläiset miehittivät Viipurin läänin 1939-1944 sekä että Viro oli myös venäläismiehityksessä 1940-41 ja 1944-1990. Ulkoministeriössä muistelen Ilmari Susiluodon joutuneen joskus samanlaisen potku-uhan kohteeksi Karjala-lausuntojensa johdosta."

Juttu selvitettiin ja syytön sai oikeutta tällä kertaa. Rikollisia eli syytösryöpyn alkuunpanijoita ei missään vaiheessa paljastettu, vaan jatkavat viroissaan. Saattavat olla talosta tai ulkopuolelta esim. J. Bäckmanin tukijoukoista tai sitten vaikka Tehtaankadulta ja paikallisen venäjäseuran kontrollipiireistä. Joka tapauksessa olivat saaneet ajojahtiin ja potkuyritykseen mukaan talon lakimiehen ja pääjohtajankin allekirjoituksen.

salakankee

Vanha idea - se on sama kuin että ajatus olisi syntiä - kuten uskovaiset sanovat!

Jos demonstroimme asiaa; näytämme terveelle miehelle naisen alapään kuvaa, joka on niin kuin kaikki venttiilit valmiina huoltoa varten siinä, ja sitten kysytään, mitä kuva toi mieleen!

Onko kuvalla johdatus se rikos vai itse se ajatus joka siellä päässä syntyi kuvan näkemisen jälkeen - se rikos/synti vai miten se meni

Mila F

Onko sinullakin sellainen stereotyyppinen syntikäsitys, jossa kiukkuiset uskovaisakat tunkevat saluunanovesta sisään ja rupeavat hutkimaan äijiä käsilaukuilla samalla kun julistavat? :D :D

Tuommoisen demonstraatiokuvan nähdessään terve kristitty mies ajattelee ensin seksiä, sitten seksiä ja sitten kun on mahdollisuus, painuu vaimonsa luokse hakemaan seksiä. Mitä kuvittelit ... niinku ... Raamatulla päähän ja seksi pois ajatuksista? Hih!

Ei viitsi käyttää sanaa synti tässä yhteydessä, kun siihen sanaan on sisäänrakennettu myös omatunto ja moraali, mistä näillä presidentillisillä aivopieruloilla ei ole hajuakaan. Minusta vanha kunnon Orwell on jo keksinyt hyvän pyörän, jolla on juuri täsmälleen tuo hakemasi idea. Siinä ajatusrikoksen muodostaa vain heteroseksin ajatteleminen eli jos sinut saadaan kiinni pussaamasta vastakkaista sukupuolta, se on osoitus siitä, että vihaat ja halveksit sukupuolisia vähemmistöryhmiä. Semmoinen on tulevaisuus, jos emme tee mitään.

Voidaanko olla kaverit näillä selityksillä, vaikka minä olenkin syntinen kristitty?

Haggis

Sanottakoon nyt ensiksi, että ns. viharikokset ovat halveksittavia tekoja.

Toisekseen, yllämainittu toteamus ei poista sitä tosiasiaa, mikä on ollut Halosen profiili koko hänen presidenttikautensa ajan. Hän on valehdellut tai huijannut äänestäjiä väittämällä olevansa koko kansan presidentti. Hänellle Suomen kansan tai äänestäjien enemmistö on pikemminkin ongelma ja este hänen henkilökohtaisille pyrkimyksilleen.

Maailma ja Suomi ovat täynnä erilaisia ongelmia, mutta presidenttimmme on profiloitunut lähinnä niiden ongelmien ajamiseen, joissa suomalaisten enemmistö on ikäänkuin syytettynä.

Kaikille ajatteleville ihmisille on päivän selvää, että Halosen sydäntä lähinnä ovat olleet kehitysmaat, feministit, seksuaalivähemmistöt, maahanmuuttajat jne... Vaikka nämä asiat ovat trendikkäitä ja näyttävät hyväksyttäviltä sinällään, niin tällaisiin asioihin yksipuolisesti keskittyvää henkilöä ei voida parhaalla tahdollakaan kutsua koko kansan presidentiksi.

