Sunnuntai 20.1.2019

Supon uusi pomo on Antti Pelttari

Jaa artikkeli:
Luotu: 
17.3.2011 14:27
  • Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi
    Kuva
    Antti Pelttari.

Valtioneuvosto nimitti torstaina Suojelupoliisin uudeksi päälliköksi valtiosihteeri Antti Pelttarin. Määräaikainen virka koskee ajanjaksoa 15.4.2011-15.2.2015.
 
Pelttari on toiminut kokoomuslaisen sisäministerin Anne Holmlundin poliittisena valtiosihteerinä sisäasiainministeriössä vuoden 2009 alusta. Hän on hoitanut vuodesta 2005 lähtien sisäasiainministeriön kansainvälisten asioiden yksikön ylijohtajan virkaa.

Tätä ennen Pelttari on työskennellyt valiokuntaneuvoksena eduskunnan ulkoasiain- ja puolustusvaliokunnissa vuosina 1998–2005, lainsäädäntöneuvoksena sisäasiainministeriössä sekä lainsäädäntösihteerinä ulkoasiainministeriössä.
 
Suojelupoliisin päällikön määräaikainen virka tuli avoimeksi Suojelupoliisin päällikön Ilkka Salmen siirryttyä hoitamaan Euroopan unionin tilannekeskuksen johtajan virkaa.

Jaa artikkeli:

Kommentit

eerik

Kokoomus on miehittänyt koko poliisihallinnon. Tämäkin on aivan härski poliittinen virkanimitys, eikä nyt huudella yhtään perään - toisin kuin esim. Hyssälän kohdalla, jonka pätevyys oli sentään selkeä. Haloo, missä media, kuuluuko?!