Lauantai 20.7.2019

Raju kirje vihreiden kansanedustajille – ”Järjetöntä”

Luotu: 
23.2.2011 10:29
  • Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi
    Kuva
    Kuvassa Husein Muhammed yhdessä vihreiden puheenjohtajan, työministeri Anni Sinnemäen kanssa.

Kaikki vihreiden kansanedustajat ovat saaneet rajun sähköpostikirjeen Aalto-yliopiston dosentilta, matematiikan yliopettajalta Kyösti Tarvaiselta.

Viestin aiheena on se, että vihreät ovat Tarvaisen mukaan toimineet väärin asettaessaan muslimeita eduskuntavaaliehdokkaiksi. Asiasta kertoo vihreiden ehdokas Husein Muhammed Puheenvuoro-blogissaan.

Muhammedin mukaan Tarvainen kirjoittaa viestissään, että ”Koraani on muslimille suoraa Allah-nimisen jumalan puhetta. Koraani on ristiriidassa Suomen perustuslain kanssa, esimerkiksi naisten ja miesten tasa-arvon sekä muslimien ja 'vääräuskoisten' tasa-arvon suhteen”.

Puolueen kansanedustaja Oras Tynkkynen vahvistaa Uudelle Suomelle saaneensa tällaisen kirjeen.

- Siirsin sen aika nopeasti kilariloota-nimiseen kansioon, Tynkkynen sanoo.

- Jos saisin vastaavan viestin, jossa sanotaan, että on väärin asettaa kristittyjä ehdolle, niin se olisi aivan yhtä järjetöntä ja mielipuolista, Tynkkynen sanoo.

Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi kuulee kirjeestä Uudelta Suomelta.

- Aika rajua tekstiä. Tuo on erikoinen lausuma keneltä tahansa. Tässä puututaan sellaisiin asioihin, että mennään jo rasismin puolelle, Laturi sanoo.

Matemaatikko Tarvainen on aiemmin kritisoinut islamia muun muassa Helsingin Sanomissa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

tha

Eli lienee siis hyväksyttävää retostella myös Timo Soinin sopivuutta kansanedustajaksi, koska hänhän on tunnetusti katolinen... joka on meille vieras kulttuuri, jonka edustajille tosisuomalainen Lalli näytti jo aikoinaan närhen munat.

zzz

<ul>"Muhammedin mukaan Tarvainen kirjoittaa viestissään, että Koraani on muslimille suoraa Allah-nimisen jumalan puhetta. Koraani on ristiriidassa Suomen perustuslain kanssa, esimerkiksi naisten ja miesten tasa-arvon sekä muslimien ja 'vääräuskoisten' tasa-arvon suhteen."</ul>

Hupasaa, että juuri vihreät kokevat ton ongelmaksi. Noillahan ei itsellään ole mitään ongelmia nähdä Natseja joka raossa ja metsästää niitä armotta pelkkien mielipiteittensä takia. Nyt kun sitten joku muu arvostelee Muslimeja aivan samasta syystä, kun vihreät Natseja, niin johan ne vetää herneen elimeensä. Ja totta kai, vetävät vielä samantien rasistikortinkin esiin. Islam on kuitenkin uskonto eikä mikään rotu/ihonväri tai vastaava.

semi

Mutta kyllä siihen silti aika moni uskoi, uskonto on kuitenkin myös yksi aatesuunta joka sitten sisältää varsin monia aatesuuntia. Eikä natsismi ole yksin mitä tulee ihmisten tappamiseen, ei uskonto ole juuri sen puhtoisempi kuin natsismi sillä saralla vaikka keskitysleirejä ja kaasukammioita ei ole ristiretkillä käytetty toistaiseksi.

pur

Perustuslaki takaa Suomessa uskonnonvapauden, mutta ei vapautta harjoittaa niitä natsismin muotoja, joita mm. vihreät boikotoivat ja vastustavat. Siksi Suomessa muslimilla on täysi oikeus asettua ehdokkaaksi vaaleissa, eikä puolueilla ole mitään perustetta ehdokasta torjua uskonnon perusteella. Sen sijaan todetun natsismin perusteella on aiheellista torjua valtaan pyrkivät, olivatpa muuten millaisia hyvänsä.

kktalo

Näinhän se on, mutta tuntuu että monellta persulta on jäänyt Raamatu lukematta jos ei ole lukenut Koraaniakaan.
Perehtykää nyt ainakin Mooseksen kirjaan lakeineen, niin huomaatte että taitaa olla yhtä ristiriidassa perustuslain kanssa kuin Koraani.

