Perjantai 19.4.2019

Aikuinen mies anasti alapääsuihkun

Luotu: 
6.1.2011 09:20
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva

Hämeenlinnan poliisi kertoo keskiviikkona sattuneesta anastuksesta Kanta-Hämeessä. Terveysasemalla asioinut mies anasti wc-tiloista alapesuihin tarkoitetun bideesuihkun ja siihen kuuluvan letkun. Poliisi kuvailee miestä "aikuiseksi".

Kanta-Hämeen poliisi tietää miehen henkilöyden. Tätä odottaa korvausvelvollisuus ja sakko.

 

 

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

moro

Mikä tuossa jutussa on outoa?
Varkaus se ei ole, koska me kaikki ihmiset varastamme elämämme aikana. Toiset enemmät, ja toiset vähemmän.
Kaikki varastamme.

Varasti alapääsuihkun, siihen outous liittyy.

Kysymys kuuluukin: Onko Hämenlinnan poliisille alapään peseminen outo ilmiö....Siis, miespoliisien? Onko Hämeenlinnan poliisilla alapäätä lainkaan, kun perinteisestihän poliisilta puuttuu yläpää.

Voisiko joku Hämeenlinnanlainen poliisien asiakas kertoa, haiseeko Hämeenlinnan poliisiasemalla pesemättömät alapäät.

Minä kerron Hämeenlinnan poliisille asian, joka heillä ei ilmeisesti vielä ole tiedossa:
MYÖS MIEHET PESEVÄT ALAPÄÄTÄÄN. Ihan laajalta alueelta, kattaen molemmat osastot...... Siis, siistit miehet- ja muiden kaupunkien siistit poliisimiehet.

Minke

Minusta tämä uutisointi on kauniissa harmoniassa sen sanitaarisen globaalitosiasian kanssa että hämäläissyntyinen Eija-Riitta Korhola ón seikkailut Uuden Suomen Puheenvuorossa saturoitunut kuukautisside kädessään jonkun afrikkalaisen viraston vessassa, josta paikallisen heimon ilmeisesti aikuinen mies oli anastanut viemäröinnin, roskikset ja vessapaperinkin.

Uusi-Suomen luetuimpien 2010-uutisten top 10 listaus männä viikolla vahvisti käsitystäni siitä, että verkkolehden nimi olisi jo ansaitusti Camp-Suomi tuon pikkusievän ja so-last-century "Uuden" joutaessa aivan hyvin vihreille kierrätykseen. Vuoden 2011 alku on todella linjakas, lupaava ja vahva, myös Puheenvuoro- puolella :).

mr_kalle

Tämän suur-rikoksen tutkimiseen Kanta-Hämeen poliisilta on mennyt kaikkien poliisien työpanos viimeiseltä puolelta vuodelta.

Lisäksi vakavan rikoksen tutkimukseen on käytetty KRP:n ja muiden isompien poliisilaitosten henkilöstöä huomattavasti.

"Kanta-Hämeen poliisi tietää miehen henkilöyden."

Odotettavissa on suuri poliisoperaatio, jolla tämä vaarallinen rikollinen saadaan kiinni. Kansalaisia kehoitetaan pysymään kotonaan ja pitämään ovet lukossa, koska on odotettavissa tulitaistelu poliisien ja rikollisen välillä.

Seuraavaan kymmeneen vuoteen ei sitten Kanta-Hämeessä odotetakkaan muita yhtä vakavia rikoksia.

Ja Kanta-Hämeen rikospoliisin koko henkilöstö tulee saamaan tämän vaikean rikos-selvittelyn takia "vuoden poliisi" pokaalin sekä 500% palkankorotuksen.