Keskiviikko 19.6.2019

MTV3: Jäälohkare tappoi kävelijän – varoitus taloyhtiöille

Luotu: 
10.1.2011 18:05

Iäkäs mies ohitti taloyhtiön varoitusmerkin ja kuoli jäätyään katolta tippuneen jäälohkareen alle Helsingin Hakaniemessä maanantaina. Poliisi tutkii, olivatko taloyhtiön varotoimet riittävät, kertoo MTV3.

Poliisin mukaan lumesta ja jäästä varoittaminen on taloyhtiön vastuulla. Poliisi kehottaa kaikkia taloyhtiöitä tarkastamaan katon tilanteen ja asettamaan riittävät varoitukset kadulle.

Hakaniemeläinen taloyhtiö varoittikin tippuvasta lumesta varoitusmerkillä, mutta merkin pystyi ohittamaan.

Poliisi selvittää nyt, onko tapaus rikos vai onnettomuus. Päivystävän komisarion mukaan pahimmassa tapauksessa rikosnimikkeenä voi olla kuolemantuottamus.

–Tässä nimenomaisessa tapauksessa taloyhtiö oli ryhtynyt toimiin vaaran vähentämiseksi. Tutkinta arvioi olivatko toimenpiteet riittävät, sanoo päivystävä komisario MTV3:lle.

Muut asiasanat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

donCarlos

Kun kerran varoitusmerkit on asetettu, niitä on syytä noudattaa. Jos niiden välistä kulkee, kuten itsekin näin tänään usean ihmisen tekevän, saa syyttää vain itseään. Ilman varoitusmerkkejäkin pitäisi muistaa, että vaara saattaa vaania "nurkan takana".

dTvaKA2Q

Räystäät tippuvat keväisin, mutta kun vielä ei ole kevät, niin taitaa ne jäälohkareet sitten tippua, siellä räystäiden äärellä.

Kuinka sulaa vettä pisaroivan jäälohkareen alle jäämiseen voi kuolla?

Kraana voi tippua, tai jäädä tippumaan, myös toimituksessa, mutta ei kai se tarkoita että itse kraana irtoisi putkensa päästä ja putoisi alas.

Tipoittain alas tuleva, tai sitten sellainen, josta tulee ainetta tipoittain, tippuu. Muut esim. putoaa.

Toimituksesa voisi harrastaa tipatonta ja tippumatonta tammikuuta.

TV-pappa

puoliso, kirjoittelevat tästä viharikoksena, joka vain meni pieleen, kun sattui väärä henkilö alle, niin tässä olisi vähän tärkeämpääkin mietittävää, tässä maahanmuuttokotouttamisessa. Vai löytyykö näiden uusien vieraidemme lähtömaista tällaisia patsaita kuten Havis Amanda tai Tampereen Hämeensillan alastonpatsaat? Joten vähintäin pitäisi vaatetta saada, tai mieluimmin purkaa kokonaan. Se purkaminenhan antaisi selvän merkin, että todella rakastamme näitä vieraitamme, ja haluamme kunnioittaa heitä yhtä vilpittömästi kuin maahanmuuttoministerimme. Vai olisiko sitten parempi, että vieraat alkavat itse vastaaviin toimenpiteisiin, oikein ensin äärimmilleen ärsytettyinä, ja tuntien tulleensa tänne pilkattaviksi??
Minä en tätä keksinyt, mutta täältä löytyy alkuperäinen uutinen. Ei tarvitse kuin alku kuunnella tuosta tämänpäiväisestä maanantaista, niin ymmärrätte asiaa, vähän paksumpienkin filtterilasien läpi. Joko huomenna kaatuvat?

http://www.radio957.fi/index.php?tmpl=trenews