Kyllä se on kuulkaa yhtä höpöä alkaa uskontoja vetämään näihin vaalijuttuihin,

vapausvalita

Voin vastata tähän.
Verkkosivujesi mukaan kannatat muunmoassa yleissitovia työehtosopimuksia, siis sitä että joku tekee (ei vapaaehtoisesti) sopimuksen työntekijän puolesta.
Kannatat minimipalkkalakia joka on vastoin sopimusvapauden periaatteiden kanssa, lisäksi mielestäsi "harmaa talous" (Siis se, että ihmiset eivät anna valtion varastaa työn hedelmiä) on kitkettävä.
Nämä asiat tekevät sinusta sosialistin.

pur

eihän työehtosopimuksia tai minimipalkkalakia tarvita sosialismissa, ainoastaan kapitalismissa. Harmaata taloutta taas kitketään kaikissa kapitalistisissa järjestelmissä juuri siksi, ettei kapitalistin tarvitse maksaa veroa vapaamatkustajien puolesta. Husein, kunnon kapitalisti, ajaa porvarien yhteistä etua, toimivaa kapitalismia.

JiiTL

Minkä "Suomi-kuvan" tapaus Tarvainen lähettää maailmalle?

Eikä suomalainen mies kykene hallitsemaan kuin yhden asian, numerot tai kirjaimet? "Allah" on käsittääkseni arabian sana tarkoittamaan samaa, mitä suomen "jumala" tarkoittaa. Joten mikä on "Allah-niminen jumala", matemaatikko Tarvainen? Miksei matematiikan opettaja voi osata kielenkäyttöä? Mitä tämän skandaalin vuoksi tapahtuu poliisivitseille (muistattehan ne yksitaitoiset: toinen kirjoittaa, toinen lukee)?

Kyselee Huolestunut Kansalainen

Appi

On todella hyvä kysymys esitettäväksi kaikille ehdokkaille. Aikooko ehdokas noudattaa Suomen perustuslakia. Perustuslain lukeminen ja sisäistäminen aukaisisi ehkä monien silmiä.

Perustuslaissa mm. käsitellään seuraavia asioita:

"1 §

Valtiosääntö
Suomi on täysivaltainen tasavalta.

Suomen valtiosääntö on vahvistettu tässä perustuslaissa. Valtiosääntö turvaa ihmisarvon loukkaamattomuuden ja yksilön vapauden ja oikeudet sekä edistää oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa.

Suomi osallistuu kansainväliseen yhteistyöhön rauhan ja ihmisoikeuksien turvaamiseksi sekä yhteiskunnan kehittämiseksi."

Ehdokkaille olisi varmasti eduksi ymmärtää, mitä tarkoittaa ihmisarvon loukkaamattomuus, yksilön vapaus ja oikeudet. Nämä tuntuvat olevan monella ehdokkaalla ainakin hieman hakusessa.

"2 §
Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate
Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.

Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen.

Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia."

Monen ehdokkaan kannattaisi tutustua ainakin kohtaan, jossa puhutaan oikeudesta vaikuttaa yhteiskunnan kehittämiseen. Mitähän tuo oikeus mahtaa tarkoittaa? Sitä kannattaisi jokaisen kysyä itseltään.

"3 §
Valtiollisten tehtävien jako ja parlamentarismi
Lainsäädäntövaltaa käyttää eduskunta, joka päättää myös valtiontaloudesta.

Hallitusvaltaa käyttävät tasavallan presidentti sekä valtioneuvosto, jonka jäsenten tulee nauttia eduskunnan luottamusta.

Tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet, ylimpinä tuomioistuimina korkein oikeus ja korkein hallinto-oikeus."

"5 §
Suomen kansalaisuus
Suomen kansalaisuus saadaan syntymän ja vanhempien kansalaisuuden perusteella sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään. Kansalaisuus voidaan myöntää laissa säädetyin edellytyksin myös ilmoituksen tai hakemuksen perusteella.

Suomen kansalaisuudesta voidaan vapauttaa vain laissa säädetyillä perusteilla ja sillä edellytyksellä, että henkilöllä on tai hän saa toisen valtion kansalaisuuden."

Jo perustuslaissa määritellään, että kansalaisuus voidaan myöntää jollekin, joka ei ole syntyperäinen suomalainen. Tämän jälkeen hänellä on velvollisuus noudattaa Suomen perustuslakia ja muitakin Suomen lakeja, mutta hänellä on oikeus myös perustuslain takaamiin oikeuksiin. Niihin oikeuksiin kuuluu myös oikeus asettua ehdolle eduskuntaan.

Meidän jokaisen on edes joskus syytä lukea perustuslakia ja miettiä, mitä siellä ihan oikeasti sanotaan. Niin kaiken maailman dosenttien kuin maahanmuuttajataustaisten ehdokkaidenkin on noudatettava sitä kaikilta osiltaan ei vain siltä osin, kun teksti tuntuu itseä mielyttävän. Eipä silti lukeminen pitäisi olla jopa pakollista myös kaikissa yrityksissä, yrittäjäjärjestöissä, ammattiyhdistyksissä, viljelijäjärjestöissä, kouluissa jne.. Niin ja tietysti siellä eduskunnassa ja hallituksessa.

SamSa

Jopas on yliopettajalla mennyt puurot ja vellit sekaisin - vai että ihan Allah niminen jumala? Kyllä muslimienkin Jumala on tismalleen sama Jahve (kotoisammin Jehova) jota myös juutalaiset ja kristitytkin palvovat. Allah tarkoittaa samaa mitä Jumala isolla J:llä Suomessa eli erottaa Jumalan (Jahven) muista jumalista (pienellä j:llä).

