Sunnuntai 21.7.2019

”Perussuomalaiset ajaa itseään nurkkaan – onneksi”

Luotu: 
30.1.2011 16:45
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi.

Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi hyökkää jyrkästi Perussuomalaisten ja puolueen puheenjohtajan Timo Soinin kimppuun. Laturin mielestä Perussuomalaisten perjantaina julkistamat tavoitteet osoittavat, että puolue on "vallanjanoisena" valmis joustamaan periaatteistaan.

Laturi tulkitsee, että ainoa todellinen kynnyskysymys perussuomalaisille on EU-jäsenyyden mainitseminen perustuslaissa.

- Onneksi näyttää siltä, että perussuomalaiset ovat ajamassa itseään nurkkaan. Soinin kynnyskysymykseksi nostama EU-jäsenyyden mainitseminen perustuslaissa on puhdasta populismia ja samalla asia, joka voi sulkea Timo Soinin ministeritien, Laturi toteaa tiedotteessaan.

 

Henkilöt: 
Paikat: 
Jaa artikkeli:

Kommentit

köpös

Puolue Salaatinpurijoiden Maailmanpelastajat vaativat siis sähkön vapaata saatavuutta seinän naaraskappaleesta ja ydinvoiman täyskieltoa-tosin laturikin ladattava vihreiden palvomasta ydinvoimalasta. Ei nyt sillä,että maansa myyneitähän riittää Smp.n perillisiä myöten. Tokkopa EU.ta kaatamaan Soinikaan lähti vain valtaa tavoittelemaan. Ehei,ei se sisältä myyräntyötä tehden kaadu...vaan syö kenet vain, kuten Hassin ja Soinin...

TV-pappa

PerSuja vastaan. Ja kustannuksistakin välittämättä, jos on varaa millä mällätä. Sasin ja Ahtisaaren taustajoukot, Folktinget ja Svenska kulturfonden, laittoivat likoon vaatimattomasti 320 000 euroa, KIMPASSA-nimiseen "ilmaisjulkaisuun". Ja taatusti lopputulos on luullusta täysin päinvastainen, koska keinot ja argumentit näyttävät olevan kovinkin heppoiset. Paljonkohan sille walesilaiselle konsultillekin maksettiin siitä asiantuntijaneuvosta, että omaa jalkapallomaajoukkuetta kannattaa käyttää omien etujensa ajajana. Eipä tainnut juolahtaa, että täällä tämä temppu on lähinnä pähkähullua, kiitos Suomen jalkapallomaajoukkueen maailmanmaineen. Yhtä pähkähullua on vetää Suomen K-kauppiaat lokaamaan maineensa pakkoruåttittajiksi, ja varmasti useimmat vasten tahtoaan. Ainakin minä olen aikonut jättää nämä K- eli ICA-kauppiaat rauhaan ainakin kesäkuun alkuun asti, ihan vain periaatteesta. Vaikka tämän sekoilun pääsyynä onkin K-liikkeen pelkän ylimmän johdon saamassa, luultavasti sangen avokätisessä, maallisessa hyvässä. Ellet ole jo saanut PIRKKA-lehteä postiluukusta yllättäen ja pyytämättä, niin lisätietoa löytyy täältä eilisistä kommentteista aivan loppupuolelta, useampiakin:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/108594-ruotsin-kieli-pois-suomen-perustu...

NotSoBraveNewWorld

.. on päivänselvää, että Soini on ns. "Väärä profeetta": Pelkkä pehmeä tyynyt, johon kansa saa purkaa pettymyksensä, jonka jälkeen sama riisto jatkuu.

Listaa pitäisi jatkaa:

- Ero EU:sta

- Ero EMU:sta

- Suoran sveitsiläistyyppisen demokratian käyttöönotto

Laturille sanoisin, että Vihreät ovat jo ajat sitten maalanneet itsensä nurkkaan IPCC:n lahjoittamalla vihreällä myrkkymaalilla.

Shaugen Euman

Olipas ala-arvoinen kommentti sellaisen puolueen edustajalta, joka on myynyt koko aatteensa parista ministerinpaikasta.
Sitä paitsi mitä ihmeen populismia se on, että uskaltaa vastustaa jotain asiaa kynnyskysymykseksi asti? Sehän vain osoittaa ihailtavaa rohkeutta ja selkärankaa - juuri niitä asioita mitä vihreiltä puuttuu.
Ja populismista puheen ollen sitähän eivät suinkaan ole uusi suomi sloganit, julkkisten ja urheilijoiden hamuaminen ehdokkaiksi?