Onko Suomen kansa tyhmää, kun se on kaksi kertaa valinnut tällaisen edustamaan itseään? Demokratia ei tosiaankaan toimi aina oikein, mutta onhan meillä kuitenkin vaalit edessä. Ehkä Halosesta ollaan opittu jotain. Oppirahat pitää demokratiassakin maksaa. Toivottavasi samaa virhettä ei äänestyspaikoilla tehdä enää uudelleen.

Being a Lutheran is truly all about Jesus.

”Jos joku sanoo rakastavansa Jumalaa, mutta vihaa veljeään, hän valehtelee. Sillä se, joka ei rakasta veljeään, jonka on nähnyt, ei voi rakastaa Jumalaa, jota ei ole nähnyt.” (1. Joh. 4:20)

Hyvä, että presidenttimme ottaa kantaa hyvin tärkeään aiheeseen. Kiitos siitä hänelle!

Kunpa Suomen Tasavallan Presidentti Tarja Halonen toisi lisäksi esille sen, miten äärettömän tärkeää on, että maassamme säilyy kristillinen kasvatustyö. Vain perinteisen, klassisen kristinuskon säilymisen kautta maassamme säilyy rauha! Tämä on täydellisesti totta. Tätä ei kukaan voi oikeasti kiistää, vaikka miten yrittäisi.

Tarvitsisimme maahamme kipeästi laajaa Pyhän Raamatun opetusta. Voisivatko televisiokanavat mahdollistaa tämän? Tiedän, että ohje on yllättävä maallistuneessa maassamme, mutta esitän sen silti. En tarkoita tällä vain TV 7 kanavaa vaan kaikkia kanavia. Emme kertakaikkiaan saa ottaa irtiottoa Pyhästä Kirjasta, joka todella opettaa meille muun muassa lähimmäisen hyväksymistä ja jokaisen ihmisen ihmisarvoa. Pyhä Raamattu ei myöskään hyväksy itsekkyyttä ja ahneutta, joista on tullut yleisiä, vakavia syntejä. Syntiä ei saa suvaita ja syntiä on se, että vihaa lähimmäistään vaikkapa ahneuden kautta. Täysin syrjään joutuneen ihmisen ihmisarvo on sama kuin kaikkein suurimman yrityksen tai viraston johtajan ihmisarvo. Tämä on jo pitkälti unohdettu.

Usein tuntuu pahalta, kun hyvin monien ihmisten päällä on niin kalliit vaatteet, ettei moni voisi sellaisista ikinä elämässä uneksiakaan. Ei ole väärin olla rikas tai menestyvän yrityksen johtaja, mutta ahneus ja ihmisten eriarvoistaminen ovat väärin. Ahne ihminen ei voi olla onnellinen. Ahneus myrkyttää ilmapiirin.

Joka vihaa lähimmäistään, on yhä vielä pimeydessä. (Pyhässä Raamatussa kohta)

Kristitty ei koskaan vihaa esimerkiksi maahanmuuttajia tai pakolaisia, mutta tuo esille sen, mikä on syntiä. Emme saa hyväksyä syntiä. Emme voi hyväksyä vieraita uskontoja, mutta meidän tulee kunnioittaa jokaista ihmistä ja olla auttamassa esimerkiksi pakolaisia sopeutumaan maahamme. Me saamme myös iloiten kertoa heillekin, että Jeesuksessa Kristuksessa kaikki hirveimmätkin synnit on sovitettu ja että usko Jeesukseen tuo turvallisen pohjan elämälle ja se pohja kestää ja vie kerran perille Taivaan Kotiin. Evankeliumi on Totisesti Ilosanoma. Se on kaikkein suurin sanoma koko maailmassa.

Kristityn tehtävä on suojella niitä, joita vainotaan. Jokaisella ihmisellä on täysin yhtäläinen ihmisarvo. Ketään ei saa vihata!