Jokainen kristitty voisikin kaivaa raamatun esiin ja tutustua Mooseksen aivotuksiin - tämä hemmo on keskeisessä osassa myös Islamissa ja todella "julma" profeetta jonka teksteihin esim. kivitystuomiotkin pääosin perustuu.

Hammer

SamSa,

Kristinuskon ja islamin Jumala ei voi olla sama. Asiasta kannattaa lukea esimerkiksi täältä: http://www.answering-islam.org/suomi/html/eroja.html.

Kuka tahansa voi havaita että ero opeissa ja esimerkeissä on kuin päivä ja yö. Toinen perustuu Jeesuksen oppeihin ja toinen Muhammedin. Jeesus teki paljon hyvää, Muhammed paljon pahaa - se on fakta. Jeesus yksinkertaisesti kehoittaa rakastamaan kaikkia pyytettömästi ja Muhammed viimekädessä tappamaan kaikki jotka eivät alistu Koraanin oppeihin.

Islamin mukaan tappaminen on jokamiehen velvollisuus. Onneksi tosimuslimeja ei ole nykyistä enempää.

Voiko joku asiaa pohtinut hyvä ihminen kannattaa Muhammedin oppia eli islamia?

joonathan

Suurin ero on isalamissa kristinuskoon on siinä että islamin jumalalla ei ole poikaa. On aivan älytöntä verrata muhmmedia jeesukseen. Muhammed oli ainoastaan profeetta. Katsoppa minkälaisia ovat raamatun profeetat olleet ei niissäkää paljon hurraamista oell

joonathan

Suurin ero on isalamissa kristinuskoon on siinä että islamin jumalalla ei ole poikaa. On aivan älytöntä verrata muhmmedia jeesukseen. Muhammed oli ainoastaan profeetta. Katsoppa minkälaisia ovat raamatun profeetat olleet ei niissäkää paljon hurraamista oell

joonathan

Suurin ero on isalamissa kristinuskoon on siinä että islamin jumalalla ei ole poikaa. On aivan älytöntä verrata muhmmedia jeesukseen. Muhammed oli ainoastaan profeetta. Katsoppa minkälaisia ovat raamatun profeetat olleet ei niissäkää paljon hurraamista oell

joonathan

Suurin ero on isalamissa kristinuskoon on siinä että islamin jumalalla ei ole poikaa. On aivan älytöntä verrata muhmmedia jeesukseen. Muhammed oli ainoastaan profeetta. Katsoppa minkälaisia ovat raamatun profeetat olleet ei niissäkää paljon hurraamista oell

joonathan

Suurin ero on isalamissa kristinuskoon on siinä että islamin jumalalla ei ole poikaa. On aivan älytöntä verrata muhmmedia jeesukseen. Muhammed oli ainoastaan profeetta. Katsoppa minkälaisia ovat raamatun profeetat olleet ei niissäkää paljon hurraamista oell

SamSa

Usko on kirjaimellisesti sitä mitä se on - uskoa. Uskon asioissa kukaan ei ole oikeassa eikä väärässä, uskoa voi mihin tahansa.

Tottakai eri uskonnoilla on eri tulkinnat omasta uskonnostaan vaikka jakaisivatkin saman jumalan, Jumalan tai jumalat. Se, että toinen uskonto kehottaa tappamaan vaikka sen Jahven nimeen ja toinen rakastamaan Jahven nimeen ei tarkoita etteikö molemmilla uskonnoilla olisi se sama Jahve Jumala, eiks jee?

Ja mites sitä Jeesuksen rakkautta on historian aikana jaettu? Lievimmästä päästä lienee suomalaisten pakkokäännytys Ruotsin vallan aikana jolloin suomalaisille annettiin vaihtoehdoksi Jeesus, maastakarkotus tai kuolema? Useimmat ristin ja miekan tielle jääneet kansat eivät saaneet edes näin kilttiä kohtelua.

Niin, jopa meillä suomalaisilla oli muutama vuosisata sitten omaperäinen ja rikas kulttuuri - kristityt sen jo tuhosivat, samapa se on vaihtelun vuoksi kokeilla vaikka Islamia? Tai mikä parasta, siirtää uskonnot sinne minne ne kuuluu eli jokaisen ihmisen omaan päänuppiin ja pois katukuvasta.

maurijo8

Tuli mieleen, että jos esitetty hypoteesi on paikkaansa pitävä, niin samalla voisi kysyä, että miten ko. ehdokas toimii nyt tai tulevassa juoksussa suomalaisen yhteiskunnan kannalta katsottuna.
Rasismiväite voi olla "salaisuuden" lakaisua maton alle. On kai meidän omalle väelle kerrottava miten asiat eri kulttuureissa käsitellään ja onko sama tänne tai tielle kohti tunttemattomia intohimoja tai tuntemattomaan ja mitä se tarkoittanee? Suomalaiset ei tiedä. Kaikki kunnioitus rehelliselle asioiden esiintulolle. Onko pahaa vai hyvää tiedossa?
Olemme kaikki arvokkaita ihmisiä. Arvostus on tärkeää ja tasapuolinen asioiden kohtaaminen. Kunnioitus puolin ja toisin on hyvä asia. Meissä kaikissahan piilee suomalainen omatunto ja sisu.

peppe

Muslimit todellakin on fanaattisia sen koraanin suhteen ja koraanissa selkeästi sanotaan kuinka tulee toimia vääräuskoisten ja uskonnottomien suhteen (käännytys tai kuolema).