Brandheim

Onko vallanjanottomuutta hyväksyä sellainen jota vastustaa,ja sitten vasta vastustaa sellaista, mitä ei hyväksy.
ELI,lihotetaan hanhi kiduttamalla jotta saataisiin maksa,sitten ei sitä syötäisikään juhlapäivänä.

Voi voi

Savonsanomat:

Viikko sitten julkaistiin pääministerigallup, johon osallistui lähes 2 000 suomalaista. Kun taustatietona kysyttiin puoluekannatusta, oli vastaajissa perussuomalaisten kannattajia 15 prosenttia, kokoomuslaisia 11 prosenttia, keskustalaisia 10 prosenttia, sosiaalidemokraatteja 8 prosenttia ja muita puolueita yhteensä 2 prosenttia. Peräti 43 prosenttia ei osannut sanoa puoluekantaansa.

http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/galluppeja-ja-manipulaat...

Brandheim

Miksi jokin asia on onneksi?kuten nurkkaan ajautuminen.Eikö kysymyksessä olekkaan kansan hyväksi tehdystä työstä? Eli toisenlaisesta ajattelun tavasta.Siis onko tärkeätä että muut ajautuu nurkaan ja vaihtoehdot häviävät ja vain yksi vihertävä vaihtoehto on jäljellä.Entä jos se on väärin,mitä sitten? En usko, että Soinilla olisi ministeri tie kuitenkaan tärkein asia,hän olisi jo aikoja sen saanut, jos olisi hyväksynyt jonkun valtapuolueen jäsenyyden.
Vaikuttaa että tärkeämpi se on vihreille koska pitää aatteistaan luopua.

foinikkialainen

Kuvassa olevako hyypiö on tämä kuuluisa Panu Laturi? Onko hän mitä sukupuolta? Nimestä päätellen "mies". Mutta kuvassa hän näyttää ihan joltain tosi pahannäköiseltä ämmältä. Tai Panu on oikeastaan kuvassa, ihan Tarja Halosen näköinen, joten hänessä on "jotain sellaista", nk. presidenttiainesta. Heh!! Varo Panu, ettei Timo tule ja... syö sua! Heh, heh, heh!!!

amakela

Populismilla on helppo syytellä, kun ei pysty perustelemaan kantojaan. Ainakaan kansalle ei ole kerrottu, miksi EU-jäsenyydestä pitää olla maininta perustuslaissa. Missään muussakaan maassa ei ole.

Lisäksi tämä lisäys on strategisesti umpuhullu. Seuraavan kerran kun neuvotellaan uudesta perussopimuksesta, niin suomen kantoja ei tarvitse noteerata millään lailla, koska muiden tarjoaman sopimuksen hylkääminen on suomelle mahdotonta. Se johtaisi suomessa perustuslakimuutokseen ja kaksilla valtiopäivillä. Muut maat takuulla tietävät tämän.

salakankee

Hjalliksen ohjelmassa Soinilta ei irronnut mitään konkreettista toteuttamiskelpoista - muuta kuin että kieltäytyisimme joistakin EU-maksuista yksipuolisesti! Hohhoijaa, liian helppoa ja naiivia.
Olen minäkin täällä vaatinut vaikka mitä "hullua", kuten että koko ympäristöhallinto pitää lopettaa turhana. En silti usko pätkääkään siihen, että toivomukseni toteutuu, se on kokonaan eri tarina. Oivallatko vai et?
Leikkaukset jotka tehdään irtopisteiden keruumielessä - ovat eri asia kuin ne jotka ovat todellisia.

LT

Vihreiden olisi pitänyt olla jo pitkään nurkassa - häpeämässä. Tosin he eivät ole omaa tilaansa tajunneet. Noin yleisesti ottaen ilkeää ja tekopyhää porukkaa. Poikkeuksia löytyy. En tule äänestämään kumpaakaan puoluetta, mutta jos näistä kahdesta olisi pakko valita valitsisin Perussuomalaiset.

siviilitarkkailija

Panu tahtoo mustan auton.
Panu tahtoo sihteerin.
Panu tahtoo lentolipun.
Panu tahtoo salkunkin.

Panu tahtoo panu tahtoo;:

Panu tahtoo oman ohjelman.
Panu tahtoo ministerin.
Panu tahtoo gallupin.
Panu tahtoo miljardin.

Panu tahtoo panu tahtoo;:

puutarhamies

on valitettavasti harmaa mitättömyys osaamatta sanoa olennaista myöskään Pesuista. Persu-nimitystä pidän HS-Yle-akselin toimeksi saamansa ohjeen mukaisena pilkkanimenä.

Kuitenkin on niin, että valta ja sen vahtikoirat eivät kerro meille mitään muuta kuin, mikä myy. Tässä kysytään nimenomaa ostovalintaa. Vaalit joka hetki.