Marko Paananen

Kirjoitin sen aamulla vilpittömin mielin, mutta nyt se on viety pois.

Niin käy pian minullekin, onneksi odottavan aika ei käy pitkäksi. No, tuoltako ne popliinitakkiin pukeutuneet, jo tulevatkin?

Teen taas vihaisen ajatusrikoksen ja arvannet kehen se kohdistuu.

ps: freeseppolehto

Mila F

Kohta on ajatusrikollisia vankilat täynnä. Ei taideta saada edes niitä jalkapantoja, kun ne eivät estä nettikirjoittelua.

Ennen vanhaan joutui häpeäpaaluun kirkonmäelle, mutta modernimpi versio siitä taitaa olla ruoskinta presidentinlinnan edessä. Tämä on nyt varmaan sitä edistystä. Toivottavasti saan pitää Aino-tohvelini edes.

ristoi

Otsikosta ajattelin, että lopultakin presidenttimme on vähintään lievästi paheksunut enemmistösuomalaisten ampumistapauksia (Skupolli ja Åkerlund nyt ainakin ovat olleet julkisuudessa joukkomurhaajina). Eipä näytä olevan aihetta paheksuntaan Halosen mielestä.

"Olisi hyvä muistaa välillä harmaa ja hillitty käytös, joka suojaa..."
Tämän voisi edellisiin yhdistettynä tulkita myös "uhreissakin oli vikaa".

Vaikka ei voikaan kiistää, etteikö sitäkin puolta asioissa olisi, josta presidentti Halonen puhuu, niin hän on mielestäni jälleen epäonnistunut olemaan enemmistösuomalaisten presidenttinä.

Tulevissa vaaleissa pitää muistaa äänestää oikein, ettei tarvitsisi katua, niinkuin minä kadun, että äänestin yhden kerran Halosta.

karjala

halonen varmaan tarkoittaa: ex-naisystävän kurkunleikkausta sellon ampumistapausta, porvoon mc donalds ampumatapausta, turkkilaisten vale pankkiryöstöä tai tätä tapausta, kun helsingissä siivoja raiskasi useita kertoja työntekijän liikkeen sulkemis ajan jälkeen

TapioTTT

Ei mitään hys hys raaat tapot ja raiskaukset senkun vain yhteiskunnassamme lisääntyvät mutta jos joku todella kuvitteleen ettei tällaisilla raaoilla surmilla ja raiskauksilla ole mitään vaikutuksia yhteiskuntaamme niin he ovat todella väärässä sen tulee todistamaan seuraavat eduskuntavaalit.

Olisiko polliisi Paaterokin aika palata palvelemaan ja suojelemaan omaa kotimaataan ja kansaansa ja jättää Viljasen maailmaa syleilevät mielipiteet omaan arvoonsa sillä kylmä lopullinen poliittinen totuus on se että demareitten Halosen valtakausi on tulossa lopulliseen päätökseensä, eikä toivottavasti paluuta samaan suomalaisen yhteiskunnan tuhokierteeseen tämän jälkeen enään milloinkaan jouduttaisi.

Alppisirkka

Thors ja Halonen syyllistyvät rikokseen yllyttämiseen vihastuttamalla ihmisiä. Mikäli toinen tahallaan houkuttelee toisen tahalliseen rikokseen tai tämän rikoksen rangaistavaan yritykseen, tuomitaan tämä yllytykseen syyllistynyt samalla tavoin kuin rikoksen tekijä, nk. rikokseen yllyttäminen. Tästä näyttää olevan tulossa oikein kunnon turpakäräjät!

Varjojen mies

Kuninkaallisiin piireihin kun presidentti oli juuri tottunut eläytymään, tuntuu varmasti tosi ankealta ja turhauttavalta nähdä tuulipukukansaa ja leipäjonoja.