On täysin eri asia puhua kristitystä kuin muslimista, herra jestas kaikkihan sen nyt tietää! Suurin osa suomalaisista on kristittyjä eikä juuri kukaan suomalainen toteuta raamatun järjettömiä käskyjä ja ohjeita joissa pitää tappaa, kivittää ja silpoa. Muslimit toteuttaa näitä lakeja kirjaimellisesti! (piste) On myös täysin totta etteivät muslimit kunnioita "maallista lakia" jos se on vastaan koraanin "jumalan lakia".

En ymmärrä miten monilla julkisuuden henkilöillä on niin lapsellinen suhtautuminen muslimeihin.. jos puhuttaisiin jostain pienemmästä täysin samoin toimivasta kultista niin asenteet olisivat julkisuudessakin aivan toiset.

puutarhamies

Kyösti Tarvainen. Tämä osoittaa, että matemaatinen kyvykkyys ei tee ihmistä kykeneväksi loogisiin päätelmiin ihmiselämästä.

Suomessa on useassa lahkossa paljon fundamentalisti-kristittyjä, jotka uskovat, raamattuun muuttumattomana säilyneenä Jumalan alkuperaisena sanana. Evoluutio, epigeenit, jooga, energiat ym. ovat roskaa ja syntiä.

Ihme, jos näitä ei ole myös Kristillisdemokraateissa aktiiviswssa työssä.

->Tarvaista mukaillen:

Raamattu on monille kristityille suoraa Herra-nimisen jumalan puhetta. Raamattu on ristiriidassa Suomen perustuslain kanssa, esimerkiksi naisten ja miesten tasa-arvon sekä kristittyjen ja 'vääräuskoisten' tasa-arvon suhteen.

Minultakin kysyttiin kerran, uskonko evoluutioteoriaan?
- En
- Uskotko tosiaan, että ihminen polveutuu apinasta?!
- Siihen en usko. Ihminen on apina.
Kyseleminen loppui siihen.

TapioTTT

Vihertaistolaiset ovat RKP.n kanssa pahimmat suomalaisen yhteiskunnan tuhoajat, maan jollaiseksi me sen olemme sen luoneet ja pidämme vielä toistaiseksi pystyssä !

Onko todella näin että suomen "tyhmä kansa" ei ymmärrä mihin johtaa tämä pohjois afrikan ja muslimimaiden pysyvä sekasorto, varsinkin kun he ovat itse luoneen koko sotkun josta mm. suomi on tänään maksumies.
Eli tässä todellinen tämän päivän esimerkki mikä tätä suomenmaata odottaa jos Vihreille antaa äänensä vaaleissa.

Ei todellakaan hyvältä näytä, pysyvien ulkomaalaisten sosiaalielättien määrä maassa senkun vain kasvaa ja kasvaa.

Judgement Day

paljon paremmin.

- Vihreät ovat erittäin epäisänmaallinen puolue (Suomileijona edustaa isänmaallisuutta)
- Vihreät on aikoinaan luotu kommunistisessa DDR:ssä lännen kiusaksi. Samoin Citykanit nakertavat Helsingin luontoa kuin syöpäläiset ja tulevat vouhotuksineen veronmaksajille kalliiksi.
- Citykanit pärjäävät lähinnä vain Helsingissä, betoniviidakossa, samoin vihreät.
- Vihreät väittävät puolustavansa tasa-arvoa, mutta oikeasti ovat feministejä.
- Leijona syö lihaa, vihreät ovat oikuttelevia vegaaneja.
- Leijona on lain ja järjestyksen symboli, vihreät ovat tihutöitä tekeviä anarkisteja.
- Vihreät eivät puolusta Suomalaista työtä vaan ajavat kaiken maailman rajoituksilla ja esimerkiksi energian hintaa nostamalla työpaikat pois Suomesta.
- Suomileijona yhdistetään puolustusvoimiin, vihreissä on puolueista jäseninä ja äänestäjinä varmasti kaikista eniten sivareita, setalaisia ja muita rintamakarkureita.
- Leijonat eivät homoile, mutta kanien käyttö mainoksissakin on vaikeaa, koska ne himokkaasti nylkyttävät toisiaan kuin lesbot.
- Samoin kuin vaikkapa Somalit eivät Citykanit kuulu Suomeen.
- Näyttääkö naamaansa vääntelevä Sinnetännemäki leijonalta vai citykanilta jolla on höpöheinää suussaan.