Vihreät ovat vahva vakiintunut liike korruption ulkopuolella. Se on syytä huomata.

Tekisi mieli äänestää Pesuja pesemään politiikan mädännäisyyttä. Olen varma, että heiltä ei varsinaista selkärankaa joukkona löydy vastustamaan lahjontaa, kuten Vihreiltä löytyy.

Ikävää, että myös Vihreät sekoilevat aivan vastaavalla tavalla kuin muutkin.

Ihminen on ei voi olla kuin subjektiivinen. Historian höpö-setiin on turha viitata ensi vaaleissa,

JOIHIN JOKAINEN MEISTÄ OSALLISTUU.

TV-pappa

keskustelun Soinin kanssa puoluesihteerin hoideltavaksi.
Mutta onhan sitä politiikkaa ja runsasta työllisyyttäkin tulossa bemarien lupaamana näiden kotouttamistoimien parannustoimissa. Kotouttajille pitää nyt alkaa opettaa perusasioita heidän alkuperäisistä kielistään ja kulttuureistaan, ja siihenhän tarvitaan runsaasti uusia opettajiakin. Eli työperäistä maahanmuuttoa voidaan entisestään vielä lisätä jo tälläkin perusteella ihan aiheellisesti.

Kaupunkisuunnittelija

Oikeusministeri Tuija Braxin (vihr.) mukaan Panu Laturi on täysin oikeassa. Braxin mukaan nyt oli Laturin vuoro tulla esiin ja esittää uusi puoluehallituksen keksimä latteus.

Brax peräänkuuluttaa erikoisesti latteuksien merkitystä vaalikamppailussa. "Emme pärjää Perussuomalaisille argumenteilla", toteaa Brax alistuneesti. Brax tuo myös esiin maahanmuuttokriittisten suosiman Homma-foorumin esimerkkinä siitä, mitä asiapitoinen netti-keskustelu saa pahimmillaan aikaan. "Kaikki suurella vaivalla sensuroimamme asiat repostellaan siellä auki ja levitellään koko kansan nähtäviksi", Brax lataa. "Ajatusrikos on ihmiskunnan suurin rikos", pelkistää Brax lopuksi.

TV-pappa

resurssejaan yhteen, ja julkaista yhtä perusteellisesti maahanmuuttoasioita selvittävän julkaisun, kuin nämä vähemmistökieltäkin kannattavat järjestöt ajaessaan omia pyrkimyksiään. Siinä jo sitten puheenjohtaja Urpilainenkin saisi lopullisen mielipiteensä kuuluviin, muun muassa näiden maahanmuuttajien kotouttamiseen lisättävästä omien kulttuuriensa lisäopiskelun tuomista valtavista mahdollisuuksista. Ja sen toimen valtavasta, työllisyyttäkin lisäävästä, vaikutuksesta muuttajien runsaaseen lukumääräiseen lisätarpeeseenkin. Myös suomalaisille täysin tuntemattomat käsitteet, esimerkiksi sharia-laki, ja suvun kunnian merkitys ja käytännon turvaaminen muuttajayhteisön sisäisenä asiana, voisivat kiinnostaa laajoja suomalaisia kansanosia. Varsinkin kunnon kuusinolla-tyyppisessä väittelyssä vaalimökeillä. Tehkääpä vielä se, mutta jospa tällä kertaa ne seksuaalivähemmistöjen tasa-arvovaatimukset voisivat jäädä vähemmälle.

Brandheim

Kun Putin sanoo kostavansa Tsetseeneille ,mitä hän on jo usein tehnyt, mutta siihen EU ei ota kantaa, ei EU uhkaa Venäjää boikotoinilla.Kun Valkovenäjän presidentti Lukasenka pidätti mielenosoittajia, oli EU heti vaatimassa boikottia.

Venäjä on hoitanut mielenosoittajat torille maksamalla pienelle joukolle, jotta he kiihoittaisivat kansan liikkeelle.Kansa ei edes ole tiennyt, mistä pääasiassa on ollut kysymys.Valkovenäjällä ei ole kuin yksi ihminen saanut surmansa tiettävästi mielen osoituksen aikana,
pidätetty kyllä on.Siellä ei ole öljyä ,ei kaivosteollisuutta ,.mutta kansa on itsenäisyyteen taipuva ja pelkää Venäjän ottavan vielä vallan.Tiet ovat hyvässä kunnossa ja maa siisti.

Juttelin tässä erään Valkovenäläisen kanssa joka ihmetteli EU:n käytöstä heidän maata kohtaan.Hän on asunut suomessa 15 vuotta ja taisi suomen kielen, sanoi kunnioittavansa Mannerheimia.
Tuleeko uusi Tsetseenia Valkovenäjästä??