Olen samaa mieltä, että mikäli leipäjonolaisten riehakas käytös ja erivärisesti värikkäät asut vaihdettaisiin Mao-mallisiin harmaanvihreisiin univormuihin, tämä alati pitenevä, kiemurteleva jono sopisi huomattavasti paremmin kaupunkimaisemaan. Harmaa ja hillitty käytös univormuun yhdistettynä antaisi ikäänkuin nöyremmän ja alamaisemman kuvan meistä suomalaisista.

Suomalaisten on nyt vain uskottava olevansa maailman kansoista se, joka ei ansaitse, eikä tarvitse, omia ajatuksia. Pieni ja ylevä eliitti on ajattelua ja päätösten tekemistä varten. Suomalaiselle riittää nöyrä ja alistettu käytös, lakien tinkimätön noudattaminen, verojen tunnollinen maksaminen ja vaaleissa eliittiä äänestäminen.

Varjojen mies

Taidat olla suomalainen. Älä kysy mitään. Älä ihmettele. Älä ajattele. Älä tee mitään. Unohda, että olet olemassa. Maksa verosi suoraveloituksena.

Jos näet somalin ja kurdin tappelevan, olet syyllinen. Sellaista ei näet syytön näe.

jarmolauros

Oikusministeri koventaisi viharikoksen rangaistuksia.
Hän voisi myös koventaa ennen sitä bedofiilien raiskausrangaistuksia, jotka kohdistuvat lapsiin ja aina jossain muodossa pilaa uhrin lopun elämän.
Onko muuten Porvoon nakkikioski surma viharikos, vai oliko uhreina saman saman heimon jäsenet?
Muuten, onko romani rasisti kutsuessaan minua valkolaiseksi?

Mila F

Eipä ole viharikosta Suomen laissa, ei. Mutta sitähän tässä pedataan: Tämä on yhden miehen käsialaa. Mika Illman lanseerasi termin viharikos väitöskirjassaan ja sen jälkeen sitä on istutettu ja sille on luotu sisältöä taviksille mm. YLE:n, Hesarin, Uutispäivä-Demarin yms. vihaan taipuvaisten vasurien välityksin. Ja vot, heti kun sana on saanut yleisen merkityksen ihmisten mielissä, se voidaan siirtää lakiin. Näppärää manipulointia, eikö?

3077

Voisiko näitä ohjeita presidentinkansliasta lähettää myös lakkovahdeille ja keltahaalarisille lakkovahdeille erikoisesti sekä varsinkin irvisteleville ja kiroileville konepellillä istuville lakkovahdeille.

Virastoveijari

Olisikohan käynyt niin, että Halonen olisi valittanut hyvälle ystävälleen Putinille, että Suomessa on liikaa rasismia? Putin siihen: "Niin meilläkin, mutta ongelma on hoidettavissa. Neuvostoliiton vanhoina hyvinä aikoina esiintyi jopa Stalinin arvostelua. Vaikka itse en hänen metodejaan kaikilta osin hyväksykään, on myönnettävä, että reipas väkivaltakoneiston käyttäminen aika ajoin puhdistaa ilmaa."

MURSU

ja eurooppalaisuudelle, ja kristityille, ja heteroille, ja veronmaksajille, ja suomalaisille työttömille, ja suomalaisille mummoille (ulkolaiset jees), ja köyhille, ja sairaille, ja maahanmuuttamattomille (ollu täällä jo syntymästä), ja koululaisten vanhemmille (aivan äskettäin viharikos uhittelua), ja valkorotuisille, ja isäänmaalle, ja autoilijoille, .....jtkuu

Koskisorsa

USA:n Bureau of Justice Statistics on tutkinut väkivaltarikoksia ajanjaksolta 1972-92. Tutkimuksen mukaan 80% maan väkivaltarikoksista tapahtuu samaa rotua olevien kesken.

Vain 20% väkivaltarikoksista koski eri rotua olevia. Näistä 20%:sta:

- 15% oli mustan tekemä ja uhri valkoinen.
- 2% oli valkoisen tekemä ja uhri musta.
- 3% oli muita kombinaatioita.