Lista on loputon, saa jatkaa...

markkugröndahl

1.Olen isänmaallinen
2.Olen asunut niin DDR:ssä kuin lännessä Berliinissä
- citykanit ovat ihmisten välinpitämättömyyden,heitteillejätön tuotoksia.Niitä on puutarhassamme.
3.Kaneja löytyy myös muuaala kuin stadin keslustassa
4.Olen mies,kahden täysi-ikäisen ,ajattelevan lapsen vanha faija.
Mammakin siivoaa,hoitaa vanhempiaan ja minäkin ihan vapaaehtoisesti muita vapaaehtoisesti.
5.Rakastan ja nautin hyvistä hedelmistä ja vihanneksista,myös raasta ja kypsästä lihasta.Hyvin valmistettuna!
6.Kannatan lähiruokaa,suomalaisten pienyrittäjien,terveen ja puhtaan ruuan tuottajia.
7.Tyttäreni on mm. tehnyt perusteellisen tutkimuksen nuorten "häiriköiden"lumilautailijoiden ja skeittaajien maailmankuvasta ja tekemisistä.
8.En kannata turhaa kulutusta, valojen ja energian turhaa käyttöä.
Lämpötilä ja valot järkevään käyttöön joka kotitaloudessa.
Auton käyttöä yhdessä ja kimppakyytejä.
Stadiin ei aja nyt eikä vuosiin ole ajanut kun yksi äijä per bilika.Kannattavaa kun firma maksaa!!!Kuka sen lopulta bungaa??
9.Olen käynyt intin.Ylennyksiäkin saanut.
Poikani ei.
Tehnyt oman pitkän osuutensa skitsofreenikoiden hoitajana,sivarina.
Vapaamatkustajana?
10.Perheellämme on koira "leitsu",poikakoira,joka aina hyvänolon tuntiessaan(muuten aika usein)kyhnyttää faijaa siinä mielessä(myös mutsia).Normaali eläin!
11.Citykanit eivät kuulu kuin perheeseen,jotka ovat sopineet huolehtivansa niistä.(sisätiloissa)
12.Anni Sinnemäki,suomalinen työministeri mielestäni ihminen,jonka mielipiteet eivät liity mitenkään heinänsyöntiin!
Ohoh, jos jatketaan niin jatketaan.
Maailmahan vielä on olemassa,niin miekiin.
Ystävyydellä
yxvihreefaija

markkugröndahl

1.Olen isänmaallinen
2.Olen asunut niin DDR:ssä kuin lännessä Berliinissä
- citykanit ovat ihmisten välinpitämättömyyden,heitteillejätön tuotoksia.Niitä on puutarhassamme.
3.Kaneja löytyy myös muuaala kuin stadin keslustassa
4.Olen mies,kahden täysi-ikäisen ,ajattelevan lapsen vanha faija.
Mammakin siivoaa,hoitaa vanhempiaan ja minäkin ihan vapaaehtoisesti muita vapaaehtoisesti.
5.Rakastan ja nautin hyvistä hedelmistä ja vihanneksista,myös raasta ja kypsästä lihasta.Hyvin valmistettuna!
6.Kannatan lähiruokaa,suomalaisten pienyrittäjien,terveen ja puhtaan ruuan tuottajia.
7.Tyttäreni on mm. tehnyt perusteellisen tutkimuksen nuorten "häiriköiden"lumilautailijoiden ja skeittaajien maailmankuvasta ja tekemisistä.
8.En kannata turhaa kulutusta, valojen ja energian turhaa käyttöä.
Lämpötilä ja valot järkevään käyttöön joka kotitaloudessa.
Auton käyttöä yhdessä ja kimppakyytejä.
Stadiin ei aja nyt eikä vuosiin ole ajanut kun yksi äijä per bilika.Kannattavaa kun firma maksaa!!!Kuka sen lopulta bungaa??
9.Olen käynyt intin.Ylennyksiäkin saanut.
Poikani ei.
Tehnyt oman pitkän osuutensa skitsofreenikoiden hoitajana,sivarina.
Vapaamatkustajana?
10.Perheellämme on koira "leitsu",poikakoira,joka aina hyvänolon tuntiessaan(muuten aika usein)kyhnyttää faijaa siinä mielessä(myös mutsia).Normaali eläin!
11.Citykanit eivät kuulu kuin perheeseen,jotka ovat sopineet huolehtivansa niistä.(sisätiloissa)
12.Anni Sinnemäki,suomalinen työministeri mielestäni ihminen,jonka mielipiteet eivät liity mitenkään heinänsyöntiin!

Htalk

Jos äärikristityiden perusteella arvioitaisiin kaikkia kristittyjä niin niin aika moni kääntyisi kristinuskosta...

Toi on sama jos suomalaisia urheilijoita arvioitaisiin Matti Nykäsen perusteella ...

Jos raamattua luettaisin kirjaimellisesti niin Suomi siirtyisi talouden osalta Afganistanin tasolle 10 vuodessa...

