Sunnuntai 21.7.2019

Perussuomalaiset julkaisi nimilistan – ”Nämä henkilöt kiihottivat vihapuheisiin”

Luotu: 
26.8.2015 10:01
Päivitetty: 
26.8.2015 10:19
  • Kuva: Uusi Suomi
    Kuva
    Perussuomalaiset julkaisi nimilistan tänään.
|

Perussuomalaiset on julkaissut Tuumaustunnillaan nimilistan henkilöistä, jotka puolueen mukaan ovat kiihottaneet vihapuheeseen. Perussuomalaiset korostaa kansanedustaja Olli Immosen (ps.) tapauksessa, että poliisi ei ole löytänyt Immosen toiminnasta mitään rikokseen viittaavaa.

- Seuraavat henkilöt jatkoivat KRP:n päätöksen jälkeenkin perussuomalaisten panettelua ja solvaamista sekä kiihottivat kansalaisia ja mediaa uhkaaviin vihapuheisiin: Eero Heinäluoma, Antti Rinne, Tytti Tuppurainen, Erkki Tuomioja, Li Andersson, Ville Niinistö, Henna Virkkunen, Antti Vuorenrinne, Pekka Vennamo, Kimmo Grönlund, Jan Sundberg, Juha Suonranta ja Atte Jääskeläinen, Perussuomalaiset toteaa.

- Haluamme näiltä henkilöiltä vastauksen seuraavaan kysymykseen: Ymmärrättekö, mitä toimintanne tekee yhteiskuntarauhalle?

Listan nimistä Heinäluoma, Rinne, Tuppurainen ja Tuomioja edustavat SDP:tä, Andersson vasemmistoliittoa, Niinistö vihreitä ja Virkkunen kokoomusta. Atte Jääskeläinen on Yleisradion vastaava päätoimittaja.

Li Andersson vastasi heti Twitterissä perussuomalaisille. Lue lisää tästä!

Olli Immonen itse ilmoitti eroavansa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä määräaikaisesti. Lue lisää tästä.

Keskustelua aiheesta Uuden Suomen blogeissa: 
Henkilöt: 
Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

Esa Annala

Hmm. Persut jahtaavat yhteiskuntarauhaa sensuurin ja fasististen ja väkivaltaisten ääriliikkeiden, kuten Suomen Sisu, Sarastuksen toimitus, SVL jne avulla. Demokratian riemuvoitto. Pääsinkö nyt vihapuhelistalle, vaikken olekaan seksikkäästi julkisuuden henkilö? Putkoselle jo ilmoittauduin taannoin, kun hän uhkaili kansaa oikeustoimilla.

Jos ihmiset eivät kärsisi persujen vihasta ja valehtelist, tämä olisi popcornien arvoista viihdettä

Olli-Pekka Lindgren

Kerro yksikin lupaus, jonka PS on pitänyt? Saiko Kreikka kumminkin tukipaketin?
Tuleeko maahanmuuttajia nyt ennätysmäärä? Leikataanko pienituloisilta?
Minulle on jäänyt hieman epäselväksi, onko puolueella jotain omia tavoitteita jäljellä, vai nuoleeko ne vain kokoomuksen takalistoa?

Jere Majava

Katsotaanpa, ymmärsinkö varmasti oikein? Vallassa oleva hallituspuolue siis julkaisee listan yhteiskuntarauhaa uhkaavista henkilöistä, koska nämä ovat arvostelleet puolueen kansanedustajan puheita ja toimintaa. Sanokaa että tämä ei ole totta!

Annamari Salokannel

Nyt liikutaan niin syvissä vesissä, että en olisi uskonut tällaisen olevan mahdollista Suomessa. Kannustan kaikkia ilmoittautumaan persulistalle, samaan tyyliin kuin tanskalaiset kantoivat keltaista tähteä. Missään nimessä en kannusta väkivaltaan, mutta yhtenäisenä ja päättäväisenä rintamana meidän tulee asettaa rajat.

Hannu Taskinen

Olihan Virkkusen kirjoitus aikanaan aivan ylilyönti.
En olisi odottanut kokeeneeltä poliitikolta.
Rinne ja Heinäluoma sitten, veläkin pitäisi eduskunnan jatkaa samaa rasisti jauhamista.
Kannattaisi heidänkin lukea presidentin puhe moneen kertaan.

Annamari Salokannel

Nyt liikutaan niin syvissä vesissä, että en olisi uskonut tällaisen olevan mahdollista Suomessa. Kannustan kaikkia ilmoittautumaan persulistalle, samaan tyyliin kuin tanskalaiset kantoivat keltaista tähteä. Missään nimessä en kannusta väkivaltaan, mutta yhtenäisenä ja päättäväisenä rintamana meidän tulee asettaa rajat.

Vem Där

Mikä Perusuomalaisten Työmiehen Tuumaustunti. Noi äijät jotka siinä istu ei ole koskaan tienannut alla 3500 euroa kuussa. Taas yritetään meitä köyhiä huijata.

Kohta ne varmaan julkaisee listan jossa on nimiä Suomen Kansasta jotka tienaa alle 1500 e kuussa tai on työttömänä. Että voivat istua ja nauraa meille.

Pauli Laasonen

Onhan poliisi todennut että Immosen puheissa ei ollut mitään laitonta ei tähän maahan tarvita mitään toveri tuomioistuinta, nyt on aikoihin eletty kun noin korkealta taholta yritetään sananvapautta rajoittaa. Hyvä että presidentti on huomannut tämän. Tämmöisellä tuomitsemisella tarkoituksena ei ole niinkään Immosen mollaaminen vaan itsensä tekeminen joksikin messiaaksi!

Olli Juntunen

Ainakin Henna Virkkusen tulisi pyytää anteeksi. Hän väitti Immosen levittäneen viestiään joukkomurhan muistopäivänä, mikä sitten levisi muuallekin tiedotusvälineissä. Ilmeisesti vasemmistolaisten mielestä valehtelu ja mustamaalaus tulee hyväksyä, jos kohteena on perussuomalainen.

Panu Saarela

Voi tätä tekopyhyyden määrää: "Perussuomalaiset korostaa ettei poliisi ole löytänyt Immosen toiminnasta mitään rikokseen viittaavaa". Vaikka toiminta ei ole rikollista, se voi silti olla eettisesti tuomittavaa, törkeää. Miksi Immonen eroaa ja persut helpotuksesta huokaisten sen hyväksyy, jos Immonen ei ole tehnyt mitään väärää? PS. Lienee muuten todennäköistä, että menettely on etukäteen sovittu puolueen johdon ja Immosen välillä.

Timo Lahti

Tuntuu olevan oikea lista nykyisistä vihamielisistä rasiteista, jotka mustamaalaavat suomalaisia. Onneksi tämä lista on julkinen, eikä salainen niin kuin STASI-lista on. Toivoisin avointa keskustelua asiasta kuten meidän presidentti Sauli Niinistö totesi.