Ryöstöistä 37% oli rotujen välisiä. Näistä

- 31% oli mustan tekemä ja uhri valkoinen.
- 2% oli valkoisen tekemä ja uhri jotakin muuta rotua.
- 4% oli jotakin muuta rotua olevan tekemä ja uhri valkoinen.

Samansuuntainen tilanne vallitsee tilastojen valossa myös meilläkin. Ei-suomalaiset tekevät suhteessa enemmän rikoksia, kuin suomalaiset.

Nyt sitten se tärkeä pointti. Jos kaavailtua viharikoslainsäädäntöä sovellettaisiin tasapuolisesti kaikkiin, niin sen johtaa siihen, että viharikoksista tultaisiin tuomitsemaan suhteellisesti enemmän ei-suomalaisia, kuin suomalaisia.

Hyvät päättäjät! Tämäkö olikin hankkeen tarkoitus? Voisiko tähän seikkaa saada vielä hieman lisävalaistusta? Näin kansalaisten olisi helpompi arvioida asiaa.

Varjojen mies

Hankkeen tarkoitus on mollata taviksia ja nostaa siten omaa elitististä statusta.

Kaikkien hankkeiden yhteinen tarkoitus on osoittaa olevansa ainesta parempiin virkoihin ja palkkaluokkiin kuin mitä Suomessa suomalaisilla on tarjota.

Aina ylöspäin käy poliitikon tie. Sellaista oksaa ei olekaan mikä olisi hänen arvolleen riittävän korkealla.

Pikku hitlereitä, pikku stalineita, onhan näitä.

Mila F

Halonen on ottanut yhteyttä poliisiin, koska hänen mukaansa "viharikokset" ovat lisääntyneet ja varsinkin netissä.

"- Nyt pitää katsoa tarkemmin, miten vihaperäiset ryhmät muodostuvat nettiin. Vaikka taustalla ovat ihmisten asenteet, on kyse myös riittävästä kontrollin resursoinnista, Halonen sanoi."

OK, nettiin muodostuvia ryhmiä voi tarkkailla ihan lain puitteissa, mutta Suomen laissa ei ole sellaista kohtaa, joka mahdollistaa Haloskan päättämään poliisin resursoinnista yhtään mitään.

Mitä kontrollin resursointi tarkoittaa? Siihen kysymykseen Halonen ei tule vastaamaan sen paremmin tutkivalle journalistille kuin kenellekään normikansalaisellekaan. Ei vaalikarja ymmärrä noin vaikeita asioita. Mitä sanoo eduskunta asiaan, joka on sen päätäntävallassa. No ei mitään, ettei Halonen taas suuttuisi.

Toivon ihan sikana, että seuraava sisäministeri on armeijan käynyt upseeritasoinen poliitikko, jolla on pokkaa kuunnella haistattelut ja sen jälkeen päättää niinkuin on suomalaisten etu. Halosen piilouhkailu omaa kansaansa kohtaan poliisin resursoinnista on suoraan kuolleesta DDR:stä. Ettei vain olisi suoraan Stasista.

Tapanainen

Sisäministeriksi ei saatane koskaan upseeria. Puolustusministeritkin ovat sodan jälkeen olleet siviilejä.

Mutta Sisäministeriön kansliapäälliköksi haluttiin Halosen nimittämän "Rajat auki" Viljasen (sdp) tilalle rajaupseeri, joka EU:n rajavalvontapomona tunsi hyvin ministeriölle kuuluvat tehtävät.

Tämä ei Haloselle käynyt vaan Viljanen runnottiin väkisin hallituksen kannan yli uudelleen tehtävään.

TapioTTT

Tähän sisäasianministeriön todelliseen epäkohtaan on saatava muutos ja se muutos on tehtävä heti kun Halonen lähtee, silloin myös onneksi Viljanenkin lähtee.