Tarvaisen logiikalla ei nyt tuo "yhteiskunnallinen joukko-oppi" ole hanskassa.

Toisaalta kyllä Suomessa pitää elää Suomen lain mukaan tietysti. Jos Sharia-laki ja Suomen laki ovat ristiriidassa niin Suomen laki syrjäyttää aina Sharia-lain.

kaijakuopila

Vihreät ovat onnettomuudeksemme kaikki maansa myyneitä kummituksia. Tuntui kuvottavalta viime vaalien alla, kun vihreät ilmoittivat helsinkiläisille vanhuksille vaaliteltallaan, ettei heitä kiinnosta eläkeläisten asiat. Mieleen jäi myös VIHREÄN lierihattu päässä liehuvan Husseninin kaltaisen karvanaaman suomalaisuutta pilkkaavat kommentit Harry Bogomoloffin "teesejä" kommentoidessaan. Huszein on hyvä esimerkki runsailla veromarkoilla viihdytetysta vihreästä, joka ei tunne minkäänlaista kiinnostusta suomalaisia kohtaan ja samaa sarjaa on kaikki muut Sinnemäkeä myöten.

Snib

Linnanmäen laitteet ovat rasistisia alle 120 senttisille, onko rasismi siis paha asia tässä asiassa, vai voiko sanaa rasimsi käyttää aivan missä tahansa asiassa nykyään kun se on jo muutenkin menettänyt merkityksensä? Mitä on uskonvapaus jos uskonto voi olla perustulakia vastaan? Ennen täällä vallinneet uskonnon ovat olleet niin hyvän tahtoisia, että ne ovat toimineet lain puitteissa. Nyt uskonnonvapaus pitäisi määritellä uudestaan, eli siinä pitäisi kieltää haitallisia tekjöitä ja haitalliset tekijät voimme määritellä vaikka me kantasuomalaiset itse. Itse en kuulu kirkkoon.

Judgement Day

siitä, kuinka paljon vihervasemmisto vihaa Suomea ja laillista yhteiskuntajärjestystämme. Pyrkimykset rajattomaan maailmaan, ns. monikulttuuriin ja kontrolloimattomaan maahanmuuttoon ovat muuttuneet noissa joukoissa sellaiseksi uskonnoksi, että nämä tiitiäiset ja vasemmistonatsit ovat valmiita epäpyhään allianssiin kasvottoman globaalin kapitalisminkin kanssa -aivan kuten oppi-isänsä Josif Stalin aikoinaan.

Vasemmistonuorten puheenjohtaja Dan Vapaavuori joko sumuttaa tai ei oikein ymmärrä näiden asioiden laajempaa viitekehystä. Hänen mielestään:

Itseäni tämä ”on voitava keskustella” -keskustelu on alusta asti huvittanut, vaikka meillä on monia typeriä lakeja, meillä ei kuitenkaan ole sensuuriviranomaisia. Minua huolestuttaa enemmän, että keskustelijat ilman mitään sanottavaa saavat niin paljon huomiota salaliittoteorioilleen ilman, että heiltä kuulee yhtään uskottavia esityksiä.

Tässä kohtaa kannattaa miettiä, mikä mahtaakaan olla Vapaavuoren motiivi tuohon kommenttiin…

Nimittäin totuus on se, että ultrakapitalismi takaa sinulle paikan katuojassa ja ultrakommunismi takaa Sinulle paikan pakkotyöleirissä. Onneksi meillä on kuitenkin kolmaskin tie kuljettavanamme.

http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2010/03/04/eun-preussilainen-...

kaimaani

Vihreät nyt ovat '70 luvulla kannattaneet kiihkonomaisesti ydinvoimaa saasteettomana energiantuotantona. Nyt he kannattavat moniarvoisuutta yhtä kiihkonomaisesti.

Tämänpäivän totuus on huomisen valhe!

btw, onko kukaan vakavissaan ikinä ajatellut moniarvoisen yhteiskunnan paradoksia? Haluamme maastamme freakin maailmankylän missä kaikki ovat vähemmistöasemassa muihin, mutta hyväksymme vain modernin länsimaisen käsityksen moraalista ja tasa-arvosta.

Eki54

Kaupunginhallituksissa on suuri kiusaus ohittaa valtuusto päätöksenteoossa. Demokratia unohtuu sillä sekunnilla kun on valtion rahaa jaossa. Pitää tuoda valtuustoon nämä turvapaikkapäätökset ettei tarvitse luulotella kaikkien olevan jotain viherpiiperöitä kun asian todellista laitaa ei haluta kohdata. Jos pääkaupunkiseudulla järjetön vihreys on vallannut alaa niin ei sen tarvitse merkitä että sama hulluus pitäisi levitä koko maahan.

Petteri Punakuono

kirjain kirjaimelta.

Meillä on jo kielletty (tosin laittomasti) moottoripyöräjengin tunnusten käyttö esim. paidassa - julkisesti.