Toivottavasti suomeen ei tule enään presidenttiä sdp.stä sen verran pahaa jälkeä tämä viimeinen demariversio on maassa saanut..
Sisäasianminiteriö ei ole ajanut suomen kansan etuja sen jälkeen kun Viljanen pakkonimitettiin Halosen toimesta.
Tämän ministerön sisäinen vallankäyttö tulisi julkisesti selvittää minkä maan tai minkä etupiirin etuja siellä ajetaan eli suomen kansan vaiko pelkästään Halosen ja epämääräisten ulkomaalaisten maahanmuuttajienko.
Suomen Pankissahan on jo Halosen vallankäytöstä yleinen todella varoittava esimerkki siitä mihin tällainen pakkovallankäyttö on pahimmillaan johtanut.

Virastoveijari

Toissapäivänä osuin helsinkiläisellä puistoalueella merkilliseen tilanteeseen: siistiltä vaikuttava herrasmies nyyhkytti puiston penkillä. Empaattisuuteen taipuvaisena lähestyin ja kysyin, mikä vikana. Hän kertoi, että hänen tyttärensä oli juuri joutunut ryhmäraiskauksen kohteeksi. Tapahtuma oli aiheuttanut isässä vihan tunteita. Koska viha tässä tapauksessa kohdistui maahanmuuttajiin isä arveli, että hänen tunne-elämänsä oli jotenkin kieroutunut: toisaalta hän rakasti tytärtään ja oli pahoillaan tapahtuneesta, mutta toisaalta orastava vihan tunne kohdistui maahanmuuttajayhteisöön, jota suojelee immuniteetti. Suomen eduskunnan säätämä kansalaistunteiden laki (L Kansalaisten tunne-elämän säätelystä) sallii kyllä raiskatun vanhempien ns. negatiiviset tunteet yhden tai useamman tyttären raiskaustapahtuman yhteydessä. Laissa kuitenkin todetaan myös, että milloin raiskauksen tekijä on saapunut ns. hauraasta maasta, vanhemmat ovat salassapitovelvollisia. Valtioneuvosto yhteistyössä tasavallan presidentin kanssa vahvistaa vuosittain hauraiden maiden luettelon. Käytännössä nihin kuuluvat kaikki EU:n ulkopuoliset ns. kehittyvät maat.

Ray

Keskustelijat puhuvat pääsääntöisesti eri asiasta käsittäen asian niin, että Halonen hyväksyisi muun rikollisuuden. Varsinkin ulkolaisten tekemän.

Osa keskustelijoista tajuaa asian näin yksinkertaisuutensa vuoksi ja siksi että sana viharikos on liian vaikea.

Osa tietysti ei siedä Halosta, jolloin hänen lausuntonsa ovat aina huonoja.

Koska joukossa on älykkäitäkin keskustelijoita, haluaisin painottaa eri asioiden pitämistä erillään. Viharikos terminä tai käsitteenä ei ehkä ole kaikkein parhaita, mutta sillä tarkoitettujen rikosten määrän lisääntyminen ei taatusti ole hyvä asia.

Täällä olevasta keskustelusta välittyy jonkinlainen kollektiivisen koston oikeutus. Jos kerran ulkolainen raiskaa, niin on oikein että ulkolaisiin kohdistuu myös rikoksia. Asioiden yksinkertaistamista.

Tuukka H.

"Osa keskustelijoista tajuaa asian näin yksinkertaisuutensa vuoksi ja siksi että sana viharikos on liian vaikea."

"Viharikos terminä tai käsitteenä ei ehkä ole kaikkein parhaita, mutta sillä tarkoitettujen rikosten määrän lisääntyminen ei taatusti ole hyvä asia."

Olipa semmoinenkin aika jolloin Suomen laissa tunnustettiin ryöstö, pahoinpitely, raiskaus ja parivaljakko kuolemantuottamus & murha.

Viharikoksista ei ollut tarpeen puhua, koska maahanmuuttajien raiskaama suomalainen oli rikoksen uhri siinä missä suomalaisten hakkaama maahanmuuttaja. Kanssaihmisen vammautuminen, tuska tai kuolema olivat tärkeämpiä huolenaiheita kuin se, olivatko ne toiselle ihmiselle aiheuttaneet vihan vai himon vai ahneuden vai alkoholin vallassa.

Tämä asetelma alkoi mädätä siinä vaiheessa kun maahanmuuttajien tekemistä rikoksista ei puhuttu, niiden tekijöitä ei pidätetty ja ne harvat jotka pidätettiin pääsivät armeliaammalla tuomiolla kuin nettipiraatti tai veronkiertäjä.

Ihmiset alkoivat menettää uskoaan lakiin ja vihata kuin koira veräjästä pääseviä rikollisia.

Poliitikot säikähtivät: "kansalaiset ovat vihaisia!" ja alkoivat sorvata mielenilmauksen ja vihan tuntemisen kriminalisointia.

- - -

onko tarpeeksi yksinkertaista, Ray, vai käytetäänkö vallan lastentarhan kieltä jotta vähättelemäsikin ihmiset ymmärtäisivät?

Alppisirkka

Hammurabia pidettiin aikanaan aikansa viisaimpana miehenä. Hänen viisautenaan oli asioiden yksinkertaistaminen ymmärrettävään ja hyväksyttävään muotoon eli hammas hampaasta... On ehdottoman epäoikeudenmukaista ja kansalaistemme tasa-arvoa vääristävää, jos samasta rikoksesta tuomittaisiin lisärangaistus ns. vihasyihin perustuen. Harvalla ihmisellä on esimerkiksi henkirikoksissa suuri rakkauden tunne valloillaan viipaloidessaan uhriaan, eiköhän tuo viha ole kohtuullisen usein taustalla?

Kim Lindblom

Presidentti ja itsensä arvojohtajaksi korottanut Tarja Halonen on huolestunut viharikosten määrän kasvusta Suomessa, kertoo Savon Sanomat. Halonen sanoi mielenterveyspäivillä Kuopiossa olleensa asian tiimoilta yhteydessä poliisijohtoon.
- Nyt pitää katsoa tarkemmin, miten vihaperäiset ryhmät muodostuvat nettiin. Vaikka taustalla ovat ihmisten asenteet, on kyse myös riittävästä kontrollin resursoinnista, Halonen sanoi.

- Trendinä on ollut yksilöllisyys ja julkisuushakuisuus. Ihmiset näyttävät tunteensa voimakkaasti ja kielenkäyttö julkisuudessa on koventunut. Olisi hyvä muistaa välillä harmaa ja hillitty käytös, joka suojaa ja antaa toisten olla rauhassa, presidentti muistuttaa lehden mukaan.

Just niin. Eli ihmisten asenteita pitää arvojohtajamme mielestä kontroloida. Harmaan ja hillittyän käytöksen vaatiminen tuntuu ainakin minusta oudolta Halosen suusta. Eikö Halonen juuri kesällä esiintynyt ”pride”-tapahtuman ylimpänä suojelijana. Onko se, että ”mies” pukeutuu pelkästään strutsinsulkiin keskellä pääkaupunkia ja vaati kuolemaa perinteisille perhearvoille harmaata ja hillittyä käytöstä? Mitä ovat tämä internetin viharyhmät ja miten vaarallisia. Ovatko ne esimerkiksi vaarallisempia kuin eräät etniset ryhmät jotka katsovat oikeudekseen ampua hampurilaisravintolassa kolme ohikulkija jotka eivät ymmärrä heti tarjota heille tupakkaa? Näitä tapahtumia arvojohtajamme ei ole kommentoinut lainkaan. Eikö tässä olisi voinut vaatia harmaata ja hillittyä käytöstä? Vai onko niin, että harmaa ja hillitty käytös on varattu ainoastaan valtaväestön edustajille?

http://lindblomkimi.blogit.kauppalehti.fi/

Judgement Day

Siellä ei koulun rehtoria tai koulun tolkuttoman mamumyönteistä ilmapiiriä liiemmin kehuta.