Jos ajatellaan koraanin muslimioppeja - jotka todellakin väheksyvät kristittyjä, eli "vääräuskoisia", voidaan hyvin perustellusti kysyä, onko muslimin todellakaan mahdollista päästä kansanedustajaksi.

Kun edustajat tekevät valan. Tai ainakin "juhlallisen vakuutuksen" - jättääkö muslimi sen tekemättä. - ja jos tekeekin tuon lupauksen, onko mielessä koraanin opit... eli valehteleeko tietoisesti???

Eli kysymys ei ole rasistinen, vaan arkirealistinen.

Hyvä, että asia tuli esiin, - perustuslakiin pitää pikaisesti lisätä pykälä, ettei Suomen eduskuntaan saa ottaa kansanedustajaksi sellaista, joka julkisesti oppiensa tai vakaumuksensa perusteella yrittää toimia valtiotamme ja kansaamme vastaan.

Huomatkaa, että Suomen nykytilanteen kriittinen arviointi ja pyrkimys takaisin kohti itsenäistä Suomea - ei ole ristiriidassa tuon edellisen kanssa, - eli ne, jotka arvostelevat nykymenoa ja haluavat muutosta parempaan, olivatpa sitten katolisia, luterilaisia (=protestantteja) tai vaikka ateisteja voivat vapaasti olla ehdokkaina ja tulla valituksi kansanedustajiksi.

Marko Paananen

..tuttaako?

Kyllä punavihreään naminamiihanaa olen pihalla jengiin Osmon, Oraksen, Panun,jne. Minnetännemäen kaiffariksi aina muuta Husseini mahtuu. Allahalkubaar ja shariaa kehiin, siitä se lähtee.

PS: missä se Ruoholahden moskeija viipyy? Ei aina jaksaisi vääräuskoisten päiväkodissa sitä pyhää sotaa ja oikeaa tasa-arvoa opiskella.

kaijakuopila

Katsokaapa todella näitä vihreitä karvanaamoja ja lukekaa heidän rieviensä välistä suomalaisten pilkkaaminen.
Suomi oli hyvinvointivaltio, joten kommunistit junaili yhdistystukea nuorilleen yhdistyksiin, joista tämä kuona sikiää. Ihan varmasti ei Anni Sinnetännemäellä, ei Husseinilla, eikä vaikkapa Jyrki Kasvilla ole tervettä kosketuspintaa suomalaisten elämän, saati halua kohentaa sitä.

mkt

Kuinka kauan Suomalaisilta menee aikaa ymmärtää, ettei muslimi sovi Suomalaiseen luontoon. Viherpiipertäjien neutraalien toimet Suomalaisia kohtaan ovat häväistys.
Kaikenmaailman erikoisuudet ovat kyllä suosiossa, mutta tavallinen Suomalainen ei ole kuin veroja maksava lypsylehmä. Töitäkin tehdään nykyään kännissä, veromarkoilla. Toi Oraakkelin homouskaan ei oikein istu koraaniin.

semi

Ei hyväksytä aborttia mutta kivittäminen on ihan okei, no tuleehan siinä tehneeksi abortin samalla tai ehkä ei jos tulossa on poika? Koskakohan muslimit edes protestiksi osaisivat erota uskostaan ja jos uskaltaa ei uskalla kyllä kertoa siitä julkisesti.

Hymiö

Kuinkahan moni suomalainen käydessään vaaliteltalla kahveilla ja rupattelemassa potentiaalisen ehdokkaansa kanssa niistä ja näistä Suomen valtakunnan asioista yleisesti ja yksityiskohtaisemminkin kiinnostavimmista aihealueista tulee kysyneeksi eduskuntaehdokkaaltaan:

– tunnustatko muuten kristinuskoa?

Taitaapa jäädä kysymättä, kun se harvempaa liikuttaa ja kiinnostaa pätkän pätkää. Sillä ei ole mitään väliä onko tuo kuvan salskea ja mukavan näköinen herrasmies muslimi eli ei, kun kyse on kuitenkin eduskuntavaaleista, jolloin hänen puoluevalintansa on merkityksellisempi seikka. Paremminkin voisi kysyä toisinpäin: voiko nykyvihreiden arvot olla muslimiuskoisen nieltävissä ja hyväksyttävissä, jota voi ehdokas pohtia rauhassa itsekseen. Me muut voimme äänestää häntä, jos kannatamme Vihreää Puoluetta, joka tässäkin asiassa snobbailee ylevää suvaitsevaisuuttaan vaikka on oikeasti koko eduskunnan suvaitsemattomin puolue vastarannan kiiskeineen ja änkyräoppeineen.

LT

Suurin uhkamme eivät ole muslimit, vaan Vihreät ja heidän myötäilijänsä. Maahanmuuttajat eivät ole aiheuttaneet ongelmia ja rasismia vaan ne poliitikot ja virkamiehet, jotka ovat väheksyneet suomalaisuutta ja lietsoneet tahallaan valtaväestön ja maahanmuuttajien välille epäsopua. Mikään ei Vihreistä ole niin vastenmielistä kuin suomalaisuus ja suomalainen kulttuuri. Lisää kirjeitä Vihreille!