"Tämä tyttöjengi (somali) on riehunut jo pitkään Mustakiven ala-asteen koulussa ja Vuosaaressa.Koulun rehtori on tietoinen tästä,mitään ei ole tapahtunut vaan tilanne on menossa todella vaaralliseksi. Täytyykö jonkun menettää henkensä ennen kuin koulu ja lastensuojelu puuttuu asiaan oikealla lailla.
Somalilasten vanhempien kanssa keskustelu ei johda mihinkään vaikka on tulkki mukana."

"Lapseni on Mustankiven ala-asteen koulussa ja saanut somaleilta turpiinsa viimeisen kolmen vuoden aikana kahdesti välitunnilla. Toisella kerralla tuli melkein poskihampaat poskesta läpi ja puoli päätä turvoksissa. Koululta soitettiin ja kerrottiin että pientä nahinaa oli ollut, ja että lapsesi on nyt tuolla vähän rauhoittumassa - ei mitään vakavaa. Menin paikalle ja lähtö lääkäriin tuli samantien. Tein rikosilmoituksen pahoinpitelijästä (somali), mutta en ole mitään kuullut asiasta nyt vuoteen."

"Koulun rehtori ei halunnut tavata minua asiaan liittyen, eikä vararehtorillakaan ollut aikaa. Lyhyen sähköpostiviestin sain, jossa todettiin että pahoinpitelijä saa välituntikieltoa loppuviikoksi. (!) Eikä muuta.
Itselle on jäänyt sellainen kuva kyseisestä koulusta, että ulkomaalaistaustaisten oppilaiden hyvinvointi on etusijalla - kotimaisten lasten kustannuksella. Ainakin lapsen kertoma jokapäiväisestä elämästä kyseisessä koulussa on aika karua kuulemaa.

Ymmärrän toki että haasteita on paljon, kun koulun oppilaista on varmaankin noin puolet muualta tulleita. Miksi näin on, on sitten jo toinen kysymys..."

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=385512

kaijakuopila

Onhan se poliitikoilta sikamaista lai,ionlyöntiä suomalaisia kohtaan mistä mm Judgement Day kirjoittaa. Itse muutin pois jo venäläisaten rikollisten alta Hgin Krunikasta kuten tuttunkin. Olen isänmallinen ihminen ja haluan pitää yhteydet Suomeen.
Missään muussa maassa ei olle niin rähmällään islamismiin kuin Suomessa. Vilkaiskaamme presidenttiämme .

TapioTTT

Kyllä tämä mamusotku menoa on, harmittaa vain että omat tyhmät poliitikomme tuhoavat tyhmyyksissään kauniin ja rauhallisen maan ja koko yhteiskunnan.

Ei suomalaisilla ole jätetty muuta mahdollisuuutta kuin seurata samaa käytäntöä mikä vallitseen muissakin euroopan maissa eli muuttaa asumaan omille alueilleen joissa nämä tuhansien vuosien aikana hyviksi todetut kansalliset perusarvot edelleen toimivat, harmi että maa tuhotaan mutta näin kotimaamme nykypolitikot tänään vain tyhmyyksissään toimivat.

Ray

Vaikka Nurnberg olikin puhdas näytösoikeudenkäynti tarkoituksena yksinkertaistaa tulevaa historiantulkintaa ja rajata sotarikolliset vain lähinnä saksalaisiin, niin silti sinun höpinäsi on käsittämätöntä. Se on tolkutonta, vaikka hyvin tiedämmekin juutalaisiin kohdistetun järjestelmällistä vainoa ja tuhoamista ympäri Eurooppaa. Holocaust ei ollut vain saksalainen projekti, kuten on annettu ymmärtää. Ranska on hyvä esimerkki ja myös pohjoismaat itäistä Eurooppaa unohtamatta.

Sotarikoksiin syyllistyivät voittajat ja myös juutalaiset. Voittajien totuus on aina eräänlainen valhe. Holokaustista on ilmestynyt hieno suomalainen tutkimus.

Vaikka holokausti on paljon kuviteltua monisäikeisempi kokonaisuus, ei sinun möykkäämisessäsi ole tolkkua.