Virkeä

Onko tämä sama Tarvainen, joka on toiminut Suomen Astrologisen Seuran puheenjohtajana?

Jos on, niin voisi hyvin kysyä että miksi yliopisto maksaa palkkaa täydelliseen huuhaaseen uskovalle ihmiselle? Vielä niinkin lähellä luonnontieteitä olevalla alalla kuin matematiikassa.

Pohjanmaan poika

Islam on menneisyyteen taantunut väkivaltaideologia, joka ei ole millään tavalla yhdistettävissä nykyaikaiseen demokraattiseen ja ihmisten tasa-arvoa ja henkilökohtaista koskemattomuutta vaalivaan ajatteluun. Käytännön islam on yhä samanlaista kuin täällä päin oli satoja vuosia sitten, kun "pyhien kirjojen" turvin rääkättiin ihmisiä. Islam on kyvytön itsekritiikkiin ja uudistumiseen. Siihen ei sisällyy sellaisia henkisiä aineksia. Se on läpeensä politisoitunut, politisoituva ja vallanhimoinen. Sen aivan liian monet edustajat ovat tunnettuja fanaattisuudestaan ja väkivaltaisuudestaan, ja sen suuret kannattajajoukot eivät ole koskaan halunneet tai uskaltaneet sanoutua irti islamin tarkoitusperistä (vai oletteko nähneet muhamettilaisten mielenosoituksia suvaitsevaisuuden puolesta?). Todella vaarallista kaikille muille ihmisille ja kulttuureille!
Yleensä taantumuksellisten, ihmisvihamielisten ja epädemokraattisten pakkoideologioiden edustajien valintaa parlamentteihin katsotaan kauhulla - miksi islamilla pitäisi olla erioikeuksia tässä suhteessa? Islam on tällä hetkellä vaikuttavista taantumusideologioista vaarallisin. Islam on käytännössä nimenomaan kaikkea saneleva ideologia, orjuuttava, takapajuinen ja taikauskoinen pakkomielle.
En ole koskaan kuullut buddhalaisten tai juutalaisten tai hindujen uhanneen turvallisuuttamme. Pitäkäämme siis varamme muhamettilaisten suhteen! Olemme kehittäneet jonkinasteisen vapauden - miksi luopua siitä ja palata takaisin takapajulaan, josta on kuitenkin joku päivä taas yritettävä kehittyä edes tälle tasolle, minkä olemme vuosisatojen kamppailulla saavuttaneet? Missään islamin maassa ei ole näyttöä edistyksestä eikä kyvykkyydestä edistyneen inhimillisen kulttuurin luomiseen. Sen sijaan öljyrahoilla pröystäillyä ja raakuutta olemme saaneet nähdä ihan tarpeeksi. Siinä saavutukset! Lännen virheet ja puutteet on kyllä tuotu selkeästi ja tarkoitushakuisesti esiin, mutta islamia ja länsimaista moniarvoisuutta ei voi edes verrata tosiinsa syyllistymättä pahimman luokan henkiseen epärehellisyyteen. Taitaa näillekin vihreille avokaateille kuitenkin löytyä maahantunkijoiden keskuudesta jo sen verran kannattajia, että pääsevät valistamaan suomalaisia "korkeasta" kulttuuristaan ja tuomaan lisäväriä. He pakenevat tänne turvapaikkoihin oman kyvyttömyytensä luomia olosuhteita ja haluavat vetää meidät perässään samaan ahdinkoon monikulttuurihörhöjen auliilla tuella.
Inhon väreet kulkevat selkäpiitäni pitkin! Gaddafit, bin Ladenit ja ajatollahit - ei kiitos! Avaatkaa silmänne! Ja suurkiitos Tarvaiselle!

Tytti Punkka

Miksi tämä keskittyy Vihreiden ehdokasvalintoihin? Ihan yhtä lailla keskustalla on muslimi ehdokaslistallaan, joka sattuu vielä olemaan somali, joita on parjattu niin kauan kuin minä vaan muistan. Tämä aika ei tosin ole niin pitkä, kuin monella muulla. Vai onko tässä oma lehmä ojassa, ja sen vuoksi ihan puhdasta puoluepolitiikkaa. Ihmettelempä vain.

Tytti Punkka

Sitähän minäkin kysyin. Aika suorasti mielestäni.
Molemmat ehdokkaista ovat kansalaisaktivisteja, muslimeja ja oletettavasti Suomen kansalaisuuden saaneita (voin toki tässä olla hakoteillä, mutta käsitykseni mukaan tulisi olla maan kansalainen, jos eduskuntaan pyrkii). Ainoat erot heissä on puolue ja alkuperäinen kansallisuus, näin kärjstettynä. Ja toisen puoluetta kohtaan on esitetty kritiikkiä, josta edustajaehdokas on itse poiminut asian, jonka on laittanut oman bloginsa otsikoksi. Onko minulta mahdollisesti jäänyt kupletin juonesta jotain oleellista ymmärtämättä?